- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
galaktikus #23857 üzenetére
galaktikus
Én is épp most fejeztem be. Nekem is nagyon rövidnek tűnt, bár szerintem nem volt az, csak röpült vele az idő. Még játszanák vele pár napot!
Lenne egy kérdésem. Az Epilógus után vissza lehet menni a játékba? Megnyomtam a Vissza a játékba gombot, de semmi se történt. Sötét képernyő meg zene. Ez a normális, vagy megint xaraxik nálam a game?Más. Van valahol info a WIP modról? Magyarítás?Itt a fórumon már többek emlegették elismerően, hát én is kíváncsi lettem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- OLED monitor topic
- BestBuy topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest