Hirdetés
Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz mivan80 #2559 üzenetére
az NTSC vinyók kimentek már a divatból, nálunk a PAL vinyók mennek manapság
egyébként StabilityTest 5 perc futás után 39 fokot ír és teljesen moderáltan langyos, mondhatni testhőmérsékletű a kasztni. Talán a teló bal felső negyede jobban melegedik mint a többi. Ott érezni, hogy meleg, a többi részen még azt sem.
update: 7 perc után már 42 fokos és kezd kellemetlen lenni. Kézben nem vészes, de nadrágzsebben így már idegesítene. Persze zsebben mi a fenétől melegedne?
-
mivan80
aktív tag
válasz mivan80 #2559 üzenetére
Most, hogy már ilyen sokan bűvölitek a kicsikét, felteszem újra a kérdéseimet, hátha kapok rájuk választ.
Szeretném a nyári kirándulások során megtelt memkarik tartalmát (videók, fényképek) a telefon segítségével áttolni vinyóra... Kérdésem: próbálta már vki az USB OTG-?
Én microsd-t használnék a kamerában, és a fényképezőgépben is, sd adapter segítségével, így ha a memkarit betolom a telóba, csak a vinyót kellene kezelnie, mást nem.
Igaz az, hogy nem kezel NTFS-s vinyókat?
Remélem, ezt javítják benne vmi frissítéssel...Vki letesztelné nekem, hogy memkártyáról nagyméretű (min. 1-2 gigás) fájlt mennyire ügyesen, gyorsan tud átmásolni vinyóra?
Az exponálás képernyőn megjelenő gombját, rá lehet-e konfigurálni a középső hardveres gombra?
Nem szeretem képernyős megoldást, könnyű mellényomni, ha az ember siet.Előre is köszönöm.
-
t72killer
titán
válasz mivan80 #2959 üzenetére
Az NTFS-t tutira nem kezeli, elméletben busybox-al megoldható, hogy az EXT2-t kezelje. Én nem akarok microSD-re fotózni, vajon a kamerát is látja?
Egy kritikus kérdés az OTG usb-kábel, ezt ugye (sok mással együtt ) kispórolták a csomagból, vajon jó az ebayes olcsó? (elvben nokiához van)
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
greencard
tag
válasz mivan80 #3533 üzenetére
Na, akkor ezen én nem is gondolkodom. Az enyémen nem lesz. Az tuti, hogy nem is én raktam volna fel, az ilyen finom munkához nekem túlon túl remegnek a kezeim. Amikor kint voltam a múlt héten a Gigatelnél, akkor pont az egyik eladó rakta fel a fóliát egy vevő telefonjára. Ahogy álltam ott, gondoltam, hogy tetetek fel én is a fickóval. De aztán nem vállaltam be.
És eztán se. Milyen garit vállalna rá, ha nem sikerülne levegőbuborék-mentesen rátenni, vagy akármi. A fullosan "átlátszó"-ban sokáig hasonlítgatnám össze, hogy vett le a láthatóságból vagy nem. Meghagyom ezeket az izgalmakat másnak.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz mivan80 #3781 üzenetére
én jelenleg még pont le**arom az NFC-t
Ami kavarodás volt pálinkafeszten paypass-al, abból kiindulva nem egy létszükséglet számomra.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
muveszur
addikt
válasz mivan80 #4120 üzenetére
HyperX az egyik legpénzéhesebb modder, akit valaha láttam Emlékszem, még régen i8910 HD-re fordítást (4-5 nyelvre) 500 euróért akarta csinálni...aztán faenil megcsinálta az összes nyelvet ingyen...ha meg kevés volt a donate, folyamatosan rinya volt..remélem itt már nem lesz ilyen, mert ez már nem megengedhető...
-
LBandi
aktív tag
válasz mivan80 #4163 üzenetére
Azért az vegyük figyelembe hogy a készülék maga nagyon vékony így már nagyon kicsi hőemelkedés is átérződik az amúgy is lehellet vékony hátlapon keresztül. Másik hogy a HTC Desire-hez képes jóval kétszer erősebb és nagyobb teljesítményű hardver van ezáltal a hőtermelése is jóval nagyobb. SGS folyamatos használat melett is produkált hasonló melegedést.
Szerintem nincs gond, amíg valóban nem jelentkeznek olyan tünetek, amik egyértelműen a melegedésnek tudható be pl.: fagyás, újraindulás, vagy esetleg az addig hibátlan kijelző bárminemű romlása (habár ez nem feltétlen csak a melegedés következménye lehet).
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
scapegt
őstag
válasz mivan80 #25731 üzenetére
Rendben, mindenképpen "jelentek" majd csak legyen vevő a Sensation-re, hogy minél hamarabb megvehessem az SGS 2-t.
Vett valaki a Part Nero GSM-től SGS 2-t? Onnan szeretném és tudom hogy kérdeztem már, de örülnék, ha írna olyan, aki onnan vette és megtudhatnám tőle, hogy tényleg Samsungos garjegyet ad-e a telóhoz.
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz mivan80 #25731 üzenetére
Én nem mondhatom magam power usernek Sensation terén, 1 napig volt nálam, már vittem is vissza garira, aztán mivel máshogy nem ment adtam is el. A második dolog hogy SGSről váltottam, tehát az elvárások magasak voltak. Kifejtve:
A Sense tényleg kényelmes, tehát nagyon sok az egyszerűsítés benne, amúgy a felület is szép, de ezeken felül a tárcsázó és egyéb csicsák (a kényelmi integrációkon kívül, mert azok tényleg jók) beszerezhetőek marketről. Persze ez egyéni!
És akkor :
- Az antenna gating felháborított/elszomorított, hogy ilyen tervezési hibája van egy ilyen csúcskészüléknek
- A sense felület addig szép míg be nem lépsz az almenükbe, onnantól még annyi skin sincs rajta mint egy SGS-en.
- [szubjektív] Nekem, nehéz(tömeg) volt egy SGS után.Out of the box összehasonlítva az SGS2vel nekem lassú volt.
Nem éreztem azt a DE JÓ KÉSZÜLÉKEM VAN érzést.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
zseko
veterán
válasz mivan80 #25727 üzenetére
A kijelző nálam is úgy tűnt megvételkor hogy sárgás, ugyanazok a tüneteket láttam mint itt leírták: bal oldalt sárgásabb/sötétebb a kép alacsony fényerőnél, homogén fehér képnél, pl. üres böngészőlap. Ám lecseréltem a romot egy héten belül a KH3-ra, ezzel nem látom, és már abban sem vagyok biztos hogy akkor jól láttam-e.. Mindenesetre nincs ez a hiba.
A kamerás dolgot nem ismertem, nem olvastam róla, és én nem szeretem a digitális zoomot, így egy próbán kívül sosem használtam.
Tuti telefon Meg az arcok is, mikor először meglátják ('aztaq.va mekkora..' ) aztán mikor a kijelzőt meglátják, végül pedig mikor működés közben látják Bőven a legjobb telefon. Megéri.
HR24.hu
-
knyitogato
őstag
válasz mivan80 #27316 üzenetére
Végül is mégsem 72 óráztam a telót. Ki volt állítva egy a T-ben, annak is ugyanúgy rózsaszínes volt fehér felületen, ugyanúgy legfrissebb rommal (ráadásul a középső gombnál ugyanúgy kiszűrődött a világítás )
Szóval hagytam a fenébe, nem fogok megint hisztizni, mint korábban. Majd csak jön a kamerához update, a sárgaság is megoldódott. Ráadásul tényleg akkor jön elő, ha benti képen nagyon hangsúlyos a fehér felület, de akkor majd játszok a fehéregyensúllyal. Valóban eltűnik a korábban linkelt módon, bár a színek kicsit túl erősek lesznek így, de minden más viszont fasza a telón, ki tudja, milyen lett volna a csere.
Úgyhogy inkább jól belakom, megtanulom a mókolgatását, és majd a gyárin kívül is kipróbálok romokat. Úgyis kitalálnak majd rá valamit.Most visszatenném rá a Brando UCSP fóliát, de egy kicsit félek ettől a fóliamosás dologtól. Nincs kedve valakinek megosztania a tapasztalatait, aki már csinált ilyesmit?
-
lefkosia
őstag
válasz mivan80 #27701 üzenetére
A kért képek 2000mah vs. Otterbox
ToM2oo4: Nálam semmi ilyen jellegű probléma nem volt
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There
-
Morcego
csendes tag
válasz mivan80 #30324 üzenetére
http://www.ebay.co.uk/itm/Aluminum-Alloy-Blade-Metal-Frame-Bumper-Case-SAMSUNG-Galaxy-S2-i9100-Black-/130593777612?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item1e67fee7cc#ht_1770wt_1163
itt egy másik keret, ez lényegesen olcsóbb minta másik
a hátlaphoz úgy állok hozzá, hogy ha ront akkor max nem használom, ha meg nem ront, akkor van egy elég gizda hátlapom
-
APC ADAM
tag
válasz mivan80 #31008 üzenetére
Nem hiszem h nekem ez kell sajna mert nem az a gond h kicsinek látja bármi is a kártyát a pc-m is és a telóm is 31.2gigának látja,hanem az a gond hogy 6 óra másolgatás után végre rákerül inden de belassul a telcsi tőle és ha meg ki-be kapcsolom akkor 1.8 giga marad rajta de a mérete akkor is 31.2 giga marad.
Nem lehet h a telón van valami software-s gond?[ Szerkesztve ]
-
APC ADAM
tag
válasz mivan80 #31017 üzenetére
Végülis megpróbálom mivel a barátnőm pont most ment el mert elege volt h ezzel szopok egész nap...
Elindítottam de ebben a progiban nem találtam h milyen formátumra formázzon csak elkezdte csinálni.
És ez a progi már 33.55 gigának látja a kártyát ez normális?
A kártya CL4es.[ Szerkesztve ]
-
-
cundeyy
tag
válasz mivan80 #32111 üzenetére
Végül is van ennek valami értelme, hogy telefonnal beszélgetsz?? Vagy mire lesz ez jó?
Angolt nem vágom annyira, szóval nem tudom miről beszéltek.
Annyit tudtam meg, hogy a csaj megkérdezte vagy 5x, hogy hol él.. Mást nem vágtamA nőknek állitólag 70 házimunkához kell érteni. A főzés, és a 69! :D
-
Cathulhu
addikt
válasz mivan80 #32111 üzenetére
Aaaaaaaaaaaaaaaaa, kesz vagyok
- What do you know?
- I know everything. I know more than you do.
- How do you know everything?
- I didn't say I did.
- Yes you did.
- No.Es meg hozza az a hanghordozas (asztalt csapkodva sirva rohogos szmajli)
[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Gizmo94
veterán
válasz mivan80 #32205 üzenetére
A kultikus darab nyilván minőségi lehet, mint a leírásból is kiderül.
" Fashion desgin"
F-ECT$ valamilyen szinten biztosan. Már a hangerő növelésére-csökkentésére is indítja a második magot..
Water: Melyik? láthatod, van erre is igény.. Hardcore photographers on Android.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest