Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 🖥️⛅
Aktív témák
-
-
blt.62
őstag
válasz Eli577 #33262 üzenetére
Szio Földim! Tudnál segíteni?
Letöltöttem egy hívásszűrés programot,és a marketon angolul van a kiírása,le töltés után meg kínai lesz. Nem lehet valahogy a nyelvet állítani? Azért bosszant mert már régóta keresek egy egyszerű fekete-fehér listás szűrő progit,amiben semmi bonyolultság sincs,csak hívást kell szűrni,sms-t nem. Végre találok egyet,és kínai a nyelv,nem tudok mit kezdeni vele. Tudsz-tudtok ebben segíteni?MegtorloXp
-
tajcsi
őstag
válasz Eli577 #33274 üzenetére
siyah kernelhez kérek linket mert már nem látok semmit...
Ja, nem nyitna valaki esetleg egy topikot ahol ilyen POST YOUR home screen dolgok lennének mert az XDA-na nyomorlttak nem segítenek..akkó miaf*szért mutogátják h mit csináltak ha nem osztják megbocsi...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
-
Gizmo94
veterán
válasz Eli577 #33422 üzenetére
Ezt nem hiszem el...
Na, akkor Gizmo's helpdesk..
Ha az egéren felfelé görgettek, vissza tudtok olvasni a hozzászólások között.
Igen, felfelé. A régebbiek felfelé vannak.
A piros színnel jelölt sorok a linkek.
Rájuk kattintva sikert érünk el. ( többnyire)Bármi egyéb kérdést csak nyugodtan.. mostmár úgyis mindegy,,,
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Eli577 #33461 üzenetére
Nekem a criskelo v30 nagyon bejött. Kb ugyanazt tudja, mint a turkbey, de nem olyan csicsás alapból, és van rá többféle téma is. Check-kel is össze lehet hozni egy jó romot, de ott az alap feltétele után még a kitchenből kell összevadászni a funkciókat.
Egyébként ma stock-kal nyomulok, stock kernellel. Az látszik, hogy az AOS bug elég erős benne, viszont mintha a kijelzővel jobban bánna (bár ezt nem értem miért). Na mindegy, ma elleszek így, holnap meg megy fel valami siyah.
Dive ever, work never.
-
sippet
senior tag
válasz Eli577 #33542 üzenetére
érdekes.
megnéztem most a battery monitor widgetben, hogy mennyit eszik wifin, illetve 3g-n a telefon. amikor wifin lóg, 5 perces időintervallumokat tekintve 25-29 mA között ingadozik a fogyasztás. 3g-n ugyanez 44-51 mA. csak tudnám, mi a jó édes anyukájáért csinálja ezt.
-
R2D20208
addikt
-
pzstm
titán
válasz Eli577 #33612 üzenetére
lehet ma már nem merek nekiállni...csütörtök este remélem lesz rá időm rendesen (még csak stock romot raktam fel eddig )
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Eli577 #33615 üzenetére
onnan akarom én is....alkalmazások és fényképek is megmaradnak? (tudom no-wipe ezt jelenti de azért bennem van a félsz )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest