Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi!
-
draco31
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nem, a régi vackokat is visszakérik.
-
Gyurka6
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Az előző hsz-okban olvastam, hogy a 6 éves 100-as portos cuccot is visszakérték..
-
Sziasztok!
Az NMHH a Linksyst nem adja vajon oda ajándékba, mint a Samknows? S ha esetleg igen, lehet belőle varázsolni rendes routert? Vargalex, mint mondasz?
-
kutga
félisten
Úgy tűnik a Telekom végre megoldotta a problémát. Kikapcsolták nálam az IPv6 szolgáltatást és kaptam új publikus IP címet, ezzel már jónak tűnik a sebesség. Ehhez persze kellettek az NMHH doboz adatai, végül közvetlen a Telekom hgw után kötöttem, hogy kizárjam a saját router hibáját.
-
kutga
félisten
Közben a Telekom topikban is érdeklődtem, az internet csomaghoz tartozó, az ÁSZF-ben szereplő, rendes körülmények között elérhető sebességnek napi 90 százalékban rendelkezésre kellene állnia, ami nálam egyszer sem valósult meg az elmúlt két napban. Ezzel kell majd reklamálni.
-
kutga
félisten
válasz
vargalex
üzenetére
Ha visszaállítják router üzemmódba, akkor megvan a sebesség, miután lemondtam az iptv előfizetést, akkor kértem a bridge módot. Igazából az is egy megoldás lehetne, hogy visszakérem router üzemmódba, és ugyanúgy dmz-ben használom a saját eszközt mint eddig. Az is eszembe jutott már, hogy a Telekom így bünteti azokat, akik sajátot akarnak használni.
MOD
Ear001
Ennek kizárására a mérőeszközt közvetlen a Telekomos eszköz után kötöttem be. -
vargalex
félisten
Viszont az NMHH eszközt most a routere elé kötötte, ami ugyan úgy 50%-os sebességet mér...
Illetve írta a kolléga, hogy bridge módba állítás után rövid ideig megvolt a sebesség.
#2909 kutga: a kérdés inkább az, hogy ha most router módban használnád, akkor meg lenne-e a sebesség. Persze lehet, hogy a Telekom esetében ez mindig az ügyfélszolgálat felhívásával jár...
-
-
vargalex
félisten
A szolgáltató nem rázhat le azzal, hogy a garantált sebesség megvan. A szolgáltatónak kell bizonyítani, hogy a kínált sebesség elérhető az előfizetőnél legalább bizonyos időszakokban és soha nem esik a garantált sebesség alá. Az viszont egyáltalán nem elfogadható, ha soha nem érhető el.
Jól értem, hogy router módban a direktbe rá kötött PC-n sincs meg soha a sebesség?
Az NMHH-s mérőbox mért már valamit? -
vargalex
félisten
Érdekes, hogy valameddig megvolt a gigabit. Azóta sincs meg soha a sebesség? Újraindítás (HGW, router) után sem?
Az hülyeség, hogy a HGW bridge módban nem szolgáltat adatot részükre. Ugyan úgy kell, hogy lássák a jelszinteket, egyebeket. Az lehet, hogy a rá csatlakoztatott eszköz linksebességét nem látják. Persze, mivel megvan az 500 Mbps, így biztosan legalább gigabit.
Az szerintem egy másik bénaság, hogy bridge módban ezeket állítani lehet egyáltalán... -
kutga
félisten
válasz
vargalex
üzenetére
Közvetlen is próbáltam, a múltkor chaten beszéltem a Telekommal, egy újraindítás erejéig megvolt a gigabit, aztán visszaesett megint. Ők széttárják a kezüket, mondván, hogy bridge üzemmódban a modem nem szolgáltat nekik adatot távolról, én meg az admin felületen kb csak ennyit tudok állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest