Hirdetés
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz turika86 #11381 üzenetére
Ha a belső SD-re gondolsz, azt nem törli (Internal SD).
(#11380) csabicska
3 hsz-el lejjebb írtam.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz turika86 #11384 üzenetére
De nem értem...Ezeket miért a belső SD-n tárolod?
A fontos dolgokat a külső SD-n tárolom mindig a véletlen balesetek elkerülése végett.Stock.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz turika86 #11391 üzenetére
Felraktam. Gyors mint a villám eddig.
(#11392) csabicska
Nálam minden ok vele. Nem értem mi lehet a gond nálad.
[ Szerkesztve ]
-
ERPY
őstag
válasz turika86 #11730 üzenetére
Van, ne kapcsold be. Komolyan, mert több alkalmazásnál bajok lehetnek.
(#11728) dancsuri:
Én mondjuk nem a törökön vagyok, de elvileg azon is kellene mennie. Wanam sztem mot a legjobb a felhozatalból. Legalábbis többek tapasztalata ez.(#11729) derrik:
Sztem mindegy, ha nyomsz előtte egy full wipeot.[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
válasz turika86 #11790 üzenetére
nekem az a tapasztalatom, hogy sokkal gyorsabb és hibamentesebb, mint bármelyik gyári vagy abból főzött rom. így volt ez már január óta, amikor az első béta rom megjelent a sammobile-on. azok sokszor fagytak, akadoztak,a cm9 alfáknak meg soha nem volt semmi baja. annyi, hogy ezek tényleg fapados romok a szónak abban az értelmében, hogy nincs bennük egy felesleges alkalmazás sem, és ezt annyira komolyan veszik, hogy a mellékelt google apps csomag még a mapset se tartalmazza, mert az is letölthető a play marketről. a fényképezőgép stb. is az aosp cucc, tehát nincs ezerféle beállítás meg csicsa, mint a samsung romokban. de pont ettől hihetetlenül tiszta és sallangmentes a rom, különösen ajánlott azoknak, akik telepítés után amúgy is egyből azzal kezdik, hogy szinte mindent lefagyasztanak, mert itt erre tutira nem lesz szükség.
darkbyte: nem tudom, milyen előélete vana telefonodnak, de az alapfeltétel, hogy a bootloader nem lehet újabb az lph verzióknál. nem lehet, hogy az a baj? itt le van írva, hogy kell downgrade-elni:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1419102mert amúgy nincs semmi ördöngösség, ugyanúgy kell telepíteni, mint bármelyik romot, csak közben a gapps csomagot is flashelni kell.
[ Szerkesztve ]
-
Nikazukma
csendes tag
válasz turika86 #11791 üzenetére
Annyira tökéletes h az már fáj...
Február óta fentvan... kb300 appom van, egyik sem fczik.A facebook app elég lassu... de túl lehet élni.Akksi cool, soha1 fc,1rebbot,1 vmi.. Soha nemis értettem h miért kell letölteni samsungos romot és arra tenni icst témát ha ez alapban1000%-os ics.. mostmár kvázi minden megy... szal több mint jó... mellesleg Nálam egy rom,2hétnél tovább sosem bírta... ha ez jelenet vmit.Ja és a samsung alapu romokhoz képest gyorsaságban és stabilitásban is ég és föld.. Kb mint1 kk5 rom full icsel....[ Szerkesztve ]
-
kaisers
aktív tag
válasz turika86 #11796 üzenetére
Nálam minden ok! EsFile explorer-rel megtaláltam a külső sd-t, de nem az sd-n belül kell keresni, hanem a root résznél az emmc könyvtárat.
A hálózat váltások is jól működtek. Tényleg letisztult, semmi felesleges app. Az akksit szerintem szereti, de lehet azért mert most adtam neki. Lehet siyah kernellel jobb lenne az akksi idő (mostanában azt is inkább cm9-re optimalizálja). -
agabe
addikt
válasz turika86 #11796 üzenetére
nem annyira gordulekeny mint a vanam?
akkor KK5- tol is elmarad gondolom...pedig az tele van gyari feleselges cuccokkal alapesetben.
maradok meg kk5-on.
youtube-on alig par videot talaltam meg...azok is foleg a videofelvetelrol vannak cm9 alatt...a romot bemutato videobol (legalabbis amin mar mukodik a kamera) nem talaltam. -
ERPY
őstag
válasz turika86 #11866 üzenetére
Jobb, kedvezőbb fogyasztást, gördülékenyebb használatot. Feltettem, igazán a fogyasztásra vagyok kíváncsi.
A feszállítás még nem megy, és a túlhúzás sem. Nem is igazán fontosak ezek még most, pár napon belül úgyis valszeg belekerül. Remélem jobb alternatíva lesz mint a siyah. -
HardRic
addikt
válasz turika86 #12020 üzenetére
Jöjjön már ki Supercurio a Voodoo Display Experttel... igazán ICS-eznék már, de nagyon hozzászoktam a szép színekhez. Ahogy olvasgatok egész kikupálódott mostanra a szendvics. Kár volt sürgetni őket, egyből ilyen kellett volna, nem a bétának is rossz LPQ.
[ Szerkesztve ]
-
tamasgal
senior tag
-
rankesz
veterán
válasz turika86 #12716 üzenetére
BLN = BackLight Notification
Az érintőgombok világítását haználja eseményjelzőnek LED jelzőfény híján, nagyon jó dolog, és eléggé sokrétűen paraméterezhető
Csak sajnos a kernelben kell hogy támogatva legyen, gyári, illetve cf-root kernellel nem megy,Psytech: Tyű, pedig már egy pár éve ez az aláírásom... jó is hogy eszembe juttattad, indítok is egy kis psyradio.fm-et, azzal gyorsaban elrepül a maradék 1 óra a melóból...
-
rankesz
veterán
-
Caaabi
senior tag
válasz turika86 #13534 üzenetére
mostmár kipipáltam azt az érzékelős dolgot is meg mindent amit csak lehetett Most azon gondolkodom hogy 10.6 ról váltani kéne 10.7 re ha jobb lett, csak letölteni meg nem tudom mert azt írja hogy "Sajnos a fájl jelenleg nem tekinthető meg vagy tölthető le.
Mostanában túl sok felhasználó tekintette meg vagy töltötte le ezt a fájlt. Kérjük, próbáljon meg később hozzáférni a fájlhoz. Ha az elérni kívánt fájl különösen nagy méretű, vagy túl sok személlyel osztottál meg azt, a fájl megtekintése vagy letöltése akár 24 órát is igénybe vehet. Ha 24 óra elteltével sem tud elérni egy fájlt, lépjen kapcsolatba a tartományi rendszergazdával." BlueICSThemed.NO-WIPE.zip-rúől van szó.. :S jónak tűnik amúgy ez a google navi most tesztelgetem, de látom még csak béta verziójú, de tetszik nagyon
Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája