Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz DeathAdder #1416 üzenetére
Tudunk már valamit hogy van-e telefon a Médiában?
-
DarkByte
addikt
válasz DeathAdder #1740 üzenetére
Köszi! Holnap meló után szerintem teszek egy látogatást náluk.
Engem még leginkább a Telenor-os bevezetés érdekelne. -
DarkByte
addikt
Extreme Digital-nál is előrendelhető 0% THM-el: [link]
-
DarkByte
addikt
válasz pestibenji #3010 üzenetére
Standard Android mappák vannak erre az SD kártyán:
/sdcard/media/alarms
/sdcard/media/notifications
/sdcard/media/ringtonesEz Galaxy S szériánál a belső SD alatt jelenti a media mappát (ha nincs ilyen könyvtár szerkezet, létrehozod). A ringtones alá behajigálod az audio fájljaidat és már be is tudod állítani őket.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
válasz Csillagkuty #4906 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
---
Más: Cool Mesh-t valaki vett már Galaxy S2-re? Nekem az SGS1-hez nagyon bevált, és mivel holnap jön az utód gondolkodom hogy arra is kellene egy. Pl. [link]
-
DarkByte
addikt
Emberek, hogy a halálba lehet erről leszedni a hátlapot?
-
DarkByte
addikt
Jöhetne már az a 2.3.4
-
DarkByte
addikt
válasz Lupi1989 #6169 üzenetére
Gondolom olyan adapter kábel nincs ami microUSB-HDMI konverzió mellett tölteni lehet a telefont és még OTG aljzat is van rajta. Bár ez lehet szimplán az USB bekötés limitje, egyszerre nem lehet tölteni slave-ként ennyi lábszámmal és OTG master-ként is használni. Pedig monitorra rá, egér+billentyűzet, és...
Van itt egyébként OTG adapter olcsón: [link] Leírás szerint megy Galaxy S2-vel, és ugye ingyen kiszállítás van. Csak azt az egy-két hete kell kivárni
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
válasz zeroo5ux #6200 üzenetére
Egyébként megoldható amit szeretnék szerintem. MicroUSB-HDMI adapterrel a monitor+töltés. Egeret és billentyűzetet pedig használhatok Bluetooth-osat. (kérdés persze hogy két Bluetooth HID eszközt tud-e egyszerre kezelni de elvileg nincs akadálya) Egy nettop-ot már ki lehet vele váltani.
Egyébként rendeltem egy OTG adaptert (ami egyébként kettő, mivel párban küldik). ~400Ft-ért még ha kétszer használom is megéri a poén kedvéért
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Arra nem jött rá esetleg valaki hogy a 100%-os akku töltöttség jelzést hogyan lehet letiltani, vagy legalább is a rezgést kikapcsolni? Marha idegesítő mikor éjjel arra riadok hogy az éjjeli szekrényen a mobil mellettem rezeg.. mit rezeg, legyalulja a fa lapot.
-
DarkByte
addikt
Értem, akkor majd az első 2.3.4-es főzött ROM-nál el fog tűnni.
#8841: erre inkább nem reagálnék.
Apropó, megjött az USB OTG adapterem. Teszteltem billentyűzettel, egérrel, pendrive-al. Mindegyikkel frankón megy. Egérből mondjuk van egy notihoz való plusz LED-es példányom, arra már azt írja High Power USB device, és nem hajlandó naftát adni neki. Majd ha kollégát le tudom vakarni a tápos USB hub-járól ki akarom próbálni mi van ha rádugom egyszerre ezen perifériák valamilyen csoportját.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Engem inkább az érdekelne hogy most ezt hogyan is kell feltenni? SGS1-en még kiismertem magam ODIN-nal, de olvastam hogy itt jobban meg van bonyolítva a download mód meg hasonlók, viszont 2.3.4-ig még a firmware csere gondolatát is elhessegettem.
Van ehhez valami leírás? Jó az angol is.[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
válasz dancsuri #9632 üzenetére
Ááá.. tulmisztifikálás rulezz. Odin 1.3 ezzel a mobillal is elfunkcionál? Eddig kifejezetten ellenjavallta mindenki az ennél újabb Odin-okat.
Itt sem árt gondolom /efs mappát lementeni frissítés előtt, esetleg feloldó kódót kipörgetni (ha van egyáltalán már rá program). Ezeket mivel lehet megcsinálni? Ha nem publikus, megköszönném ha eldobná valaki privátban. Előre is köszi!
-
DarkByte
addikt
Ha XWKE2-m van akkor ez alapján a leírás alapján meg tudom csinálni ugyanúgy a KG3-ra frissítést is ugye? [link] Mármint elég root-olni, /efs-t lementeni aztán mehet a KG3 flash-elése ODIN-nal. Telenor-os mobilokkal van gond ilyen szempontból?
Illetve KG3 ROM-ra kérhetek linket?
Köszi mindent előre is.
-
DarkByte
addikt
KG6-ból létezik ODIN-nal tisztán felpakolós verzió? Tehát ami több fájlos és direktben flash-elhető előélet nélkül. Ha igen, légyszíves valaki linkelje. Köszi!
-
DarkByte
addikt
válasz adodaniel #15349 üzenetére
A legutóbbi Google IO-n azt mondták hogy minden partner telefon gyártóval (és ebben benne van a Samsung is) megegyeztek hogy minden kiadott hardverre 18 hónapig a kiadás napjától számítva a közben megjelenő ROM-okat elérhetővé teszik. [link] Kivéve ha a hardver nem engedi, ami a kiskapu lehet, de az SGS2-vel csak nem szaroznak már. Elég friss vas még ahhoz hogy az Ice Cream-et is hozzák rá. Az ICS megjelenési dátuma persze még nem ismert, de feltéve hogy tartják az elnevezés=valami köze van az adott időszakhoz amikor megjelenik, jégkrémet maximum késő ősszel eszik még az ember
Sógi: ezt megtaláltam, de ebben a zip-ben kibontott rendszer fájlok vannak. Én olyat keresek amiben tar.md5 és pit fájlok vannak, nem CWM-es varázsolás. Ha ilyen nincs még, akkor melyik korábbi ROM-ból találok teljeset? (Bocs, átfutni átszoktam a fórumot de napi szinten akkor hsz mennyiség keletkezik hogy könnyen lehet átcsúszom dolgokon)
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
válasz F-ECT$ #15369 üzenetére
Wiki szerint: "The Galaxy S II was given worldwide release dates from May 2011, by more than 140 vendors in some 120 countries."
Bejelentésre pedig még február 13.-án került sor.
Azért a mostani zászlóshajójukra már csak felrakják az Ice Cream-et, ha az SGS1-re lett végül gyári Gingerbread is (ráadásul egészen frissen is van tartva).[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Ha a mostani gyári ROM-omat root-olom (az efs lementéséhez) akkor induláskor jön a sárga háromszög. Ha lementettem az efs-t és ezután feltolom a komplett KG6 ROM-ot ODIN-nal, akkor a sárga háromszög eltűnik?
Telenor-os SGS2-vel kell valamire figyelnem mielőtt ROM-olni kezdek?
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Köszi mindenki!
-
DarkByte
addikt
Sikerült a műtét, immáron KG6-on. A csomagban lévő kernel-t nem is használtam fel, a CODE-ban van egy kernel amúgy is ha belenéz az ember. Sárga háromszög eltűnt, egyedül a download módban látom hogy 1 custom ROM telepítés volt (a root miatt). Üsse kő KE2 után meglátjuk mekkora javulás lesz.
Kösz mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Csak kíváncsiságból, ezt hogyan kellene felrakni? [link]
Gondolom CWM-el mint update-et. De melyik ROM-ra? Vagy ez mindegy? A topikban nem nagyon látok leírást hozzá.
Ha valaki esetleg kipróbálná, érdekelnének a tapasztalatok. Pulse óta nem volt vanilla Android-om, megint megnéznék egyet valamikor[ Szerkesztve ]
-
-
DarkByte
addikt
válasz dancsuri #15612 üzenetére
Viszont a WiFi fizikai sebesség korlátján megnézem hogyan is fog a Samba átlépni? Igaz nekem nem n-es WiFi-m van, de az USB még mindig gyorsabb, főleg mikor gigákat kell másolni. Apropó a célra egy FTP szerver is bőven megteheti. Nem tudom mennyire van automatizálva az általad említett Android-os Samba konfigja, de Linux-on nem triviális dolog beállítani. Nekem egy órát simán sikerült elszenvednem vele mire a Win7-em úgy látta a Home server-emet mintha normál Windows-os gép lenne hálózati megosztásokkal.
A vanilla ROM akkor még jól sejtettem hogy várhat
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
USB JIG-hez kapcsolási rajzot fel lehet lelni valahol? Mondjuk vicces ennek nevezni mert úgy tudom egyetlen ellenállás plusz egy microUSB dugó.
-
DarkByte
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest