- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
tajcsi #45882 üzenetére
én viszont megtaláltam
:
MIUI XCell-69X kernel. -
tesopapa
aktív tag
válasz
R2D20208 #45990 üzenetére
Ha nem ismernéd esetleg a void echo-t, volt már itt szó a beállításairól nemrég.
Itt van összeszedve:Telepíts egy terminál alkalmazást, pl.:
https://market.android.com/details?id=jackpal.androidterm
Ha elindítottad, akkor add ki a su parancsot, amivel root jogokat kapsz, majd ha megvan, akkor a void parancsot, ahol kapsz egy szöveges menüt, ahol ki/be kapcsolhatod a plusz funkciókat.Ha akarsz egy kis ugrást még, akkor próbáld ki a rawr parancsot is Quadrant 6500 feletti pontot dob 1.2 GHz-en
CPU UV egyértelműen segít a fogyasztáson, a naplózás és az fsync kikapcsolás egyrészt gyorsítja az I/O műveleteket, másrészt a kevesebb fájlművelet miatt a fogyasztást is csökkenti.
A modulok letöltéséhez kell egy wget alkalmazás, amit a system/bin mappába kell másolni, anélkül nem megy. bemásolás előtt sima wget- re nevezd át
http://hoffman-andrews.com/android/wget/wget-binary
-
R2D20208
addikt
válasz
C.Brigante #45991 üzenetére
Akkor csak simán húzd át az appokat ugy ahogy van, a framework.res-t, és a Tw-framework.rest, igy nem nyúlsz a rendszerhez. Vagy legalább Contacts.apk és SystemUI sima csre. Volt sok javitás..
(#45992) pzstm
-
Cathulhu
addikt
válasz
#34237696 #45960 üzenetére
Reggel azt mondod otthon felejtetted, de valojaban elviszed egy Samsung szervizbe, elmondod milyen hulye voltal, kifizeted a hulyeseged arat, es remenykedsz hogy huznak ra egy rendes firmwaret. Aztan megfogadod, hogy soha tobbet ilyet nem csinalsz, majd visszaadod a fonoknek, mintha mi sem tortent volna.
Szivesen.
-
pzstm
titán
válasz
R2D20208 #45987 üzenetére
nálam jó...dobjam át mailen?
amúgy most néztem 5.1-el délutántól. 2ó40min kijelző. Több mint egy óra telefonálás. (twitter, facebook, google account, viber és foursquare szinkronizálás. Folyamatos wifi vagy 3G használat. majdnem 7órája vettem le töltőről (nem is teljesen maxra töltöttem)és 35% most még
-
R2D20208
addikt
válasz
C.Brigante #45979 üzenetére
v5.1 et küldtem neked ám. Nézd csak meg Phone XXKPA. Nem jó a Link nálam amit benyomtál.. Speedmode vagy Void között vaciláltam.
-
Skynet258
veterán
válasz
Rotate #45980 üzenetére
Én is szívesen segítek mindenkinek, aki kérdez, meg ilyenek, de ez a hsz... ez most kiverte nálam a biztosítékot. Azzal együtt, hogy folyamatosan ezen röhögök, bármekkora szemét is vagyok most emiatt. Néha én is lehetek az.
Amúgy meg ne babráljad a motort, azt rottolni kell, ezt se tudod? Akkor hasít csak igazán.
-
Cathulhu
addikt
-
pzstm
titán
válasz
C.Brigante #45979 üzenetére
hát még nem raktad fel 5.1-et???
-
-
C.Brigante
veterán
mondom, h 5.0!
R2D20208: ezt tettem bele a szia kernel helyett
-
-
Cathulhu
addikt
válasz
HardRic #45958 üzenetére
hat pedig baromira hasonlit nemelyik conceptre ami megjelent. Ha hivatalos samsung anyag, akkor siman lehet igazi. Utana meg az tuti S2 volt? manapsag mar minden 2. samsung telefon az S2-re hajaz kinezetben csak az aranyok masok
Szerk: meg is talaltam a jeloltemet, egy fekete m style (legalabbis a kamera jo helyen van)
[link] -
pzstm
titán
válasz
C.Brigante #45961 üzenetére
melyik voidot használod? mert érdekelne engem is akkor
-
R2D20208
addikt
válasz
+ 25 +50 vagy Sima Voidot nyomtad rá? Nyomd a linket. Speedmode is okés, de ránéznék.
-
Rotate
veterán
szerintetek ha felrakom a GO Launcher-t merjem fagyasztani a TW-t?
-
pzstm
titán
válasz
akkor ez már 5.1 nem 5.0
-
C.Brigante
veterán
artu V5.0-ja + void kernel, egy nap utáni állás: 2 óra router üzemmód (ez szereti a delejt) 3 óra kijelző, 1 óra hívás. teljesen jó üzemidő! közben ahogy helyre rakja magát a rendszer, quadrant: 4325 (
) antutu: 6211
(mai updated verzióval) yessssssss!
-
Barnes
aktív tag
még romolás szempontjából szűz a telefonom, de lehet ráveszem magam és felrakom az ics-t. Rootolva sincs. Romoláshoz kell rootolni ugye? Mármint az efs mappa lementése miatt gondolom mindenképp kell.
Galaxy S-en romoltam utoljára. -
ricshard444
veterán
Én simán kihagyom az SGS3t,majd jövő tavasszal SGS4...
-
agabe
addikt
válasz
HardRic #45949 üzenetére
attól függ mennyire vagy maximalista...hibátlant nagyon kis eséllyel kapsz. nem arra kell gondolni, hogy pixelhibás, vagy hasonló, hanem esetleg nem homogén teljesen a kijező, meg ami másnál, és nálam is volt, hogy fekete helyett (ez csak este látszik) alig látható halvány barnaságban dereng a kijelző, de vannak rajta foltok amik feketék. Nekem a második kijelzővel szerencsém volt, de az első ocsmány példány volt. Van aki ezt esetleg észre sem veszi, vagy nem zavarja, mert ezt egy kislámpa fényénél (ami a szoba másik sarkában pislákol) már nem veszed észre az tuti, de engem tök sötétben pl. zavart néha. Ahogy emlékszem az eredeti kijelzőnél (amin begés kezdett előjönni) ilyen nem volt...akinek még a gyában beszerelt kijelzője van az be tud számolni róla konktrétan, hogy mi a helyzet, de ha hasonló lett volna korábban is, azt tuti észreveszem.
A legjobb, ha legalább a *#0*# kóddal a teszteket lefuttatod mikor átveszed, és memkarira tegyél egy szürke képet, mert annál meg jól előjön az inhomogenitás, így meg tudod nézni azt is.
Ha futárt hívsz, akkor erre úgyis csak utólag lesz időd....legfeljebb hívsz másikat, de sanszos, hogy nem fogják elismerni a hibát ha csak csekély, és ráadásul több napig nem lesz készüléked. -
válasz
HardRic #45940 üzenetére
product code ellenőrzése, és esetleges módosítása; *#272*imei#
azért esetleges, mert megfelelő csc szükségeltetik!happy555; link részemről előtte teljes reset, odin alatt re-partition kipipál, 3 + 1 állományos firmware felhúz, és utána is teljes reset! így nincs is jelentősége, hogy előtte milyen firmware verzió volt fent!
pzstm; a belső tárat nem formázza, de amúgy adott általa a rendszer nullázása!
-
HardRic
addikt
-
HardRic
addikt
A korlátozott jótállás mit fog jelenteni? A jótállás azt írja hogy 12 hónap kötelező jótállás + 12 korlátozott.
-
pzstm
titán
bár nem hinném valahogy...de kitudja
-
DjBlero
őstag
Dj.Blero ifjú korában
-
Sógi
addikt
válasz
Kiskino #45923 üzenetére
Ezt tedd fel odinnal pda-ba tallózva: KK5 cf root - csomagold ki...
Aztán teló újraindul, kilépsz recoverybe, ugye tudod aszt hogy kell?(#45924) Tomkaa: Ment pü!
(#45930) Kiskino: Így van! Akkor mi a problémád?
-
DjBlero
őstag
R2 fanok,
mágusunk
hát beszarok mindjárt
artu hawer mondtam én hogy még viszed valamire
-
znagy69
őstag
R2 fanok ! Milyen alapot tegyek mágusunk rom-jának?
-
Tomkaa
tag
Üdv mindenkinek!
Erről a fajta tokról van valakinek tapasztalata? minősége meg tartóssága milyen? Meg hgyo fémből van nem okoz térerő problémát?
Előre is köszi!
http://www.ebay.com/itm/1-5-Colors-New-Premium-ALUMINIUM-Metal-Bumper-Case-SAMSUNG-GALAXY-S2-I9100-/260930104648?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item82671d675e -
Sógi
addikt
válasz
F-ECT$ #45918 üzenetére
De, azt ajánlottam, de ma végigteszteltem az összeset és ez lett a leggyorsabb
(#45919) Kiskino: Miért nem tudod feltenni? Először felteszed a gyári KK5-öt odinnal, aztán felteszed a KK5 cf kernelt odinnal, aztán kilépsz recocerybe és install zips from sd-vel felteszed az illusion 1.6-ot... Mit nem értesz?
-
ERPY
őstag
válasz
killerjohn #45920 üzenetére
Bocs, de én S2-ről írtam. Noteról semmit sem tudok. Akkor sorry, tárgytalan.
-
ERPY
őstag
válasz
killerjohn #45912 üzenetére
240 a gyári alap, nem 320.
F-ect: konkrétan nem mértem, csak az érzésre hagyatkoztam, de 1-2 nap és talán tudok nyilatkozni. Most lassan, vagyis inkább holnap jön a grafikai design átdolgozása, mert nekem annyira nem gyerebe az ICS látványvilága.
-
killerjohn
addikt
jaaaaaaaaaaaa! mert hogy én 320 helyett 240-en tolom (320 a gyári)...
egyébként XDA-n megkérdeztem, hogy mi az oka a 2D/3D és az SD read gondoknak, erre ezt mondták:"Try to run 2 or 3 time benchmark. this a known issue to Mali as GPU will always lock to 160mhz from the higher 267mhz..
For sdcard read/write use some app that change the sd cache size to higher value to increase that."Hüpp, várni még kell a bugfixekre...
-
DjBlero
őstag
-
Kiskino
csendes tag
Sziasztok!
Illusion 1.6 alá keresek megbízható rootolt kernelt. Mit ajánlotok?
Köszi!
-
Sógi
addikt
F-ECT$!
Illusion 1.6-ban setcpu 1,4-en a scaling ondemandx-ben a tuti -
ERPY
őstag
válasz
killerjohn #45905 üzenetére
Persze hogy befolyásolja, én tesztelgettem 192 és az alap 240-es értéken, értelemszerűen 240-en több pontot ad minden.
Ami pozitív az ICS-nél, hogy én 192 dpi-n használom ezt is mint az eddigi romokat is, és itt végre a market nem nyerít bizonyos alkalmazásoknál, hogy nem kompatibilis a készülékkel. És a market is full smooth, semmi röccenés. -
killerjohn
addikt
antutu eredményt szerintetek befolyásolja a density? lehet hogy az lesz a gondom forrása...
ERPY: SetCPU - próbáld meg a SetCPU-ban a screen off profile-odat kikapcsolni, lehet hogy akkor megjavul. (feltéve hogy van
)
-
ERPY
őstag
Na akkor egy kisebb szösszenet az ICS-ről, valaki kérdezett róla.
A legutolsó LP2-es 4.0.3-ról van szó.2 napja használom, igaz kigyomláltam belőle a nekem nem kellő dolgokat, és azt kell hogy mondjam 100%-os. Kajakra nyírom, hol wifin hol mobilneten, teszterekkel, alkalmazásokkal, stb.
Se egy restart, se egy fagyás, se egy röccenés, semmilyen negatívum. De szó szerint semmi negatívum.
GoLaunchert használok, se egy akadás, se várakozás valamire, semmi hiba.
Az akksival valami fenomenálisan bánik, gyakorlatilag nem is akar szinte fogyni. 2 alkalmazást találtam az általam használtak közül, amit nem szeret az ICS, az egyik egy gázóradiktáló app, a másik a setcpu. Előbbi kilép, utóbbi gyakorlatilag működik, de képernyőlezárás után nem hajlandó feléledni a képernyő. Skypeból a legújabb tökéletesen fut.Futtattam egy Antutut, 6249 pontot dobott 192 dpi-n.
Maga a rom nagyon smooth, összehasonlításképpen a 2.3.6-al gyakorlatilag ugyanolyan érzésre, ellenben az új lehetőségekkel jóval túlmutat rajta.
A böngésző nagyon sokat fejlődött, rengeteg újításon eset át, és főleg az oldalkezelésben.
Igaz ez a fórum desktop nézetben tökéletes, de hsz írásakor szinte üres a kép. Mobilnézetben minden rendben. Végre bármit letud tölteni, és baromi gyors.Hirtelen ennyi. Ha az elméletem a tesztek során nem csal, maga a keretrendszer tökéletes már, csak a rendszer appokat kell hozzáfinomítani.
Egy negatívum, vagy csak az én tudatlanságom, de hogy lehet képernyőmentést csinálni ICS alatt?Hirtelen ennyi.
-
törölt tag
válasz
csaszi7000 #45901 üzenetére
Szívesen. Vannak 110-115dB/mW-os fülbedugós cuccok, azok nagyon-nagyon erőteljesen szólnak már. Viszont abból nehéz jól hangzó 16ohm-ost találni, de a 32-es hangos nagyon.
Aktív témák
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco M7 Pro 5G 256GB/12GB RAM Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR