Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SaGa59

őstag

válasz Dhampir #14119 üzenetére

Az aknákkal vigyázz mert némelyik visszakerül a helyére pályaváltás után, szóval ne legyél biztos benne, hogy már csak a helyét jelzi.

A hangárba, miután kitakarítottad, nyugodtan lepakolhatsz a ládádba. Ott van lent az aknában, egy szekrényben, benne némi felszerelés. Azokat a ládákat, amit megjelöltek neked, mindenképp keresd meg, és tankolj fel belőlük.
    Pár dobótőr és két napi kaja legyen nálad mindig. Bent, a kupola alatt, ha nem csinálod a Dominó elv nevű küldetést (sok értelme nincs, elég nehéz megcsinálni és nem azért, mert ügyetlen vagy, hanem azért, mert a program hajlamos elérhetetlen célokat is megadni), akkor nem lesz túl nagy bőség belőle. Mondjuk én kicsit túlaggódtam a dolgot, így sokkal többet vittem magammal, mint kellett volna. Venni nem nagyon tudsz, az egyik küldetésből megtudod miért, de azért zsákmányolni, ha nem is tömegesen, de lehet.

Eladni bármit el lehet, kivéve azokat a cuccokat, ami feladathoz kötődik (spéci pisztoly, iratok, stb), meg a xenomorfokat, mert azokra még szükséged lesz. Bent, a kupola alatt már azokat is, de csak egy vevő lesz rájuk talán, aki ki is tudja fizetni, a gépállomáson. Sűrűn olvasgasd a PDA naplóját, mert sokmindent onnan fogsz megtudni.

Új hozzászólás Aktív témák