Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
capafog23
őstag
Sziasztok, Roomba 960 vs Roborock S50-55 közül végül Roborock mellett döntöttem.
Plusz szívóerő (ami kell kemény padlón), valamint a 2 év garancia miatt.
Első porszívózáson vagyok túl, elégedett vagyok vele.
Két kérdésem láttam hogy zónát lehet 2x takaríttatni vele, de arra nem találtam beállítást hogy 2x takarítsa fel az egész lakást?
Feltörlés funkciót még nem próbáltam, szabad a vízbe rakni minimális padlótisztítót? -
qqzs
őstag
válasz
noicenoice #8594 üzenetére
ez nem egy xiaomi veletlenul feketeben picit erosebb motorral?
-
L4mie
veterán
válasz
noicenoice #8594 üzenetére
Persze, hogy érdekel
-
noicenoice
tag
Na megjött végre a Blitzwolf bw-vc1. Egy gyors próba után pozitív a véleményem róla. Egy biztos, piszok erős a szívóereje.Tesztelgetem pár napig és ha érdekel valakit, akkor írok egy bővebb beszámolót róla.
-
tomazin
veterán
jól gondolom, hogy ez már túl vastag lenne egy gen1nek?
-
ACE-
addikt
Próbáltam nekik megmagyarázni, hogy ez így nem garancia, és hogy azt ígérték ingyen küldenek másikat, de Ők ezt úgy értelmezték, hogy a termék van csak ingyen, a postaköltséget nem vállalhatják be, mert nagyon nagy lenne a költségük, és nagyon kis árréssel dolgoznak, és nem érné meg nekik. Majdnem sírva fakadtam... Próbáltam megkérdezni tőle, hogy máshol hogy érheti meg ugyanezt ingyen postával elküldeni, de erre az volt a válasz hogy ők csak eredeti alkatrészeket forgalmaznak, és az biztos nem az (természetesen az). Végül lealkudtam 12$-ra, mert ugyan meg tudtam csinálni a motort, de biztosan hamar megint tönkre fog menni. Nagyobb összegű alkatrésznél állítólag érdemes az Ali support-al is felvenni a kapcsolatot, akkor el lehet érni az ingyen postát, de ezt csak egyszer-egyszer vállalják be. Vicc az egész... Lehetett volna még őket azzal fenyegetni, hogy valami magyar fórumot belinkelek, hogy ott le fogom írni a 10milliós magyar társadalomnak, hogy hogyan működik náluk a gariztatás, és onnantól senki nem fog tőlük rendelni, de végül nem tettem meg...
-
Headless
őstag
válasz
Logicman86 #8585 üzenetére
szia!
virtuális fal gen1-es xiaomihoz nincs. zónatakarítást tudsz végezni, de csak az utolsó térképeden, nincs térképmentés funkció sem.
ellenben ha továbbra is ez a gép érdekel semmiképp sem ilyen boltokból rendelj, hanem a hivatalos hazai viszonteladótól... Vagy akár bemehetsz a lurdy házba és meg is tapizhatod és fizikailag megveszed
A garancia csak ott lesz valódi.
[link] -
Logicman86
tag
Sziasztok!
Egy ilyen Xiaomi porszívót nézegetek és érdeklődnék, hogy a fizikai mágnes szalag megvétele nélkül, tehát csak az app-ot használva, lehetőség van-e virtuális fal letételére?
A linkelt oldalon találtam a legkedvezőbb áron. Tudom kínából rendelve olcsóbb, de azt olvastam, hogy ilyen esetben nem igazán lehet garanciáról beszélni vagy nagyon körülményes és problémás. Esetleg van olyan magyar oldal ahol ennél olcsóbban hozzá lehet jutni?
Milyen hasonló tudású, de más gyártó készülékeit lenne érdemes még megnéznem?
Köszönöm szépen előre is a segítséget
-
ACE-
addikt
Perfection Technology CO., LTD
Én innen rendeltem a porszívót (S50) aminek az LIDAR motorja szállt el. 15$-ért akart küldeni másikat, mivel annyi a postaköltség... máshonnan 12$-ért is lehet rendelni, szóval vicc. Kíváncsi lennék mi lenne ha valami drágább alkatrész halt volna be, akkor biztos a postaköltség is drágább lenne... Nem szabad kínából rendelni garis cuccot, mert sosem fogsz jól járni ha behal... és még negatív visszajelzéssel sem tudsz fenyegetőzni...
-
Sumptuous
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom lehet-e itt ilyet, de ötetet kérnék, hogy milyen robotporszívót vegyek. A szoba ahova kellene elég zsúfolt, illetve nem nagy. Laminált padló van lent. Egy 1cm-es küszöbön lehet átmenni a másik térbe, ahol szőnyeg van (ilyen egyszerű, rövidszálas). Ami fontos lenne, hogy térjen vissza magától a dokkolójára, illetve a nap adott pontján kedzjen el magától tekeregni a szobákban. Van egy macskánk, aki előszeretettel dobálja szét az almot mindkét szobában a földre (két almos macsek). Próbáltuk már a fedett macskaalmot, de abba nem megy be, illetve van előtte alomgyűjtő szönyeg is, de nem vált be. Szóval ahogy kijön a cicus, a talpára ragadt almot random szétgórálja a szobákban. Erre kellene a kisgép. Amit eddig kinéztem, Sencor svc 9031, Navon Relax és a társa Delux. Bár feltőrlésre egyáltalán nincs szükség..
Tesla T10, Hoover RBT 001, illetve ami a legjobban tetszik, Ecovacs dslim2. Láttam van xiaomi is, ebben a random kategóriában, de a topikban visszaolvasván, nem valami javallot.Pedig vettem minap egy 2S légtisztítót tőlük, nem ártana a kollaboráció.
Lézeres térképezésre nincs szükség, sőt szerintem egy ilyen kicsi-zsúfolt szobában az egyenesen hátrány is. (Lehet tévedek.)
Várom az ajánlásokat, tippeket, ötleteket. Árban max 55k. Külföldi rendelés is jöhet, ha vámmentes. Köszi!
-
wjoe
tag
A könyvjelzőim között ezt a 2 bótot találtam:
MY ROBOT HUB
Perfection Technology CO., LTD
Ez utóbbinál vannak képek a feliratos dobozokról is. -
Revolit
senior tag
Neztem, mar nem elerheto ahonnan en rendeltem (Aliexpress). valaki itt linkelte korabban amugy, es en is berendeltem. Az tenyleg gyari volt, teljesen megegyezett eredeti alkatresszel.
Igazabol benne volt a neveben, hogy "Original Xiaomi roborock/s50 bla bla" es a dobozara ra van nyomtatva, hogy Xiaomi, nem csak ures feher doboz. Szoval ha azt irja Original, es a kepen esetleg latod dobozt, az adhat tampontot. Egyebkent szerintem is lutri, hogy mit kuldenek Aliexpressrol meg tarsaitol...
-
sly54
tag
11pro megrendelve
-
L4mie
veterán
válasz
forguet #8566 üzenetére
Várjuk a tapasztalatokat
gearbesten megnéztem, most vinnyogok a magyarításon
Élvezze az otthoni kényelmetlenséget -
forguet
senior tag
Sziasztok,
megérkezett a 360S7 porszívónk
Aug 30-án rendeltem és tegnap érkezett meg, tehát 13 nap volt a szállítás.
Egyelőre addig jutottam, hogy kinyitottam dokumentáltan.
Ha kipróbáltuk, majd megírom az első tapasztalatokat.Feltöltöttem az unboxing videót youtube-ra ha valakit érdekel.
Magyar akcentussal, nem röhögni. -
Gabesz87
veterán
Gondoltam megcsinálom a Gen1-en a kínai->EU régióváltást. XVacuum-al fel akartam feltenni a 3468 fullos root fw-t, de valamiért nem tudom. Wifi visszaállítás megvolt, csatlakoztam hozzá, majd indítom az app-ot, tokent látja is, de ahogy kiválasztom a fw-t (belső memóriában van természetesen, amúgy sincs SD a telóban), 10 próbálkozás után call to the vacuum timed out üzenetet kapok. Mi a gond?
-
-
Ispy
veterán
Ezt a szettet érdemes megvenni? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Turn One Eco kagylóülés sínnel együtt cockpithez vagy autóhoz
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Mobil klíma Tarrington House eladó!
- FEKETÉN JÉG, FEHÉR ELÉRHETŐ Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest