Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én a -0,18% gondoltam mint érdekesség.
-
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Nekem is hasonló, bár a dátum nem egyezik! Mondjuk ez nálam lehetett az is, amikor cserélgettem a modemet a HGW-vel, és közben nem volt áramtalanítva sem a router, sem a white box, és lehet akkor próbált mérni! A nap legalábbis stimmel, 14.-e péntek volt...
mate3553, mérhetünk egy örökkévalóságig, nem fogják ezek soha azt mondani, hogy köszönjük a részvételt, kikapcsolhatod...

-
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
"Project Update
The panel is ongoing with no fixed end date. All those who join the project will be notified if this changes.We would also like to take this opportunity to thank you for your continuing participation. Without volunteers such as yourself the collection and analysis of this invaluable data would not be possible, and your contribution to the study is greatly appreciated."
-
zgyorik
tag
Üdv Mindenkinek.Szeretnék részt venni ebben a dologan én is.Regiztem is kb 3hete az oldalukon és türelmesen várom az Email-t tőlük.Azonban a mai napig nem igazán történt semmi.Mit gondoltok lessz ebből még valami vagy tegyek le róla???
Üdv:Zoli -
HXY
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én már nagyon kíváncsi vagyok az új AC-s whitebox-ra!
Szerintetek melyik lesz? [link]
-
Nem hiszem, szerintem tovább nyújtják!
Közérdekű!

A reportot meg lehet nézni a https://reporting.samknows.com/auth/ oldalon is, a Report Cards menüben... -
mprrpm
tag
Nekem okt.29-én küldték ki beüzemelésre a vasat.
-
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Pedig meg akartam kérdezni hogy vége-e a projektnek, mert nem kaptam meg email-ben a havi reportomat.
-
Project Update
Currently the project contract runs until the end of 2014, however this may extend beyond this date so please keep connected. All those who join the project will be notified if this changes.Már nem november vége, most már 2014 vége! Lesz ez még 2016 is...

-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
molnarpeter
üzenetére
Mindkettőt mindkettőre ha jol tudom.

-
adamka16
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
válasz
adamka16
üzenetére
Fiamnak van csak 5GHz képes eszköze, egy telefon, de simán használja a ház előtt az utcán, ami pont három fal távolságra, és vagy 15 méterre van a routertől (ASUS RT-N66U), amiből az egyik főfal! Nagyjából fele térerőt jelez a mobil, de stabil! Szembeszomszédban már csak a 2.4GHz-es jel fogható, de hát ez nem is csoda, még egy ház főfal, és egy vasbeton kerítés jön rá pluszban, és még vagy 10-15 méter távolság!
-
comodo
csendes tag
Nekem is ez volt a tapasztalatom,letiltott 5g-nél nem küldte a méréseket.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Na, hát valamitől meghülyült a WhiteBox, kellett neki egy áramtalanítás, és most már töltöget rendesen! Csak tudnám, hogy akkor az "mért" adatokat honnan, mi alapján küldözgette...?!
-
Szoktátok figyelgetni a WhiteBox ténykedését? Arra lettem figyelmes reggel, hogy egy jó ideje alig forgalmaz valamit! Nem is értem, hogy miként tud így sebességet mérni, hogy egész nap néhány KB-ot forgalmaz csak, még két hónappal ezelőtt mondjuk napi 1GB-ot töltött le/fel, pedig a report oldalon is megvan minden teszteredmény! Ez így teljesen képtelenségnek tűnik...
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Lehet hogy van még pénz amivel el kell számolni a zunijó felé. Így gyorsan összedobtak valamit, és csak úgy írják a cehhre a 00000...-kat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Balinov
titán
válasz
poffsoft
üzenetére
van nemi anomalia. UPC Horizon-os gw/hd/pvr moge beteve WB-n belove az 5Ghz-es wifi-t dell laposon vegre tudok N-en csatlakozni, mertem is egy baratsagos 120/20-at 7-es pinggel, de asszony HP (szinten N-es) laposa meg csak nem is latta a SAMKNOWS52 SSID-t. HTC One M8 meg igen. ps3-at nem probaltam,valszeg az okes volt, LG SmartTV is ki tudott SK GB lanjan menni a netre,de pl. a Zyxel NAS-on futo Twonky-t nem latta a smartv, se en a dell laposon. Valszeg dhcp, csomo eszkoz - altalam -balfaszul konfiguralva. mas ip tartomanyok, ilyesmi.
-
válasz
molnarpeter
üzenetére
Ahhoz képest, hogy fentebb szabifotos fórumtársnak azt írták, hogy már nuku whitebox, mert hamarosan vége van a programnak, elég érdekes a változás...
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Meg bizony, fb oldalukon ki is rakták.

-
Megújult a SamKnows weboldala, vagy csak én nem néztem eddig a .com oldalt? Mert a .eu az változatlan, azt látom...

-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
majd reggel ranezek, hogy mert-e. Koszi! -
-
poli27
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
Erdekes. Pont tegnap futottam egy olyan dologba, hogy EKO LUCI BB firmmel akartam multiwant beallitani de ugy hogy egyik a 2,4GHz a masik az 5GHz-es WLAN kapcsolatot hasznalja azaz az N600-as max wireless sebességet kihasznaljam. A fogadó routeren gyári szoft fut. Nem jött össze mert mindkettőnek ugyanazt az atjaro ip-t adta meg hiaba mas ip-t osztott volna Na a lenyeg csak annyi, erre a spec esetre vajon ki fognak-e térni.

poli27: Igazabol nekem egy olyan kellene, ami tudja a hardveres natot es mellette a WAN felol kezelni a kulonbozo VLAN-ba sorolt dolgokat rendesen... (DIGI mas-mas VLAN-ba megy az internet és a VOIP, nem a pppoe kapcsolaton keresztul mindketto)
-
YumeD
tag
Ez talán érdekelhet itt pár embert:
[link] -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Natur OpenWRT-vel... érdekes ja. Szaratépélink mert képtelenek megirni normalisan a szoftvert. Igaz lassan labdába se rugnak, mert hardveres nat-tal se foglalkoznak.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Openwrt betegség, maradjunk annyiba...

-
-
poffsoft
veterán
[139046.430000] ath: phy0: Failed to stop TX DMA, queues=0x004!
[147247.570000] ath: phy0: Failed to stop TX DMA, queues=0x004!
[147612.930000] ath: phy0: Failed to stop TX DMA, queues=0x004!
[148241.570000] ath: phy0: Failed to stop TX DMA, queues=0x004!
[160493.730000] ath: phy0: Failed to stop TX DMA, queues=0x104!
[160495.260000] ath: phy0: Failed to stop TX DMA, queues=0x004!
[163180.700000] ath: phy0: Failed to stop TX DMA, queues=0x004!
[297597.500000] ath: phy0: Failed to stop TX DMA, queues=0x005!
[298268.120000] ath: phy0: Failed to stop TX DMA, queues=0x004!
[315316.080000] ath: phy0: Failed to stop TX DMA, queues=0x004!
[315318.840000] ath: phy0: Failed to stop TX DMA, queues=0x004!
[315322.630000] ath: phy0: Failed to stop TX DMA, queues=0x004!
[315332.670000] ath: phy0: Failed to stop TX DMA, queues=0x004!
[315334.610000] ath: phy0: Failed to stop TX DMA, queues=0x004!
[315404.860000] ath: phy0: Failed to stop TX DMA, queues=0x004!
[315577.710000] ath: phy0: Failed to stop TX DMA, queues=0x00c!
[315616.110000] ath: phy0: Failed to stop TX DMA, queues=0x004!háááát....
-
Írtam nekik még tegnap, de választ egyelőre nem kaptam
azért gondolom ezt, mert a jelentkezésnél, ahol fel vannak sorolva a szolgáltatók, ott szerepel a UPC (hiszen az sok helyen elérhető), ez pedig nem (hiszen ez csak itt Szentesen érhető el), de majd kiderül, ha válaszolnak 
-
Szerintetek mi tévő legyek? Jövő héttől szolgáltatót váltunk (TvNetTel, UPC-ről), így 1 év és 1 hónap mérés után írtam nekik egy mailt. hogy mi legyen (nem hiszem, hogy egy városban működő szolgáltató is érdekli őket). Még nem kaptam választ, de mamáméknak nagyon jól jönne egy új router (ők is váltottak, és a wr340g kevés az optikai net sebességéhez), így azon gondolkodom, hogy ráflashelek egy OpenWRT-t, és odaadom nekik (WDR3600-ról van szó)...

-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
munkabol irok, ha meg este hazaerek, akkor a nejnek segitek a 2,5honapossal foglalkozni.
-
-
Balinov
titán
Sracok, kezbesitestol szamitva hany napom van beuzemelni a 3600-ast? lassan 2 hete megjott a cucc, de meg arra sem volt idom, hogy kibontsam. Eddig meg nem jott email,hogy nem kommunikal az eszkoz, nem is szeretnem tul sokaig elhuzni, csak jo lenne a tudatalattinak tudni, hogy meddig ketyeg az ido.
-
válasz
szabifotos
üzenetére
Akkor feltehetően az új összeállítású Európai bizottság már nem ad erre pénzt, ahogy azt jósoltam is pár hónapja...

-
Mate
nagyúr
válasz
szabifotos
üzenetére
Akkor lehetséges, hogy év végén vége a mérésnek?
Nem bánnám, úgy is kelleni fog majd egy router 
-
szabifotos
senior tag
Írtam nekik, hogy nem az enyém a box, csak én vettem át, és hogy az enyém már lejárt 2 éve. Meg hogy nem értem miért nem mér, majd utánanézek rokonnál.
Írtak, hogy már nem tudnak küldeni nekem is mert vége a mérésnek néhány hónapon belül., és hogy törölték a rendszerből az eszközt, semmisítsem meg... Nem értem miért?
(remélem értették az angolom.)Szerk: Ja hogy az enyémet törölték, a 2 évvel ezelőtti accountot....

-
molnarpeter
nagyúr
válasz
szabifotos
üzenetére
Én jelentkeztem 5/0,512-vel, aztán belépve láttam, hogy 4/0,512 szerintük. Egy mail a supportnak, és pár nap múlva javították.
-
donmackó
addikt
válasz
szabifotos
üzenetére
Nekem be volt állítva a 120/10, majd szóltam nekik hogy csomagot váltottam. Megírtam hogy az új csomagom 240/20, azóta azt írja hogy Miscellaneous (Egyéb).
-
-
donmackó
addikt
válasz
szabifotos
üzenetére
Bemásoltam volna a mailjüket de sajna már töröltem a havi jelentésekkel együtt. Lehet hogy véletlenszerűen nézik a boxokat?
-
A havi report card emailben szoktak írni erről, ha jól rémlik most az utolsó az volt, hogy november vége, de ha változás van, szólni fognak!
-
donmackó
addikt
válasz
szabifotos
üzenetére
Írj nekik email és megmondják (gondolom én). Nálam sok vizet nem zavar. Csak felveszik majd a klienssel a kapcsolatot ha vége van.
Szerk
álam kb 1 hétig nem volt bedugva mert nem volt szabad konnektorom egy másik jövevény wdr3600 miatt. De kaptam is a mailt hogy nem kommunikál az eszköz, dugjam vissza. -
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én meg azokat becsülöm akik eredeti állapotban hagyják, a még meg nem kapják mint én. Majd ha lejár az idő utána lesz rajta is openwrt, de addig csendben csücsül a polcon és teszi a dolgát.
-
adamka16
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Persze! Elloptam. Mert majd 1 évig mért. Hát jó... Bezzeg mikor valaki megkapta, még aznap itt a topikba kérdezte, hogy hogy lehet átflashelni. Az nem gond, igazatok van...!
-
-
Mate
nagyúr
válasz
adamka16
üzenetére
Teljesen más. Ők adnak egy eszközt amivel mérnek cserébe 1-2 év múlva megtarthatja az ember.
A módosítással ugyan úgy mér, ugyan úgy meg fogod tartani 1-2 év múlva, csak már előtte is használod.
Ezzel szemben te simán elloptál egyet, majd kértél még egyet amivel mérsz és amit 1-2 év múlva meg fogsz tartani. Így +1 eszközzel leszel 2 év múlva.
-
adamka16
őstag
Srácok, srácok!
Szerintetek az mennyivel korrektebb megoldás, hogy felcsúrtok rá egy firmware-t amivel routerként is működik és tovább mér? Szerintem semmivel sem másabb... Elvégre is az is módosításnak számít, a mérési eredményeket is befolyásolhatja.
Bár a webshop-hoz nem tudom mi közöm lenne, meg ennek az egész projektnek mi köze hozzá ?!

-
válasz
szabifotos
üzenetére
Én értelek, de hát ennek megvan ez a kockázata, hogy ha utána saját magadnak is szeretnél egyet, már nem fognak adni! Akkor most kérd meg Te az ismerősödet, hogy Ő meg rendeljen Neked!
-
szabifotos
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Esetemben pont nem volt semmi trükk benne
Csak ismerős nem nézné az emailjeit, és gondoltam megrendelem neki én, mert láttam hogy van külön megadható szállítási és telepítési cím. -
-
válasz
szabifotos
üzenetére
Épp ezért ha ismerősé, akkor az ismerős címére kellett volna kérned, mert azért ott se hülyék vannak, és ez nem kicsit átlátszó így... Ennyi erővel lehetne kérni 10 névre is, egy címre!
-
poffsoft
veterán
Skacok!
[link]Erre a megoldást ha elárulná nekem valaki?
Mit/hogyan/mire állítsak Luci-ban, hogy menjen?
Eddig ezzel a részletes leírással csak ott tartok, hogy egyik routerre sem tudok belépni, továbbá egyik router sem ad netet.
A ZTE-re meg simán nem tudok belépni, csak ha a két router ki van kapcsolva...
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként ez egy omni-directional antenna... megis hogy lehetne maskepp es jobban megcsinalni ha a hullamhossz az ugye adott 2,4/5GHz-re?
nem hülyeség, hanem tapasztalat, mivel nekem sincs 5ghz-es eszközöm, tiltottam, onnantól nem ment az auth a dcs.samknows.com-mal, engedélyezés után rögtön működött

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
majd reggel ranezek, hogy mert-e. Koszi!
Nekem most Mikrotik router van a tplink helyett hát álomszerű mit ne mondjak, igaz a mikikben sincs még HW nat sajnos...

álam kb 1 hétig nem volt bedugva mert nem volt szabad konnektorom egy másik jövevény wdr3600 miatt. De kaptam is a mailt hogy nem kommunikál az eszköz, dugjam vissza.