- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
galaktikus #23857 üzenetére
Az osszes SGM modot jatszodtad ? Azaz alap SGM ha jol tudom, Enot, es a Geonesis 2-t ismered ?
Azt kb egy kibovitett Enotkent lehet felfogni.
Ha a Geo 2-vel is jatszodtal, akkor nincs otletem.
Azaz 1 mod megis az eszembe jutott : Vallet of Whispers - Suttogasok Volgye, de en vagy nem tudtam feltenni, vagy nem ment nekem, vagy elfelejtettem leszeni, igy nem ismerem jol, itt a forumon volt szo rola, asszem szinten Hubai kartars talalt ra.Saga59 mit szoltal - ha egyaltalan eszrevetted - az otletemhez ?
Hubai adja a sok orosz mod hivatkozasat, te pedig leforditanad a cimet es a leirasat magyarra, es Hubai kepet is tenne fel roluk, meg irna par szot a jatekelmenyrol meg a jatekrol. -
borovi
aktív tag
válasz
galaktikus #23857 üzenetére
galaktikus
Én is épp most fejeztem be. Nekem is nagyon rövidnek tűnt, bár szerintem nem volt az, csak röpült vele az idő. Még játszanák vele pár napot!
Lenne egy kérdésem. Az Epilógus után vissza lehet menni a játékba? Megnyomtam a Vissza a játékba gombot, de semmi se történt. Sötét képernyő meg zene. Ez a normális, vagy megint xaraxik nálam a game?Más. Van valahol info a WIP modról? Magyarítás?Itt a fórumon már többek emlegették elismerően, hát én is kíváncsi lettem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest