- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon kezdőknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Linkin
senior tag
Tudom de egy Poweramp ér annyit mint a vodoo Én is azt hittem de nekem ugye megvan mind a kettő és tudok mihez viszonyítani és egy Galaxy Ace füles nagyot dob a hangzáson
GrooveHero SGS főzött JB-vel nagyjábol eléri az SGS2 szintet de majd ha megjön a JB akkor szerintem megint nagyobb lesz a különbség bár csak a menü lapozgatásban tudja tartani az S2-t másban nem nagyon
-
zack
nagyúr
Ezt nem igazán értem.
Nálam sosem vesztette még el a GPS jelet. Ennél hogy tarthatja stabilabban?
A műholdak fixálásának gyorsaságát sem értem. Pl. Endomondo Pro a Margitszigeten 10-15mp belül fixálja a holdakat, és úgy általában mindenhol ennyi. Ennél minek gyorsabb?
Térerőben, Wifi-ben persze lehet nagyobb eltérés, de ez meg ugye modem függő is lehet akár.
-
Picco
addikt
gps tema erdekes, en londonba hasznaltam az s2-t, nagyon magas epuletek kozott, ovtaskabol!, motoron, bluetooth fulessel. de sokszor volt, hogy amikor mar tudtam mi merre van, csak elovettem hogy kideritsem hol a hazszam, bedobtam a zsebembe es siman tartotta a jelet...ezekutan nem ertem hogy paran miert panaszkodnak
-
kano
nagyúr
De, egyedül ez nem tetszik benne.
Valahogy a Samu direkt csinál ilyen törékeny fogású telefonokat a felső kategóriában (hogy többször elejtse az ember, vagy nem tudom mi a szándékuk vele?).Nektek nem halk a telefon beszélgetés közben? Max hangerőn van és alig hallom a másik félt pl. BKV-n.
Ilidzser
Nekem volt céges Nokia Lumia 900-am kb. 3 hétig (tesztelésen). Komolyan mondom, hogy minőségben messze verte az S2-t, de az oprendszere olyan mint az iOS, komplikált komolyabb dolgokra használni. Viszont stabilitás, hangminőség, hangosság, összeszerelés minősége dolgában verhetetlen. -
Something_
őstag
-
-
Something_
őstag
Nah írtam a live chatre a samsungnak. A Samsung fiókba nem tudok belépni, mert nem jó a jelszó. Jelszóemlékeztetőt 1 órája kértem, nem kaptam
Pedig erről az e-mailről regisztráltam, még az előzményekben meg van az aktiválás is.Szerk.:
Gábor:
Szeretnék szervizfutárt igényelni, de azt az információt kaptam, hogy ez csak az első évben igényelhető
Gábor :
Ez így van?
HU004@#samsung :
Igen, a teljeskörű garancia alatt érvényesíthető ezen szolgáltatás.Ti neten kértetek szervizfutárt vagy telefonon?
-
Something_
őstag
-
-
Muffi
aktív tag
Szia!
Ahm milyen az uj Criskelo Rom?
tudsz vmi kis infot dobni róla?
köszi!
SUPERVERDA:
Tee hallod... beszívtál vagy mivan? O.o nem találod a Billt..:SS
na meg ez a fokozás... de amugy ha visszaolvasol akk nagyjából rájössz h mi baja a spanod telojának.. és ne fokozd ezt is 5-re mikor fingod sincs hogy mi a baja és miért csinálta azt amit csinált...fingod nincs hogy mire tesztelsz..miez a "jól érzem a magokat..ember vedd máűr magad észre kérlek hogy ez nem teszt amit te csinálsz...ez gyökérség...és addig ne írj egy romról sem míg be nem laktad!!!!! az sem teszt h 2 napig fennvan egy rom és írsz vmi krix kraxot róla!! ha téll tesztelgetni akarsz akkor tedd oda magad és sokkal részletesebben írj "tesztet" a romoknál!!! vagy ne.....
-
mizu
aktív tag
Kitértem többször az előretelepített hulladék appokra, mint Samsung IM és társai. [Én írtam szarul a kérdést, vagy tényleg ennyire láma vagyok, vagy a segítő bénázik?] Nincs system app alatt olyan cucc, amit az első hsz-ben említettem volna. Minden szociális hub-ot töröltem. Minden ami települ máshonnan eredeztethető. Azt nem értem a csocsesz miért nem érti... Nála nem így van?
Ez nem feltétlen' Piwi-nek ment, félrenyomhattam valamit. -
zack
nagyúr
Mondod ezt Gb rendszert használva...
Tisztában vagyok vele, mennyit fogyasztottak az eddigi ICS ROM-ok amiket használtam...
Talán a Criskelo V10 volt ennél jobb nálam.Az meg a másik, hogy nem egy második fél készenléti idejéhez kell hasonlítani, mert mindenki más szokásokkal használja a telefonját. A főbb paramétereket meg lehet adni, de akkor sem lesz túl pontos. Itt inkább az 1 telefonra tett különböző ROM-ok azonos feltételek melletti készenléti ideje összehasonlítható. És még így is a használt programok befolyásoló tényezőjét nem is vettük számításba.
-
Peti N95
aktív tag
-
Rotate
veterán
egyébként alapvetően nincs vele bajom, csak nem ez lett beharangozva... a sebesség kellemes, aksiidő majdnem olyan mint GB-n... de a GB-n gyorsabban indultak az appek... viszont, egy Launcher sem volt nekem GB-n olyan folyamatos, mint a Nova ICS-n... az meg mivel GB-re nincs, nem lennék hajlandó semmiért sem visszatérni...
én olyan szinten megszerettem ezt a Nova Prime-ot, hogy többet más nem kell...
-
zack
nagyúr
Nem is ezzel van a gond. A legelején nekem is voltak gondjaim friss Androidos júzerként, de én 4-5 napig csak olvastam, aztán a homályos foltokban meg segítőkész emberek segítettek.
Csak más 1-1 homályos foltot helyretenni, mint mindig u.a. leírni.
Tehát nem mondom, hogy az 1-es hsz alapján csont nélkül meg lehet csinálni egy rom cserét kezdőként, de azért ha az alapvető dolgokkal tisztában van az ember, mert olvasgatott előtte, akkor azért 2-3 kérdéssel meg lehet úszni... -
kecsetihunor
aktív tag
amúgy egyszer véletlenül (mivel rutinosan végzem), egy kernelt a phone-hoz raktam be, raktam fel... megállt az ütő... Nem indult el semmi, csak a download mode, de sikerült helyrehozni
(#24836) C.Brigante
Igazad van
helyre sikerült állítani (azóta oda-oda figyelek, de rég nem odinoztam már)
-
vati182
aktív tag
Elöször is meg kellett néznem mi az aCWM, remélem, jó fele keresgéltem->ClockworkMod.
Na de ezt fel kell valahogy telepíteni, ez olyan mint a számítógépeknél a bios?
Egyébként, ehhez akkor még le kellene tölteni másik modemet, amit fel kell másolnom, a telefonra, és a jól vettem ki el kell jutnom, ebbe a mappába: choose zip from sdcard.Itt kikeresnem a felmásolt files-t (modem files) és rákattintani, hogy telepítse?
Ezzel egyébként felül írom, a gyári romom ugye? Tehát előtte valamilyen backup-ot kellene csinálnom, hogy garanciális történetre, meglegyen, az amit elfogadnak.Az a baj ezt így leírni, nem olyan nehéz, de számomra számtalan olyan ismeretlen apró folyamatot és tényezőt tartalmaz, még az egész h nem tudom, megcsinálni szerintem, sok mindent nem tudok még ezzel kapcsolatban.
-
csabám
addikt
Átnéztem ezt a pár hsz. - t és itt is megy a vita, hogy akkor most van - e köze a modemnek a wifihez vagy sem.
Nekem az jött le mindenből, hogy egy kis részben igen, viszont nagy részét a kernel adja (nem hiába vannak wifi patchek a kernelekben), a modem viszont inkább a jelerősség, letöltés/feltöltés, merülés trióban játszik szerepet.Szerk.: Dzsí befér a budiba a tepsijével?
DIEGO15: Restartot neki. Milyen rom van fent egyébként? Odexes vagy deodexes?
-
vati182
aktív tag
Nekem is kissé gyengécske a wifi, az sgs2-ben, 5-6 m-re a routertől már esik a jel erőteljesen, pedig 2 antennás routerem van.
Ez a modem csere hogyan történik miben írja felül, a gyári szoftvert, és valami link ahol erről olvasni lehet, mert sajnos én ezekhez a rom főzésekhez nem értek, elolvastam, az első, HSZ-t is de tiszta ködös az egész mert sok az ismeretlen dolog.
utoljára iphone 3g-n csináltam jailbrakelést, de azzal is sokat szenvedtem, de mondjuk azt nem féltettem, ez a telefonom viszont új, és ez miatt aggódom, nem akarom elrontani. -
Zack:
4.0.3 gyárilag bugos ezért van 4.0.4Piwi:
szerintem vissza rakom a 2.3.6 ot hátha azzal megint értelmes minőséget produkál a telefon...remélem igy az aksis hülyeségei megszünnek majd..ha, lesz 4.0.4 akkor megprobálkoozom s2-n megint az ics el...
ennyi....
romot meg úgy rakom fel hogy wipe stb... aztán rom aztán megint wipe stb... ha igy nem jó akkor nemtom hogy jobb_
amúgy szerintem mind a motorola mind az sonynak jobb a flashelős progija samsunghoz képest, de a legjobb szerintem a sonynak van...
Aktív témák
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Tudományos Pandémia Klub
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen autót vegyek?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest