- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
pervajakróv #22398 üzenetére
-
pervajakróv
csendes tag
cop WIP
-
Telda
addikt
Köszönöm a segítséget, végre sikerült!
-
rétisün
veterán
(#22389) Antonius1978: ezek szerint akkor ez már nem játék
nekem egy stalker maradjon játék, még ha nem is annyira élethű
(hogy 2 percenként feldobjam a bakancsot
)
-
pvtneo
csendes tag
Papák, próbáljátok a dark road, vagy mivel a Misery-t, ott fogtok ám szenvedni
Az elején kell kiválasztani.
Nekem pont mákom volt, hogy ott volt egy sztalker csapat, ezért hozzájuk szegődtem, és az elhullott élőlények, emberek cuccát fel tudtam venni -
Antonius1978
addikt
válasz
op.erik #22384 üzenetére
Nos igen, hat, en felderitot valasztottam, es a kis Scorpion geppityu nem valami utos cucc.
A banditak, zombik meg olyan sorozatokat lonek a lepukkant fegyverekkel, hogy orom nezni, ha en akarok veluk loni, akkor az elso loves utan besul a loszer...
Az oke, hogy nehez, es az elejen, amikor szert tettem egy jo kis osszegre, akkor elcsesztem, erre-arra, szoval hibas dontest hoztam...
De idegesit 2 dolog : 1.ha megharap 1 kutya, vagy belem lonek, miert torik ossze a gazalarc uvege ? Na ez egy rohadtul/kibaszottul idegesito dolog, mert utanna alig lehet latni, es ha nincs penz megjavittatni ? ...ezt beneztek...szoval a kutya megharapja a bokam, es osszetorik a szememnel az uveg ? Emeletes hulyeseg.Szerencsere le tudod venni...
2.Kedves ornagyunkat egy szal furdokopenyben kuldik be a Zonaba, szinte semmifele vedelem nelkul ? Ez is elkepeszto ostobasag.
Szoval, ha ez a 2 dolog nem volna, akkor azt mondanam, hogy el is talaltak a hangulatat, de meg mennyire...
Nincs olyan, hogy vigan masirozunk az 1000 ? 10 ezer, 100 ezer ? Celsius fokos anomaliak kozepen, vagy csak ugy maszk nelkul beszivjuk a mergezo gazt, utanna meg magunkra tekerunk egy katonai mentoladat, es mar jobban is vagyunk...
Tenyleg nagyon kozel kerultek ahhoz hogy valosaghuen erezzuk magunkat.
Ami nagyon tetszik, az a sok cucc, meg minden, igazan csak amul-bamul az ember, hogy mennyi hasznalhato dolog van...egy + nagy pont a keszitoknek.
Jelenleg osszeguriztem egy TOZ vadaszpuskara valot...Az nagyon tetszik, hogy 2 lovestol szinte barmi megfekszik, valoban valosaghubb a dolog.
Most asszem elmegyek allatokra vadaszni, meg a fatelepre, lam a zombiktol miket tudok osszeszedni.
Amig nincs valoban utos ruhad es vedelmed, nem mehetsz erosen az anomaliak kozelebe...kislaki92 amig hordoztam azt a bigyot, addig feszt dohanyoztam kozbe, jofele kubai szivarat, hogy ne erezzem a sugarzast
-
Musicking
aktív tag
válasz
op.erik #22384 üzenetére
Ha egyszer a végére jutok a sgm 2.2 enot-nal a misery lesz a következő. Beletoltam pár órát de jegeltem valahogy az enot jobban bejött, lehet az arzenál miatt. A minap találat érte a csúszlimat, utána nem nagyon akart működni, nézem az állapotát lenullázódott. Azt nem tudom bug-e , de a misery esetén még nem találkoztam ilyennel. Akit érdekel egy normálisan működő enot (normal textúrás AF3, magyarítva), INNEN szedheti.
-
kislaki92
senior tag
válasz
Antonius1978 #22381 üzenetére
csaktalkozok op.erikhez!
és a vadakat mindig belezd ki...F rá és ok mindent kiszed! mindentől óvakodj...kajával okosan bánj...anomáliák közelébe se....a hajóhoz meg vigyél relikvia tárolót kül megdöglesz mire visszaérsz a szkvadovszkra...meg ilyen apróságok... -
op.erik
aktív tag
válasz
nagyon óvakodj a támadásoktól anomáliáktól, jól válaszd meg a fegyvereket, mindig használj fedezéket, gyűjtögess, a ruházatot is fejleszd ha tudod kb.
sokkal nehezebb a 2.1 mint más modok.. olyan full realisztikus -
kislaki92
senior tag
válasz
melyik miseryről van szó?
-
Telda
addikt
A Braz modhoz van valami alternatív letöltési lehetőség?
Mert a rutor.org-os link ami Shield honlapján van nem jön be már 2 napja -
Antonius1978
addikt
Skacok, aki vegigvitte a Misery-t tudna nyujtani egy kis segitseget ? Otletek kezdoknek, stb ?
-
fanti
addikt
Windows 8.1 x64 -el tolja valaki a játékot.
Mert én azzal toltam, de mióta az Update 1 felkerült a Win-re, azóta instabil lett a játék......
Tapasztalat?
-
Telda
addikt
Hali!
Aki kijátszotta a Braz modot, emlékszik még hogy a helikopterek elmenetele után milyen lehetőségek maradtak?
-
kislaki92
senior tag
válasz
pervajakróv #22361 üzenetére
ez ez valahonnan ismerős
mintha az én modom lenne -
op.erik
aktív tag
válasz
Antonius1978 #22348 üzenetére
Van egy pár "újnak" nevezhető benne (PKM, FN P90, Nyílpuska, Mosin...)!
-
Antonius1978
addikt
válasz
kislaki92 #22345 üzenetére
Na mindegy, gyakorlatilag azt akartam, hogyha at lehetne alakitani, akkor az AMD-65 is kapjon helyet a LA-ban, ennyi.Mivel amugy is nagyon nemzetkozi a csapat, legalabb minden nemzetnek be kellene tenni legalabb 1 fegyvert.Amugy kivancsi vagyok, hogy milyen fegyverek lesznek benne.Remelem nem abranditanak majd ki a sok alapfegyverrel...
-
kislaki92
senior tag
válasz
Antonius1978 #22341 üzenetére
itt írtál neki ahogy levettem a szavaidból! hardveraprón kapta meg a privátot!nos ő mit keresne ott egyáltalán.meg visszaír...írjál neki facebookon...én írtam neki...egyszerre visszaírt... meg,most nem én vagyok az egyetlen akinek válaszolt.egy moddoló srácnak is ő mutatta meg a dolgokat.!és nem hardveraprón írt rá!ott én sem vagyok fent soha...
-
-
kislaki92
senior tag
válasz
Antonius1978 #22338 üzenetére
most azért mert nem írt vissza azért ne legyél már buta...hogy egy olyan fantasztikus játékkal nem fogsz játszani mint az LA. ne ez alapján ítéld meg...szívük-lelkük benne van.persze te tudod
ez egy köv.STALKER -
hubai1979
őstag
-
Antonius1978
addikt
válasz
kislaki92 #22337 üzenetére
Nem biztos, hogy engem annyira fog izgatni a LA,marcsak a jatektervezok vezetoje miatt sem.
Irtam neki magan uzit itt, hogy ha tud segitsen ki azzal, hogy ha tud valakit, aki at tudja alakitani a fegyvereket Stalkerre.Csak annyit kellett volna, ha nincs ideje, vagy nem tud/nem akar foglalkozni a dologgal, hogy NEM.
Egy ennyit beirhatott volna, barmilyen becses is az ideje, de meg azt sem... -
kislaki92
senior tag
válasz
Antonius1978 #22336 üzenetére
8 nap múlva! azaz jövő szombaton! LOST ALPHA!!!!
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai1979 #22329 üzenetére
Suttogások völgye? Ígéretesnek tűnik.
Hehehe, a földalatti bázison egy Rágcsa generálja az áramot.
Mindenütt hasadékok, és feltűnik a "baltás gyilkos" is:
-
hubai1979
őstag
Ehhez mit szoltok.
-
Musicking
aktív tag
Aki még STALKER játékok vásárlásán gondolkodik annak aktuális lehet a Bundle Stars akciója.
STALKER SOC 4 euro
STALKER COP 4.99 euro
STALKER CS 4.39 euro ( The Toxic Bundle csomag része, kapsz mellé 9 másik játékot is) -
hubai1979
őstag
válasz
Antonius1978 #22320 üzenetére
Kéne egy kis segítség,leszedtem a sgm2.0 fantomos zagyvalékot,ha megakarom nyitni a telepítéshez azt írja hogy a fájlnév ,a könyvtárnév vagy a kötetcímke szintaxisa nem megfelelő.A gamedatába a true fals dolgot átírtam,mi a nem jó neki ? A játékom eredeti.
-
hubai1979
őstag
válasz
Ezt nagy örömmel halom,jó játékot.
-
hubai1979
őstag
válasz
shield #22318 üzenetére
Hát főnök evel a modal mutogadtam,őrá emlékszem de a kérdésesre nem nagyon, aszt tudom hogy volt egy tuti kis orosz oldal ami tele volt modokal,demár azóta újra raktam a gépemet így törlődöt.Még emlékszem az sgm2.2-ből is volt egy olyan változat amit edig még nem látam sehól.De sajna nem szedtem le.
-
kislaki92
senior tag
válasz
tört az alapból szar
-
Antonius1978
addikt
válasz
hubai1979 #22317 üzenetére
Marha nagy szerencse, hogy miutan leszedtem a jatekot, es feltelepitettem az ujonnan megvasarolt COP-t, mivel bizonyos dolgokat - mentes, es tarsai - nem toroltem, a telepites utan meg megvolt a mod...hogy hogyan, azt en sem tudom...de megvan
Es valahogy erdekes, de az eredetivel nem akad erosen sokszor, nehanyszor megakadt, es annyi...
Most nem tudom, hogy a viragbolti a tores miatt teljesit rosszul, vagy pedig a gepem a mai napra megtaltosodott... -
hubai1979
őstag
válasz
Antonius1978 #22314 üzenetére
Sajnos nem tudok neked segíteni már nincs meg az oldal ahonnan letötltötem bocs ne haragudj.
[link] De itt van ez a link, nézd meg hátha találsz valami jót.
-
Telda
addikt
Hali!
Az AMK mod végig vihető? Nincs semmi bug vagy ilyesmi, ami miatt félbe kellene hagynom?
-
Antonius1978
addikt
válasz
hubai1979 #22312 üzenetére
HUBAI : ha jol emlekszem, te ajanlottal egy COP modot, valami Ghost a neve, vagy ilyesmi.Csak sajnos geptakaritaskor letoroltem, es most nem kapom a modot azon a modos oldalon, es a forumban sem igy hivatkoztal ra, a kereso sem talalta, tudnal adni ujra egy hivatkozast ?
Az a mod, amikor Pripjatyban kezdunk, elso feladat megszerezni a Gausst, es utanna mehetunk Janovba, es igy tovabb. -
kislaki92
senior tag
válasz
Antonius1978 #22308 üzenetére
nem fps lesz!
olvasgasd
-
Musicking
aktív tag
-
Antonius1978
addikt
Unnepelyes keretek kozott bejelentem, hogy a 2 dragaszagom megerkezett
(ShoC es CoP)
-
kislaki92
senior tag
válasz
Alienhun79 #22302 üzenetére
akkor jól van...sztem mindenki így csinálja..most tettem egy elég nagy kört ! mellékelek képet is...egyébként lerohantam az éhes zsoldosokat...és találtam náluk egy iratot! majd lefordítgatom...segítséggel
amúgy az is elég szép bevétel mikor kibelezed a mutikat...husiszem 400-500 körül van!
most a 80 ezres tudós ruhán filózom..mert az alap felszerelésem gallyra ment... -
Musicking
aktív tag
válasz
shield #22301 üzenetére
Én egy LWO_1.5_UPD.7z néven futót kapartam le, ez csak a fixel hajlandó elindulni a főmenüig, Játékindításnál crash. Az angol fix fájlok is cirill betűket tartalmaznak, az is lehet alapból az orosz verzióra bütykölték az meg különbözhet a worldwide kiadástól. Nem ez lenne az első játék aminél így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest