- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ericdrawen74
senior tag
Ehhez van magyarítás: Stalker Clear Sky Время перемен 3.0 ?
-
sinick
senior tag
Sziasztok! Lost Alpha után kipróbáltam volna én is a Spectrum Projectet. A razoros COP-ot feltelepítettem és "Access restricted" (Parental Control-os ablak) hibával nem indul. Telepítés helye nem a "program files", hanem "c:\games", rendszer Windows 7 Home Premium, vírus kergető MSE és a szülői felügyelet nincs bekapcsolva (vezérlőpultban el sem indul). Rendszergazdagénkt és más rendszergazda jogú fiókból sem indul. Valakinek ötlet?
-
SaGa59
őstag
válasz
shield #23885 üzenetére
Jöhet, de ha kérhetem, ne csak azt ez egy-két szót küldd át, amivel gondod akadt, hanem a komplett mondatot, meg valami összefoglalót arról, hogy miről is folyik a csevely. Sokszor az elsődleges szótári jelentés csak "tájékoztató jellegű" és meg kell keresni a megfelelő szinonímát, ami oda illik. Meg a szövegkörnyezet stílusa is számít.
A Spectrum Project nyelvezetét kifejezetten a kültelki kocsmákban megszokottra vettem, mert ahhoz a történethez (feketézők, korrupt katonák, banditák) az illeszkedik és az orosz eredeti is helyenként meglehetősen durva. Itt-ott még finomítottam is rajta, ne legyen túl ordenáré, mégiscsak egy játék és nem egy 18+ krimi, bár ahogy látom inkább a 20+ korosztály tolja a stalkereket.
De lehet olyan egy mod, ami inkább tudományos stílust igényel, vagy katonásat, vagy bratyizóst és nagyon nem mindegy, hogy egy szó helyére mi kerül.
Ez néha a szöveg újraírása inkább, mint sima fordítás és elég jól be kell lőni a lehetséges változtatások határát, hogy az eredeti történet és stílus megmaradjon, és magyarul is azt hozza, amit az orosz tartalmaz. -
emre
veterán
válasz
galaktikus #23880 üzenetére
A map mind a két végén van egy szabadon elvihető uaz, nem kell gyalogolni.
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59 #23849 üzenetére
Ennek nagyon örülök, hogy elkezdted a G.L.A.D.I.A.T.O.R. II fordítását. Frissen van már telepítve és várom a fordítást.
hubai1979 barátunk szerint nagy mértékben jó a BRAZ 1.6.1 fordításom a [Diverzáns]-hoz, ezért tegnap neki álltam hozzá igazítani. Néhány apróbb fájlt már megcsináltam. Nem tudom mikor lesz kész, kissé kiborít ez a munkarend.
Ha elakadok az orosz szöveggel, akkor fordulhatok hozzád segítségért? -
Antonius1978
addikt
Sajnos nincs, mentesem a LA-hoz, en az elso patchel vittem vegig, ami a sotetvolgyes szefet nyitotta, es a fejlesztest hozta helyre, valamint az adathordozo dolgat kb.
Azota nem jatszodtam ujra semmilyen patchal, mert tobbe nem erdekel a LA, esetleg ha tesznek bele egy rakas kuldetest 1-2 ev alatt. -
Telda
addikt
Nincs valakinek véletlenül Lost alpha mentése az új patch-csel?
-
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59 #23873 üzenetére
Hat igen, ennyire gondoltam, hogy leforditod a mod cimet (persze latin betukkel szerepeljen a mod orosz neve is, hogy ra tudjunk keresni a neten angol forditasra, meg ilyesmikre), es a leirast, hogy egyaltalan mirol szol.
Aztan akinek van kedve, talal angol forditast hozza, az kivesezi, es a forumon letargyaljuk, es akkor eldol hogy erdemes-e pl forditani, kulon oldalt kesziteni neki stb. -
SaGa59
őstag
válasz
hubai1979 #23867 üzenetére
Most veszem észre: ez egy CS mod, nem CoP.
A címe egyébként "A változás ideje".A leírás szerint a CS történései után játszódik, Scar a szarkofágban ébred, egy halom monolitos között. Az a dolga, hogy kiderítse, miért vadászik mindenki Sztrelokra és megtudni, mi történt a Tiszta Égbolt csoporttal.
-
SaGa59
őstag
válasz
Antonius1978 #23872 üzenetére
Ha épp van rá időm, és tényleg elég ennyi (mint pl az előző két beírás), akkor semmi akadálya, de ígérni nem akarok semmit, mert bármikor becsúszhat akár több napos kiesés is...
Meg most épp fordítgatom a gladiátort, az is épp elég ebből a műfajból, estére már cirill betűk pörögnek a szemem előtt mindenfele... -
Antonius1978
addikt
válasz
galaktikus #23857 üzenetére
Az osszes SGM modot jatszodtad ? Azaz alap SGM ha jol tudom, Enot, es a Geonesis 2-t ismered ?
Azt kb egy kibovitett Enotkent lehet felfogni.
Ha a Geo 2-vel is jatszodtal, akkor nincs otletem.
Azaz 1 mod megis az eszembe jutott : Vallet of Whispers - Suttogasok Volgye, de en vagy nem tudtam feltenni, vagy nem ment nekem, vagy elfelejtettem leszeni, igy nem ismerem jol, itt a forumon volt szo rola, asszem szinten Hubai kartars talalt ra.Saga59 mit szoltal - ha egyaltalan eszrevetted - az otletemhez ?
Hubai adja a sok orosz mod hivatkozasat, te pedig leforditanad a cimet es a leirasat magyarra, es Hubai kepet is tenne fel roluk, meg irna par szot a jatekelmenyrol meg a jatekrol. -
SaGa59
őstag
-
SaGa59
őstag
válasz
hubai1979 #23864 üzenetére
Aszondja az oldal, hogy új sztori, a befejezése után freeplay. Be lehet lépni a különböző frakciókba (katonai sztalkerek, tudósok, zsoldosok és valami anomália nevű csapat), ezeknek vannak questjeik is. "Újratelepített" népesség (azaz a klánok másutt és más létszámokban jelennek meg, mint eddig) Újraélesztett Aréna (nem tudom ez mit jelent konkrétan, játék közben talán kiderül, de az sem kizárt, hogy egy korábbi modverzióhoz képest változott valami), új terepek (CsAE és a Szarkofág), őszi időjárás, új textura, minden kiegészítő és fejlesztés elérhető az indulástól, és az F5-F6-F7 billentyűkre tették a különböző nézeteket (ami a ShoC modokban az F1-F3-on van). Az APC (BTR, PSZH, kinek hogy tetszik) géppuskáját az Alt-tal lehet elsütni. Minden bázison szól a rádió, többféle zenével (ez mondjuk engem inkább idegel néha)...
-
SaGa59
őstag
válasz
borovi #23860 üzenetére
Nincs visszaút vagy folytatás az epilógus után.
Reménykedem, hogy még fejlesztik a modot, mert több olyan szál elindult benne, ami félbeszakadt vagy elhalt (pl a Szabad Sztalkerek is ki akarják szorítani a banditákat, meg azok is a sztalkereket és igazából egyik sem valósult meg. A banditákat ugyan kifüstölték, de egyfajta Deus ex machina módon) és a folytatásra utaló, de üres, vagy fel nem használt szövegeket találtam fordítás közben. De az is lehet, hogy belefáradtak menet közben és gyorsan befejezték. Van egy weboldala a modnak, de nincs raja olyan "todo" lista, amiből tudni lehetne, hogy még bővítik. -
rétisün
veterán
-
borovi
aktív tag
válasz
galaktikus #23857 üzenetére
galaktikus
Én is épp most fejeztem be. Nekem is nagyon rövidnek tűnt, bár szerintem nem volt az, csak röpült vele az idő. Még játszanák vele pár napot!
Lenne egy kérdésem. Az Epilógus után vissza lehet menni a játékba? Megnyomtam a Vissza a játékba gombot, de semmi se történt. Sötét képernyő meg zene. Ez a normális, vagy megint xaraxik nálam a game?Más. Van valahol info a WIP modról? Magyarítás?Itt a fórumon már többek emlegették elismerően, hát én is kíváncsi lettem rá.
-
galaktikus
aktív tag
Spectrum project kipörgetve.. ez kegyetlen rövid volt..
Nem gondoltam, hogy a halott városban véget is ér, pedig még csak most lett exo-m..
Ettől függetlenül nagyon igényes mod.. Eldöntöttem, hogy ezentúl csak CoP modokkal fogok játszani, főleg a jóval újabb motor miatt.. A Lost Alphával is ez a legnagyobb bajom.. nem is szép, és szarul is fut az optimalizálatlanság (több szálas kezelés hiánya) miatt..
Ha valakinek van javaslata, hogy milyen ehhez hasonló fasza CoP mod van még, az ne tartsa magában.
(SGM-ek, WiP, AMK megvoltak) -
Dhampir
félisten
válasz
miklos3391 #23851 üzenetére
Narutoból régen láttam néhány epizódot, nagyon szeretem.
-
pvtneo
csendes tag
op.erik-től szedtem le a shocker weapons mod-ot, és nem akar működni. Telepítési sorrendem: játék, mod, fix, magyarítás. Sem normálisan nem indul el, sem az általa kihelyezett ikonnal. A bin mappában lévő host.exe-t is elindítottam, mind hiába. Az elején behozza a készítőket, meg a többit, és utána ezzel elszáll:
FATAL ERROR[error]Expression : 0
[error]Function : ErrorLog
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_engine_script.cpp
[error]Line : 49
[error]Description : Fix 12-01-2014: Çŕďóńę ěîäŕ ňîëüęî ń \bin\host.exeMár próbáltam futtatni a host.exe-t, de nem működik(pedig elvileg ez a megoldás erre).
-
SaGa59
őstag
válasz
borovi #23846 üzenetére
Nem tudom melyik verzióval játszottál, de a SeregA-Lus és a "sima" CoP-ra rakott mod között a motorban is van eltérés. Lehet, hogy a másikkal kellene próbálkozni. Az biztos, hogy a Bár annyira ki van tömve gyalogokkal, hogy ott szaggat és kicsit is gyengébb gépen el is hasalhat az elfogyó RAM vagy CPU miatt.
-
SaGa59
őstag
Csak szólok, elkezdtem a G.L.A.D.I.A.T.O.R. II fordítását. Ebben kevesebb a szöveg, mint a Spectrum Projectben, viszont több a pálya, így lehet, hogy hosszabb a játékmenet. Az biztos, hogy keményebb, rögtön az elején kaptam két bloodsuckert a nyakamba, amik tényleg sebezhetetlenek láthatatlanul és valamiért a Vintar (ez az alap fegyver) sem túl acélos sebzésű, meg iszonyat pontatlan is. Lehet, hogy el kéne futni előlük?
Ja: tűz mellett ácsorogva beszélgettem valakivel, amikor egyszercsak game over. Úgy látszik a tábortűz már egy méter távolságból is eléget, ehhez képest az első videón egy tag csak úgy átsétált rajta...Ha nem jön közbe semmi, akkor kb a jövő hét végén már játszható lesz magyarul...
-
Dhampir
félisten
A Spectrum Project főmenüjének zenéje nagyon tetszik és a környezet hangjai is igencsak hangulatosak.
-
hubai1979
őstag
válasz
shield #23840 üzenetére
Már tudom mester, ez a mód a legjobb a világon,tele szörnnyel küldetésekkel.Nagyon ajánlom mindenkinek,ameddig játszottam vele egyszer sem dobot ki,nagyon stabil mód lett,kettő darab javítás készült hozzá.Csak hát, evvel van az hogy a magyarosításod nyolcvan öt százalékban jó hozzá, a többi érthetetlen.Szultán is ad vagy három plusz küldetést de hogy mit akar nem tudom, azért is hagytam abba.De ameddig toltam csillagos ötös.
-
borovi
aktív tag
válasz
Balathruin #23845 üzenetére
Lehet, hogy holnap újrarakom a játékot. Remélem a mentéseim azért nem vesznek kárba. Most nincs időm újrakezdeni, viszont erősen izgat a sztori, befejezném.
-
borovi
aktív tag
válasz
Balathruin #23843 üzenetére
[error][ 87] : A paraméter nem megfelelő
Néztem a neten, de azt írják, ez bármi lehet.
-
borovi
aktív tag
Viszont a mai panaszáradatom kézzel fogható eredménye: lelkes újoncból kvázi-taggá lettem.
Köszönöm szüleimnek, nagyszüleimnek, húgomnak, keresztanyámnak, keresztapámnak, barátaimnak és barátnőimnek... Jaaa, hogy ez nem az Oszkár? -
borovi
aktív tag
válasz
Balathruin #23839 üzenetére
Balathruin
Megtaláltam. Van egy xray_admin.txt, meg egy csomó xray_admin_08-03-14_20-36-28.mdmp, ahol a dátumok és időpontok különbözőek. Mit csináljak?shield
Próbáltam, de sajna nem segített. -
borovi
aktív tag
SaGa59
Igazad volt, másik poloskákat csináltam, és tudtam beszélni róla a szeméttelepi tiszta égboltosokkal. Viszont megint lefagyott, mint a mélyhűtő.Balathruin
Meg se tudom nézni, akkora fagyásokat produkál. Annyit tudok mondani, hogy az x-ray állítólag fut, a játék maga nem válaszol, aztán mikor le akarom állítani a nem válaszoló játékot, akkor meg x-ray engine hibát jelez, de azt már nem tudom megnyitni more-ra, hogy lássam, mi a rák van, mert akkora már csak üthetem, meg rugdalhatom a gépet, olyan halott, mint egy zokni, b.ssza m.g!!!
Bocsánat, kicsit elragadtattam magam... -
borovi
aktív tag
Hát, kollégák, eddig nagyon dicsértem a Project futását, hogy egy-két apróbb megtorpanástól eltekintve gyönyörűen megy nálam, de most eléggé megszívatott. Amióta összeraktam a poloskákat (Azót és Fürge-féle küldi), azót-a (hehe) folyamatosan kressel a játék. Nagynehezen átmentem Szeméttelepre, ahova Fürge küld, de nem adta be a küldetést a játék. Visszatértem Bárba, itt meg 5-6 lépésenként xray hibával lefagy. Ötlet valakinek? Lehet, hogy újra kéne rakni a játékot? Azért örülnék, ha volna más, egyszerűbb megoldás is...
-
Antonius1978
addikt
válasz
hubai1979 #23822 üzenetére
Hubai, mi lenne, ha ezeket az orosz modokat, amelyeket kiprobalsz, Saga-val kozosen csinalnatok ?
O le tudna forditani a mod nevet magyarra, es akkor csokorba lehetne gyujteni a jobbnal jobb modokat.
En olyant, ami orosz ki sem probalok, mert meg a cirill betuket sem tudom elolvasni, nem hogy ertelmezni.miklos3391 nekem is az volt a velemenyem, hogy a Lost Alpha ilyen kellett volna legyen - a sok bejarhato ures terulet nem nagy elmeny....Persze a LA-nak a tortenete a lenyeg, de ne jobban szeretem az ilyen sok ki apro kuldetest egy palyan belul.
-
borovi
aktív tag
válasz
galaktikus #23831 üzenetére
galaktikus
Az a titka, hogy az F-et csak egyetlen egyszer, csatlakoztatáskor szabad megnyomni, utána soha többet. Azután már csak az oszcilloszkóp gombjait szabad megnyomni. Egyébként azokat az értékeket kell bemásolni, amit látsz.
Van egy video is itt [link], kb. a 19. percnél lehet látni a szkóp kezelését. -
miklos3391
csendes tag
Nagyon király ez a Spectrum Project,én is alig tudom abbahagyni. Meg merem kockáztatni, hogy jobb, mint a Lost Alpha. Ajánlom mindenkinek!
-
borovi
aktív tag
SaGa59
Sikerült! Én voltam a balfék, nem a játék...
Köszi a segítséget! -
borovi
aktív tag
válasz
SaGa59 #23825 üzenetére
Hát, akkor valóban sajnálnám, ha kimaradna a küldi.
Nem tudok kilépni az oszcilloszkóp menüből, meg nem is válaszol a nyomkodásra semmit. Ha feladatkezelővel belepillantok az alkalmazásokba, azt látom, hogy a program nem válaszol. Ilyenkor csak a kiléptetés segít.
Megpróbálom megint, ahogy írtad. -
SaGa59
őstag
válasz
borovi #23820 üzenetére
Ha nem csinálod meg Azót küldetéseit, akkor nem fog tunningolni, csak javítani. Egy később megszerezhető ruhához a Kordon műszerésze hozzá sem tud szagolni, csak Azótnál tunningolhatod. Meg lemaradsz pár érdekes, bár nem túl hosszú feladatról. Úgy egy-másfél órányi játékidő.
Konkrétan mi történik? Kifagy, vagy nem tudsz kilépni az oszcilloszkóp menüjéből? Ez utóbbi előfordul, ha közben is rányomsz az F betűre. Ugyan végig kiírva marad az oszcilloszkók scatlakotatása szöveg, de nem szabad használni, csak amikor odaérsz a mérési ponthoz. Után már csak a szkóp "gombjait" nyomkodd.
-
hubai1979
őstag
válasz
xFreex #23765 üzenetére
Egyébként nem vezettél félre,mindent sikerült véghez vinni csak egyedül a gránát vető opció az betett a játéknak.Mihelyt átírtam a nullát kettőre azonnal össze omlott, be sem töltötte a játékot,vissza rendeztem a sorokat és kész.
Shield bátyó játszottam a német verzióval stabil,csak újra kellett pakolnom az egész rendszert és töröltem,utána rátaláltam ara a buherált enot verzióra,most aszt nyomom.
-
hubai1979
őstag
Szép vasárnapot mindenkinek,tessék a zónát járni..
-
borovi
aktív tag
válasz
ericdrawen74 #23818 üzenetére
Semmi extra, a Yandexes letöltés, amit itt is linkeltek. Az a küldi meg amúgy is mellékszál, szerintem semmi hiányom nem lesz abból, ha nem csinálom végig. Még majd kipróbálom, hogy ha picit visszább veszem a grafikát, akkor is lefagy-e annál a pontnál. (Ez csak egy ötlet, lehet, hogy semmi köze nincs a grafikának hozzá, próba szerencse.)
-
rétisün
veterán
válasz
Antonius1978 #23809 üzenetére
én nem találtam hozzá....
-
ericdrawen74
senior tag
SPECTRUM PROJECT 1.07.RAR 1,6GB
-
Dhampir
félisten
válasz
borovi #23816 üzenetére
Te valami extra változattal játszol, melyikkel? Közben megtaláltam. Talán annak van csak ilyen baja? Volt fagyásod máskor is korábban.
-
borovi
aktív tag
Na, találtam a Spectrum Projectben egy komolyabb bugot: a Szolgálat műszerészének kéne rádiófrekvenciás méréseket végeznem, de amikor az először megadott helyszínen csatlakoztatni próbálom az oszcilloszkópot, a játék kifagy.
-
Dhampir
félisten
válasz
miklos3391 #23811 üzenetére
-
borovi
aktív tag
válasz
miklos3391 #23811 üzenetére
miklos3391
-
borovi
aktív tag
válasz
Antonius1978 #23809 üzenetére
Antonius1978
Köszi, gyűjtögettem, tényleg jóféle artifactok vannak ott! -
borovi
aktív tag
válasz
Dhampir #23808 üzenetére
Dhampir
A gamedata/configs/creatures/ actor.ltx-ben kell átírni a max_walk_weight értékét tetszőlegesre (alapból 60 kg-on van). Azután a gamedata/configs/ system.ltx-ben a max_weight sort, ami alapból 50 kg. Nálam 5060 kg és 5050 kg van beállítva.
Ne felejtsd el az fsgame.ltx-ben a $game_data$ sort true| true| -ra állítani! -
miklos3391
csendes tag
Esetleg a Spectrum Projecthez tud valaki linket, meg magyarítást?
-
miklos3391
csendes tag
Sajna nem a legjobb ez a link. Ez volt az összefoglalóban is. Jön róla, de 4 kb-tel.
-
Antonius1978
addikt
válasz
rétisün #23777 üzenetére
Nincs hozza magyar forditas ? Igaz mar nem emlekszem, hogy en magyarul vagy angolul toltam...
A kiegeszitoket nem probaltam, mostmar el is maradnak.borovi mielott kimasznal az alagutbol (a laborbol kivezeto ut) akkor mindenutt erdemes a detektorral korbeszimatolni, a letra elott lesz egy bal oldali szoba, abban lesz egy kepzodmeny, amely +25 suly ad ha jol emlekszem.Es ez ervenyes a labor minden teruleten, csak a detektort kell elovenni, es minden kepzodmenyt be lehet gyujteni, es erdemes is, ha jol emlekszem van 3-4 utos kepzodmeny, es par gyengebb, azaz nem annyira hasznaveheto.
Most hogy SAGA-nak hala van magyar szoveg, elkepzelheto hogy ujra vegigtolom.
Most el voltam foglalva a TimeShift es Bulletstorm jatekkal, foleg az utobbi nagyon mokas, elvezetes, amolyan Metro 2033 sci fi kornyezetbenmiklos3391 ha jol emlekszem Retisunnek megvan.En is fel tudnam tenni neked, de ujratettem a gepem, es elveszett a Mega kodja, igy nem tudok belepni...
-
Dhampir
félisten
válasz
miklos3391 #23806 üzenetére
Innen (SG fórumról való hozzászólásokból)
(#23803) borovi
Régebben tudtam hogyan kell, de már elfelejtettem. Tudnál adni linket a mikéntjéről?
(#23792) janinitez45
A Herkules ital finom, csak smucig vagyok elkaffantani rá a zsozsót.
-
borovi
aktív tag
válasz
galaktikus #23802 üzenetére
Igen, nálam is ezzel az átnevezési dologgal kezdődött az all in one telepítése, de ezen kívül más probléma nem volt. Full beállításon vagyok, simán fut a játék, eddig egyetlen egyszer lépett csak ki, és néhányszor volt apróbb belassulás, úgyhogy maximálisan meg vagyok a játékkal ilyen téren is elégedve. Jó választás volt ez a verzió, mindenkinek javaslom.
-
miklos3391
csendes tag
Üdv stalkerek! Tudna valaki egy működő linket adni az SGM 2.2 enot editionhoz. meg a javításhoz?
Az összefoglalóban levő link nem működik. -
janinitez45
tag
válasz
galaktikus #23802 üzenetére
Köszönöm
-
galaktikus
aktív tag
válasz
janinitez45 #23800 üzenetére
Ugyanaz nálad is a gond? Nem a gamedatás verziót töltöttem, hanem a setup-os "all in one"-t, na ennél nekem csak úgy engedett telepíteni ha átneveztem az elcseszett ciril betűs fő mappát amiben lejön mod. Így már engedte telepíteni.
Balathruin kolléga megelőzött. Röviden igen..
-
Balathruin
veterán
válasz
janinitez45 #23800 üzenetére
Ki kell szedni a sok cirill, meg franc tudja milyen betűket a mappa nevéből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest