- Fórumok
- Okostelefonok
- Samsung Galaxy S2 Archivum I.
- (téma lezárva)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
sdd2
veterán
-
F-ECT$
titán
Nem. 2.3-ra épül, de a témázása hajaz az ICS-re. Az a nagy felhajtás, hogy jól össze van rakva, jó a fogyasztása, így gyorsan népszerű lett.
Shummo: Wipe data, cache, dalvik. Nem árt a kernel cleaning script sem, és utána mehet bármilyen alapra R2 romja cwm-ből. (Én ODIN-nal már hónapok óta nem tettem fel semmit, mindig full wipe + cwm.)
-
djapor96
senior tag
Nem, csak a rendőrségnek, bíróságnak adnak ki IMEI információt.... Kész csoda.... pedig annó volt nekem is hasonló ügyem és akkor ezzel ráztak le.....Vajon mi történne, ha az én készülékem EFS mentését tennénk rá egy letiltott IMEI számú telefon mappájára.... Ill. mit szólna a hálózat, ha 2x regisztrálna be azonos imei-el renelkező készülék....
Ha működik komoly piaca lehetne az EFS mappának különösen, ha tönkrement készüléké volt....
Persze csak hangosan gondolkodom....
)) -
Varszegig
veterán
-
Varszegig
veterán
-
Szelley
senior tag
-
Szelley
senior tag
-
Varszegig
veterán
-
Varszegig
veterán
-
pzstm
titán
XWKJ3-asnál jár, v28-as verzió.
De ha már Turkbey akkor én ezt ajánlom
Turkbey v28 fixedNekem nagyon bejött

-
Rotate
veterán
-
Rotate
veterán
-
F-ECT$
titán
2g-n voltál, az adatkapcsolat is ki volt kapcsolva, vagy az folyamatosan ment?
Btw én azt vettem észre, hogy az első 50%-kal egy kicsit tovább bírja, mint a második 50%. Tehát ha 50%-nál vagy mondjuk 15 óra használatnál, amiből 2 óra a kijelző, akkor a második 50% csak mondjuk 12 óra használatot bír 1.5 óra kijelzővel.
-
ERPY
őstag
Nem beleugatni akarok, és ne vedd támadásnak, de ez a készülékhasználat szted mennyire ésszerű és általános? Mert valóban így elmegy 4 napot, de gyakorlatilag a 4 nap alatt játszottál 45 percet, és telefonáltál 45 percet, meg egy kicsit nézegetted. Ez nem hiszem hogy nagyátlagban életszerű egy ilyen telefon esetében. Persze jól mutat, hogy 4 napig elmegy, csak éppen használva nem volt. Erre egy 3000ft-os tella is kiváló.
Ezért is írtam valamelyik nap, hogy ez nem életszerű használat, ilyent mindenki tud csinálni, szal erről képernyőfotó vagy bármi fölösleges. Ha csak telefonként használnám, meg néha megnézném mennyi az idő és az időjárás, 1 hétig is elmenne. Csak azért akkor fölösleges volt kiadni 130150ezret. Sztem.
Mégegyszer mondom, ne vedd támadásnak sem kötekedésnek, de ez nem teszt. -
Rotate
veterán
-
R2D20208
addikt
-
ERPY
őstag
-
F-ECT$
titán
-
Rotate
veterán
az egyetemi előadásaim nagy részén kötelező bent lenni, csak értelme nincs, mert úgyis a könyvet kell bevágni
ilyenkor hasznosabban is el tudom tölteni az időt 
egyébként annak aki nem sokat nyúzza, az a plusz egy óra kijelző használat, az +1 napot is jelenthet
nem kevés 
vagy a GSMArena tesztből az jött ki, hogy 8 óra folyamatos videólejátszásra képes... ehhez hozzárakod a +20%-ot és kb 10 órára nyúlt az idő... persze való életben ezek valamivel kisebb értékek lesznek, de akkor is jónak tűnik

-
Piwi
veterán
-
Rotate
veterán
vannak olyan helyzetek, amikor nekem megérné
mert általában jó az aksiidőm, de pl folyamatos böngészésből 4 és fél óránál nem tud többet, és azért egész nap suliban ülve jól jönne, ha kényelmesebben nyüstölhetném
szal a képernyőidőt ki lehetne tolni 5-6 órára, és átlag fogyasztásban meg még többet bírna
azért az nem kevés többlet 
-
F-ECT$
titán
-
Sógi
addikt
-
besko65
tag
-
zelma
aktív tag
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
szomszéd sógoréknál korlátlan SMS, korlátlan hívás hálózaton belül, korláltlan adatforgalommal és 1000perc másik irányba meg 1000 SMS más irányba havi 15,90 EUR-ért van....most karácsonyi kedvezményben...online rendelés esetén a havidíjból elengednek 10%-ot még ezen felül 1 évig...

(korlátlan net 3GB-ig utána lassítanak 128 kbit-re)
Ez a legkisebb tarifacsomag amiben nagyjából 60ezer környékén van az SGS2......

-
F-ECT$
titán
-
Csaabi
tag
Tuti! mindent csinálok vele. Torrent ezek is havi 100 gb-okat. Átlagosan 8megát mérek de voltam már olyan helyen is ahol 20 fölött. A net tökéletes lenne mindenre csak xboxon keresztüli gaméra nem. nem tudom hogy de laposon játszani tudtam már nem is egy gammel online. De az Xbox-on nem tudok. És már szedtem le wifi tether progit de azzal se tudtam a samut belöni.
-
F-ECT$
titán
-
pzstm
titán
-
Varszegig
veterán
-
Csaabi
tag
-
Caaabi
senior tag
-
Caaabi
senior tag
-
Caaabi
senior tag
-
F-ECT$
titán
Ti használtok lockscreent? Engem iszonyat idegesít, hogy folyton fel kell oldani, és mivel ha megyek valahova, akkor bőrtokban van a telefon, így kb 0 az esélye, hogy benyomódik egy gomb. Ha meg be is nyomódna, akkor is kicsi az esélye, hogy hívni tudna valakit, meg elállítani sem nagyon tud semmit az érintőképernyő nélkül, ahhoz meg ujj kell.
-
seger
addikt
-
Caaabi
senior tag
-
HXY
addikt
-
edgelaszlo
senior tag
-
seger
addikt
-
ERPY
őstag
-
PaFec
aktív tag
-
HXY
addikt
Amik nekem vannak JIG-jeim, azok minden ROM-nál, minden bootloadernél behozzák a download módot.
Most gyári KJ3-mam van, és teszteltem, működik.
A tied valószínűleg selejtes.F-ECT$: Erről az oldalról vettem, hogy 3 nap: [link]
Én gyári KJ3-mat használok Siyah kernellel, és nekem is elmegy 2-3 napot.
Egy éjszaka alatt 8%-ot fogyaszt. -
csabám
addikt
-
csabám
addikt
-
csabám
addikt
-
csabám
addikt
-
csabám
addikt
-
R2D20208
addikt
(#34566) PaFec Nos. Ez sajna nem olyan egyszerű. phone.apk cseréje is kényes kérdés ROM és ROM között. Szerintem, kb 50% az esély, hogy fog működni, 50 hogy FC lesz a vége. Mert a ROM- ban rengeteg helyen nincs hozzárendelve ez a funkció, nagyon belső fájlokban. A statusbar csere ugyanigy csak 50 % esélyes, és minden egyes system app. Sok sok png, és fájl van hozzárendelve, és itt egyik összefüggésbe van a másikkal, egyik vezérli a másikat. Én nem vagyok informatikus, és ha valaki elolvasná amit irtam, kiegészithetné, mert én tudom mi a helyzet, de nem tudom elmagyarázni, mert ez nem olyan egyszerű rendszer. Én jelenleg, csak tanulgatom.
-
PaFec
aktív tag
-
Balage180
tag
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
-
Shummo
senior tag
-
R2D20208
addikt
Szivesen segitettem. Szeretném felhivni figyelmedet, szintén segitő szándékkal, nem mindig szerencsés-appok, alkalmazások egyik ROM- ból másik ROM-ba történő "átitkatása" sokféle okból. Pl vannak nagyon "érzékeny" png fájlok(pl .9 végűek is), amik minden appért felelősek. Ezek a framework-res ben, illetve a twframework-res -ben (is) vannak. Minden romnak a saját témabeállitásával. A lényeg. Ha véletlen valamelyik appod a keveréstől FC- zik, az az oka a dolognak.
-
Szellem.
nagyúr
-
Spidee
senior tag
-
ERPY
őstag
-
djapor96
senior tag
Engem a sok dicséret meggyőzött, fel is raktam.... tényleg baromi gyors.... de ezt a giccsparádét.....áhhhhh.....mint egy török taxi......

Meg a sok felesleges app.... Nem is értem, hogy tud ilyen gyors lenni....
Nincs rá valami konszolidált téma?

Ill. a rezgő jelet nem lehet eltüntetni a status sorrol mint a Jkay -ben? Ill. hiányzik a kibővített kikapcs is... Jkay-t rá lehet heggeszteni valahogy?
-
cassius.clay
senior tag
-
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
-
xnace
őstag
-
-)Verso(-
támogató
-
R2D20208
addikt
-
PaFec
aktív tag
-
R2D20208
addikt
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
-
sippet
senior tag
-
F-ECT$
titán
Nekem a criskelo v30 nagyon bejött. Kb ugyanazt tudja, mint a turkbey, de nem olyan csicsás alapból, és van rá többféle téma is. Check-kel is össze lehet hozni egy jó romot, de ott az alap feltétele után még a kitchenből kell összevadászni a funkciókat.
Egyébként ma stock-kal nyomulok, stock kernellel. Az látszik, hogy az AOS bug elég erős benne, viszont mintha a kijelzővel jobban bánna (bár ezt nem értem miért). Na mindegy, ma elleszek így, holnap meg megy fel valami siyah.
-
Richard!
addikt
-
Richard!
addikt
-
Gizmo94
veterán
-
Gizmo94
veterán
Ezt nem hiszem el...

Na, akkor Gizmo's helpdesk..
Ha az egéren felfelé görgettek, vissza tudtok olvasni a hozzászólások között.
Igen, felfelé. A régebbiek felfelé vannak.
A piros színnel jelölt sorok a linkek.
Rájuk kattintva sikert érünk el. ( többnyire)Bármi egyéb kérdést csak nyugodtan.. mostmár úgyis mindegy,,,

-
Richard!
addikt
-
Richard!
addikt
-
Richard!
addikt
-
Gizmo94
veterán
-
Sógi
addikt
-
Richard!
addikt
-
No.01
addikt
-
tajcsi
őstag
-
blt.62
őstag
-
tajcsi
őstag
-
blt.62
őstag
Szio Földim! Tudnál segíteni?
Letöltöttem egy hívásszűrés programot,és a marketon angolul van a kiírása,le töltés után meg kínai lesz. Nem lehet valahogy a nyelvet állítani? Azért bosszant mert már régóta keresek egy egyszerű fekete-fehér listás szűrő progit,amiben semmi bonyolultság sincs,csak hívást kell szűrni,sms-t nem. Végre találok egyet,és kínai a nyelv,nem tudok mit kezdeni vele. Tudsz-tudtok ebben segíteni?
-
tajcsi
őstag
-
F-ECT$
titán
-
zseko
veterán
-
tajcsi
őstag
-
tajcsi
őstag
-
R2D20208
addikt
-
ERPY
őstag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Okostelefonok
- Samsung Galaxy S2 Archivum I.
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
))

öcséd miért kínozza magát azzal a szarral? mazochista? 

A 1.83 - nál csak akkor működik ha a bootloaderbe van tallózva, viszont az 1.85 - nél mindkettőnél okés.