Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
Üdv mindenkinek!
Jelenleg SGM 2.1-el tolom a játékot és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok eljutni az extra területekre? Agroprom-ba el tudtam menni, de a másik kettőbe nem.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Balathruin
veterán
Üdv. Sztalkerek.
Találtam 2 db Snezhok nevű képződményt (SGM 2.1) ami szerintem nagyon erős. +20 életerő regenerálódás -1 éhség. Az lenne a kérdésem, hogy csak szerintem kevés érte kb. 4000 rubelt? Szerintem ezzel mentőládákat lehet spórolni, olyan erősen húzza vissza az életet. (összehasonlításképpen, egy alap mentőláda 100-as regent ad) -
Balathruin
veterán
Éppen a zsoldosok központját irtottam amikor egy elég érdekes hibát találtam. A taktikai AK-74-nek negatív visszarúgása van ha maxig tuningolom.
Szóval (#17258) igaz.
Más: (#17274) Szóval 4000 rubelt nem kevés érte? Szerintem igen. -
Balathruin
veterán
válasz Alienhun79 #17326 üzenetére
Na, meg is van a következő áldozat. A csak statikus nekem meg pont jó, nem is támogatja a kártyám a dinamikusat.
-
Balathruin
veterán
Én nem tapasztaltam FPS visszaesést (bár nem csoda, alapból kiakasztom a játék FPS mérőjét 10-re ), csak ha megnyitom az inventory-t, vagy cuccolok akkor beáll pár másodpercre.
Szerk.: Csak egyszer csaltam, nem akartam egy napon keresztül Agropromból Zatonba cipelni a kb. 850 kg cuccot.[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
-
-
Balathruin
veterán
Úgy tűnik, hogy ez a Braz nem lesz nálam hosszú életű. Meg akarom csinálni a bandita tábor támadását (mod küldetése) és pár másodperccel a támadás megkezdése után crashel a játék és lefagy az XrEngine.exe. Jó lenne, de a mentéshiba és ez az állandó crash nem valami jó. (-1 küldetés, előrehaladás elvesztése) A másik hiba a bolond látótáv. Egyszer 1 km, egyszer 200m és majdnem mindig nő, vagy csökken. Ez csak azért zavaró, mert lassítja a játékot (ami alapból 10 FPS alatt megy...). Éjszaka. A mostani (az első nem volt világos) olyan, mintha nappal lenne, teljesen nagy világosság. Lámpa/éjjellátó felesleges.
A jó oldalát is leírom azért, mert így ez túl sok negatív.
SGM extrák mellé új ellenfelek, felszerelés, kitörés, hangulat -> más játékélmény. Szóval jó lenne ez a mod, de nálam nem nagyon játszható. -
Balathruin
veterán
válasz Balathruin #17573 üzenetére
Ez be is következett, mert a fém lepattanásban van valami hiba. (Ami elég szívás, mert sokszor van a játékban.) Kár... Pedig szívesen játszanák rajta, főleg ott a minigun, meg a nanoruha is.
Bár azért megpróbálom megkeresni, hátha kijavítható. Ha nem, akkor a játék kezdésre berakom az összes cuccot és legalább letesztelem. -
Balathruin
veterán
válasz rétisün #17580 üzenetére
Ne becsüld alá, nagyon is halálos fegyver! Maxig tuningolva nagyon pontos, ezzel irtottam ki a zsoldosok központját SGM-ben (100-150m-ről). 2x lőttem mellé, egyszer nyakas, de a többi mind headshot volt. Mellesleg a hangja is brutális.
Szerk.: Kopottal csináltam.[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
Ha már nem működik a Braz, megkerestem a magyarosításból hiányzó fegyvereket/páncélokat.
[link] (Igen, paint ) -
Balathruin
veterán
Braz magyarosításból hiányzó képződménynevek.
[link] -
Balathruin
veterán
válasz shield #17588 üzenetére
Nincs mit.
Esetleg megpróbálom kikapcsolt nettel és vírusirtóval, hátha akkor valamivel jobb lesz, bár mások is írták, hogy a Braz kicsit instabil. Mindenesetre gyanús nekem a fém lepattanós crash, lehet az is a gépem hülyesége. (Innen is látszik, hogy nem újabb játékokra lett kitalálva.) Más: De nekem legalább nincs bajom a magokkal.
Szerk.: Kodek nincs a gépemen, szóval az nem lehet gond.[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz shield #17592 üzenetére
Én meg túlterheltem a játékmotort azzal, hogy 10000 kg a max súly, elején megkapom az összes fegyvert, a legjobb artikat, mellé rakás töltényt és minden halottnál ott az 5 toolkit meg az összes fegyverleírás. Teljesen lelassult a játék. Nem spawnol normálisan, nem reagálnak rendesen az NPC-k, a küldetések. Teljesen megbolondítottam a játékot.
-
Balathruin
veterán
válasz Physicist03 #17610 üzenetére
Motorral csak az a baj, hogy elavult.
-
Balathruin
veterán
Na ilyen crash-t se láttam még! A log végén ez volt: A paraméter nem megfelelő.
-
Balathruin
veterán
Megvettem a saját Nano ruhám. Mivel a 'Hajnal' frakció tagja vagyok, megtisztelem őket azzal, hogy az ő ruhájukat hordom.
Elsősorban a golyóállóságot maxoltam, így még az alfások is csak karcolgatnak (+3-mas kevlár). Egyedül a gránát az ami ellen nem véd olyan jól (de így is túlélem benne a lábam melletti F1-et rögtön kötözés és medikit kombóval). Mutánsokat pedig meg se éreztem (pseudo kutya és husi). Kicsit túl erős a ruha, de szerintem 690000-ért már el is várja az ember. -
Balathruin
veterán
válasz Physicist03 #17653 üzenetére
Nem, a gameplayben van az SGM_dialogs.xml-ben!
Szerk.: Legalábbis ott van orosz szöveg.[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz Balathruin #17656 üzenetére
Most már tényleg megtaláltam és a scriptek közt van. vsm_names és vsm_news_text-ben vannak a szövegek, de értelmetlen jelek, szóval szerintem ki kellene valahogy törölni őket, mert nem nagyon hasznos és csak lassítja a játékot. (Nálam szokott akadni ha jön ilyen üzenet.)
-
Balathruin
veterán
válasz hubai1979 #17666 üzenetére
Az egy külön Exoskeleton ami sugárzik, de láthatatlan. Az 1000000 RU-s álcaköpeny az azért olyan drága, mert (gondolom) nehezebben vesznek benne észre. Leírásban is írja: 35% álcázás.
Más: Az elektromos pénzt holt tudom átváltani? A bankároknál nincs rá lehetőség, pedig ott kéne...
-
Balathruin
veterán
Amúgy én hülyeségnek tartom, hogy elvesznek a cuccaid a végén. SGM 2.1-ben le kellett lassítanom a játékot kb. a negyedére, hogy eldobáljam a fegyvereket/páncélokat mielőtt kidobja a választást, hogy maradok, vagy megyek, mert nálam volt minden értékes cucc. Viszont a pénzt későn vettem észre, nekem is elszállt ~200000+50000 befektetés és ami nálam volt 100000-150000 RU.
A játék vége után még marad valami küldetés a modban? Érdemes maradni? -
Balathruin
veterán
Miután végigterminátorkodtam a Brazt, szerintem (én is) megnézem a snipert. Legalább lesz benne kihívás, mivel Misery-t, vagy azt tartalmazó modot még nem játszottam.
Szerk.: Kár, hogy egyszerre többen nem lehet story-t játszani. (Bár ha lenne is, nem tudnám hasznát venni...)[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
A sniper modból van angol verzió, vagy esetleg van hozzá magyarosítás?
-
-
Balathruin
veterán
válasz Dhampir #17719 üzenetére
Véletlen vettem észre, de jó tudni, hogy felesleges több száz doboz cuccot felhalmozni. Viszont ezzel a megoldással akár +3000 rubelt is kereshetünk egy fegyveren, ha a technikai fejlesztést rakjuk rá 1000-res ár alatt.
Szerk.: Úgy lehet 89-90-et fenntartani, ha van nálad 100%-os kopott ruhából egy pár darab és amikor lemegy az alkatrész 85-6-ra bedobsz 3 ruhát és megint lophatod a fejlesztéseket.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs