Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dhampir félisten A kompatibilitási móddal futtatott Spectrum Project maradt, csak az működik. SPOILER: Ezt nem gondoltam volna, hogy elveszik a nehezen megszerzett pénzemet Logopédusnál (véres verejtékkel összekuporgatott 20.000 Rubelem volt). Ezt nem lehet valahogyan visszaszerezni?  
 Csak a ruhát és a hátizsákos motyóimat kaptam visszaPedig szerettem volna majdan Szervoruházatot rendelni a Gépházas kereskedőtől, amit ő 60.000 Rubelért tudott volna hozni. Nem tapasztaltam azt, hogy itt olyan könnyű lenne összegyűjteni a pénzt.  
 Mire a váltságdíj után kicsit összeszedegettem pár Rubelt, máris elvették. Így kellő anyagi erőforrás híján nem tudtam eléggé felsörétezni a tölténytáramat, pedig az X5 laborban most nagyon jól jönne és nemsokára kifogyok belőle... Vajon visszalehet fordulni az X5 laborból, hogy felmenjek Szidorovicshoz? 
 Hiába adott SEVA-t és új fegyvert, a sörétes a legjobb barátom a rágcsák és az Irányító ellen. A zombikat alig lehetett kinyírni, de az Irányító három sörétes lövéstől kifeküdt.
- 

Aarpok őstag válasz  galaktikus

üzenetére galaktikus

üzenetéreArra ügyelj,hogy ne lövöldözz vaktában,mert iszonyat spórólosan oldották meg a lőszerezést.Venni drága és ha a hulláknál találsz 10 db - ot az már jó dolognak számít. 
- 

rétisün veterán érdekes...felvettem még egyszer a gollamos melót szidorovicstól (pedig a feladatok között a pda-ban már benne volt, hogy keressem meg a fosztogatót) és most már mondják a népek, hol merre keressem. 
- 

Aarpok őstag válasz  galaktikus

üzenetére galaktikus

üzenetérePersze kezdj neki nyugodtan picit nehezebb,mint az alap mestere,de ez direkt így van benne.Rambózni nem tanácsos,de aki profi egy késsel is végigtolhatja.  
- 

shield Topikgazda Én az alap modot raktam rá a jól bevált orosz CoP-ra, 1920x1080-as felbontáson DX11-ben. Bárban kellett kicsit visszavenni, mert ott akadozott, ezután villódzások fordultak elő és hirtelen változtak sokszor a fényviszonyok. 
 Kordonon semmi gond nem volt, néha kis röccenés volt töltés miatt. Ezen sokat segítene ha ezt a sok fájlt tömörítenénk, SSd-t használnánk vagy virtuális meghajtóról futtatnánk a játékot. A legjobb lenne mind egyszerre.
 Musicking barátunk ezekben tud felvilágosítást adni.
 Nem tudom, hogy Spectrum Projectet bővítik-e még, ezért még várok a betömörítésével. A többi modnál is ezt kellene csinálni, amikor kész hozzá a fordítás, betömöríteni.
 Ha majd meg lesz az új gépem, akkor behatóbban fogok ezekkel a dolgokkal foglalkozni.
- 

jozzy222 csendes tag Sziasztok! Megosztaná velem egy kedves szakértő miként tudom működésre bírni ezt a modot: In Spite of Death. 
 Az alap megy ,ha felrakom a fixet már nem indul ,ha a további két fájt felrakom akkor sem indul.Többféle kombinációban próbáltam sikertelenül.Köszi.
- 

- 

SaGa59 őstag A "gyári CoP-ra telepített mod nálam nem tud 1920x1080 full screnben indulni, helyette egy egész kicsi ablakban megy, míg ki-be nem kapcsol a fullscreen módot. A SeregA-Lus verzió viszont probléma nélkül indul. Van valami difi a "gyári" CoP és a SeregA-Lus-os motorok között. 
- 

SaGa59 őstag válasz  rétisün

üzenetére rétisün

üzenetéreFura, mert az a szerencsétlen bandita ott hever már a kezdetek óta, először (a fordítás korai szakaszában) össze is keveredett kissé a fejemben az elveszett összekötő esetével, ami szintén elvezet arra a helyre, de ez a halott nem játszik benne szerepet. 
 A PDA-s halott (tán Fagyos, de nem biztos) konkrétan ott hever, ahol anno Fox a kutyákkal hadakozva néha kifeküdt, a tűz mellett a ShoC-ban. Mellette a sokkal jobb állapotú ház padlásán van a CS-3 ruha...
- 

Telda addikt válasz  Dhampir

üzenetére Dhampir

üzenetéreNekem is ugyan ez volt Win8 alatt, hogy ha az eredeti játékra raktam modot egy évig töltött, vagy ha nyomtam egy esc-et 1 perc volt mire bejött a menü. 
 Keresni kell egy olyan verziót, ami együtt van a játékkal és akkor menni fog.
 Amúgy nekem múltkorában a steam frissítette a CoP-ot, azóta szarakodik ennyit.
- 

Dhampir félisten Sziasztok! A Spectrum Projectet Windows 8.1 Pro 64-bit alatt csak Windows 7 kompatibilitási módban tudom futtatni, az eredeti alapjátékra rátett gamedata mappával. Talán a kompatibilitási módnak köszönhetően minden egyes gyorsmentés idejére minimum 10 másodpercig áll a játék, de a menübe történő kilépés és egy rendes mentés kövér perceken át tart. A játék ezt leszámítva folyamatos DX11-en, viszont egy-egy fontos üzenet szintén pár másodperces fagyásszerű szünetet eredményez. Milyen operációs rendszeren futtatjátok, tapasztaltatok-e hasonlókat? 
- 

SaGa59 őstag válasz  rétisün

üzenetére rétisün

üzenetéreSPOILER 
 Ha jól emlékszem, a sorrend: Szidor -> Farkas -> egy tag a Farkastól kicsit távolabb lévő pincében (a mellett lévőben Tökfej dekkol végig) -> Fogalmazó az ószeres a Gépállomáson -> el kell menni a banditák táborával szemközti romos tanyára, ahol Fox volt a ShoC-ban, ott egy bandita hullájánál a PDA-ban van az utolsó nyom. -> Északi átjáró, ott összekapsz a kapuőrrel, és el kell menekülni, ahogy Szidor meghagyta, nem harcba szállni.
 De ha az egész vonalat kihagyod, csak a pda-t szeded föl a halottól, az is elég talán.
- 

xFreex aktív tag 
- 

xFreex aktív tag 
- 

rétisün veterán na most meg kéne keresnem ezt a gollamot....csak éppen senki se beszél róla. annyit kiderítettem a magyarításból, hogy az északi ellenőrzőponton van, de persze ott is egy emberrel lehet csak beszélni, de az se mond semmit. 
- 

Aarpok őstag 
- 

Telda addikt válasz  miklos3391

üzenetére miklos3391

üzenetéreNekem is volt szerencsém kipróbálni, de számomra egy nagy 0.  
 Semmi hangulat, agyatlan lövöldözés.
- 

- 

SaGa59 őstag válasz  miklos3391

üzenetére miklos3391

üzenetéreHa ez gond, akkor próbáld ki a "Secret trails 2" ShoC modot. Vagy öt (de lehet, hogy több, még nem értem teljesen a végére a fordítás miatt, de pont egy ilyen jelenetnél álltam le vele) alkalommal van olyan, hogy bekerülsz valahova és vagy egyszál bicskád van, körülötted meg sok barátságtalan egyén, vagy ugyan megvan a felszerelésed, de előtted és mögötted 2-2 lépésnyire egy-egy AS VAL-lal felszerelt tag, aki csak rád vár és nem beszélgetni akar. Ja: a fegyverek úgy vannak benne hangolva, hogy egy találat is azonnali halál. 
 Az egyetlen menekülés, hogy nagyot ugrasz valamerre, fordulsz és csípőből lősz, bár ennek is megvan a maga veszélye, mert van olyan eset, amikor ez egyetlen hely, ahova ugorhatsz a tetőről, az utca (harmadikról lepottyanni eleve nem túl jó buli), ahol 6-8 másik rosszarcú vigyorog...Másik kedvencem, amikor végre átjut az ember a Bárból a Rostock Factoryba és azon a folyosón megy előre, ami fölött a ShoC-ban a 4 merc várta, hogy megjelenj. A folyosó közepén járva eléd és mögéd egyszerre bespawnol egy-egy controller és azonnal be is szédülsz a támadásuktól. Párszor visszatöltöttem, mire rájöttem, hogy az egyetlen megoldás: Fuss Forest, fuss... 
- 

hubai1979 őstag mekkora gagyi [link] esküszöm egy rossz vicc. 
- 

Dhampir félisten válasz  miklos3391

üzenetére miklos3391

üzenetéreNem akartam lelőni a poént. A WiP-ben előfordulnak kisebb-nagyobb meglepetések.  
- 

üzenetére miklos3391

üzenetéreKésőbb már csukott szemmel is megtalálod. Inkább az átkelés vége lehet érdekes az első átlépés után.  
- 

miklos3391 csendes tag Na ájtutottam, bár nem tudom, hogy. Elsőre ugyanitt próbálkoztam, de akkor nem engedett. 
- 

Antonius1978 addikt válasz  miklos3391

üzenetére miklos3391

üzenetéreHat most megfogtal, nem emlekszem. 
 Vagy a palya felso reszen, de az is lehet hogy kuldetessorozathoz van kotve hogy mikor tudsz atmenni.Sajna nem emelkszem 
- 

üzenetére miklos3391

üzenetéreItt kábé, ahol a zsoldosok voltak el kell cammogni a kerítésig és ott lesz a lyuk. 
- 

miklos3391 csendes tag Üdv! Tudna valaki segíteni? A The way in Pripyatban hogy tudok kimenni a kordonból? 
- 

hubai1979 őstag válasz  Antonius1978

üzenetére Antonius1978

üzenetérePróbáld ki te is mester jó cucc. borovi            
- 

borovi aktív tag Felraktam azt a modot, amit hubai kolléga ajánlott a napokban, és amelyik az erőműben indul, monolitosként. 
 Szerintem igen jó cucc. Még így is szórakoztató és változatos, hogy egyetlen szót se értek a párbeszédekből (minden oroszul van), csak nyomogatom a válaszlehetőségeket össze-vissza. Pár küldit ennek ellenére már sikerült megcsinálnom! Grafikája elég jó, bár nem nyomtam föl a látványt, maradtam annál, amit induláskor a játék felkínált. Stabilnak is elég stabil, engem párszor pályaváltáskor dobott ki eddig, de újraindításkor folytatja és rendesen betölti a következő pályát. Grafikája elég jó, bár nem nyomtam föl a látványt, maradtam annál, amit induláskor a játék felkínált. Stabilnak is elég stabil, engem párszor pályaváltáskor dobott ki eddig, de újraindításkor folytatja és rendesen betölti a következő pályát.
 Tetszik benne, hogy sok mindent lehet találni, sőt aki emlékszik korábbi rejtekhelyekre a Stalkerokból, azok nagyrésze itt is megvan, és időnként fasza cuccokat lehet bennük találni. Az nagyon klassz, hogy az arénás meccsek végén nem csak pénzt kapsz, hanem ha összeszedted a legyőzött ellenfelek fegyverét, akkor valamelyiket abból is, illetve páncélt. Így lett gyorsan a játék elején FN 2000-rem, As Val-om, meg HK35-öm. Más küldik során is lehet fegyverhez jutni, pl. AK 74 Tactik, kis fejlesztéssel iszonyat tűzerővel bír, azóta kedvenc. Más küldik során is lehet fegyverhez jutni, pl. AK 74 Tactik, kis fejlesztéssel iszonyat tűzerővel bír, azóta kedvenc. 
 Vannak kifejezetten szopatós pályák, az egyiken most jöttem keresztül. A nevét nem tudom, mert oroszul van, de az L.A.-ban ez a pálya a Borongás, csak itt nem olyan hosszú. Na, itt akkora "kisóriás" jött szembe mindjárt az elején, mint egy hegy. Kb. 120-130 sörétet lőttem bele, mire megmurdelt. A végén már gránátokkal is dobáltam, de mindig arrébb ment. Ezen a pályán ugrott rám 2x is 3-4 vérszívó egyszerre, de olyan erősek, hogy 6-7 45-ös tárat belelőttem mindegyikbe a Tactikkal, mire megrogytak. (Basszus, kezdem úgy érezni magam ezekkel az utóbbi mondatokkal, mint valami öreg, sebhelyes sztalker, aki régi kalandjairól mesél a zöldfülű újoncoknak... ) )
- 

SaGa59 őstag Minden Zónafüggőnek kötelező... Nekem konkrétan beleborzongott a hátam, ahogy az ismerős épületeket megláttam. Sok fotót láttam már az üres, növények lepte, kihalt városról, de itt benne élnek az emberek és mégis szembe jönnek azok a részletek, amik egyedivé teszik a hangulatát. Pl azok a bódék az utcákon, amiket a május 1.-i ünnepség és a vele járó bazári sokadalom miatt raktak le '86-ban és a gyors kiürítés miatt majd 30 év után most is ott vannak és még sokáig ott lesznek, és a sztalkereknek kiváló fedezéket adnak néha... 
- 

lsc nagyúr Ez a spektrum fent van valahol nem torrenten is vagy csak nem látok a szememtől? 
- 

rétisün veterán (spectrum project) ha a banditákat lelövöldözöm az alagútnál (igen, a legeslegelején) akkor át tudok menni? mert beljebb mintha lenne valami rács, ami alighanem zárva van.... 
- 

dodopek addikt válasz  rétisün

üzenetére rétisün

üzenetére     Naná, majd LipseszentAdorján... Naná, majd LipseszentAdorján... 
- 

dodopek addikt Srácok!Megtaláltam...
 Had ne kutassam át az egész fórumot. Újra pakoltam a windows-t, sőt verzió frissítés is lett, és persze nem indulnak el a játékok. Emlékszem, írta valaki,hogy a directx-et kellene telepíteni, de honnan? Likelne valaki? Win 8.1 sp1.
 Köszi!
 Ja, és köszönöm a Zaggódást, élek, virulok, válok, eladósodom sok évre...
- 

rétisün veterán válasz  Alienhun79

üzenetére Alienhun79

üzenetére
- 

Alienhun79 tag S hol van DODOPEK, remélem nem költözött be a zónába  
- 

Telda addikt válasz  miklos3391

üzenetére miklos3391

üzenetéreAz jó lenne, megköszönném!  
- 

rétisün veterán válasz  miklos3391

üzenetére miklos3391

üzenetéreaz mondjuk előfordulhat, hogy ez valamelyik másik modnál működik.....esetleg a configs/system.ltx fájlban a cross_lenght sorban írd át a méretét nagyobbra, hátha egyszerűen csak egy pontnyira van levéve, azért nem látni. 
- 

xFreex aktív tag válasz  miklos3391

üzenetére miklos3391

üzenetéreEz ilyen mód. Nem fogja a kezedet és vezet oda ahová kell. Viszont Dodopek oldala megkönnyíti a dolgodat.  
- 

rétisün veterán válasz  miklos3391

üzenetére miklos3391

üzenetéreegy korábbi hsz-ből: "Célkereszt bekapcsolva marad: gamedata\scripts\bind_stalker.script 76.sor get console ( ) :execute ("hud crosshair 0") a sorvégén a nullát át kell írni 1-re!" 
- 

miklos3391 csendes tag Másik: leszedtem a The way in Pripyat modot, de nem nagyon tetszik. Nincs célkereszt (?), nem jelzi a feladat helyét (?), meg elég üres az egész. 
 Legalább azt meg tudná vki mondani, hogy hol van az a csapat, amelyiknek el kéne vinnem azt a dokumentumot?
- 

Dhampir félisten A Valley of Whispers (Dolina Shorohov) sem tűnik rossz modnak.  (#23909) miklos3391 
- 

sinick senior tag válasz  rétisün

üzenetére rétisün

üzenetéreNekem is azért furcsa, mert kb. egy éve felraktam ugyanezt a COP-ot, csak akkor rajta volt pár mod. A modokat és az alapjátékot szabályosan uninstalláltam, és felraktam a COP-ot. Erre nem megy. Nem lehet olyan gyakori hiba, mert a gógle is csak egy konkrét, meg pár homályos találatot ad. A többi stalker megy, kipróbálok más COP release-ket. 
- 

rétisün veterán 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bloodborne (PS4)
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox One
- További aktív témák...
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Új pc házak! Kèszleten!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

.
 .