Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kutga

félisten

Hölgyek/Urak!

Regisztráltam én is az NMHH SZÉP programba, mert a gigabites Telekom internet előfizetésem (koax kábeles) letöltési sebessége, mióta saját routert használok, megfeleződött, és látni szerettem volna, hogy mi is történik.

Meg is küldték a mérődobozt, beüzemeltem. A Telekomos hgw bridge módban van, a mérőeszközt a saját routerem után kötöttem, szintén bridge módban, és elkezdte a mérést. Utána esett le, hogy ez így nem az igazi, a Telekomnak többször is jeleztem, hogy nem oké a letöltési sebesség, de minden egyes alkalommal elhajtottak, hogy az én routeremben van a hiba, és most megint el fognak, mert nem közvetlen a Telekomos hgw mögé kötöttem a mérő eszközt. A kérdésem, hogy ezt be lehet kötni máshogy is?

A Telekomos eszköz bridge módban tudtommal egy ip címet oszt ki egyszerre, próbáltam rákötni közvetlenül a mérő eszközt, majd arra egy számítógépet kábelen, de nem adott internet kapcsolatot, pedig a használati alapján, ha publikus ip címet kap a wan felől, akkor kellene csinálnia egy saját alhálózatot.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés