Hirdetés
Aktív témák
-
őstag
MIUI romban hol tudom átállítani a billentyűzetet QWERTY -ről QWERTZ-re?
-
őstag
válasz Laraxior #1112 üzenetére
Gondolom nem véletlen tartotta a srác vagy 10 mp-ig a gépet mielőtt csinálta volna a képet. Szerintem a program folyamatosan lőtte a háttérben a képeket és amikor megnyomta a gombot akkor az lett a "végleges". A sok képből meg összemixel egyet annak alapján mit akarsz rá és mit nem.
SZERINTEM.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
hali!
Létezik olyan MIUI rom ami normálisan működik? Egyiknél az ébresztő FC-zik állandóan, a másiknál hívásnál mindig max hangerő van hiába állítom át az előzőnél, stb..
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Jogos amit írtál. Ez nem az óvoda, noha sokan úgy viselkednek. Én is leginkább read only felhasználó vagyok, de mivel nekem is ilyen telefonom van ezért folyamatosan olvasom ezt a topicot. Én is évekig használtam iphonet és arról váltottam. Amiket leírtál azok teljes mértékben fedik a valóságot. Mindkét panelnek vannak előnyei és hátrányai is. Aki nem képes beletörődni, hogy az OLED technológiájából adódóan ma még egyszerűen nem lehet tökéletes az inkább ne is írjon. Ne essék félreértés én is meg vagyok elégedve teljes mértékben a kijelzővel, de ne hordjunk már le mást azért mert nincs köd a szeme előtt és leírja azt, ami nem mellesleg reális.
A vége természetesen nem neked szólt.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Gizmo94 #5568 üzenetére
Akkor Te azok közé tartozol akiknek jól megy Ha újra húznád már lehet Syah kernellel sem menne. Nagyon nagy lutri ez. Volt már nem egyszer olyan, hogy normálisan kódos reset után feltettem egy romot, úgy, hogy a customnak megfelelő számú gyári romra húztam. Már a programok telepítésénél FC-zett. Újra tettem, tökéletes volt egy hónapig. Volt olyan rom amivel pont fordítva volt. Először ment, aztán újra tettem és utána hányt be.
Ezzel csak arra akarok utalni, hogy van itt jópár változó, amit még mi sem látunk akárhogy is követjük a kódos reset, full wipe szabályt.. Ezért van az, hogy minden telefonon máshogy viselkednek a dolgok.
-
őstag
Nálam is tökéletesen megy reggel óta az LPQ. Kódos reset után ment fel. wipe/format megvolt. Kell egy fél óra neki amíg mindent leszinkronizál aztán smooth. Hasít ahogy kell. Scroll nagyon picit lassabb mint kk5-ön volt de annyi baj legyen.
üdv.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Az akku használatnál nektek is sok az android rendszer fogyasztása? 50 perc kijelző időnél nekem 2 óra 15 perc ébrenlétet jelez az android oprendszernél. Ez itt normális?!
-
őstag
-
őstag
válasz andrisbandi #10812 üzenetére
Merő kíváncsiságból, kifejtenéd a hex editoros MMC kód kiolvasást? Lehet sokak örülnének neki, ha lenne lehetőségük megnézni.
-
őstag
Az Omega féle LP3 van olyan jó mint a Wanam 10.3-as romja? Nagyon jó ez a Wanam féle csak hiányzik a kitchen app belőle. Valaki próbálta már az Omega féle kitchent más romon? Hogy tudom ezt az ócska kék akku kijelzést valami normálisra cserélni, lehetőleg egyszerűen?
-
őstag
válasz Mr.Mercury #11831 üzenetére
Wifin vagy és akkor szétkapcsolja a mobilnetet. Vagy ha le van tiltva a mobilnet.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hát.. Akik kételyek között vergődnek, hogy Wanam 10.3-ról megéri-e upgradelni 10.5-re azok megnyugodhatnak, mert nem. Semmivel nem nyújt többet mint az LP3 alapon nyugvó 10.x -es verziók. Pár óra használat után ki merem jelenteni, hogy azok még jobbak mint ez. Később lehet alakul még a dolog, de jelenleg nincs jobb ICS rom a v10.3-nál. Megy is vissza szépen a nandroid backup.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Tudja valaki egész véletlenül a gyári ( kék ) ICS statusbar ikonok színkódjait? Lekötelezne
-
őstag
válasz Williamgrant #12191 üzenetére
Tegyél fel régi bootloadert, mert minden bizonnyal az lehet a baj. Keresőben találsz old bootloaderes linket.
zso73: A fileok egyesítve vannak nem törölve. Nincs érezhető sebességbeli különbség.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Williamgrant #12196 üzenetére
Leszedi, csak az új bootloaderrel nem kompatibilis. ICS-re már elég egy xda-ról letölthető szoftver és az nullázza a számlálót, törli a háromszöget.
-
őstag
válasz HUTCHDB #12459 üzenetére
Ha CWM appbol indítod a backupot és ott eleve te nevezed el, akkor megy rendesen. Én mindig olyan neveket adok, hogy WANAM_10.3_LP3_2012.03.25. Soha nem volt még gondom a visszaállítással.
szerk: van olyan ICS-re épülő MIUI ami már stabil és használható rendesen?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz kecsetihunor #13829 üzenetére
Hát ez nem valami álom ha már itt tartunk. Bruttó 4500 ért ingyen beszélek mindenkivel aki számít, van egy vagon ingyen sms amit soha nem használok az előbbi okból kifolyólag, 5 giga net, meg 15 forintos percdíj hálózaton kívül, 10 belül. Mindez másodperc alapon. 560 mega net kb 4 nap nálam.
Shummo: T-mobile flottás csomag. Mellesleg az 5 gigás net csomag a legkisebb választható
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ha a telefont MHL adapterrel kirakod TV-re megoldható, hogy a telefon kijelzője ki legyen kapcsolva? Másik: A Siyah kerneles dual bootot bevállalta már valaki?
-
őstag
Valaki használ BT egeret / billentyűzetet a telefonhoz? Monitorra kötve mennyire használható ezekkel?
Más: Ez a Wanam nem tudom mit csinált ezzel a 10.9-cel, de egyik előző verzió sem volt ennyire gyors.
Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Wise (ex-TransferWise)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini-ITX