- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Antonius1978 #14614 üzenetére
Ez az anomáliás - detektoros szál sajnos gyárilag hibás. Ezt írják a leírásban is. Nem lehet befejezni sajnos, mert hiába fedezed fel mind az összes anomáliát, a feladat nem teljesül a végén. Baj nem lesz belőle, csak Kruglov nem fogadja el a végén az eredményt. Ez összes munkáért kapnál egy jobbfajta detektort, ennyi. Szóval nem érdemes kínozni ha nem akarod, hogy egy sorral több legyen a megoldatlan feladatlistádon. Eredetileg ezért is tették be a spawn menüt valamelyik verzióba, hogy a detektort meg lehessen szerezni, de lehet hogy ki is vették a menüt később, mert a detektor hamarosan úgyis elérhető lesz.
Itt a képződményeket fejleszteni kell bizonyos anomáliákba dobva. A szimpla kristályokból lesz az "Absolute" (nem tudom milyen magyar nevet kaptak). Ebből van 12 féle. Ezekből lesz a "Talizman", 6 féle. A Talizmánokból aztán lesz a "Charm", 6 féle. Ezeket különböző anomáliás zónákban lehet létrehozni a megadott eljárás és képlet szerint. Ez elég bonyolult folyamat és időigényes, mert minél tovább fejlesztesz egy képződményt, annál jobban fogynak a lehetőségeid rá. Azonban ez nem egy kötelező feladat, e nélkül is végig lehet vinni a fő sztorit. Én eddig egy Charmot tudtam összehozni úgy, hogy egyáltalán nem koncentráltam erre a dologra, csak abból, amiket menet közben összegyűjtöttem. Viszont jó ára van az eredménynek és ez tiszta kereset
És ha azt hinnéd esetleg a végén, hogy mind a 6 Charmot megkaptad és te vagy az ász, akkor tévedsz, mert Sakharov elárulja, hogy a csúcs nem a Charm, hanem egy valami ennél is nagyobb - talán az "Artifact", amit mi már így ismertünk meg a Stalkerben.
Tehát csak most formálódik a Zóna, a Fotografban, ezért jó ez a mod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Kolink Satellite
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest