Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
gilfoyle
őstag
válasz
#68216320 #49439 üzenetére
Ilyenem nekem is van/volt... Feltettem a BLN progit, a kernelem nem támogatta - viszont nem szedtem le. Másnap az OS 72-73% volt folyamatosan és zabálta az akkut. Délre már 50% volt a töltöttség, ez kevés...
Leszedtem a progit, meg kikapcsoltam az SMS Backup+ progi szinkronját (mert azt is ezidőtájt tettem fel), így most 11 és fél óra után 37% az OS, az akksi 66%...
(Az SMS progit újra visszakapcsolom próbaképp, az eddigi telóimon semmi gond nem volt vele.)
ROM:XXKL1, Kernel: 2.6.35 Dellbuilder XWKL1 -
csabám
addikt
-
Leonardo91
őstag
-
lefkosia
őstag
-
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
#68216320 #31582 üzenetére
Jobb, ha meg se nézed. Max fél év alatt a notification bar csontig beég.
Úgy kezdődik, hogy csak a kék teszt képernyőn látszik. Aztán a piroson is. Végül mindenhol.Elkerülni nem lehet. Az AMOLED átka.
Én majd gariztatom a második év vége felé. Ha nagyon idegesít, akkor meg előbb.XDA tele van a problémával. Gyakorlatilag az a ritka, ha valakinek a májusi-júniusi telója nincs beégve. HTC nem véletlenül hanyagolja az új készülékeken az amoledet. Desire egy ideig amoled, majd slcd volt. DesireS már csak SLCD-vel jön.
Samsung NexusS szintén. Első szériákban Amoled, mostanra átálltak slcd-re
-
Gizmo94
veterán
válasz
#68216320 #31582 üzenetére
Írd be tárcsázóba: *#0*#
mycso: pontosan erről van szó..
A beégés sajna nálam van, de sosem vettem volna észre teszt nélkül, mert a status bar helyén van egy kör, pontosan a Lite'ning akksiköre. Eddig...
Hogy miért pont annak siekerült beégnie és miért csak a kék tesztnél jön elő,sejtelmem sincs.. Amúgy nem látszik . -
F-ECT$
titán
válasz
#68216320 #30191 üzenetére
Eleinte azt hittem, hogy a telefon beépített fogyasztás mérője szent és sérthetetlen. Most már inkább csak azt gondolom, hogy közelítő értéket ad. Viszont az AOS magas fogyasztása kernel bug, először a siyah 1.8-ban sikerült javítani, de azóta talán a többi custom kernelben is javításra került.
-
-
M.A.Z.
aktív tag
-
F-ECT$
titán
válasz
#68216320 #27266 üzenetére
A következőt javaslom:
-TBP-vel ments el mindent.
-Tölts le 2-3 szimpatikus romot.
-Egymás után próbáld ki őket 1-2 óra erejéig. (Vagy akár úgy, hogy este rom csere, éjjel akku töltés, másnap teszt.)
-1 rom feltétele + TBP-s backup visszatöltése + a nem elmenthető dologok visszaállítása kb negyed óra alatt megvan.
-Ha valamelyik használata + témázása megtetszik, akkor már csak a szimpatikus kernelt kell kiválasztani, de mivel a kernel csere kb 5 perc alatt megvan, így ez sem visz el sok időt.Én még nem próbáltam végig az összes custom romot, de nekem a Turkbey és a Batista jött be, mivel ezekben már alapból nekem tetsző téma van + beletették azokat a progikat, amire szükségem van. (A Batista régebben sokat evett, nem tudom, hogy ezt megoldották-e.)
Tervben van a Touch-X Power kipróbálása (jó akkuidő); Leomar (Kitchen miatt); DlevRom (jókat olvastam róla); HyperDroid (korábbi készülékeken ennek nagy sikere volt, így talán az sgs2-n is minőségi lett/lesz).
-
smoli
aktív tag
-
-
Berguson
tag
válasz
#68216320 #25579 üzenetére
Köszi a tippet,holnap még kipróbálom,ha feltöltöttem a telefont!
Hmm érdekes a dolog. Mert pár napja ennél jóval többet ment,és akkor nem merült le ilyen gyorsan! Kb a gépről lehúzva a kikapcsolásig kb 2-3óra telt el,abból az intenzívebb használat kb 1-1,5óra volt! 3g nem használok,csak gsm hálózatot,illetve csomagkapcsolatot használok! wifi nem ment,mert utaztam!
-
-
Sógi
addikt
válasz
#68216320 #25313 üzenetére
Az xda-s oldaláról le tudod tölteni az apk-t. [link]
Ilyen még nem fordult elő velem..Nem tudom feltenni batistát...
Először full wipe után sem ment fel, aztán stock KI3-ra sem ment fel vagyis a bootanimnál megakad, úgy hogy nem is megy a bootanim, csak egy kép van a kijelzőn, aztán visszalépek recoverybe és ott semmit nem tudok csinálni...mindenre hibát ír...
Van ötlet? -
Soound
tag
válasz
#68216320 #25108 üzenetére
Ahogy Varszegig is mondta, Samba vagy dropbox. De személy szerint én más-más funkcióval használom őket. Samba filesharing-el gyakorlatilag a telefonod megjelenik, mint a hálózaton lévő gép, direktbe el tudsz érni mindent. Dropbox inkább bizonyos file-ok megosztására a géped meg telefon között. Pl közös doksi amit PC szerkesztesz mondjuk, de telefonon is el akarod érni.
-
muveszur
addikt
válasz
#68216320 #25081 üzenetére
Ember! Mondta valaki neked, hogy használok fóliát? Egy szóval sem írtam...
Én csak annyit mondtam, hogy a Galaxy S I-em is megkarcolódott, sőt, az a végén ripityára is tört, és a Galaxy S II-m is van két csúnya karc, az egyik elég mély is... mikrokarcok meg dögivel vannak rajta.
Ebből adódóan a Gorilla Glass, mint karcálló borítás egy szimpla ámítás. Samsung szervizesektől is hasonlókat hallottam.
Én nem teszek rá fóliát, nem szeretem, biztosítás meg van a telefonon...
-
Skynet258
veterán
válasz
#68216320 #25081 üzenetére
Egy normális fólia konkrétan nem is látszik (normálisan felrakva persze), de mindenki úgy használja, ahogy neki szimpatikus.
zelma: a toknak nem sok köze van a kijelzőhöz... eséstől talán véd, de a zsebedben lévő porszemektől nem, márpedig az tesz be leginkább ennek a csoda gorilla glass-nak...
Másrészt van aki nem szereti a tokokat, pl. én sem. -
Sógi
addikt
válasz
#68216320 #24785 üzenetére
Mi az, hogy ugyanazon a csatornán?
Mármint, h a telefon lát-e más wifiket?
Semmi sem változott a két droid verzió között a wifivel.(#24788) fiktív1: UOT romkitchennel egy perc alatt elkészíted az akkukijelzést...
(#24786) Soound: Nálam a miui bugzott, meg fc-zet pár dolog, úgyhogy nem jött be, a lagról nem is beszélve...
-
Sógi
addikt
válasz
#68216320 #24782 üzenetére
Én ott vettem észre, h gyengébb vagyis inkább ingadozik, h myphonexplorert használok fájlok átvitelére a pc és telefon között (pl 500mb) és írja a sebességet, most 2.3.5-el ingadozik, lelassul felére, vissza teljesre...és ezt játsza végig...Az előző romjaimnál folyamatosan tartotta fixen a max sebességet.
(#24781) F-ECT$. Azt vedd figyelembe, h van +350 mah-em...és én nem egyfolytában nyomkodom, hanem sokat telefonálok, bár ott is kell nyomkodni...névjegyzék, híváslista...stb
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest