- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Weeman1
veterán
válasz
pestibenji #47202 üzenetére
CM10 Spityamod 20121107
Dorimanx 11 kernellel. -
Weeman1
veterán
válasz
pestibenji #47191 üzenetére
Nálam nincs probléma a Dorimanx 11-el.
-
Rotate
veterán
válasz
pestibenji #35572 üzenetére
nem tudok róla
-
Rotate
veterán
válasz
pestibenji #32729 üzenetére
volt már fönn XWLPO-d Siyah kernellel?
-
mycso
veterán
válasz
pestibenji #30352 üzenetére
Ez a szín invertálás valamelyik custom romban benne van, illetve az s3-ban alapból. Csak nem nagyon vágta senki, hogy mi az értelme.
Esetleg este/sötétben jobban látható/olvasható a kijelzô és a szemet is kíméli, meg ugye ezek szerint fogyasztásban is számít valamit, hogy kevesebb a 'megvilágított' fehér felület. -
Rotate
veterán
válasz
pestibenji #30348 üzenetére
nem rossz, egy időben használtam, de még mindig az Opera Mobile a nyerő
-
ferrari1
őstag
válasz
pestibenji #28699 üzenetére
WIUI 2.7.6
-
dancsuri
veterán
válasz
pestibenji #28578 üzenetére
x
-
nggabi
félisten
válasz
alig párszor
egyébként a nóton valahogy megoldották a hibát a kernelekben... ill. ha jól tudom az új rom már nem tartalmazza...
'- MMC_CAP_ERASE removed for safe wipes'
-
Rotate
veterán
válasz
2 napja ettől zeng a topic
-
zack
nagyúr
válasz
pestibenji #28020 üzenetére
Se a gyárin, se a főzötteken.
-
Picco
addikt
válasz
pestibenji #27466 üzenetére
inkabb az az erdekes hogy ha apple csinalja istennek nem kene, ha google csinal egy jobbat akkor meg igen.
amugy siri egesz jol megertett engem, pedig londonba eltem, tehat az akcentusom messze nem ámerikai, de meg csak brit-angolnak sem neveznem tiszta lelkiismerettel.
imho ez egy tokeletesen felesleges feature, nem tudnam elkepzelni hogy hasznalom es soha senkit sem lattam aki hasznalta volna, hiaba hogy arrafele nem fura ha angolul karattyolsz -
Rotate
veterán
válasz
pestibenji #27466 üzenetére
nem kell győzködnöd, csak nem tudom elképzelni, ahogy magyar ember ezt használja... ennyi...
-
lajki7
senior tag
válasz
pestibenji #27461 üzenetére
köszi rendes vagy
de nem tetszik ez sem
megnéztem de már multkor ránéztem erre
-
Rotate
veterán
válasz
pestibenji #27462 üzenetére
tehát fogsz menni az utcán, és angolul fogsz beszélni a telefonodhoz
értem, nincs több kérdésem
-
Rotate
veterán
válasz
pestibenji #27116 üzenetére
definiáld milyen amikor valami kétszer olyan jól szól, mint valami más
-
R2D20208
addikt
válasz
pestibenji #27116 üzenetére
Ezt a kettőt tesztelgetem most
Eddig mind 2 8 és 10 fok között van
-
znagy69
őstag
válasz
pestibenji #25897 üzenetére
Az biztos, hogy ízlések és pofonok. Nálam egy LG volt, nem volt gond a gyorsasággal, nekem a rendszerrel volt bajom. (Csempe, stb)
Hangsúlyozom, hogy van akinek ez tetszik.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
pestibenji #23951 üzenetére
Nálam állandóan csak a gondok voltak vele. Hol nem volt IMEI,hol hang nem volt...mikor, milyen kedve támadt.
Felraktam vagy 5x, a végére kezdett tetszeni...erre akkor is előkerült valami új hibája, aztán ment a levesbe. Helyette ez ugrott fel. Első pillanat óta megbízható.
Bár halkan megjegyzem, hogy eddig mindig Bezke romjai voltak fent. Azokkal soha, semmi nyűg nem volt!
Ezúton is
Bezke.
-
derrik
őstag
válasz
pestibenji #23483 üzenetére
Én 3ó 26p kijelző után jártok 36% nál. 3G folyamatos internet mellett
-
F-ECT$
titán
válasz
pestibenji #23236 üzenetére
És ha valami felvillantja a kijelzőt (pl egy hívás), akkor utána 10 percig megy a kijelző "fölöslegesen"?
-
Rotate
veterán
válasz
pestibenji #23312 üzenetére
őt nehéz lenne felülmúlni
-
zack
nagyúr
válasz
pestibenji #23297 üzenetére
Vk-ról nem túl rég írtam hogy jó. Egyszer volt hogy nem voltam elégedett az üzemidővel, de GPS, meg max. fényerős kültéri használat mellett, nehéz megítélni mi a jó és mi a rossz.
Biztos nem a ROM hibája volt, mert azóta nincs gondom.
Siyah 3.2.6.4+(#23299) Rotate
Ok, én csak azt próbáltam sugallni, hogy a szervízzel várjál még.
-
mycso
veterán
válasz
pestibenji #23297 üzenetére
Jajj, hagyjuk már ezt a rosszindulatosdit, ugyanúgy válaszoltam neked, ahogy te valaki másnak.
Ha neked ez fájt akkor bocsánatot kérek!Napi szinten többen keresnek meg privátban sgs2/3, galaxy tabokkal kapcsolatban és szívesen, segítôkészen válaszolok mindenkinek, illetve a topikokban is. Távol álljon tôlem a rosszindulat...
Ja ha már a roasszindulatnál tartunk: linkVisszavonom, a kolléga privátban bebizonyîtotta, hogy ô egy másik világban él és más értelmi szinvonalat képvisel, sajnálom.
-
Rotate
veterán
válasz
pestibenji #23292 üzenetére
tótiában élek, független teló, O2 szolgáltató
-
zack
nagyúr
válasz
pestibenji #23290 üzenetére
Amit írtam annak az volt a lényege, amit írtam is az előző előtti hsz-ben, hogy az által hogy -50mV csökkentettem a feszt, ez kompenzálja valamennyire a fogyasztást, mi több annyira, hogy készenléti és használati idő drasztikusan nem csökkent. Tehát lehet hogy többet fogyaszt valamennyivel, de nem annyival, hogy ez készenlétben és használatban jelentkezzen.
mycso meg szerintem nem ír hülyeséget, de ahogy nézem nem vagytok egy hullámhosszon. Legalább annyira nem, mint amennyire én és R2D2.
-
mycso
veterán
válasz
pestibenji #23281 üzenetére
Nos akkor javaslom olvasd el mégegyszer amit írtam. Pontosan abban a stílusban fogalmaztam amiben te is, amivel egyébként nem tudom, hogy mi volt a baj.
1, tehát ahogy már én is leírtam gyorsabb lesz - pipa
2, akkor mégegyszer fussunk neki: ha nincs feszültség emelve, vagy éppen még
csökkentve is van akkor csak minimálisan vagy
egyáltalán nem eszi jobban az akut, mint alap órajelen. - tehát valóban ehet többet ezt írtam én is (csak a hülyeséget beszélés elkerülése végett) - pipa
(hidd el már elég sokmindent, elég sok készüléken kipróbáltam és valószínûleg veled ellentétben tapasztalatból írom azt amit és nyugodj meg teljesen tisztában vagyok vele, hogy mi hogyan mûködik)
3, az, hogy egy-egy kernel bugos ilyen téren, az nem értem hogy jön ide? Asszem a frekvencia kezelésrôl volt szó és az úgy van, ahogy írtam. A beállított profil és a kernel tudásának megfelelôen. - pipaIgazából nem is tudom, hogy mire reagáltál...(szerintem máskor mielôtt válaszolsz, olvasd át többször, figyelmesen amire reagálni szeretnél - érdekes, hogy rajtad kívül mindenkinek világos az, amit leírtam)
-
zack
nagyúr
válasz
pestibenji #23281 üzenetére
Tudom hogy miért dinamikusabb, mert folyamatosan 1mp frissítéssel kint van az éppen aktuális órajel (Cool Tool).
Úgy tudnám jellemezni, kicsit olyan mint egy sport fokozat egy autómata váltónál. Megvannak a fokozatok, csak az egész rendszer magasabb fordulatszámon üzemel. Hogy van e szükség erre? Én nem bencsmárkolok, nem hasonlítgatom az alap eredményeimhez, csak használom, és úgy érzékelem hogy dinamikusabb, hirtelenebb minden művelet, bármit is csinálok.
Az hogy 0.85s vagy 0.90s....Pont hogy ezen múlik, mert bár nem stopperolom, de a gyorsabb indulás és betöltődés kevesebb idő alatt megy végbe. Ha pedig mindenhol ott a gyorsabb indulás, a vége egy dinamikusabb rendszer lesz."Ezenkívül a fogyasztás függ a processzor hőmérsékletétől is. Minél melegebb a processzor annál többet fogyaszt"
Nem.
Minél többet fogyaszt, ill. minél több áramot vesz fel, annál melegebb. Ha a feszültség csökken, értelemszerűen kevesebb áramot vesz fel, ezáltal kevesebb hőt is termel.
Az hogy azonos feszültségen többet fogyaszt nagyobb órajelen, az ok, de azért ha csökkented a feszültséget, az kompenzálja a megemelt órajelből adódó energiatöbbletet.(#23280) tgb
Nálam tökéletes a link.
Próbából le is kaptam.
-
mycso
veterán
válasz
pestibenji #23242 üzenetére
De megsúgom, hogy az overclocknak egyedül annyi értelme van, hogy a tesztekben jobb eredményt produkál, a gyakorlatban semmi haszna nincs
Én meg megsúgom, hogy nem csak tesztekben, hanem a gyakorlatban is lehet értelme (bár az valóban belátható, hogy szinte mindenre elég alap állapotában is a telefon, de nem mindenhez). Tehát igen is gyorsul tőle, ami észrevehető és nem csak tesztek alatt.csak jobban eszi az aksit
És még megsúgom neked, hogy ha nincs feszültség emelve, vagy éppen még csökkentve is van (mint ahogyan sokan csinálják), akkor csak minimálisan vagy egyáltalán nem eszi jobban az akut, mint alap órajelen.és a telefon olyanokhoz is használni fogja a pl 1400mhzet amihez amúgy csak párszázat használ..
Sőt azt is megsúgom, hogy a CPU/kernel governor-ok ugyan úgy működnek, akár alap órajelen, így itt is választhatóak a különböző profilok. Tehát, csak akkor fog csúcson járni, amikor szükség van rá. (akár csak alap órajelen)Ettől függetlenül én sem látom értelmét a proci huzigálásának, mert én is teljesen elvagyok vele gyári órajelen, inkább az undervolting, amit régebben használgattam, illetve visszább volt véve a proci órajele.
-
snooze
veterán
válasz
pestibenji #23236 üzenetére
köszi!
melyik böngészöt ajánlotok a flash oldalak böngészésére,flash videok lejátszására.. -
zseko
veterán
válasz
pestibenji #23211 üzenetére
Hát, minden ember más
A linkelt oldaladon én a #92 hsz-el teljes mértékben egyetértek: azért indítok el egy játékot hogy játsszak, ha filmet akarok nézni akkor moziba megyek.
-
C.Brigante
veterán
válasz
pestibenji #23136 üzenetére
post-ok alapján nem sok embernek működik! (10ből 1-nek) azaz 1 is kérdéses nincs e beszívva...
-
divid4
csendes tag
válasz
pestibenji #23125 üzenetére
Az nagyon jó lenne, majd rákeresek a topicban...! Gondoltam, hogy a kijelzőt nem lehet csak úgy "rakosgatni". Köszönöm a válaszokat!
-
lafaty80
addikt
válasz
pestibenji #23003 üzenetére
Legközelebb kímélj meg a post gyűjtő hozzászólásodtól kérlek. Pláne hogy nem a kérdésemre válaszoltál. Szóval miből is következtetted ki hogy nem vettem a játékokat??? Egyszerű a logikád látom(most hogy olvasgattam is a hszeidet). Légyszi te inkább skip-peld a válaszaidat felém. Köszönönöm
Kernelre voltam kíváncsi.
-
Szelley
senior tag
válasz
pestibenji #23023 üzenetére
csupán számold össze hányan panaszkodnak a fórumon a siyah-ra, és mennyi embernek működik megfelelően...
Más: tegnap volt 'szerencsém' kipróbálni egy Htc one X-et, hát rohadtul nem estem hanyatt tőle...nem mondanám hogy laggolt, csupán mintha 15fps-el működne az egész. Full gyári out of box rom volt rajta. Kérdeztem a tulaját mi a véleménye róla (szinte az összes komoly telefon megfordul a kezébe), mivel szeret játszani mondta hogy elég durván mennek rajta a játékok, viszont van hogy úgy túlmelegszik hogy kikapcsol magától -
C.Brigante
veterán
válasz
pestibenji #23023 üzenetére
most azé' nem mászok bele a vitába, mer' marha sokat kéne írnom és nagyon hosszú szájtépés lenne a végére, így inkább:
-
mycso
veterán
válasz
pestibenji #23008 üzenetére
Legközelebb leírom szóról szóra az egész problémát/megoldást/gondolatmenetet, hátha úgy egyszerűen megérti mindenki:
tehát ugye jözz ez a probléma, amit említettem
wipe cache, wipe davlik cache - ez nem jött be
kernel csere-bere - csak syiah volt nálam vagy 4 féle, ez sem segített
factory reset --> ettől jó lett.Azt vágom én is, hogy valószínűleg valamilyen folyamat/program szorult meg, viszont a legelőször általam leírt wipe folyamat általában megoldja az ilyen problémát.
A logika: a syiah tudott régebben is érdekes dolgokat produkálni, gondoltam esetleg miatta történhetett ez az egész (az app/folyamat beragadás). És még ezt gondolom most is. Majd holnaptól elkezdem CF kernellel használni (ugyan azon beállítások, programok mellett), ha nem jön elő a hiba, akkor egyértelműsíthető, hogy ki a bűnös.
(#23011) pestibenji: már most lassan egy éve van meg az s2-m, és a GB-re megjelent legelső béta siyah kerneleket is használtam, egészen át a végleges verziókig, majd az ICS-re megjelent bétákon keresztül, szintén a most legutolsóig bezárólag. Azt nem mondom, hogy az összeset, de kb. a megjelent kernelek 80%-át.
-
rjg
őstag
válasz
pestibenji #23011 üzenetére
ICS alatt a BLN miatt végig Siyah-ot használtam, de az üzemidő mindig sokkal rosszabb volt mint GB és Ninphetamin alatt, pedig én is naponta dobtam fel a frissebb és frissebb verziókat, használva közben a kernel tisztító scriptet is. Ez igaz volt a gyári LPQ-tól, Wanam-on át a CM9-ig. Kb egy hónapja besokalltam, hogy délután négykor már töltőt kér és adtam egy esélyt a CM9 saját kernelének, NoLed használatával. Azóta megint megvan a GB alatti üzemidő, folyamatos sync, 3G vagy Wifi mellett is megvan a 4-5 óra kijelző használat (e-book) hétvégente az 1650-es gyári akksival. Munkanapokon pedig belefér a 1,5 - 2 óra beszélgetés ugyanennyi kijelzőhasználattal. Ennek ellenére jó a Siyah, ha valakit nem zavar a fogyasztása. A pdafanclub kernel topicjából próbáltam néhányat, de mind elvérzett. A kijelző vagy érzéketlen volt, vagy csíkos, a rendszer pedig laggolt. Siyah alatt ilyen gond soha nem volt.
(#23020) C.Brigante
Nálam a stabilitással soha nem volt gond, hozta a CF kernelek szintjét, csak az üzemidővel vérzett el folyamatosan. És nem, nem ES példányom van. -
Barnes
aktív tag
válasz
pestibenji #23012 üzenetére
Remélem hamar elviszik. Jön az S3
-
Barnes
aktív tag
válasz
pestibenji #23008 üzenetére
Szerintetek ez reális ár érte?
[link] -
mycso
veterán
válasz
pestibenji #22997 üzenetére
Gondolom elolvastad amit írtam először...
Hidd el az összes létező megoldást kipróbáltam, én sem akartam factory resetet.
És hidd el van nekem is bőven tapasztalatom a syiah kernelekkel. -
ERPY
őstag
válasz
pestibenji #22983 üzenetére
Camera ICS+
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
pestibenji #22956 üzenetére
.
-
Snücü
tag
válasz
pestibenji #22952 üzenetére
Van még a "piacon" néhány... fluxi, dorimanx (ez utóbbi Siyah kernelre épül) vagy AOKP/AOSP alá ott a Thoravukk, ami szerintem nagyon jó kernel.
-
Endless
aktív tag
válasz
pestibenji #22903 üzenetére
Én is azt a ROM-ot használom egy ideje Fluxi kernellel és baromira jó és keveset is fogyaszt.
-
Kevin's
senior tag
válasz
pestibenji #22903 üzenetére
Siyha v3.2.6.3+ nekem ez vált be a legjobban, ezzel a kernellel akár 1.5 napig is el döcög a telefonom 1 töltéssel. Én azóta nem is váltogatom a kerneleket csak ezt használom mindig !
-
Kevin's
senior tag
válasz
pestibenji #22901 üzenetére
nálam rendesen működik !
-
Kevin's
senior tag
válasz
pestibenji #22855 üzenetére
Én is nem rég tettem fel ezt a romot nagyon jó fajta. Sokáig Resurrection romot használtam, amivel nagyon elégedett vagyok/voltam , most egy darabig ez marad.
-
Rotate
veterán
válasz
pestibenji #22805 üzenetére
mondjuk ki tudja mire használta... ha beraksz egy filmet, elmegy többet is a képernyő...
-
Rotate
veterán
válasz
pestibenji #22803 üzenetére
ez CM9 alapúhoz van... ahol AOKP/AOSP-ot látsz, az mind olyan
-
Kleroo
veterán
válasz
pestibenji #22746 üzenetére
Miért jobb az apex?
Én ma teszteltem mindkettőt. Tök ugyanaz szinte. Csak a novában lehet állítani az effektek,átmenetek sebességét,ami kiütéses győzelemre vitte a novát
-
zack
nagyúr
válasz
pestibenji #22737 üzenetére
Jó hogy viccelődsz, de bigmasterg komolyan kérdezte a ROM helyzetet.
Ha pedig egyéb más gondod volt a VK-val, akkor ne azt mondd, hogy azért dobtad mert lagolt.
Kis apróságok, de aki tanácstalan, azt pont félre is vezeted ezzel a kis apró ferdítéssel.
Nem védem, mert nálam is ha előjönnek a gondok akkor cserés lesz, de eddig hiba nélküli. -
gyurczy
őstag
válasz
pestibenji #22725 üzenetére
Foxhound nálam random újraindulgatott, meg jópár alkalmazást nem szeretett. Te (vagy bárki) tapasztaltál valami ilyesmit?
-
zack
nagyúr
válasz
pestibenji #22725 üzenetére
Persze...Akkor neked kell hinni inkább?
Nálam a VK több mint 1 hete hibátlan. -
rjg
őstag
válasz
pestibenji #22615 üzenetére
Calibre. Minden operációs rendszerre, (Win, OSX, Linux) magyarul is tud és mindent konvertál mindenre.
-
válasz
pestibenji #22628 üzenetére
hát megvárom a tokot aztán kitalálom ... képen nem jön le ... kéne bolt ahol le lehetne csekkolni a nagyobb hátlapot majd a tokkal...
majd körbenézek hátha van nemcsak rendelésre most hogy tudom a típus kódját az aksinak..
amúgy nem lehet hogy a t-mobile os rom is szar? gyárilag?
nordic 4.0.3 rom az nem lehet hogy jobb és smoothabb?
-
tesopapa
aktív tag
válasz
pestibenji #22624 üzenetére
Hi.
Asszem ITT volt a legolcsóbb.
Nekem is van, pont ennyi kell, hogy kibírja a nap végéit az általam kapott nyúzással.
-
Rotate
veterán
válasz
pestibenji #22615 üzenetére
-
derrik
őstag
válasz
pestibenji #22602 üzenetére
igen...
szép polcra rakja a könyveket....
és ha megveszed az Svox-ot, fel is olvassa magyarul -
ToMmY_hun
senior tag
válasz
pestibenji #22600 üzenetére
FBreader. Alapból kicsitt furcsán néz ki, de testreszabás után tökéletes. Gyakorlatilag minden állítható benne a háttér színétől a sorközön át az érintőgombok világításáig.
Epub-ot tökéletesen kezeli, a másikat nem próbáltam. -
derrik
őstag
válasz
pestibenji #22600 üzenetére
MoonReader
-
agabe
addikt
válasz
pestibenji #22426 üzenetére
engem már dorgáltak meg amikor több személynek írkáltam külön hsz-okban egy-két percen belül ...így már nem tudom mi a szabályos, így inkább szerkesztek
(#22424) Kleroo :
én a jó állapotú használt 85-90ezres S2 -es árat gondolom jónak (ami ráadásul szolgáltató független is, vagy ha feltöltőkártyás az sem kell, hogy függő maradjon ellentétben a sony-kkal amiket nem tudsz oda-vissza függetlenné-függővé tenni ha gariztatni kellene), és ahhoz képest már az XS kevésbé éri meg. -
zack
nagyúr
válasz
pestibenji #22371 üzenetére
De. Azon is múlhat. Leírtam hogy miért.
-
Richard!
addikt
válasz
pestibenji #22363 üzenetére
már 1 órája küszködök
még mit lehetne tenni?full wipe?
-
Rotate
veterán
válasz
pestibenji #22342 üzenetére
látod
mondom én, nekem is be van a root pipálva, de az RW módot minden alkalommal be kell kapcsolni, hogy a rendszerfájlokban matathass
-
Rotate
veterán
válasz
pestibenji #22339 üzenetére
az, hogy legyen root jog, az nem ugyanaz, mint hogy írható/olvashatóvá teszed a rendszermappát
-
Rotate
veterán
válasz
pestibenji #22337 üzenetére
rakd a telefont fektetett módba, és a jobb szélén lesz ott egy R gomb, bökj rá, hogy RW legyen, akkor amikor a megfelelő mappában vagy
-
ERPY
őstag
válasz
pestibenji #22334 üzenetére
Persze.
-
pestibenji
senior tag
válasz
pestibenji #22320 üzenetére
Szerintetek ha bemásolom a 6.8-as apkját a system mappába akkor működhet?
-
Rotate
veterán
válasz
pestibenji #22289 üzenetére
igen, ez van nálad, de csomó másnál ilyen/olyan/amolyan gond volt már, a gyári meg csak szimplán jó, akkor minek váltsak?
rootolás után a CF helyett is visszaraktam a gyárit
-
Rotate
veterán
válasz
pestibenji #22285 üzenetére
nekem gyári kernellel éjjel fél 4-től 10-ig csak 4%-ot esett, pedig reggel jött vagy 6 mail, szóval volt ébresztgetve is... szerintem ez sem rossz
annyi +aksiidőt nem ad a Siyah, hogy beáldozzam a stabilitást...
-
Kleroo
veterán
válasz
pestibenji #22277 üzenetére
X10-emen gyárilag volt egy fólia. 1éves korában adtam el,és nem nagyon vigyáztam törölgetéseknél. Néhány (por)karcocska volt csak rajta.Ilyen használat mellet úgy 4-5év kellett volna minimum ahhoz,hogy esetleg cserélni kelljen. 1.5éves SGS-emen invisible shield volt,és mikro/porkarc sem volt rajta.
Ellenpéldaimborám telóján egy "xy" fólia van,és borzalomufoshulladék.
A lényeg,hogy kell venni egyszer egy jó(nem roncsolja a képminőséget,nem fos a tapintása,nem karcolódik könnyen,megfizethető) fóliát,utánajárás után.(Nem feltétlenül invisble shieldet,mert az igencsak drága)
Okos döntéssel a fólia jó dolog. Ha azt vesszük,hogy 2évig védi a képernyőt bármi ellen,akkor megéri azt az 1-2ezret. És ha ennyi idő után cserélni kell,akkor csak kinyögi az ember. Azonban ha belegondol az ember mi mindentől menekülhet meg 2év alatt.....
Csak egyetlen egyszer történjen olyan dolog,ami egy gigászi,otromba,mély karcot tol a kijelző közepébe.Egyedül azzal értek egyet,hogy ha valakinek kell az "üveg-érzés",bár egy minőségi fóliával szerintem ez is eltörpül a védelem mellett.
-
Kleroo
veterán
válasz
pestibenji #22271 üzenetére
Nem igazán vagy tisztába a fóliákkal
1hét után karcos? 1-2hónap után kuka? 2havonta majd 5ezer Ft?Miért lenne butaság,ha valaki nem akarja lassacskán szétkarcolni a 120+ ezres telója kijelzőjét? Vagy ha valami keményebb dolog történik,akkor lehet,hogy sokat ér a kis vacak fólia,mert ugyebár nem 2 fillér cseréltetni a kijelzőt.
A GG pedig a portól karcolódik. Ami elég nagy probléma,mert ha sok zsírt akar róla ledörgölni az ember,és ne adjisten még poros is,akkor bőszen karcolódhat.
De egyébként ez olyasmi hitvita mint objektíveknél az UV szűrő. Nincs igazán jó válasz,csak eltérő igények.
-
znagy69
őstag
válasz
pestibenji #22271 üzenetére
Figyelj, ha ilyen okos vagy akkor használd nélküle. Na akarj már meggyőzni nekem mi a jó. Nem fogom cserélni a kijelzőt 2 havonta beégés magyarázat miatt (ami nálam nincs). Ha karcos cserélem. És ismétlem engem nem zavar a fólia és nem nézem karcosan, hanem cserélem. Remélem tudsz olvasni.
-
Varszegig
veterán
válasz
pestibenji #22264 üzenetére
hónapokig fenn van a fólia, és nem lesz karcos, nem tudom te mit csinálsz a telefonoddal, ha ilyen hamar karcos lenne a fólia? 1 hét? Úristen, te mit művelsz vele?
Én akkor szoktam leszedni, amikor már nagyon ragacsos, akkor egyszerűbb egy újat feltenni. Karc nekem a fólián sincs.
ellenben nem lesz tőle rosszabb a fény (jó fóliáról beszélünk), nem rosszabb a tapintása sem. -
znagy69
őstag
válasz
Mert nem a kijelző karcosodik. Azt nem annyiért cseréled mint a fóliát. Engem nem zavar a fólia, ha kell inkább 2 havonta cserélem. Ha nem lenne fóliám a kijelző igen karcos lenne.
Ilyen egyszerű miért használok. -
mizu
aktív tag
válasz
A Sensation-ön is GG van. Nem szedett le semmilyen zsírtaszító réteget.
Emiatt ne aggódj!
-
kopi73
tag
válasz
pestibenji #22254 üzenetére
Akkor nekem most telenoros 4.0.3-as van fenn és én ezzel tudom rootolni?
Majd CWM-böl mehet TURKBEYROM ICS V12-es romja fel a telora?
Ezen a TURKBEY romon megy a SWOX TTS? -
doongoo
addikt
válasz
pestibenji #22143 üzenetére
többet eszik, mert használ netet is közben
-
Rotate
veterán
válasz
pestibenji #22136 üzenetére
navi mivel?
-
Ati007
őstag
válasz
pestibenji #22136 üzenetére
nagyobb képet nem tudtál volna belinkelni
látom javítva
-
F-ECT$
titán
válasz
pestibenji #22105 üzenetére
50%, wifin volt végig, így 2g.
-
Rotate
veterán
válasz
pestibenji #22107 üzenetére
még a végén kiderül, hogy mikor töltőre rakod, a telód tölti a hálózatot és nem fordítva
-
zack
nagyúr
válasz
pestibenji #22107 üzenetére
Szoktál használni GPS-t? Mert szerintem nem. Nézd meg 1h alatt mennyit eszik.
Persze használatban navi közben. Nekem 30p kb. 25% 10 holdat lockolva.
Szóval lehet annyira mégsem rossz ez az aksihasználat.
16% CPU tuningom van, amit bőszen ki is használ a teló, és a BLN sem javítja az üzemidőt."Lehet le kéne cserélned az aksidat, nem feltétlen nagyobbra, csak kicserélni ugyanolyan méretűre, mert eddig mindig elég gyenge akkuidőket mondtál. Lehet elhasználódott már az aksid, vagy alapból hibás"
Már miért kellene?
Köztudott hogy a Siyah többet fogyaszt mint a CF root. Lapozz vissza a hsz-eimben és keresd ki a Criskelo V10 alatt milyen üzemidőket produkált a teló. Azt is folyamatosan kommentáltam, érdekes, hogy az elkerülte a figyelmedet, és nem írtad hogy milyen jó, meg milyen szép.
Kernel:
Siyah v3.2.6.4+ -
válasz
pestibenji #22100 üzenetére
zip és benne egy tar.md5
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
pestibenji #21804 üzenetére
Hangchip, nem hangkártya.
A fülesnek elvileg a kiosztása is más és biztos hogy nem kompatibilis a kettő egymással. Lehet hogy szól, viszont a vezérlőgombok úgy tudom nem működnek.
-
Badboys
őstag
válasz
pestibenji #21732 üzenetére
Bocs a wifinek semmi.A mobilnetre gondoltam ,hogy az is ingadozik,de rendesen.
-
belashx
senior tag
válasz
pestibenji #21663 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor neked erre van szükséged.
-
Snücü
tag
válasz
pestibenji #21663 üzenetére
CM9 alapú romokban van lehetőség egyedi szintek (és a szintek számának) beállítására is.
-
C.Brigante
veterán
válasz
pestibenji #21620 üzenetére
sztem az butaság amit te írsz, nyilván azért mert van pár év közöttünk és nem gondolkodok gyerekesen mint te! "Kádból kiugrás" ??? ki beszél itt ilyen időtartamokról??? Most próbáld meg elképzelni, h a család nem csak a közvetlen tagokból áll, mert ők itt fexenek mellettem "egy karnyújtásnyira" Van egy apám és egy anyám akik nyugdíjas éveiket élik és képzeld el azt is, h nem egy utcában lakunk már.. (eddig megvagy?) Ha velük ne adj isten történik éjjel vmi, akkor nyugodtabb vagyok ha van kinek telefonálniuk!
Ez egy rettentő nagy butaság nem??? ppfff
inkább ne szoltál volna... -
C.Brigante
veterán
válasz
pestibenji #21615 üzenetére
repülőüzem sztem jó nagy baromság! Lefexek este, repülőbe teszem, aztán ne adj isten valami baj van, a családomnak szüksége lenne rám az éjjel közepén, akkor csak azért ne tudjanak elérni mert én 1% spórolok az aksiidőn! Epic FAIL! (data package kikapcsol csak gsm, viszlát!)
-
F-ECT$
titán
válasz
pestibenji #21549 üzenetére
Melyik launchert használod? (És miért nem cseréled az aláírásod?
)
-
zack
nagyúr
válasz
pestibenji #21548 üzenetére
Normál aksit használok.
Elmondom sokadszorra. Nálam a Siyah kerneles ROM eddig max. 1 hétig bírta ki FC, és egyéb anomália nélkül. Utána varázsütésre mindegyik megkergült.
Lehet a CF Root lassabb, bár én ezt azért kétlem, hogy te egyből látod a különbséget kernel és kernel között. De ha van is különbség, a CF Root legalább stabil, és sosem volt még vele stabilitási gondom.
Én Opera Mobile-t használok, és nekem ez éppen elég gyors, ahogy az animációk is folyékonyak. Nem tudom te mit látsz jobbnak a Siyah-ban, amikor a folyékonyabbnál nincs még folyékonyabb. -
pestibenji
senior tag
válasz
pestibenji #21548 üzenetére
Első észrevétel: Siyah kernellel sokkal smoothabbak voltak az animációk
szerk: a böngésző is sokkal lassabb. -
zack
nagyúr
válasz
pestibenji #21540 üzenetére
Nálam 12% 19h18p készenlét, 4h30p kijelzővel, 13p hanghívás.
GPS is volt 30p, de ez csalóka, mert lekapcsolt kijelzővel (futás, Endomondo Pro). Persze NoLED van.Ja. Nekem nem kellett kapcsolgatnom a WiFi-t.
(#21532) futor
Ne viccelj. Semmi gond. Mindenkinek más a fontos.
Kell ide egy "búgócsiga", mert ha nem lenne akkor hiányozna.
Így tuti egy ROM-ról sem maradunk le.(#21538) F-ECT$
Nekem is gyün, de igen lassan. A hülyeség ragadós...Ő is kezdi amit Wanam? 11.1, 11.2...stb.
Ahelyett, hogy kiadná új alapokra a V12-öt.
-
F-ECT$
titán
válasz
pestibenji #21540 üzenetére
Blnt vagy noledet használsz?
-
plejik
addikt
válasz
pestibenji #21535 üzenetére
Ezt holnap meglesem.
-
zseko
veterán
válasz
pestibenji #21535 üzenetére
Jesszus, de ocsmány az a bootanimáció
-
futor
aktív tag
válasz
pestibenji #21494 üzenetére
igen, de haveri alapon biztos megkapta tőle.
..bármihez hozzáérsz a beállitásokba.vagy bárhol..az már mintha ott is lett volna...nagyon megy. -
F-ECT$
titán
válasz
pestibenji #21442 üzenetére
Ez pontosan melyik rom, melyik kernel? Alap akksi?
Btw ha ezt végig bírná, akkor 10 óra kijelzőidő lenne a vége, ami azért egy kicsit soknak tűnik nekem.
Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400