Hirdetés
Aktív témák
-
LBandi
aktív tag
Gondolom a Tab esethez hasonlóan itt látták hogy az egyik konkurencia (HTC) gyorsabb procit rak a telóba így kénytelenk voltak ezt korigálni nehogy lemaradjanak. Ezzel nem is lenne gond, ha jövőhéttől már kapható lenne, de van egy olyan érzésem hogy inkább csak további csúszásra lehet emiatt számítani
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
CHIPman
nagyúr
Screen timeout itt is van. Meg kikapcsol a képernyő, ha megnyomod a powert. Minden okostelefonon így van kb a kezdetektől fogva. Nem csak az Apple tud mindent.
dokee78: Elvileg ezt a UI-t a Bada mintájára csinálták, azért hívták először annak. Asszem a TW3 is Bada UI-nak indult.
Az 1,2GHz meg nem biztos, mindenhol mást írnak. Pl. a hivatalos bemutatón az MWC-n is 1GHz Exynos 4210-et mondtak. Itt is 1GHz van a képen.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
foregister
tag
válasz Favilla #1057 üzenetére
UK-be megérkezett a szállítmány, így elkezdődött a terjesztés az EU-ban.
Mivel az expansys is benne van ebben a szállítmányban, aki rendelt az esetleg nézze meg, hogy tőle levonták-e a pénzt + kiment-e a szállítmány mert páran jelezték, hogy az expansys kiküldte az előrendeléseket (nem csak angolok hanem többi országból is)
A magyarországi értékesítés ennek megfelelően holnap, de inkább csütörtökön/pénteken fog megkezdődni, ennyi idő kell amíg a szigetországból a többi országba érnek a készletek az egyes boltokba, attól függően, hogy ki tudott rendelni a samsungtól.
A következő nagyobb adag pedig e hét végén vagy jövő hét elején érkezik utána folyamatosan érkeznek nem csak UK-en keresztül.
[ Szerkesztve ]
Az igen az nem nem
-
hunyadym
csendes tag
-
jjc
aktív tag
válasz Favilla #2551 üzenetére
frissítés után megmarad minden adat/app/beállítás vagy előtte root/titanium.backup kell?
(azért kérdem, mert én is előrendeltem és nemtom, h először frissítsek és utána töltsek rá adatot vagy ráérek frissíteni, ha már belaktam.)
kösziGalaxy Note 8, Dell Inspiron 7559, Popcorn Hour A-110, TP-LINK C1200
-
raycoon
tag
válasz Favilla #45166 üzenetére
Nem tudom, hogy más már próbálta-e, de navigációra egy tipp annak, aki nem akar semmilyen adatforgalmat (pl. külföldön) és nem akar nem hivatalos, vagy lopott programokkal bíbelődni.
NavfreeIngyenes, nem forgalmaz adatot a tervezéshez sem. Ingyenes OSM térképek vannak hozzá, így lehet, hogy nem mindenhol tökéletes. Nekem eddig egyszer rontott. Címet nem lehet rajta keresni, vagy legalábbis nem találtam rajta. Viszont, ha tudod, hogy hova mész, akkor a térképen a célt megkeresve, szépen megtervezi és navigál is.. Bécsbe menet próbáltam és a fogyasztása sem tűnt vészesnek..
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest