Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Azért írtam, hogy valami Raspberry Pi-re, vagy hasonlóra, mert ugye az pl. port és WiFi szempontjából korlátolt, de nagy darabszámban ha felkeresik a gyártót, akkor kidolgoznak valami egyéni megoldást, pl. kap integrált flash-t, két Ethernet portot és egy ac-s vagy akár egy ax-es Wireless modult, talán még mindig olcsóbban kijöttek volna, mint ezekkel, ház meg akár lehetne valami hegesztett is, vagy ilyesmi, most egy ilyen routert is már mennyiből tart szétszedni?
A WiFi monitorozás részt nem értem, valami statisztikát is gyűjt?
A 4 LAN port meg ... hát igen, az egyszerű userekre nem gondoltam, akik csak a vacak szolgáltatói modemeket használják routernek is, mert ha még lenne mögötte egy router, akkor ugye elég egy WAN és egy LAN, így már nem, mondjuk így akkor megint dupla NAT van, na mindegy. Már csak azért is vetettem fel, mert néztem a Samknows oldalát, egész kis kompakt eszközt rakta össze és már jóval előrébb is járnak, annyi itt már pont nem lehet igényelni. Anno még a legvégén jelentkeztem, de már nem kerültem be, mert nem kaptam eszközt, pedig érdekelt volna, de akkor náluk ilyen TP-Link-ek mentek talán, sőt talán az NMHH-nál is, ezért is nem értem, miért kellett egy drágább márkára átállni, van hasonló AC-s TP-Link is, sőt már akkor talán AX-es routerek is voltak hasonló áron, erősebb hardverrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Bestbuy játékok
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- AMD Ryzen R5 5600X + Hűtő / Beszámítás OK!
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs