- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Aktív témák
-
raycoon
tag
válasz
Favilla #45166 üzenetére
Nem tudom, hogy más már próbálta-e, de navigációra egy tipp annak, aki nem akar semmilyen adatforgalmat (pl. külföldön) és nem akar nem hivatalos, vagy lopott programokkal bíbelődni.
NavfreeIngyenes, nem forgalmaz adatot a tervezéshez sem. Ingyenes OSM térképek vannak hozzá, így lehet, hogy nem mindenhol tökéletes. Nekem eddig egyszer rontott. Címet nem lehet rajta keresni, vagy legalábbis nem találtam rajta. Viszont, ha tudod, hogy hova mész, akkor a térképen a célt megkeresve, szépen megtervezi és navigál is.. Bécsbe menet próbáltam és a fogyasztása sem tűnt vészesnek..
-
hunyadym
csendes tag
-
foregister
tag
válasz
Favilla #1057 üzenetére
UK-be megérkezett a szállítmány, így elkezdődött a terjesztés az EU-ban.
Mivel az expansys is benne van ebben a szállítmányban, aki rendelt az esetleg nézze meg, hogy tőle levonták-e a pénzt + kiment-e a szállítmány mert páran jelezték, hogy az expansys kiküldte az előrendeléseket (nem csak angolok hanem többi országból is)
A magyarországi értékesítés ennek megfelelően holnap, de inkább csütörtökön/pénteken fog megkezdődni, ennyi idő kell amíg a szigetországból a többi országba érnek a készletek az egyes boltokba, attól függően, hogy ki tudott rendelni a samsungtól.
A következő nagyobb adag pedig e hét végén vagy jövő hét elején érkezik utána folyamatosan érkeznek nem csak UK-en keresztül.
-
-
-
CHIPman
nagyúr
Screen timeout itt is van. Meg kikapcsol a képernyő, ha megnyomod a powert. Minden okostelefonon így van kb a kezdetektől fogva. Nem csak az Apple tud mindent.
dokee78: Elvileg ezt a UI-t a Bada mintájára csinálták, azért hívták először annak. Asszem a TW3 is Bada UI-nak indult.
Az 1,2GHz meg nem biztos, mindenhol mást írnak. Pl. a hivatalos bemutatón az MWC-n is 1GHz Exynos 4210-et mondtak. Itt is 1GHz van a képen. -
LBandi
aktív tag
Gondolom a Tab esethez hasonlóan itt látták hogy az egyik konkurencia (HTC) gyorsabb procit rak a telóba így kénytelenk voltak ezt korigálni nehogy lemaradjanak. Ezzel nem is lenne gond, ha jövőhéttől már kapható lenne, de van egy olyan érzésem hogy inkább csak további csúszásra lehet emiatt számítani
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- 3 hónapos iPhone 16 Pro 128GB Natural Titan+ tokok+Spigen üveg+Airpods Pro 2
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest