- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
C.Brigante #47476 üzenetére
Van ott élő ismerősöm. Sima dombornyomott kártyával nem is lehet fizetni?
-
Szelley
senior tag
válasz
C.Brigante #47077 üzenetére
én valamiért úgy érzem, még jövő ilyenkor sem lesz késő megvenni a nexus4-t
2gb ram, 4magos snapdragon...nem nagyon tudnak már komolyabb dologgal előállni, esetleg a cortex-a15ös procival még
Valahogy úgy érzem, elértük a hardveri plafont. Innentől kezdve akár több mint 2 évet is támogathatják a nexus4-t google-ék!
-
sniphoe
aktív tag
válasz
C.Brigante #47089 üzenetére
Általános forgalmi adó
Az Európai Unión belül - a jövedéki termékek kivételével - nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy mit vásárolhatunk, illetve mit vihetünk magunkkal, abban az esetben, ha a vásárlás magáncélból történik. Az árak magukban foglalják az áfát és a jövedéki adókat, így ezek újboli befizetését egyetlen más uniós tagállam sem követelheti. Magánszemélyek vonatkozásában tehát a származási ország szerinti adózás elve érvényesül, amely alól kivételt az új közlekedési eszközök beszerzése, valamint a távolsági értékesítés révén vásárolt áruk jelentenek.
-
bajusz66
aktív tag
válasz
Ha magánszemélyként EU-n belülről vásárolsz nincs áfa sem,mert kint kifizetted.
-
turika86
aktív tag
válasz
C.Brigante #47086 üzenetére
persze nem mindegy az sem hogy a csomagon mi figyel, pld gift... vagy értékbiztosított e?! stb...
-
turika86
aktív tag
válasz
C.Brigante #47082 üzenetére
de mondom szerintem angoloktól ha postával is rendeled, nincs semmi egyéb költséged a szállításon kívül... de javítson ki valaki ha tévedek....
-
sniphoe
aktív tag
válasz
Angliából rendelve nincs vám ha jól tudom.
-
turika86
aktív tag
válasz
C.Brigante #47071 üzenetére
+1 ha úgy van én is támogatom az ötletet, a tömeges rendelés jó ötletnek tűnik!
-
Arcanis
aktív tag
válasz
C.Brigante #47014 üzenetére
Esetleg, ha lesz valami csoportos importálás, akkor szóltok? :-)
Hol érdemes megvenni? UK, Német- esteleg Franciaország?
Most nézem, hogy az országhoz tartozó bankkártyával lehet csak fizetni. -
SzlobiG
félisten
válasz
C.Brigante #47011 üzenetére
Esélyes.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
C.Brigante #46790 üzenetére
Offtopic megjelöléssel szerintem minden megengedett, emiatt nehogy harakirit kövess el...
Nem, cseppet sem gondoltam komolyan, csak véletlen kiszúrtam a rangot.
-
zack
nagyúr
válasz
C.Brigante #46790 üzenetére
Mivel ott a mosolygós smiley gondolom viccelt.
Megmondom őszintén, elég sok CM10 verzióval próbálkoztam. Gondolom azért, mert egyik sem volt olyan amit hetekig el tudnék viselni, és itt most nem a sebességére utalok. Aztán az "X" próbálkozás után beleunok, és azt mondom köszi, ebből nem kérek. De mindenkinek más a fontos, és ezért lehet hogy valakinek bejön.
Gyári LPX-et használok lassan 2 hónapja, és erre mondanám azt, hogy számomra ez az, amit napi szinten tudok használni. Mert lehet hogy nincs benne "vaj" simaság és gyorsaság, de az üzemidő, stabilitás, és az anomáliáktól való mentesség számomra fontosabb mint mindig szívni valamivel. Leginkább az akkuidő bosszantott, mert nekem igen is fontos, hogy 18-26 óra között legyen a készenlétem a saját felhasználási szokásaimmal, és ne merüljön mint a titanic.
Dehát kinek ez, kinek az... -
SzlobiG
félisten
válasz
C.Brigante #46760 üzenetére
Tisztába voltam vele, hogy az ilyen romoknak meg vannak a maga betegségei (S1 időszakból), de pl a Resurrection romjával jó sokáig kihúztam aztán mostanra elég lett belőle na meg az FM hiánya is. Nem tudom minek erőltetik ezt a CM10-et xda tele van ilyen romokkal mi közbe egyik sincs olyan megbízható mint a gyári rom.
Mostantól több ilyen CM10 meg társai nem lesznek szerencsére Miui még nem volt ezen a telón S1 korszakból jó sok szopó volt azzal is.
UI: A kernel cserélgetés se jó semmire a gyári kernellel többet kibír az akku mint a custom kernelekkel.
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
C.Brigante #46435 üzenetére
Ja értem......thx Bro
(Hülye maxton, duplázta) -
edgelaszlo
senior tag
válasz
C.Brigante #46435 üzenetére
Ja értem......thx Bro
-
GrooveHero
addikt
válasz
C.Brigante #46430 üzenetére
Ez nem volt vicces
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
C.Brigante #46383 üzenetére
Hát nem tudom......mire hazaér a cucc lehet h közzel lesz az egy gombóchoz....
Meglásssssssuk.... -
edgelaszlo
senior tag
válasz
C.Brigante #46341 üzenetére
+1
Akkor sok ismerős ugyan oda portolja magát a fórumban.... -
GrooveHero
addikt
válasz
C.Brigante #46348 üzenetére
Miért is?
Mi baj az S3-mal? Azh oké, hogy gugli telefon, meg az android is gugli és sokáig kap majd támogatást, na de akkor is. Mi a nem jó az s3-ban? Életemben nem volt a kezemben szóval nem tudok ítélkezni, ezért kérdezlek. Mert megfordult a fejemben az ötlet. Pláne, ha a nexus 4 ilyen áron lesz, mint amit itt írnak, több mint 500 ojró -
Szelley
senior tag
válasz
S3-mat hardverben is kettépisálja
S2 vs GNexus esetén volt másabb, mert ott az S2 procija erősebb mint a Nexusé. De b*szhatjuk mivel szoftverikusan megeszi reggelire
@(#46352) GrooveHero Ha 200ért adnák is megérné... több évig nem kellene telefont venned, mert 100%os rendszert, leghamarabb, 100%osan optimizálva megkapnál! Én 4 db S3-mat próbáltam eddig, mindegyiken gyári rendszer futott, mindegyik laggolt...az enyémet mellétéve csak csodálkoztak hogy mennyivel smoothabb mindenA jóhoz könnyű hozzászokni, gyári rendszert én csak kipucolva használnék már
-
bajusz66
aktív tag
válasz
Hát nem tudom:
Nexus 4 /549EU -
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #46344 üzenetére
azért abba a jó árazásba annyira ne éljétek bele magatokat
-
GrooveHero
addikt
válasz
C.Brigante #46344 üzenetére
Köszi. Az a gond, hogy a 4.8 sztem már nagyon nagy. Mondjuk tuti hozzá lehet szokni. Ha olyan 100k körül lesz, akkor még ott van az s3 mint alternatíva, bár 30k-val többért.
-
GrooveHero
addikt
válasz
C.Brigante #46341 üzenetére
Oszt hogyé adják azt az új Nexust?
-
zoleeno1
veterán
válasz
C.Brigante #46110 üzenetére
köszi az infot! ment is a levesbe AnTuTu CPU Master
-
Weeman1
veterán
válasz
C.Brigante #46134 üzenetére
Külön nem nagyon cserélik Magyarországon.
(#46130) vagyula
Akkor felrakom a rom után azt is.
Utána kell még valamit mókolni? -
edgelaszlo
senior tag
válasz
C.Brigante #45218 üzenetére
Fogadok fogalmatok nincs ki volt verda ugye?
-
BigT
senior tag
válasz
C.Brigante #45215 üzenetére
4: még mindig nincs teszt sajnos 5 fokos
Aki nem olvasta a többek szerint kamu regges ifjú titán hozzászólásait, érdemes rákeresni, ha sz..r napja van. Én sokat röhögtem anno -
Szelley
senior tag
válasz
1. az s3-mas romot rotoljad felfele pittel!
2. a phonehoz inkább!
3. ha feltettél egy 4.0.3-as romot és még nem tégla, frissíts 4.0.4-re és wipeold szarrá a rendszert! ha ezután sem tégla, térj vissza az első lépéshez!
4. 10 fokk...értedd?! -
kungzi
veterán
válasz
ezekre együttesen válaszolok, k@bbe
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #45179 üzenetére
neked most milyen vasad van?
-
kungzi
veterán
válasz
C.Brigante #45176 üzenetére
csak a saját nevedben beszélj
komolyan mondom, addig húzzák az én idegeimet is, hogy én is csak read only leszek
most is ahelyett, hogy a Homeland-et nézném itt segítek a rootolásban, én hülye
-
zack
nagyúr
válasz
C.Brigante #45172 üzenetére
Valahogy én már túl vagyok a mosolygáson...Ez inkább siralmas.
-
BigT
senior tag
válasz
C.Brigante #45087 üzenetére
én nem azt mondtam, hogy kompatibilis, hanem azt ,hogy odinból elindítható a telepítése
-
BigT
senior tag
válasz
C.Brigante #45078 üzenetére
szerintem rosszul gondolod, mert nekem a téglásított telón szépen elindult a telepítés, több, mint a feléig el is jutott, ott dobott FAIL-t az odin. Ekkor a telefon kijelzőjén már kb feléig futott a kis csík. Itt nem tudtam, hogy hogyan tovább. Meg is lett az eredménye. De dobjuk a témát, mert én tényleg elb...sztam a figyelmetlenségemmel. Meg is fizetem az árát rendesen.
-
BigT
senior tag
válasz
C.Brigante #45076 üzenetére
Ezért írtam, hogy a saját esetemben a hülyeségen van a hangsúly. De azért láttam már itt fórumban, ahol valaki (szerencséjére) belinkelte a romot, amit kinézett magának és te, vagy valamelyik régi szaki sikított azonnal, hogy ne próbáld, mert nem 9100-hoz való, hanem pl 9100 g-hez. Ők valószínűleg ugyanúgy jártak volna, ha nem szól valaki, mint én. pedig csak egy betű különbség, de ha az ember nem annyira járatos, benézheti, mert pl nem is tud róla, hogy 9100-ból is van több verzió. De összegezve igazad van. Igen hülyének és figyelmetlennek kell lenni ahhoz, hogy téglát gyárts a készülékedből.
-
BigT
senior tag
válasz
C.Brigante #45073 üzenetére
nagyon rosszkor, rossz helyen (egy rendezvényem kellős közepén, sietve), rossz rom-ot próbáltam rátolni odinból. T959 helyett T959V verziót. Nagyvonalakban ennyi. Hülye voltam (és ezen van sajnos a hangsúly), kapkodtam, nem ellenőriztem a rom forrását, stb.
Telepítés felénél megállt, semmire sem reagált. kénytelen voltam kivenni az aksiját. És lám. egy szép téglám lett. JIG és egyéb okosságok már hasztalan próbálkozások voltak (na persze érthető is) -
GrooveHero
addikt
válasz
C.Brigante #44835 üzenetére
Köszi. Az a gond, hogy ez a beállítás akkor is odaírja az aláírást, ha gépről írok, nem telefonról. Erre van estleg vmi megoldás? Hogy csak akkor írja oda, ha telóról írok?
-
rauley
tag
válasz
C.Brigante #44832 üzenetére
Persze,a haverom használja is ezerrel,és szereti is!
Pont azért vette (vetettem vele) egy ismert fórumos emberkétől,tehát tőled,hogy a fentihez hasonló eseteket elkerülhessük. -
randras
veterán
válasz
C.Brigante #44686 üzenetére
Rosszul!
Elegem van a HTC-ből!
Használtan pedig nem veszek telefont.
-
proly01
őstag
válasz
C.Brigante #43802 üzenetére
Megtennéd,hogy belinkeled nekem?
3 napja van S2 öm nem igazán igazodom ki az XDa s topikban.
Nagyon köszönöm -
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #43671 üzenetére
remélem a Nexus-szal már elleszek több mint egy évig
-
turika86
aktív tag
válasz
C.Brigante #43674 üzenetére
Tény ,hogy jól jött ki neki a lépés...
-
turika86
aktív tag
válasz
C.Brigante #43671 üzenetére
Jó de tulajdonképpen kifizették neki az 1 hónap bűntetést a soniccal vagy mivel is!
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #41298 üzenetére
áhh, dehogy
azt kaptam a boltnál, hogy most van szervizben a telefon
mert: a bolt elküldte a beszállítónak, a beszállító meg a szerviznek... úgyhogy mire visszajut, megint bejárja ezt az utat... szóval még egy ideig Sonic-ozok
PaFec:
ez csak CM alapú romokon megoldható, valami Android korlátozás miatt ez a funkció nem engedélyezett... egyébként egyik 2G-3G kapcsoló sem működik, csak elvisz a beállításokba...
-
turika86
aktív tag
válasz
C.Brigante #41308 üzenetére
jó kis teló az is... legalábbis a design bejövős, meg hát a sense... lassan én is váltani szeretnék másra...
-
turika86
aktív tag
válasz
C.Brigante #41298 üzenetére
Üdv újra itt! Mit nyúzól mostanában?!
-
istvanszucs
tag
válasz
C.Brigante #36044 üzenetére
Sziasztok!
A következők vannak fent az SGS S2-n.
Alapsáv: I9100XXLQ6
Kernel: 3.0.15-Siyah-s2-v4.0.1 + gm@ ubuntu #2
Build IMM76D.XWLPTAz XWLPT képernyői megjelennek magyarul, de az XT9 nem működik.
Szeretném úgy összerakni a telefont, hogy stabil legyen és az XT9 is működik.
Mit telepítsek?
A korábban belinkelt http://www.hotfile.com/dl/165163141/fd7651e/I9100XWLPT_I9100NEELP4_NEE.zip.html
segít rajtam? Fel kell majd az alkalmazásokat, adatokat újra tenni?
Üdv:
István -
Richard!
addikt
válasz
C.Brigante #40478 üzenetére
faszán le is szívta az akksim.most meg nem tölt,csak villog a képernyő.de download mód az van.hát a fszom.hogy a náthás fszba lehettem ilyen hülye
wááááááááá
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #40286 üzenetére
tegnap vitte el a futár a bolt szervizébe, újabb várakozási fázis jön... 2 hete élek 256MB ramon, alapjába véve twitterre elég, netre csak ha mindent kilövök akkor, tehát vészmegoldásnak jó, de így alig használom a telefont, csak ha nagyon kell... pl itthon csak az asztalon hever többnyire...
-
Jessus81
tag
válasz
C.Brigante #39153 üzenetére
ok, nem értek hozzá, csak itt olvastam valahol... hiszek neked
és a másik problémához valaki (sd kártya, progi eltűnés)??
-
Jessus81
tag
válasz
C.Brigante #39133 üzenetére
feljebb valahol azt olvastam, hogy annál is fennáll ez....
-
R2D20208
addikt
válasz
C.Brigante #39133 üzenetére
Jájj ki ez ?
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #38308 üzenetére
olyanokat hallani erről a szervizről, hogy benedvesítik a nedvesség indikátort iPhone-oknál, és a userre fogják, hogy ne kelljen javítani...
remélem azért mert Samsung pártiak, és velem majd milyen rendesek lesznek
rohadtul remélem
amúgy érdekes, hogy nálunk majdnem az összes márkát egy hivatalos szerviz javítja... Moto, SE, Apple, Samsung, és a Blackberry is hozzájuk tartozik hivatalosan...
-
pzstm
titán
válasz
C.Brigante #38308 üzenetére
de akkor egész jól optimalizálva van a fogyasztása nem?
gondolom nem kell alulfeszelni -
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #38305 üzenetére
nah, megírtam a hibaleírást a telefon mellé a dobozba, remélhetőleg meg tudják oldani...
beleírtam a beégett kijelzőt, és az időnként rózsaszín foltos kamerát is... hátha tudnak vele valamit csinálni... vagy hátha cserélek az egész telefont újra, akkor a gari is újraindulna
-
pzstm
titán
válasz
C.Brigante #38305 üzenetére
mennyit bír az akksija gyári kernellel?
-
Arcanis
aktív tag
válasz
C.Brigante #38227 üzenetére
Új készüléked végül is mi lett? (Vagy mi lesz? Hötöcö?)
Anno az olimpia idején letöltöttem 5 alkalmazást a Samsung appsból, hogy nyerhessek egyet a 300 db S3-ból, viszont azóta sehol nem találom a nyerteseket.. esetleg valaki?
kungzi: mi volt a gond? Nem adták meg a garanciát? Egyébként grat, jó kis költőpénz :-)
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
C.Brigante #38197 üzenetére
A világon az észt osztották el a legjobban, mindenki meg van róla győződve hogy neki egy kicsit több jutott belőle mint a többieknek. :-)
-
hdman
őstag
válasz
C.Brigante #38157 üzenetére
Pont ez az, hogy nem kell belemenni, full szűz meg wipe-os installt csinált, majd nyomott egy kernelcserét, ebbe mégis hogy romolhatott el?
Nem vitázok, csak megemlitettem, hogy nálam sem és másnál sem jött elő semmi hiba.
Meglepődtem, és kiváncsi vagyok, h mi a szar lehet...
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
C.Brigante #38168 üzenetére
Miért írtam volna bármit a kinyilatkoztatásod után mivel leírtam hogy kivel értek egyet - lásd előttem hozzászólók.
Lazíts. :-)
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
C.Brigante #38166 üzenetére
Annak nevezem mert amit te saját igazadnak vélsz, lehet másnak hülyeség. :-) Pont ezt érzed most Te is velem kapcsolatban, nem? :-)
Lazíts, senki nem kritizálta a hozzáértésed, Te vagy a legokosabb a környéken, amit írsz az szent és sérthetetlen!
Most már ott vagyok a szeren? Elnézésedet kérem magam és a többiek nevében is ha valamit másképp gondook mint ahogy szerinted jó.Megnyugodtál?
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
C.Brigante #38157 üzenetére
Tény hogy elég bunkó módon válaszolt, de azért a te válaszaid stílusa sem nélkülözi az idegesítő okoskodást.
Nézd vissza nyugodtan az én múltbeli hozzászólásaim is, a regisztrációm idejét, stb, hátha erre is lealacsonyító lenne válaszolnod. -
rauley
tag
válasz
C.Brigante #38129 üzenetére
Megnyomkodtam ma az exedet (telót,nem nőt
), nagyon szép állapotú , látszik hogy vigyáztál rá. Az enyém mellé téve mondjuk a színei egy picit fakóbbak, de ez lehet a fólia miatt is.A tartozékok is hibátlanok, és a plusz fóliák és a jig meg extra ráadás, nagyon jól járt a cimbim vele szerintem.Az LPT-t fent hagytuk, csak ment mellé még hárombetűs navi, meg sok egyéb más is.Jó lett nagyon.
-
cassius.clay
senior tag
válasz
C.Brigante #38121 üzenetére
Én sem sértésből írom, de számomra nem vagy senki, hogy neked bizonygassam az igazamat. Amit leírtam az úgy is van. Én használom a készüléket és nem te, ebből kifolyólag hagy tudjam már jobban, hogy mennyit bír a saját telefonom akkumulátora.
Vitát befejeztem.pzstm : Ez még mindig egy telefon, ismétlem telefon. Nem én vagyok a nem normális, hogy orrba-szájba nem tolok fel rá minden sz@rt. Attól, hogy nem vagyok olyan kocka, mint te, nem kell játszani az eszed. Számomra ez egy telefon egy-két extra funkcióval és nem egy laptopot kiváltó eszköz, amin napi szinten változtatgatom a szoftvereket. Mi értelme van annak? Téma lezárva.
-
hdman
őstag
válasz
C.Brigante #38129 üzenetére
Akkor nekem miért nem szar? kb ugyanakkor tettük fel a 12.3-at, és nekem tökéletes. Én az ő telepitéséhez képest egy lépést kihagytam, mégis jó.
Én wanam 10,9-ra tettem, FR és wipeok után...
Mondjuk én kernelt nem csesztettem, a speedmod egyelőre megfelel, pedig korábban csak siyah-t használtam.
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #38125 üzenetére
lehet nincs összefüggés, de valami nagyon elszállt
-
pzstm
titán
válasz
C.Brigante #38121 üzenetére
az ilyen emberek teleofnját elkérném, felraknék rá mindent amit én használok és minden olyan szinket bekapcsolnék meg fiókot amim van, kíváncsi lennék úgy mennyit bírna
-
cassius.clay
senior tag
válasz
C.Brigante #38117 üzenetére
Pedig igen. Elég sokat telefonálok,sms, napi 30 perc zenehallgatás, wifin keresztül netezés, egy-két fotó, kevés játék (20-30 perc)
-
maki12
senior tag
válasz
C.Brigante #38072 üzenetére
Ja,az más
Nem igazán Cm9-10 eztem eddig,de lehet hogy ezután se fogok
-
rauley
tag
válasz
C.Brigante #37978 üzenetére
Megkapta,örül neki nagyon,ennyit tudok egyelőre,ennyit tudtam beszélni vele azóta.
Majd este felhívom,hogy meséljen már kicsit... -
edgelaszlo
senior tag
válasz
C.Brigante #37898 üzenetére
nem'tom, tanácstalan vagyok....sok időt elb@szok a romolással ahelyett hogy mondjuk gitároznék, vagy olvasnék.....nincs kísértés, könyebb...
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
C.Brigante #37885 üzenetére
Nem vettek palira, de biztos van még olyan gyémánt fúrófej és vidia esztergakés betét is amivel vígan meg lehet karcolni a kijelzőt.
Nem volt HD2-m, nincs fülbevalóm sem. A csajomnak van, de ő se karcolta még meg soha sem az S2-t sem pedig az S1-et.
Tapasztalati úton azt mondom hogy teljesen felesleges a védőfólia. Szerintem. Másnak lehet más a véleménye, az tapogasson homályos pontatlan kijelzőt és legyen büszke rá hogy 1-2-3 év múlva mikor "szarér-hugyér" eladja a telefonját, vagy bevágja a fiókba majd milyen frankón nem lesz rajta a reflektorfénynél megtekinthető mikroszkópikus karc.
Miközben legendásan tré az SGS2 kijelzőjének "káváját" adó műanyag keret. Már a kisebb ütésekre is hajszálrepedések lesznek rajta.ToMmY_hun szépen megfogalmazta a lényeget.
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
C.Brigante #37893 üzenetére
volt múltkor egy a kezemben és esküszöm "dadogott"
nem is értem ezt....legfeljebb ha rábaszok az almával visszatérek a droidhoz, azok a szarok úgy is tartják az árukat a sznobok miatt-mit kapok ezért majd
pörsz, a homok olyan mint a hányásban a sárgarépa by Magenheim doki....
#37897) ToMmY_hun:soká lesz az a tré...bemutatják mittomé október, kapható lesz itthon dec, lejönnek az első kotu, hamarjában öszedobált darabok, kötelező javítás...pikk pakk itt a 2013 április...ja és első időben tuti horror ára lesz...ezért gondoltam, ip4 v ip4s, kivárom mig az ötös jó lesz aztán ennyi. ha nem jön be a platform vissza android és kevesebbet dőlök talán zsében..vmi ilyesmi
-
bee_jay
tag
válasz
A csajnak biztos gyémánt volt a fülében...
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
C.Brigante #37887 üzenetére
vágesz
mi lesz S2 helyett?megmondom őszintén kicsit eluntam én is a dolgokat, nagyon töröm a fejem hogy eladom és veszek olyan cuccot amihez nem férek hozzá belülről
kösz a linket(gondolom odinból dobom fel a cf root-ot...) -
edgelaszlo
senior tag
válasz
heyyo, segítel nekem kopasz Alfonso Pacino?
milyen gyári romot használsz most?ahhoz van már CF root okosság?
-
ERPY
őstag
válasz
C.Brigante #37854 üzenetére
fodrászná' vótam!!
Akkor most egy ideig nem kell menni.
-
migabi24
nagyúr
válasz
jó lett a frizurád :-))))
-
pzstm
titán
válasz
vazzee....nézem ki ez az újfiú
-
Weeman1
veterán
válasz
C.Brigante #37785 üzenetére
Parsze hogy használjuk is.
-
pzstm
titán
válasz
C.Brigante #37785 üzenetére
használják...tesztelésre
-
Misi1980
senior tag
válasz
C.Brigante #37570 üzenetére
A Kies szerint ez a legfrissebb.De majd utánna nézek
-
R2D20208
addikt
válasz
C.Brigante #37639 üzenetére
Nekem 9 db S2 - m volt.
Mindig visszatértem rá. Remélem leszokok eme " hülye " beidegződésemről, hogy az az ideális. Nagyon csömöröm van pedig tőle..
(#37643) vinikorn Google : Kobo
-
migabi24
nagyúr
válasz
C.Brigante #37639 üzenetére
több mint 1 év használat után, hasonlót érzek, de már nagyon megszoktam a tudását, csak upgrade jöhet szóba, de majd csak jövőre, S3 nem tetszik
-
migabi24
nagyúr
válasz
C.Brigante #37594 üzenetére
hova lett?
-
Misi1980
senior tag
válasz
C.Brigante #37528 üzenetére
XWLP7 4.0.3
-
Misi1980
senior tag
válasz
C.Brigante #37520 üzenetére
Nem gyárit hivatalossat akartam írni
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #37507 üzenetére
mit veszel?
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #37459 üzenetére
zsír
mondjuk jobban örülnék SuperSU-nak Superuser helyett, de annyi baj legyen
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #37456 üzenetére
ennyi
már nem vagyok szűz
wipeolni kéne, hogy jutok innen a CWM-be? CF-ből egyszerű volt... Wanamnál van egyáltalán CWM? halálra szeretném wipeolni
-
turika86
aktív tag
válasz
C.Brigante #37456 üzenetére
Megértük ezt a történelmi pillanatot is!
)
-
Oldman2
nagyúr
válasz
C.Brigante #37346 üzenetére
Köszi, így tettem én is, épp most bootol a wanam...
Ez előtt ezért toltam egy format data/cache és egy dalvik törlést.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
C.Brigante #37201 üzenetére
Kérdés: a gyári LPT után milyen kernelt toltál rá? Mert ha jól gondolom a gyári cwm alatt nem bírod még feltolni a Wanamot.
Vagy rosszul gondolom?
:-) -
rauley
tag
válasz
C.Brigante #37305 üzenetére
PÜ
-
Szelley
senior tag
válasz
C.Brigante #37211 üzenetére
köszi a "tesztet"
@kecsetihunor: wanam 12.3 üzemideje -
maki12
senior tag
válasz
C.Brigante #37211 üzenetére
A flaslight nekem is szarakszik,de nekem reboot közben is világítot a led
-
Szelley
senior tag
válasz
C.Brigante #37207 üzenetére
Tehát akkor még nemvolt Fc-d, ergó nem tudhatod hogy tud-e fc-zni egy app vagy nálad is csak restartol a rendszer!
Remélem érted az értetlenkedésem sorozatát...
-
Szelley
senior tag
válasz
C.Brigante #37201 üzenetére
Volt már app ami FC-zett? mert nekem is nagy ritkaság hogy valami fc-zik, de sajna itt restart van helyette.
Goa 5.1-ről jövök, wipeok után LPT, majd onnan ment fel wanam. -
Szelley
senior tag
válasz
C.Brigante #37191 üzenetére
Hm..Ntes kolléga jelezte privátban hogy neki is jelentkezik ez a probléma. Már csak azt kéne tudni mit lehet ez ellen tenni?
Aktív témák
- EAFC 25
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ASUS notebook topic
- A NEX üzletágat is leválasztaná az Intel
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest