Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Sziasztok. Nemreg vettem egy Ilife A6 robotporszivot, azert valasztottam mert a leghalkabb volt, Tokeletesen bevalt. Most egy felmososat szeretnenk venni. Van tapaszatalata valakinek V5s pro rol? Vagy valamelyik masik ajanlat? Van valodii hazsna a felmoso resznek? Azaz csak huz egy vizes csikot maga utan vagy tenyleg felmos olyan koszokat amit a csakporszivo nem?
Eladó: GTS450
-
qqzs
őstag
válasz BomiBoogie #200 üzenetére
Vegyel univerzalis adaptert 3V-24V ig mukodik es van hozzajuk vagy 10-20 fele dugo. az ilyen kis teljesitmenyuek Ha jol emlekszem a fotora 1000mA nem dragak Conradnal vagy mediamarktban is van
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
Valaki hasznalja tobb helyisegben a nem tobb helyiseges porszivot? Ha jol gondolom a toltore visszateressel lehet baj ha nincs felkeszitve tobb helyisegre a szoftver. A Ilife v7spro meg a Roomba960rol olvastam hogy tudja a tobb helyiseget. Meg csak most fogunk koltozni es pont most kene eldonteni hogy a kuszobot felujitaskor csak kicsereljuk vagy le is sullyesztjuk. Szoval a sima porszivok is visszatalalnak ha elmennek masik szobaba ne adj isten meg egy eloszaban keresztul vagy csak a spec tobb helyiseges porszivok?
-
qqzs
őstag
válasz BomiBoogie #203 üzenetére
A feszultseget kell beallitani azaz a V (volt) erteket es olyat venni aminek a mA (miliamper) erteke ugyanannyi vagy nagyobb mint az eredeti.
A v5spro egy helyiseges, azt okhogy elkoborolnak es csak a tobbhelyisegesek jonnek vissza biztos. Azert elofordul nalad is hogy masik helyisegbol visszatalal vagy ha elment akkor mindig neked kell visszarakni?
A roomba meg takaritasi terkepes is keszit a sajat appjaban. Itt van egy video egy diy megoldasrol realtime sajnos ez is csak roomba
Kiprobaltam mit csinal ha masik helyisegbol hazakuldom, atmegy edge modba es ugy keresi a toltot (nalam meg kuszobbel) Tehat van esely hogy visszatalal mert nem veletlenszeruen keresi. Ha tul messze van nyilvan akku problema lehet. mondjuk sokat segitene ha kikapcsolna a porszivojat kefeket ilyenkor
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
válasz ribarszki #206 üzenetére
Lehet csak azt jelzi hogy hogy nagy akuval be tud jarni tobb szobat de ha mondjuk edgevel tud csak visszajonni az csak felmegoldas mert mondjuk ha jobb oldali szeltakaritasal tud csak hazamenni akkor ha mondjuk jobbra haladva van 2 szoban es egy eloszoban keresztul a nappaliban levo toltohoz akkor az mar igencsak hosszu utvonal tud lenni.
Ezert gondoltam hogy a tobb helyiseges porszivoknak van valami felterkepezesi algoritmusuk es konnyeben visszatalalnak. A roombanal irjak itt a multi room cleaninget vagy a Ilife v7s pro-nal a various room-otAmig a ilifenal csak azt irjak a marketingesek hogy a nagyobb tovabbfejlesztett alkatreszek teszik lehetove a nagyobb tobb helyiseg takaritasat a roombanal konkretan irjak hogy ha lemerul akkor feltolti magat es ott folytatja ahol abbahagyta, ami gondolom tobb szobanal is ervenyes tehat haza kell talalnia masik szobabaol es vissza ami edgevel igenycsak hosszadalmas lenne
-
qqzs
őstag
válasz ribarszki #208 üzenetére
Ertem koszi. Szerintem a 960as is mar ilyen (a 980 egyedul deep cleaningel tud tobbet) ami 254e amazon de-n vagy akar 214 afa nelkul de inkabb vettem kettot egy A6-ot emeletre es egy vs5prot foldszintre eddig 100e-ben van a ketto. Gondoltam elobb kiprobalom a robotporszivozast kis koltsegen mielott valami komolyat veszek aztan elmegy a jofogason de ugy nez ki maradnak.
A masik hogy a roomba 960 is sokkal hangosabb ezeknel ennyi penzert mar rakhatananak bele brushless motort ami pl a6 ban is van ejszaka is lehet porszivozni vele ugy hogy szomszed szobaban alszanak[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
válasz ribarszki #210 üzenetére
Nekem A6 az elso robotporszivom igy anyit tudok rola hogy mikor eloszor elindult vagy 10 percig tesztelgettem mindenfele hajszallal meg papirzsebkendovel hogy megy e a motorja mert olyan csendes mintha nem lenne benne motor es csak a kefe meg gumigorgo meg a tobbi zakatolna benne (maxon mar azert hallatszik a motor is) Az a6-ban valami tovabbfejlesztett brushless van az a4hez kepest. Akkuido meg zaj nekem fontos volt.
Egyebkent szinte nem is erzem hogy sziv igy fogalamam sincs hogy telik meg a tartalya de megtelik igy beletorodtemEn is neztem teszteket de mivel keveset szoktam rizst meg kavet borogatni ezert gondoltam rendes halandonak jo lesz. Ki is porszivoz rendesen halkan es egy toltessel szinte mindenutt.
Ami zavar az a gagyi idozitoje, egy idopont es naponta ismetli. A masik meg a gyonyoru uvegteteje 10 perc alatt poros lesz es sajnos nincs benne onporszivozas funkcioEladó: GTS450
-
qqzs
őstag
válasz adriankoooo #224 üzenetére
kicsit off de Mire jok ezek a hosszu szalu szonyegek. meg egy normal par milis padloszonyegben is millionyi atka el mi lehet ezekben?
-
qqzs
őstag
Megjott a v5s pro is. mostmar tudnak gombfocizni a A6-al.
Egyebkent erdekes mert azt gondoltam mivel a v5snek nincs hengere ezert az jobban sziv de ez szinte semmit nem sziv, mi a fenetol megy be a cucc a tartalybaEladó: GTS450
-
qqzs
őstag
van lehetoseg kifizett order ugy torolni hogy visszakapjam a pontjaimat?
-
qqzs
őstag
Ma megjott a xiaomii robot is . (eu expressz, semmi extra, aug 12 rendeles)
Volt eddig ilife a6 meg v5spro.
Elso benyomas az hogy nagyob es sokkal hangosabb mint az ilife. Masodik benyomas hogy hamarabb vegez meg jopofa az app sokkal profibb az utvonal.De elgondolkodtat hogy vajon tisztabb e a vegeredmeny mert ugye az elozok tobbszor vegigmennek ugyanott. igaz ketszer tovabb ketyegnek de fele olyan hangosak es eddig mindig tele a porzsak. Szoval mar beloptak a szivembe magukat most nehez az nagytestvernek is helyet talalni ott
Sokszor gondoltam arra hogy ket ilife megy es jon meg egy xiaomi (kettore van szukseg) de a fentiek miatt erosen hezitalok. A tobb helyiseg porszivozasa ami miatt lehet megis reveszem magam.
Egyebkent nekem A6 maradna es a v5spro all kiesesre, felmosot nem hasznalom. A hengerkefe meg a halk mukodos miatt, ketszer nagyobb portartaly szinte mindig ketszer annyi cucc van benne mint a v5sproba
Ami meg erdekes az az hogy a xiaomiban van egy kulon papir amiben azt magyarazzak hogy galeriara eros fizikai falat javasolnak mert a leeso robot serulest okoz.
Mondjuk mar eddig is gondolkodtam azon hogy ha felkerul az egyik es hibadzik a lepcso erzekelo es a gyerek fejen landol az eleg durva lenne. JO moka mutogatni az asztalon hogy ez meg ilyet is tud es nem esik le de lehet nem heveresznek a kanapen a galeria pereme alatt ha fent zug a masinawierra: a mi homehoz eddig is elerheto volt a magyar nyelvu file majdnem minden kutyuhoz
Koszoboket en tervezem felszedni es jarolapbol lerakni egy kuszobnyit ket burkolatvaltoval. Bar en felujitas vege fele jarok es robotszorvizas elott meg kuszobcseret terveztunk
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
koszi, az nekem balanceden van. az lett volna a kovetkezo kerdes hogy mi az a balanced szobol nem tudom ki jott volna ra hogy az teljesitmeny novelo
igy kb olyan hangero kulonbseg van hoyg a A6 mondjuk egy taviranyitos auto a xiaomi meg egy normal porszivo majdnem.
Szoval magyarul az ilife csak zummog kicsit meg ketyeg a xiaomi meg porszivozik. De nem kell vedeni megvannak a maga elonyei.Majd csinalok modszeres tesztet is egyik a masik utant
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
Rajottem vagy csak ha jol gondolom a xiaomiba meg kefes motor van es innen az a jol megszokott porszivozugas a A6 ba meg valami spec brushless
Meg quiet modban is ketszer hangosabb. Most hogy hallgatom az a6ot szinte csak a kerekeit meg a kefeit hallani ahogy susognak. Ha emlekeztek eloszor bekapcsolasnal azt hittem nem megy a motorja.
Most takarit a xiaomi utan.Eladó: GTS450
-
qqzs
őstag
Na itt a elotte utana vegeredmeny. Kb feleannyit osszeszedett az ilife mint amenyit a xiaomi elsore. Ugyanugy fel orat mentek. Szoval szerintem szolgaltatasban elorebb van de tisztabb nem lesz tole a lakas. Ettol fuggetlenul tenyleg mar csak brushless motor hianyzik belole amit majd a uj verzioba biztos bele is raknak mar az osszes olcsobb konkurenciaba az van. Addig meg marad a xiaomi es ilife a6 paros.
Meg annyi hogy a xiaomiban egyben vana hepa szuro meg a finom racsos szuro ezert nem olyan jo takaritani mert a racson atnyomok valami port mikor takaritom
-
qqzs
őstag
mi lett a home koddal? Ha alkalmazom dragabb lesz a xiaomi. Eddig kb 6 arat lattam ra ahogy kattingatok berakom ,kodolom, mobil appon nezem
-
qqzs
őstag
Epp akarom irni hogy bangoodon milyen jo arban van a xiaomi tartozek pack 1 nagy kefe tisztitoszerszammal + 2 side brush +2 hepafilter csak 46 dollar aztan latom ha kulon veszem oket akkor csak 32 es ugy kulon rendelve afavam hatar alatt vannak
-
qqzs
őstag
valaki használ ilyen xiaomi feltörlőt?
-
qqzs
őstag
válasz Atomgeszi #792 üzenetére
En eppen most csinalom csak meg nemtudom hogy a felszedett kuszobot es a kuszobtarto lecet mivel helyettesitsem. Lehetne kuszobossel hajlittatni álkuszoboket amitol olyan hatasa van mintha kuszob lenne csak egy sikban van a burkolattal vagy a fohelyiseg padlolap maradekabol burkoltossam le a kuszob helyet es csak egy vekony burkolatvaltoprofillal kossem ossze a ketfele burkolatot
-
qqzs
őstag
Az euexpress belassult. Nalam ez a helyzet
Picit visszaterek a multkori V5SPRO, A6, Xiaomi irasomhoz amivel nem akarnek megint melyik a jobb stb vitat gerjeszteni csak nalam megint elojott egy erdekes tapasztalat.
A6 , V5spro, Xiaomi sorrendben probaltam oket, aminek eredmenye az lett hogy az emeletre is jon most egy xiaomi.
Csak roviden a az elso benyomasok. A6 csendes, tok jol mukodik, teteje pormagnes. Kivancsisagbol mire lehet kepes egy olcsobb kozepkefenelkuli. V5spro ugyanugy mindent felsziv kb olyan csendes, kissebb tartaly kisebb hepa filter. Xiaomi jo nagy, jo hangos, szuper a terkepezo mod gyorsan vegez, szuper az app, es kifuvas alajan szuper szivoero. De a tartalyt valahogy sosincs ugy megtomve mint a elozo kettonel. A csaladi hazba vegul vettunk meg egyet sok szoba emelet miatt a butak sose vegeznek rendesen. Csak padlolap es laminalt padlo van. Es asszony azt mondta jéé nem poros a badlo ezt sose mondta az elso ketto utan
Most tortent egy olyan hogy A6ot kolcsonadtam es csak a v5 spro volt a regi lakasban ahol a nagyszobaban padloszonyeg van. Nem is nagyon hasznaltuk mert se fokefe meg tul kicsi tartaly meg alig sziv , szoval elado sorba kerult. De azert csak leraktam es minden nap megtoltotte a tartaly egy 20m2 nappalin. Minden egyes alkalommal uriteskor elcsodalkoztam hogy a fenebe szed ez ossze ennyi cuccot fokefe nelkul szinte semmi szivoerovel. Erre eszembe jutott hogy holnap visszahozom a xiaomit kivancsisagbol. Elso menet utan eleg nagy csalaodas mert hianyzott az a "Hogy a fenebe szed ossze ez ennyit" erzes.
Ezutan leraktam v5sprot ami meg ennyit osszeszedett. (jobbra a xiaomi)
Az en konkluziom a kovetkezo.
Xiaomi:
Egyetlen elonye a xiaominak (az app stb csilivilin kivul ami tok jo) hogy isten hata mogul is visszatalal. Nagy csaladi hazba (ahol nincs kuszob) emiatt ez a jo valasztas.
Padlolap/lamianalt padlon eleg egyszer is napi hasznalat soran ha kimaradnak napok mar 2x rakuldonem. A padloszonyeges szobakra meg 3x is meg akar napi hasznalatban is.
Meg egy szemelyes negativum ami inkabb engem minosit hogy meg mindig nem tudom egybol kinyitni a tartaly a hepafilter mar megtanultam kivenni. Mindketto egy mozdulat de valahogy nem esik kezre a tartalynyitas, sokszor odaadom az asszonyak hogy nyissa mar ki
V5spro:
Valami x akta miatt jobban takarit meg a maxon meno xiaomitol is ugy hogy szinte semmi levego nem jon ki belole es fokefeje csincs. Az osszes babos rizses youtube video ellenere valodi elthelyzetben. Es nem tenyezo a xiaomi okossaga miatti gyorsasag mert a vele nyert idot elvesztjuk ha tobbszori menet kell ugyanahoz a tisztasaghoz,
Kicsi tartaly tobbszor uritendo es mindig(most pl harmadszor ) elakad a forgoszekek labai kozt. Ha csak par helyiseg van es a rakosgatas nem gond akkor ez a jo valasztas vagy hasonlo(most leraktam a v5sprot hogy a kepen levo teszt utan mit szed meg fel, majd updatelek)
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
Sajnos a utolso tesztkep elmarad mert asszony nemtudta hogy teszt takaritas megy es elvitte masik szobaba.
Sajnos xiamomi masodik takaritast sem csinaltamEgy erdekesseg tortent a xiaomival. Mikor visszavittem a hazba es leraktam kb 3 meterre a toltotol nem talalta meg osszevissza maszkalt ellenkezo iranyba pedig egy csomoszor volt ralatasa majd mikor 1 meterre leraktam kb 4 perc alatt talalta meg de ugy hogy elobb elment a szoba masik sarkaba. Ezt akkor nem ertettem.
Majd megfogtam es elvittem egy ket szobaval U alakban arrebb levo szobaba ahol leraktam es spot takaritast csinaltattam vele. Majd hazakuldtem. Es gondolkodas nelkul nyilegyenesen hazament harom ajton keresztul U alaku utvonalat megteve minden fele kereses nelkul. Na ha ezt megmagyarazza valaki akkor le a kalapom.Valami olyasmit sejtek hogy a terkepet megjegyzi es terkepezes utan be tudja azonositani hol van ami alapjan egybolt tudja az utat vissza. Es azert nem talalta eloszor mikor leraktam mert az a szoba korbe lett pakolva dobozokkal igy nem tudta elhelyezni magat terben. Ez olyasmit jelent hogy nincs tavoli ravezetes mint a Ilifeba hanem csak valami nagyon kozeli.
De ez csak logikazas, mondja ha tudja valaki hogy tortent ez.Eladó: GTS450
-
qqzs
őstag
Az uj xiaomiba benne lesz a brushless motor kb fele olyan hangos lesz
Jo lenne hogy a hepa filter kulon lenne az eloszurotol
Nagyobb tartaly.
Erzekelhetne hogy mennyi koszt sziv be es ott tobbet takaritanaPicur10: hidd el nem fogsz keziporszivozni hetvegenkent
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
Hat ez nem sok. Nem irnak brushless motorrol sem. Ez meg semmi funkcionalis pluszt nem ad csak azoknak akik szeretik a mezet nyalogatni a padlorol ugyanis eddig se tudtunk tenyerrel maradek port feltorolni takaritas utan. Se dupla kefe se kulon eloszuro a hepa elott.
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
válasz tibcsi0407 #942 üzenetére
ettol bonyolultabb mert a kuszobb tobb centi szeles es nincs olyan szeles burkolatvalto. en a kozlekedo maradek padlolapbol rakok oda egy csikot es kozvetlen az ajto ala a linkelt burkolatvaltot
-
qqzs
őstag
a linkelt 10 centis 25ezer ft 3 meter abbol mondjuk eleg 3-4 ajtora . Picit tobbert mar kuszobos is megcsinalja, nekunk hat ajtora szalcsiszolt inox kuszobot hajtott es felszerelt 6 ajtora panelba.
A burkolat valto meg nem kuszob, csak arra valo hogy a ketfele burkolat csatlakozasat eltakarja, pl laminalt padlo- padlolap vagy szonyeg-padlolap stb.Eladó: GTS450
-
qqzs
őstag
Az uj xiaomi megjelent a gearbesten de discontinued ...még
-
qqzs
őstag
válasz ribarszki #1015 üzenetére
Nem csak annyi mint az Ilifeokon szerintem, ha jol emlekszem fel is is szivja a vizet, mintha olvastam volna valami ilyesmit de lehet a marketingesek dumaja kavart meg ha csak sima csopogtetos torles akkor annyiban uj hogy egyszerre porszivozik es torol. gondolom annyivel kisebb a tartalya. Akkor mar mar az feltorlos A6 annak maradt a nagy tartaly es kulon kapott viztartalyt
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
szerintem csak azt akarja jelenteni hoyg nem csopog bele tobb viz mint ami kifolyik belole tehat ahogy torol es folyik a viz ugy kap utanpotlast. mint ahogy a gyoker is csak annyit sziv amennyi elfer a faba
-
qqzs
őstag
-
qqzs
őstag
válasz silentkiller #1059 üzenetére
Azert van ott meg jo par ujitas es a maszatolos felmlsas is mukodik eg,utt porszivozas kozben nem kulon menetben mint a vs5pron pl. Moshato hepafilter. Halkabb picit, nagyobb tartaly, magasabb akadalyt is vesz, stb
De dupla arat tenyleg nem csak kb masfelszerest.
Kivancsi lennek mar az a6 maszatolos kiegeszitojere. Mintha az is menne porszivozas kozbenEladó: GTS450
-
qqzs
őstag
Xiaomi par hetes es indulaskor lejon a dokkolorol megy 20 centit majd leall internal errorral. Reste tisztitas megvol. Nem segitett. Van valami otlet?
-
qqzs
őstag
megvolt mar sima reset gyari reset, ugy nez ki valami a hajtomuvel van.
de ketto van a masik megy, meg itt sokaknak se volt hiba remelem csak egyedi eset. a neten barmire raksele es mogeirod problem akkor azt hiszed minden xar a vilagban[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
Van esetleg valakinek gari ugyentezes tapasztalat gearbesttel nagy erteku cucc vagy porszivo? egyszer egy tabletre azt irtak vigyem el egy helyi szerelohoz es kifizetik a javitast
-
qqzs
őstag
Szerviz talan jobban tudja. De ha garis miert szedegeted szet?
-------
Xiaomi robot problema "egyelore" .megoldodott. a jobb kerek nehezebben forog. Megeroszakoltam kicsit forgasat es megjavult. A kerek visszamerevedik de a porszivo megy. 30dollar egy kerek egyseg. Kivanvsi lennek a gearbest hogy intezne ezt az ugyet. Remelem nem tudom meg bar ez a kerek nem teljesen okes igy. Meglatjuk meddig birja[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
nem tekeredett semmi, szetszedtem a kerek egyseget a kerek porog , fogaskerek attetel porog, igy mar csak a motor maradt ami leragad kicsit de kis eroltetett porgetestol elmulik. az erdekes az hoyg par perc mulva leragad megint de megy a gep igy is. szoval szerintem a mortoron belul van valami kosz vagy akarmi az gondolom csak par dollar de mar annyire nincs kedvem szetszedni. kivancsi lennek a garanciat ekkora nagy termeknel hogy intezik.
-
qqzs
őstag
Minek a szonyeg egyaltalan?
-
qqzs
őstag
En felszedtem 5 kuszobot fel ora alatt ami rozsdamentes csinaltatott kuszobok voltak. ahol padlolap van melette flexel vegigvagtam ahol lami padlo ott eleg fesziteni esetleg befurni es nagycsavarhuzoval fesziteni majd felszedtem a fa kusobot es a vak kuszobot is ami az ajtokeret also resze ezutan kiontottem a lukat csamperagasztoval mert a aljzatbeton hianyos volt. ezutan a kozlekedoben levo padlolapokbol burkolo szepen kiburkolta. Egy alom ahogy egy egesz foldszintet vegig porszivozza. fent lami padlo meg akac parketta van ez mar kismiska lesz a lentihez kepest.
------------
Kerdzoskodtem itt is meg Gb topokban hogy intezi a nagy erteku garit a GB es nem valaszoltak semmi ertelmeset. Egy tabletra mar nekem is mondta GB hoyg vigyem szervizbe es fizeti a javitast. Ismerosomek xiaomi kereke beszorult es internal errorral leallt. meg kellett kicsit eroszakolni azota megy. Eg ykerek 30 usd alin. a lezeres bigyo azt hiszem 90 de ez nem biztos csak emlekezet. a kerek egyseget par perc cserelni.Eladó: GTS450
-
qqzs
őstag
-
qqzs
őstag
Nekem az gyanus hogy ket nap alatt nem kerult franciaorszagba sms utan amit dpd regisztralaskor kellett kapnod. Ez vagy a egy honappal ezelotti elakadt hullamban akadt el vagy valami mas. Amit nem ert a franciaorszag. Vegig kovettem a vamos problemat de senki cucca nem jart franciaban. Lehet valami uj probalkozas es vacakolnak vele. Szerintem meg fog jonni. A problemas veragadasoknal vol ujrakuldes meg vam kolsegterites aztan vegul mindenkinek megjott rendesen. Talan silent tud meg rakerdezni talan. Gb topikban is erdeklodhetsz hatha valakie megis jart franciaban
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
Spelmalon meg 459az uj xiaomi az is alakul
-
qqzs
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztalos klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest