- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Aktív témák
-
mykos
aktív tag
válasz
Varszegig #40593 üzenetére
Hali,
én most vettem két ilyen dögöt, igaz az egyik sétált is vissza a szervizbe..remélem hamarosan visszakapom. Szerintem válasszuk külön. 1. Szürkeimport 2. Hazai Samsung disztribútortól beszerzett.
1.1 Szürkeimport, ha EU-s garilevéllel hozzák be, és itthon adják el(pecsételik a garijegyet) akkor az teljes értékű gari a Magyar Samsung felé is. Ezeket a telefonokat 0 perces használtként hozzák be, és áfa nélkül értékesítik. Ezért találsz sokkal olcsóbb árat. (jelenleg ~120e).
("az általános forgalmi adókról szóló 2007. évi CXXVII. törvény XVI. fejezet, 2. alfejezete értelmében")1.2 Szürkeimport, USA, hong-kong, korea, singapúr...Ezen csak röhögnek a hivatalos szervizben és hazazavarnak legózni. Jellemzően ezek a Sufni GSM, bolti garanciás készülékei, ahogy leírtad a WC papírral egyenlő minden hozzá adott irat.
2.Samu disztribútortól megveszik, Magyar garijegy, az ÁFA miatt ez leginkább a ~140ezres kategória. Gari szempontjából 1.1-el egyenértékű.
Bármelyik GSM bolt a 3 közül bármelyiket tudja hozni, csak kérni és kérdezni kell.
Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged