- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
-
C.Brigante
veterán
márcsak félig off.
kipróbáltam ma egy note 2öt! Gyerekek az valami brutális mennyire smooth!! Na amit az a telefon művel, olyat még nem láttam élőben! Szószerint lefolyik róla a jelly! De azt a méretet nem tudnám megszokni, mármár ciki kategória számomra!
Ezért marad besztbáj nálam a nexus4! -
C.Brigante
veterán
van egy csomó futárszolgálat UK és Mo. között [link]. háztól házig megy a cucc. 8-9-10k környéke egy telefonos csomag amiért elhozzák. elvileg így nem megy be az Orczy térre és nincs adó sem, elvileg!
bocs tényleg az offért de lehet többeteket érdekel a dolog.
-
C.Brigante
veterán
egykis nexus4 infó
szeretett hazánk megint keresztbe fog tenni nekünk, nehogy már valahogyis jó legyen ennek a tetves országnak a pógárának lenni..... olyan adót kell sztem fizetni a csomagra nálunk, h nem fogja megérni megvenni!!"Taxable charges, if any, depend on what state you're ordering from." itt kezdődnek a bajok...
-
C.Brigante
veterán
nincs mese gyerekek, a nexus 4-et play store-ból kell importálnunk, így 300 dodóért bestbuy lesz az tuti!!
Lg akarja csak 700 dolláron árulni. (Ezt megint be fogják 'opni, idióták!)bocs az offért.
-
-
C.Brigante
veterán
válasz
edgelaszlo #46433 üzenetére
Kiszivárgott dolgokra mondják.
ergo nem hivatalos de mar valaki közzé tette.
-
C.Brigante
veterán
és megérkezett!!! Jelly Bean
-
C.Brigante
veterán
válasz
edgelaszlo #46367 üzenetére
remélem leszünk ott páran a régiek közül! (feltéve ha tényleg nem 1 millió forimntba fog kerülni
)
-
C.Brigante
veterán
-
C.Brigante
veterán
válasz
GrooveHero #46342 üzenetére
egyelőre nem tudni biztosat. nov. 13 yenki megjelenés de 100k alá árazzák itthon. Ami keményen ki fogja nyírni a felsőkategóriát! htc one x et már jó lesz ha most elkezdi árulni aki elakarja adni!
-
C.Brigante
veterán
értem, de ezt inkább az eszetlen kategóriába sorolnám mintsem a szűzkéz kategóriába! megmodom miért így gondolom. ennél az esetnél is 2 verzió van:
vagy el sem indul a rom cseréje mert mondjuk teljesen rosszul van összerakva, vagy megtörténik de működésbeli problémái lesznek az adott romtól a telefonnak! Ezutóbbin ugye könnyen segít egy gyári rom visszarakása. viszont az, h egy teljesen ismeretlen romnak nekiálljak biciklizés vagy favágás közben, az sztem a fentebb írt kategória! Van ilyen is, de velem ez 2007 óta egyszer sem fordult elő, pedig asszem volt pár droid készülékem! -
C.Brigante
veterán
válasz
GrooveHero #44833 üzenetére
gyári gmail-be belemész --> beállítások --> mél cimre klikk --> aláírás (signature)
(#44834) rauley: jól is járt vele az tuti.
-
C.Brigante
veterán
srácok, maradt egy MHL adapterem kábellel! ha érdekel valakit, keressen privátban!
-
C.Brigante
veterán
gyerekek, fasza minden? Rotate, telefon megjött már?
-
C.Brigante
veterán
válasz
Rotate #38307 üzenetére
reméljük kellemeset csalódsz majd, pikkpakk megcsinálják és kész az új telefon + 2év usage!
én sem fogom sokáig bírni normális telefon nélkül, de ennek a nyavajás one S nek nehezen megy az ára lefelé, mármár jobban megérné a one X.
(#38306) pzstm ne tudd meg, egy web olodalt nem merek megnyitni....
-
C.Brigante
veterán
válasz
Williamgrant #38170 üzenetére
csak a buta ember nem változtatja meg a véleményét! ismered ezt a mondást? nem ugye?
peace
-
C.Brigante
veterán
válasz
Williamgrant #38167 üzenetére
nah, csak, h értse más is miről zagyválsz:
Szerinted a GG-t csak így lehet megkarcolni, idézlek: "biztos van még olyan gyémánt fúrófej és vidia esztergakés betét is amivel vígan meg lehet karcolni a kijelzőt. "
Ez volt a nagy hozzáértésű megjegyzésed, amire írtam neked, h elég hozzá a "gyémánt aszfalt is" amit megnézhettél videó formájában is, íme ez az: [link]Erre persze már nem írtál semmit, csak megint úgy gondoltad belémállsz!
End of story! -
C.Brigante
veterán
válasz
Williamgrant #38160 üzenetére
ne offoljuk szét a topikot, főleg ne úgy, h "idegesítő okoskodásnak" nevezed azt, amiben marhán nem volt igazad és egy videó alá is támasztotta azt!
most tényleg a reg.időpontoddal jössz??? menj mááá
egyébként a zöldfülűség nem a regisztráció idejét akarta sugalni, hanem a hozzáértését! Látom te is ott vagy a szeren!!! -
C.Brigante
veterán
Az, h nálad miért jó és másnál nem, abba most ne menjünk megint bele, olvasd át a topikot alaposan és megkapod a választ! (hülyeségen ne vitázzunk sztem)
(#38133) cassius.clay: olvastam, h más is kifogásolta már a stílusod, már értem miért.
Na most, neked nem kell bizonygatnod semmit, kicsit félreértettél! Leírhatod a tapasztalatod max. nem hiszem el, mint azt már írtam. Nem értem mi ez a fölényes viselkedés részedről, pár napja jöttél a topikba és még kb. arról érdeklődtél, h most S1-ed vagy S2-öd van!
Szóval erősen zöldfülű lévén nekem inkább ne írj többet nem akarok veled beszélgetni, köszi!(#38134) rauley: Jól van, ennek örülök!
-
C.Brigante
veterán
tényleg érthetetlen számomra, messze nem voltam ilyen eredmény közelében sem soha!
(#38123) trobi28: Hát sajnos nagyon nem sült el jól Rotate-nek a custom-ozás. Addig tényleg semmi baj nem volt nála amíg Stock-ot használt, azért ez elég érdekes jelenség azt meg kell hagyni!
-
C.Brigante
veterán
válasz
cassius.clay #38118 üzenetére
kérlek ne haragudj, és megbántani sem szeretnélek de ezt nem hiszem el! Amit leírtál használat és a közel 2 napi 40%-os hiány az számomra nem reális. A leírtak alapján, neked átlag használat mellett el kellene mennie a vasnak 3 napig, azt meg valljuk be majdnem, h lehetetlen!
(ha 2A-es aksid van, akkor esetleg de ezt gyárival lehetetlen.)
-
C.Brigante
veterán
válasz
cassius.clay #38105 üzenetére
akkor azzal a telefonnal sok dolog nem történt!
-
C.Brigante
veterán
válasz
Williamgrant #37899 üzenetére
én tegnap adtam el a telefont. 10 hónapot használtam, mondhattam, h a kijelző karcmentes mert 1 napot sem volt fólia nélkül. Milyen jó hatást keltett volna ha a hírdetésben ez áll: " apróbb karcok vannak a kijelzőn, de ne foglalkozzá vele" én má' mennék is a következő hírdetésre!
"gyémánt fúrófej és vidia esztergakés"?? hhaaz komoly, tényleg azt gondolod, h ezekkel tudod megkarcolni csak??? Főnök, vond vissza!!!homályos pontatlan? sztem nem az, de te akkor biztos nem tapasztalatból írtad ezt!
de itt megnézheted a "gyémánt aszfaltot": [link]
-
C.Brigante
veterán
válasz
edgelaszlo #37895 üzenetére
ifontól picit tartok, h hamarabb megunnám a zártság miatt, ezért azt abszolut el is vetettem mint opció.
-
C.Brigante
veterán
válasz
edgelaszlo #37891 üzenetére
Odinból igen!
Ha veszek is akkor tuti One X-et (márcsak azért is mert már egy srác 100k ért árul egyet itt ph-n) vagy pedig One S, de ez utóbbi csak akkor ha 80-90 közé esik és abból is csak az S4-es pricival. Szóval HTC lesz az tuti!
(#37892) bee_jay: jah
de a homokszemcsék is egész jól szétkúrják! (zsebbe valahogy mindig kerül)
-
C.Brigante
veterán
válasz
edgelaszlo #37886 üzenetére
lejárt a szerk. időm.
Szóval az NEE nordic országokat jelöl és nem azt akartam írni, h "ne lpt-t tegyél fel" érted??
Itt a root: [link]
egyelőre semmi! (régi céges nokiával nyomom most)
-
C.Brigante
veterán
válasz
Williamgrant #37882 üzenetére
nem mondod, h a GG nem karcolódik?? Téged palira vettek...
Volt egy HD2-öm, csaj használta, fülbevalójával belerakott 2 olyan karcot ha megláttad volna sírva fakadsz!A lényeg, h nem mindegy a behatás milyen szögben éri a felületet, tud szerencsétlen is lenni!
(#37886) edgelaszlo: má nincs meg nekem a telcsi, de NEE LPT tegyél fel!!
-
C.Brigante
veterán
srácok, telefon csomagolás on! rauley kolléga cimbije holnap elviszi a drágámat!
A topikban azért maradok!! -
C.Brigante
veterán
-
-
C.Brigante
veterán
ma 2. akkora rozéfröcsit betoltam mint a ház!
S2-el minden rendben?? brikkesedünk szépen, vagy az már nem menő??
-
C.Brigante
veterán
S3 egy gané kinézetű telefon! Csak akkor kellene ha ingyen adnák! Még láthatatlanban is azt mondom, h 100x inkabb ifon5!
mert az ifon szééép!
-
C.Brigante
veterán
nem tudjátok honnan tudnék cm10-es csengőhangokat szerezni? azok bejöttek.
Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Akciókamerák
- TP-LINK routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Energiaital topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Politika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest