Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
engine88
aktív tag
válasz
killerjohn
üzenetére
zsepit ha esetleg magömlésed lenne a sok paramétertől

Bár ezekből jó ha egy belekerül az új S3-ba
-
lujika
csendes tag
OXAKPA-t próbálta már valaki?
-
agabe
addikt
válasz
Rotate
üzenetére
A magyar samsung válaszolt.
Annyit írtak, hogy ez szerintük hiba (nem tudom mire gondolhatna bárki még ezem kívül), és hogy vigyem szakszervizbe.
No itt már beleírtam a fogyasztóvédelmet is, és hogy én egy tapodtat sem mozdulok ezentúl, garanciafutár sem érdekel ha nem hoz egy cserekészüléket egyben amit használni tudok amíg nincs nálam a sajátom, meg persze kifejeztem méltatlankodásomat, miszerint a samsung megtéveszti vásáróit, és hibás alkatrészeket szerelnek a javítandó készülékekbe.Nem tudom mennyire lesznek rugalmasak, de ha nem, akkor jön a fogyivédelem.
-
killerjohn
addikt
válasz
engine88
üzenetére
ma túl értetlen vagyok... milyen zsepit?

Rotate: igaz, néha nem indul el, csak 3-4 próbálkozás után. Ez legalább 10 másodpercet elvesz az életemből, picit bosszantó is, de valójában egy piros lámpa 5x ennyi ideig tartja fel az embert... és szerintem sokkal jobb a térképe/keresője, mint a gmaps

-
engine88
aktív tag
olvasás után készítsétek a zsepit
-
Rotate
veterán
válasz
killerjohn
üzenetére
én sem értem mi baja vele, jól navigál... bár S2-n kissé bugos utóbbi időben, de amikor sikerül elindítani akkor hibátlan

-
killerjohn
addikt
válasz
C.Brigante
üzenetére
mi bajod van a sygic-al?
-
agabe
addikt
válasz
Leonardo91
üzenetére
nagyjából leírtam a történteket, becsatoltam a fényképeket, és hüledeztem, hogy a samsung megengedhet magának ilyet.
kijelentettem, hogy nem vagyok hajlandó újból várni a javításra, nem megfelelő a gyártmányuk, és minél hamarabb jelezzenek vissza, hogy hogyan fogják megoldani az ő hibájukból keletkezett kellemetlenségemet
(ez csak zanzásítva...mert ennél hosszabb volt a levél, írtam még, hogy ez nem csúcskészülék minőség, még a gagyiban sem menne el...stb.) -
knyitogato
őstag
Tudtok olyan appot, ami widgetben vagy másképp (csak ne a status baron) kijelzi a nem fogadott hívásokat, sms-eket, emaileket(gmailt)? A Go Launcher Notification-je nálam nem működik jól, akkor is jelez, ha nincs olvasatlan üzenet/mail
és kéne nagyon egy ilyen. -
agabe
addikt
válasz
knyitogato
üzenetére
Naja...csak most már nem vagyok hajlandó a samsung hibája miatt várni pár napot újra, hacsak nem adnak egy s2 -es cserekészüléket (ezt nem hiszem, hogy megteszik), és baromira nem biztos, hogy a következő képernyő nem lenne ilyen...azzal megint vacakolni... szóval várom a reakciójukat a levelemre.
-
Caaabi
senior tag
válasz
R2D20208
üzenetére
Felraknék én másikat.. egyetlen egy dolog miatt van fent a török megmondom öszintén... a csicsássága miatt.. nekem nagyon tetszik az ahogy kinéz, meg végülis annyira nagy problémák nincseken vele max több ramot használ mint a többi, ez nem éppen legjobb de cserébe szép meg nemis lomha annyira, de minden apk ,működik vele cska mostanába csinálja ezt a hivás kussolást
de ha egy illusiont áttudsz így témázni vagy hasonlóan a statusbart mondjuk az ott lévő wifi bluetooth mobilnet gps meg ilyeneket akkor egyből váltok
Sajnos az ilyen jkay témák nem az igazik, még amire aztmondom hogy nem volt rossz az criscelonak a galaxyblue.... meg neked anno az áttémázott törököd tetszett.. -
R2D20208
addikt
-
hanczur
csendes tag
Sziasztok. rootolni szeretném a telót és nem tudom melyik kernelt kell hozzá xdaról letölteni. a jelenlegi XWKI4, alap t-s rom. valaki segítsen légyszi. köszi
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, 2 nap alatt elég csúnyán le lehet maradni
372 hsz
Történt valami lényeges amiröl esetleg lemaradtam ? 
más: néha-néha van oylan hogy hívnak, felveszem, és full süket a vonal, lerakom ujratárcsázás után tökéletes.... ez miböl adódhat ?
-
Skynet258
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
1 már van a hálóban, lehet a nappaliba is jól jönne egy...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Favilla
tag
SGS 2-re szerintetek melyik a jobb navigációs program? A sygic 11.2 vagy az igo 8.4.3? Vagy esetleg valami más van?
-
agabe
addikt
szerintem azt gondolják (és be is jön nekik), hogy ezek "apróságok", és ebbe a piaci szegmensben úgysem lesz rá sok reklamáció, meg ha van azt cserélik...nincs nagy visszhang a világban.
Ha amcsiban csinálnák, akkor a hír valószínűleg visszavetné az értékesítést, és ott teljesen más dimenziók vannak, ráadásul ott az almától minél jobban el akarják csábítani a vevőket, míg európában elég jól állnak. -
csabám
addikt
XXLP1 modem.
-
Sógi
addikt
Tegnap betterbatterystatban előrekerült este elég durva számokkal és ébrenléttel ez a cucc:
*backup* android rendszer.
Tudja vki, h ez mi lehet? -
Leonardo91
őstag
Hát cserébe bocsájtottam az enyémet is fehérre

-
pzstm
titán
Elnézést, ha már esetleg lett volna.
SiyahKernel v2.6.7
Posted on January 13, 2012Changelog:
lots of cpu governor changes
changed default governor to ondemand with sampling rate of 100000. use setcpu or scripts to lower it (or try conservative governor) if you prefer performance over battery life.
fixed usb related (OTG, mass storage etc) problems which were introduced in v2.6.6i -
agabe
addikt
válasz
Rotate
üzenetére
az csak egy szilikon tok amikor tobbet van hasznalva,akkor rapattintom, kulonben bortokban lakozik, de nem szeretem ha kiveve nem tudom ugy letenni, hogy tuti ne karcolodjon az also resze, ezert ha sok teendom van vele, akkor raugrik a szilikon.
szerintem sem normalis, es fokent nem elfogadhato ahogy kinez a kijelzo, de volt aki irta, hogy neki is foltos, bar talan nem ennyire.
addig csereltetem amig jot tesznek bele. -
agabe
addikt
Mindjárt feltolom R2 romját

de addig sem hagyott még nyugodni :EZEN a két készüléken (az egyik az s2 -es, a másik a yp-g70 -es másnéven wifi 5.0)
EZT a képet látom sötétben fekete képernyő esetén.
A "gagyibb"-nak számító wifi 5.0 sima LCD-je természetesen világosabb, de a szemnek kellemesebb a homogenitás (és ráadásul hozzászokik a szem, hogy világosabb a kép amit lát), és a samsung nem tudom mivel próbálja majd beadni, hogy a sokkal drágább csúcskészülékén pocsékabb a látható kép (legalábbis bizonyos szempontból)
Írtam nekik, várom a válaszukat....lehet, hogy túlragozom. ez van.
-
rauley
tag
Hmm,azt hiszem,mázlim van,mert eddig semmilyen beégés vagy foltosodás,sárgulás nem látható a telómon.Ez egy viszonylag korai darab,tavaly július végén vettem,és tényleg semmi baja,a keret sem repedezik.Fóliát a kijelzőn nem használok,egyelöre karcmentes.
-
Skynet258
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Na milyen jó, hogy Skynet bácsi erre járt, mi?
A Samsung-ot meg ráírod alkoholossal, nem kell ezt túlpörögni. 
Majd nyilatkozzál milyen (akár priviben lenne a legjobb, csak copy/paste amit ide beírsz, hátha lemaradnék róla
). -
Sanci789
aktív tag
Hogy tudok külső sd-re játékokat telepíteni? A belső már megtelt, de a külsőn még bőven lenne hely

-
knyitogato
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
hát én is most tervezem a rendelést

-
ForRedGlory
félisten
válasz
knyitogato
üzenetére
...es milyen?

-
knyitogato
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
nekem meg ez pont tetszik benne, meg is rendelem a feketét a korábban linkelt oldalról

-
Sannyy
csendes tag
Class 6 micro SD elég minden alkalmazásnak vagy kell nagyobb=drágáb?
-
pzstm
titán
nem tudom R2 mit tett, de a legújabb ROM-jáan normális böngészőikonom van nem pedig origo

PDA: XWKL1
Phone: XXKP1
CSC: XAKL1Melyiknek köszönhetem ezek közül?

-
Soound
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Mielőtt vennél, olvass utána XDA 31 oldal, jó szórakozást

Amikor kijött, akkor voltak vele gondok, de csak egy spéci szituációban. Szóval ha töltőn volt a telefon, az érintőképernyő pontossága drasztikusan lecsökkent, köszönhetően az üveglapnak.
-
válasz
Leonardo91
üzenetére
Rendben, de azért annyira csak nem észrevehető nem? Én végülis csak úgy vettem észre, hogy vak sötétben éppen léptem be egy app-ba, és valahol félúton lefagyott egy két mp re a teló, és hirtelen megláttam a foltokat.. ami érdekes, nállam inkább a baloldalt élénkebb, ahol a sárgulás is jelentkezik..

Ja, és szomszéd készülékén, amin nincs sárgulás, ez a fehéres szineződés a sötét háttéren teljesen egyenletes. szóval lehet hogy köze van a két dolognak egymáshoz

amúgy meg.. még mindíg a legjobb kijelzőtípus, kezembevettem egy sensationt hozzáképest, hát mit ne mondjak, ég és föld
-
Skynet258
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Na most kicsit beleástam magam a dologba, van $8.60-ért is, a különbség, hogy az SGP verziónál ugyebár üveg van, ennél meg fólia, ami a megfelelő részeken szinezve van. Ez sem lehet sokkal rosszabb így képek alapján. Szállítást és egyebeket most nem néztem, ennyire volt hirtelen időm.

Piwi: ha tényleg Brandon volt, akkor az valami fake cucc, az eredeti Brando néven fut.
Bár az nekem sem kedvencem, vannak már annál jobbak... -
bajusz66
aktív tag
Jőn még egy rom

Nagyon úgy beszéltek:
[link] -
knyitogato
őstag
válasz
vtommy
üzenetére
Hát igen, a superamoledplus már csak ilyen. Szerintem fogadjátok el. Ez van, ettől függetlenül még mindig ez a legjobb droidos teló. Imádom az S2-őmet, de majd amikor legközelebb telefont választok, utoljára hagyom majd ez a technológiát a listán. Én is idegesítettem magam a sárgaságon még májusban, de felesleges volt már az is.
-
Mett
senior tag
válasz
Leonardo91
üzenetére
képzeld, igen!! utána olvashatnál a dolgoknak.. így csak magadat nevetteted ki!
Több platformra létezik hasonló dolog, sőt os x-en apple kifejezetten ajánlja a white screent. -
ForRedGlory
félisten
válasz
Skynet258
üzenetére
Erre nem is gondoltam, de elég drága...

(#45101) Piwi: eddig egyedül próbáltam.

Majd holnap rákérdezek, de azt hittem menni fog. Sajna ez a része kifogott rajtam. Mondjuk nem gond ha az eredeti marad, mert ugyanúgy néz ki, csak a sajátomon legfelül a fém króm kereten kb 1mm-es mikrokarc van, ami zavar, mert ha pont úgy esik rá a fény, látszik. Ha lenne normális leírás hogy kapjam le a kijelzőt, simán menne, de nem merem, amíg nem tudom hol kellene hozzá érni, bár nem hiszem hogy eltörne, mert gondolom meglehetősen rugalmas lehet. Fene tudja...Amúgy előbb levert a víz, mert a mikrofon nem szólt, csak a füles... Mondom mi a rák... szétkaptam, és láttam hogy a fekete keretben hagytam a TELJES alsó részét... abban van az antenna is... mert amíg nem volt benne, alig 1 csík volt a térerő, de meglehetősen jól tudtam telefonálni antenna nélkül is... lol... amikor meg betettem a cuccot alulra, minden frankó. Hang is van, térerő is fullos... Lehet hogy ebben két antenna is lehet?
Nem hiszem hogy antenna nélkül is lehet ezzel telefonálni, márpedig egy csíkom volt.... -
Skynet258
veterán
Nem, a franc essen bele, pedig én is elméláztam felette... Lehet írok nekik, hogy küldjenek tesztelni egyet a blog miatt, valami akciós áron.

Ebay-en sem lesz olcsóbb, amennyire ismerem az SGP termékeket... Egyébként a fóliáik is baromi jók, nekem ez a gyártó jött be leginkább.
-
válasz
Leonardo91
üzenetére
Nyugi emberek, nekem is ilyen, a szomszédnak is... és már a fórumon is jeleztek hasonlót. Hallottam már olyasmit is, hogy am[o]led ezért valahogyan az organikussággal hozható össze.. a fene se érti, de csak nem szériahiba..
amúgy énis cseréltetni szeretném a kijelzőt... eléggé sárga már
hogy ment a csere? bent kellett hagyni? a teló alsó részét nem b*ták össze? 
-
Skynet258
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Pl. a gyártónál?

-
Piwi
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
értem.hát a kijelző melegítést én sem merném házilag megoldani.melóhelyeden nem tudnak segíteni?
Aktív témák
Hirdetés
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Parfüm topik
- Konteó topic
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Temu
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és kéne nagyon egy ilyen.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

hogy ment a csere? bent kellett hagyni? a teló alsó részét nem b*ták össze?