- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Regisztráltam én is az NMHH SZÉP programba, mert a gigabites Telekom internet előfizetésem (koax kábeles) letöltési sebessége, mióta saját routert használok, megfeleződött, és látni szerettem volna, hogy mi is történik.
Meg is küldték a mérődobozt, beüzemeltem. A Telekomos hgw bridge módban van, a mérőeszközt a saját routerem után kötöttem, szintén bridge módban, és elkezdte a mérést. Utána esett le, hogy ez így nem az igazi, a Telekomnak többször is jeleztem, hogy nem oké a letöltési sebesség, de minden egyes alkalommal elhajtottak, hogy az én routeremben van a hiba, és most megint el fognak, mert nem közvetlen a Telekomos hgw mögé kötöttem a mérő eszközt. A kérdésem, hogy ezt be lehet kötni máshogy is?
A Telekomos eszköz bridge módban tudtommal egy ip címet oszt ki egyszerre, próbáltam rákötni közvetlenül a mérő eszközt, majd arra egy számítógépet kábelen, de nem adott internet kapcsolatot, pedig a használati alapján, ha publikus ip címet kap a wan felől, akkor kellene csinálnia egy saját alhálózatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest