- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
törölt tag
Ajánlanátok KK5-höz olyan kernelt, ami stabil és alacsony a fogyasztása, illetve a VoodooLouder is jó hozzá?
-
törölt tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Sajnos nem, mert meredeken zuhan az akku használat és merül is rendesen. A rendszer többet fogyasztott, mint minden egyéb együtt. Nem tudom mi az oka, de ha én ilyen programokat írnék már kirúgtak volna. Megpróbálom valahogy kiszűrni az okát, de ha nem megy visszateszek egy gyári KI4-et és talán eladom.
-
-
törölt tag
Valami nem klappol a kk5 rommal. 15 ora akkuhasznalat, 1ora 25 perc kijelzo. 47%-on az aksi, de a kijelzo ebbol 17% es az android operacios rendszer 55% !!! Ez baromi sok szerintem. Mitol lett ez ennyi??? Cf root kernel van fent.
-
törölt tag
Feltettem az XXLPB ROM-ot. Egész jónak tűnik már az előzőekhez képest, de van egy apróság, ami nem tetszik benne. Ha tárcsázok egy számot utána automatikusan kikapcsol a képernyő. Ha kihangosítani akarom vagy letenni nem tudom, mert nem látok gombokat a kijelzőn. Előbb a fülemhez kell tenni és elvenni onnét akkor adja csak vissza újra. Tehát a közelség érzékelő kell hozzá, hogy visszajöjjön. Nem tudom az autós kihangosítóban is így fog viselkedni? Mert akkor ez gond.
-
törölt tag
Zene lejátszására én és rengeteg más androidos a PowerAmp-ot használjuk. Nem ingyenes, de cserébe lejátszik FLAC-ot is, kezeli a borítókat és a dalszövegeket is.
Ha nagyobb hangerőt akarsz kicsikarni az eredetinél akkor kellhet még a Voodoo Louder amit 0.5€ támogatásért kapsz meg.
GPS-re több megoldás is van, pl. Sygic vagy a Navigon, de van több alternatíva offline megoldásra. Esetleg androidos iGo. Ezek is fizetősek, de nem vészesek.
Azt, hogy az Android jobb-e, mint az iOS nehéz eldönteni. Mindenkinek más szempont számít.
-
törölt tag
-
törölt tag
Érdekesség! Rekord pixelsűrűségi OLED kijelző nagyon alacsony fogyasztással.
Talán a Galaxy S IV-ben ilyen lesz?
tesopapa: Én folyton azon aggódok, hogy egyszer nálam is bekövetkezik. Erre is van garancia?
-
törölt tag
válasz
doctorur
üzenetére
Én anno Auchan-ban vettem lényegesen olcsóbban, mint bárhol máshol kapni lehetett. A garancia pedig úgyis márkaszerviz-hez szól, a városban sok ponton van, pl. westend v. oktogon. Ha a gyors-szerviz nem tud segíteni valamiben küldik a központiba. Tehát bármelyik nagy bevásárlóközpont üzlete megfelel neked. A nagyok sokszor olcsóbban árulják. Garancia pedig Európára szól.
-
törölt tag
válasz
Leonardo91
üzenetére
Ebben van valami olasz program is. Nekem teljesen gyári soft kellene. Vagy a legújabb, vagy olyan, amit a szerencsétlen Kies tud frissíteni. Fontos lenne, hogy teljesen gyári legyen, nem akarok macerát a szervizzel.
-
törölt tag
Tudom, hogy nehéz táv-diagnosztizálni, de milyen okai lehetnek annak, hogy pár napja a KK5 Stock újraindulgat? Csak azt veszem észre folyton, hogy kéri a PIN-t. Aztán 1-2 napig semmi, majd ismét ezt.
-
törölt tag
válasz
Leonardo91
üzenetére
Köszönöm.
-
törölt tag
Tudnátok linket adni független gyári ROM-hoz? Úgy néz ki másodszor is szervizbe kell vinnem a telefont 4 hónap alatt hasonló hibával.
-
törölt tag
Deodex KK5-höz szeretnék kamera hack-et. Lehet valahogy külön, új rom felrakása nélkül megoldani? Jó lenne a bekapcs gomb fotózáshoz, videónál a hang szabályozása, mert koncerten túl erősen vesz fel, illetve picivel jobb autófókusz. Ha lehet linket is kérnék a hack-hez.
Rotate: 2A-es aksival jobb a fogása is a telefonnak? Nem néz ki ormótlanul?
-
törölt tag
válasz
csaszi7000
üzenetére
Szívesen. Vannak 110-115dB/mW-os fülbedugós cuccok, azok nagyon-nagyon erőteljesen szólnak már. Viszont abból nehéz jól hangzó 16ohm-ost találni, de a 32-es hangos nagyon.
-
törölt tag
válasz
csaszi7000
üzenetére
A hangerőszabályzóval csak halkítani tudod. Ami számít akkor nálad a dB/mW érték. 105dB/mW az már jó lenne neked, illetve 16-32ohm impedancia. Minél kisebb, annál jobb. Illetve a voodoo louder-el tudsz még pár dB kisajtolni belőle.
-
törölt tag
válasz
Leonardo91
üzenetére
köszönöm. rákeresek és 1-2 napig próbálom, aztán meglátjuk.
-
törölt tag
KK5-höz ajánlanátok valami kernelt, ami az akku használatnál az android rendszert kicsit kíméli? CF-ROOT van most és úgy érzem picit magasabb a rendszer fogyasztása, mint régebben valami más rommal és más kernellel volt.
-
törölt tag
Honnét tudok gyári ROM-ot letölteni? - Storno, megtaláltam.
-
törölt tag
-
törölt tag
Mi lehet az oka, hogy a KK5 és a KL1-ben is a GMAIL alkalmazás folyton leáll, mikor listáznia kellene a leveleket? Stock deodex és wipe.
-
törölt tag
KK5 van jelenleg a telefonomon, de megsérült és újratelepíteném. KK5, KL1 v. KL3-at ajánlanátok inkább? Elsősorban a stabilitás és a smooth működés a lényeg. Tesztpontszámok, stb. nem érdekes.
-
törölt tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Természetesen. Swipe data és dalvik megvolt. Akkor mi lehet még a gond?
-
törölt tag
KK5 ROMot tettem fel, amiben KI4 modem van. Az a gondom, hogy alig jelez GSM térerőt ott, ahol más telefonon tökéletesen van. Volna valami más modem, amivel erősebb lehet a vétel?
-
törölt tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Valami deodex Stock ROM nem volna biztonságosabb? Nem szeretek ROM-olni, csak a szervizből elég régivel adták vissza. Mi az a deodex stock-rom ami a legújabb, gyors és tuti stabil?
-
törölt tag
Melyik ROM-ot érdemes feltennem, amihez van JKay?
-
törölt tag
Ezt a ROM-ot tenném fel: XWKL1
PDA: XWKL1| Modem/phone: XXKL1| CSC: XEUKH2
Megfelelőnek tartjátok, vagy inkább másikat válasszak? Ha ne ezt tegyem fel, akkor mit ajánlanátok? -
törölt tag
Adnátok valami 3 fájlos ROM-hoz linket? Mindegy melyik. Odin-al sem akar felmenni rá semmi.
-
törölt tag
Ma reggelre valami providerlog hiba fogadott a telefonon, az ablakot nem sikerült bezárni, újraindítottam a telefont. Illetve csak indítottam volna, mert azóta nem indul. Lehet valamit kezdeni vele újratelepítésen kívül? Nincs kedvem beállítani mindent újra.
Ha szükséges vissza tudok tenni egy olyan ROM-ot amit frissíthetek KIES-el, hogy visszavigyem garanciába a cuccot? Download-om még van.
-
törölt tag
Van valami kamera hack, ami megoldja azt, hogy egy koncerten a hang ne legyen túlvezérelve? Eléggé torz felvételt csinál alapban. Jó volna valami auto hangerő állítás.
-
törölt tag
Lehet Heimdall-al is frissíteni? Csak azért kérdem, mert OSX-em van és arra nem találok Odin-t.
-
törölt tag
Üdv! KJ3 Stock ROM van fent és KI4 modem. Van esetleg jobb modem amit ajánlanátok?
-
-
törölt tag
Ez a telefon már másodszor csinálja, hogy mindent hazavág a belső SD részről. Gépre dugva olvashatatlan, formázni kell. Remek!

-
-
törölt tag
Akku paramétereket nézve azt látom, hogy folyamatosan rövid időkre ébrenlétet jelez a telefon. Ez mitől lehet? Ha nem nyúlok hozzá, nem kellene deepsleep-ben lennie?
-
törölt tag
Azt hiszem bedöglött a telefonom. Hívásnál a másik fél nem hall, én saját magamat hallom. Már voltak ROM cserék is, de ugyanaz a gond. Segítség kellene, hogy mi az a ROM amit fel kéne tennem egy KIES frissítéshez, hogy elvihessem a szervizbe? Független a telefon.
-
törölt tag
Stock deodex KJ2-höz tudnátok linket adni?
-
törölt tag
Melyik az a tesztprogram amivel lehet a beégést ellenőrizni? Vagy jobb, ha meg se nézem?

-
törölt tag
Tudnátok javasolni üzletet, ahol a lehető leggyorsabban hozzájuthatnék 1db 2000mAh gyári akkuhoz fedlappal? Láttam vettetek már páran. Mennyi volt az átfutás ideje?
-
törölt tag
válasz
Soound
üzenetére
Érdekes amit írsz. Nekem előtte SGS-em volt, na ott gáz volt a GPS, de itt ezt nem tapasztalom.
Most próbáltam ki, AGPS segítség nélkül, Bp-en egy panelház 2.emeletének erkélyén 44s alatt talált pozíciót, azután már <10s alatt. Pedig a ház gondolom egy oldalról árnyékol erősen. Nem lehet, hogy náld valami beállítási gond volt? -
törölt tag
Valami nem oké a telefonommal. XXKI4 Odex ROM-ot használok SpeedMod-s2-k2-3 kernellel és egy-egy éjszaka után, bekapcsolt wifi mellett is az android operációs rendszer 22%-ot fogyaszt, míg a wifi csak 2%-ot. Vagy nagyon jó a wifi, vagy soknak tűnik a rendszer. Esetleg rossz volt a kernel választás? Főzött ROM-ot nem szeretnék használni, ehhez volna valami ötletetek?
-
törölt tag
Van az SGS2 Boost-on kívül valami App, amivel lehet növelni picit a fejhallgató hangerejét még a telefonon?
-
törölt tag
Az új XXKI4-et szeretném csak root-olni. Van rá mód?
-
törölt tag
Egy régi bootloader linket dobna valaki, ami jó JIG-hez?
-
törölt tag
-
törölt tag
Mitől függ, hogy a ROMban qwertz v. qwerty billentyűzetet látok a Samu-féléből? Próbáltam nyelvet állítani, apk-t kicserélni, de maradt.
-
törölt tag
-
törölt tag
A jelenlegi legstabilabb "csicsamentes" ROM érdekelne. Mit javasoltok?
-
törölt tag
Több romban is találkozok a DSPManager appal. Valaki árulja el neken, hogyan lehet működésre bírni, mert nem sikerül. A fejhallgatómon a zene ugyanúgy szól bármit állítok be.
-
törölt tag
Az AccuWeather két APK-nak mik a nevei? Sajnos letöröltem és szeretném visszatenni.
-
törölt tag
Criskelo V22-ben nincsen JKay. Lehet utólag beletenni valahogyan?
-
törölt tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Egyetértek. Egy dolgot nem szabad elfelejteni az iphone-al kapcsolatban. Mivel natív kódot futtat, amit egy hardverre kell csak optimalizálni, ugyanazon teljesítményű eszközön picit gyorsabb sebességre képes. (Ha több telefonon kellene futtatnia, akkor már más lenne a helyzet.) Szóval nem minden a nyers erő. Az android pedig menedzselt kódot futtat a sok eszköz miatt. JIT próbál ezen segíteni, de egyelőre picit a natív felé látszik dőlni a mérleg nyelve. Talán majd a hardverek erősödésével pár éven belül ez a különbség megszűnik.
Természetesen mondom ezt úgy, hogy az Android mellet teszem le a voksom. -
törölt tag
Mi a véleményetek a CyanogenMod alapú ROMokról? Érdemes próbálkozni velük?
Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- Tőzsde és gazdaság
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jogász topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezentúl ha gond lesz vele úgy teszek ahogy te!