Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai1979
őstag
válasz
shield
üzenetére
Már tudom mester, ez a mód a legjobb a világon,tele szörnnyel küldetésekkel.Nagyon ajánlom mindenkinek,ameddig játszottam vele egyszer sem dobot ki,nagyon stabil mód lett,kettő darab javítás készült hozzá.Csak hát, evvel van az hogy a magyarosításod nyolcvan öt százalékban jó hozzá, a többi érthetetlen.Szultán is ad vagy három plusz küldetést de hogy mit akar nem tudom, azért is hagytam abba.De ameddig toltam csillagos ötös.

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Robotporszívók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Diablo IV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi