Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudzsi
tag
Sziasztok! Már egy hete én is boldog tulaja vagyok egy BlitzWolf® BW-VC1-nek. Olvastam róla hogy nem megy vissza a dokkolora, magátol berak virtuális falakat, megbolondul néhány padlon. Hát ezeket én nem tapasztaltam. Csont nélkül visszamegy a dokkolora egy teljesen másik szobábol ahol befejezte a takarítást. egy dolog tünt fel, hogy a szönyeg érzékelés az nem ugy megy ahogy kellene. Akkor is emelten megy a fordulat amikor nincsis szönyeg "laminált parketta, kő". bár ez nem zavar mert jelenleg egy kicsi szönyeg van lent. Most frissiteték az app-ot. Belekerült egy új dolog "cleaning partition". Mekkora területettt takarítson egyszerre. Bár a mértékegységet nem értem "méter". De majd kiderül mit tud.
-
bcsarli
tag
Sziasztok!
Az Alfavise v10max-ról továbbra sincs tapasztalat? Még 68 ezerért el lehetne hozni a Gearbest-ről kuponnal, az nagyon jó ár. Csak tudnom kellene hogy rendben működik-e
-
Gabesz87
veterán
-
Ispy
nagyúr
Most már nem először fordul elő, hogy a mi home nem tölti be a térképet az s50-hez, csak fut a "homokóra".
Más is járt már így?
-
Elemental
addikt
válasz
Lasersailing
üzenetére
Köszi!
-
Lasersailing
senior tag
válasz
Elemental
üzenetére
Honlapjukon ott a válasz!
Egyébként én több mint 2 éve náluk (mármint ezen a honlapon, de akkor még magyar cég volt mögötte) vettem a porszívómat. Tápátalakítót (kínai szabvány szerinti a csatlakozó) elfelejtettek küldeni. Szóltam másnap küldték.
A porszívóval garanciális gondom nem volt, így erről a részéről nem tudok nyilatkozni.
-
wierra
senior tag
-
mckj12
csendes tag
válasz
NomAd_82
üzenetére
Amin van LDS szenzor.
"A lézeres távolságérzékelő ((LDS) 360 fokos), másodpercenként 1800 szkenneléssel vizsgálja meg a környezetét, hogy feltérképezze a ház belső terét. A három processzor valós időben nyomon követi a mozgásokat, és a szimulált lokalizáció és térképezés (SLAM) algoritmus kiszámítja a leghatékonyabb tisztítási útvonalat. "

-
NomAd_82
aktív tag
Azt honnan lehet tudni, hogy melyik termék végez szisztematikus takarítást és melyik az amelyik össze-vissza megy?
Akárhol keresem, sehol nincsen leírva ez. -
NomAd_82
aktív tag
Köszi, minden info jól jön.
Látom, hogy van 50k-val kevesebbe kerül mint minden más, ami nekem szóba jöhet. -
Brandynew
őstag
válasz
NomAd_82
üzenetére
A Xiaomitól csak ne féljél, nem az ára miatt szeretjük elsődlegesen, hanem azért, mert kimagaslóan jó termékeket gyárt, a Xiaomi neve a legtöbb esetben egyet jelent a minőséggel. Bármikor szívesebben vennék meg pl. egy Xiaomi mobilt, mint egy Samsung, LG, Nokia, Sony stb. terméket. Jó az anyaghasználata és jó az összeszerelés minősége is. A kezedbe veszed és látod, hogy egy minőségi termékről van szó. A Xiaomi egy jó gyártó, ritka, hogy nem minőségi termék kerül ki a nevével a piacra. A relatív alacsony ár csak plusz egy pont a részére. A csúcskategóriában kb. az Apple-vel van egy szinten ilyen téren.
-
NomAd_82
aktív tag
Köszi az infokat.
Most olvasok mindenféle tesztet, melyik milyen, stb...
Látom, hogy a fekete szín nem gáz neki, nekem barna a parkettám és a szőnyegen is van sötét rész, így örülök hogy nem gond neki. Meguntam, hogy a lakásban egyre több por lesz és unom, hogy állandóan törölgetek, felmostok és port szippantok.
Xiaomik-től félek, mert nem szeretem a kínai gyártókat, ok és értem én, hogy olcsó, bakker tényleg az de nem bízom a kínai termékekben.
De most olvasgatva rápörögtem az s55-re de basszus Xiaomi

-
Elemental
addikt
Még egy utolsó kérdésem volna. Azt eldöntöttem, hogy roborock s55 lesz. Nekem fontos a magyar beszerzés. A xiaomishop.hu - ról szabad rendelni? Normál áfás számlát adnak?
-
bandigyerek
senior tag
válasz
NomAd_82
üzenetére
Nekem a 980-as van. Az az automatikus szívóerő kiválasztásban különbözik a 966-tól. Megy, csinálja a dolgát. Pár dolgot nem tud, amit a Xiaomik, de nem is az a dolga, hogy hova ne menjen, hanem, hogy mindenhová menjen, méghozzá a macsek miatt minden nap. 21 négyzetmétert (takarított terület) ca. fél óra alatt takarít ki, a fal melletti bejárással. Időzítve, felügyelet nélkül dolgozik, a lakás lehetővé teszi. Alacsony rövid szőrű szőnyeg nem probléma. Fekete szőnyeg nem probléma. Amerikaiaknak tervezve, tehát hülyebiztos a tisztítása, szétszedése.
-
NomAd_82
aktív tag
Szisztok,
Robotporszívót keresek 35 nm-re, klasszikus panellakásba.
Most ásom bele magam a témába és ha jól értem két fajta gép létezik?
Amelyik össze-vissza megy és amelyik rendszerben takarít?
Az utóbbit részesíteném előnyben de látom hogy van azért áruk is.
Az Irobot 966-ot néztem ki, ez még benne van árban a limitben de nem látom hogy ez milyen fajta.
Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel?
Előre is köszi mindenkinek
-
ITI-san
tag
Max csak annyi, de tényleg csak megjegyzés szinten, hogy az S5 max neked a 47m2 - re kicsit sok. Már úgy értem, hogy mennyit tud porszívózni és felmosni. Ennél nagyobb területre lett optimalizálva. Persze ha belefér, nem lősz mellé. Kell egyáltalán Felmosó funkció?
Mert ha nem, ranézhetsz a Xiaomi mijia 1s - re is. Porszívóként lehet elég neked.
Ez persze még nagyon új nem tudni hogy szuperál a hétköznapokban.
De jó lehet egy xiaomi gen 1, vagy Roborock s50, 360 S6, 360 s7 is.
A Gen 1 kivételével ezek mindegyike tud vizesen feltörölni. És már bizonyítottak és ami ennél is fontosabb talán szerelhetőek is ha bedöglenének, ami azért nem jellemző. -
axlfsi
veterán
Aaa, beneztem, felejtsd el!
Tudtam, hogy szo volt a zajszintrol, de nem az a komment alatt es meg csak nem is az a porszivo, hanem az S5 Max kapcsan. Szori! 
-
htsnorman
csendes tag
Sziasztok, egy viszonylag fura kérdésem lenne. Nem tudom hogy ide tartozik-e, de remélem valaki tud segíteni.
Olyan robot-porszívóra lenne szükségem ami programozható (lehetőleg python-ba, találtam is jó pár libary-t) és mindezt wifi-n. A roombák tudják ezt soros porton elviekben, de az "csúnya". A Xiaomi-ról olvastam mintha tudná de nem találta semmi egzakt információt. Köszi előre is
-
Nevil2
tag
Mindenkinek köszönöm a visszajelzést!
-
wierra
senior tag
válasz
Elemental
üzenetére
Persze. A Roborock mérnökei szerint alapvetően két különböző munkamenetben kerül sor a porszívózásra és a moppingra.
Először felporszívóz a robot olyan szívóerőn, ahogy beállítottad.
Majd feltöltöd a víztartályt, ráteszed a rongyot, kijelölöd a no-go zónákat (pl. magasabb szőnyegre felhajtva a szőnyeg széle lelökheti a víztartályt), és átállítod a szívóerőt 'gentle'-re, azaz moppingra. -
L4mie
veterán
-
scott_free
senior tag
A Viledának van ez a direkt állatszőr ellen ajánlott gépe:
https://www.youtube.com/watch?v=VMGNBKb2-Gwhttps://www.kamody.hu/vileda-vr201-petpro-23696
https://www.alza.hu/vileda-vr201-petpro-d5620991.htm -
Regron
csendes tag
Sziasztok,
47 m^2-es lakásba szeretnék venni porszívót, főleg a hosszú macskaszőr ellen.
Szisztematikus kellene, más szempontom nem nagyon van, minél jobban tudjon szívni, meg lehessen szervizeltetni ha tönkremegy.
80-120k között gondoltam, valami olyat aminek jó az ár érték aránya, de viszonylag nehéz tájékozódni ebben a témában.
Tudnátok ajánlani valamit? -
Elemental
addikt
válasz
nyalifali
üzenetére
Kicsit felületesen írtam. Volt már régen samsung robotporszívónk, szóval nem új belépők vagyunk. Csak sajna másfél éve tönkrement, és azóta újra és újra felmerül a téma, és most már rászántam magam.
Kemény felületre kellene, laminált és járólap vegyesen, szőnyeg nincs. A közlekedőben lenne a töltő, onnan indulna, és négy szobába kellene bemenni. A felmosás funkciót szerintem sosem használnánk. Így kérdezem, hogy megéri-e a felárat a roborock, vagy jó nekem a gen1? Mindenképpen magyar beszerzés lesz. -
Nevil2
tag
Üdv!
Robotporszívót kell vennem az alábbi paraméterekre...
- 47m2-es panel (2 szoba + a köcöllék)
- parketta és járólap, szőnyeg nincs
- szőrös gyerek (értsd: kutya)
- max. 70k, de inkább kevesebbMegbolondulok a kutyaszőrtől és a finom szállóportól. A légtisztítót sem győzöm takarítani.
Random készüléket keresek... napközben nem vagyok otthon, tehát az idő nem gond - így a szobákra váltott napon tudnám ráereszteni (a kutya a folyosón lakik), a napi sétáltatás idején pedig a folyosó, konyha, mellékhelyiség mehetne.Visszaolvastam kicsit, és úgy látom, hogy valamelyik Xiaomi termék lenne a favorit, de...
- nem a rendes takarítást kell kiváltani, hanem a kutyaszőrt és a port felszedni...
- nem akarok tovább gyűjteni egy okos gépre...
- nem fogok kiakadni a kóválygó roboton (úgysem azt nézem, van jobb dolgom)
- nem kell mobil app, nem érdekel, hogy éppen merre jár
- nem veszek külföldről garancia nélkül olcsón (kell a 2 év hazai garancia - ettől alszok jól)Ilyeneket láttam a neten:
SENCOR SRV 2230TI - 53.000,-
ARIETE 2712 - 60.000,-
PHILIPS FC8794/01 SmartPro Easy - 68.000,-
Dibea D960 - 68.000,-
Ja, és a Tesco pontgyűjtő akcióban: Rowenta Smart Force Essential - 48.000,-Van esetleg valakinek ezekkel tapasztalata?
Thx!
-
Elemental
addikt
Sziasztok!
Most már tényleg dönteni szeretnék. Ha csak a porszívózási képességet nézzük, xiaomi gen1, vagy roborock s50? :)
-
axlfsi
veterán
válasz
Brandynew
üzenetére
Itt meg egy novemberi cikkben azt irtak, hogy:
"The manufacturer says it has three level water settings, which means you can set the level of water dripping depending on your needs. Unfortunately, we are not sure, either you can change the settings in the app or directly on the water tank."De akkor most megirhatod nekunk, hogy ez pontosan mikent mukodik; szoftveresen van 3 szint vagy valamilyen nechanikai kapcsoloval kell, kezzel megoldani a takaritas elott?
Amugy en foleg a nagyobb akksi meret (sokat kell takaritania, nagy teruleten), az intelligens munka/toltesi ciklusok kezelese, a multi-floor maps miatt dontottem az S5 Max mellett es habar meg van tobb mas is, ami a javara billenti a merleget, de nekem ezek voltak a legfontosabbak.
Majd meglatjuk.
Ha kevesebb a keret es/vagy nem fontosak a parameterek, melyektol dragabb, akkor mindenkepp az STYJ02YM amit javasolnek/vennek en is
-
Squirrel
őstag
Ha valaki s6-ot szeretne rendelni, de Kinabol nem mer, irjon nyugodtan nekem. Itt Svajcban lehet kapni, jelenleg 493 CHF a fekete (ket hete volt 450 CHF). Kiszallitjak 2 nap alatt, Jovo heten megyunk haza, haza tudom vinni. toppreise.ch - n lehet nezni arakat...
-
treend
csendes tag
Üdv. a kérdésem az lenne, hogy a:
Xiaomi MiJia Roborock S50 (Mi Robot 2) és a Roborock Sweep One S50 ugyan az a két termék? -
L4mie
veterán
uhh srácok kéne már egy xiaomi térkép, vagy diagram...melyik gép hol helyezkedik el az idő és ranklétrán
egy ideje követem a topicot de már kezdek összezavarodni.
Amúgy S5/6 ot az alza árul, de szerintem túl van árazva. -
axlfsi
veterán
"Itthoni forrásból melyik ajánlott S50/S5(max)/S6."
Ezzel csak az a baj, hogy itthoni forrasbol legfeljebb S50-et fogsz tudni venni. A tobbi Kina (Eu raktar vagy kozvetlenul, de afa mentesen, az most mindegy, de nem hazai beszerzes, nem hazai gari). Ez van. En is sokaig morfondiroztam rajta, de vegul bevallaltam az utobbit.
-
L4mie
veterán
ne mi meg kapunk kárcsonyra a családtól besegítést a robiba
Én szeretnék minél modernebb jó/megbízható porszívót szerezni. Felmosási funkcióval.
Itthoni forrásból melyik ajánlott S50/S5(max)/S6.
Gen1-ért amit most elkérnek 94k-t a lurdyban...az szerintem nem jó ár/érték....akkor inkább az itt említett STYJ02YM 108 k-ért
tényleg az miben is különbözik az S50-től ettől a felmosási módok közötti eltérést eltekintve? O.o -
ITI-san
tag
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Szia! Nem lehet állítani, mivel a víz a tartályból magától szivárog a mop - ra.
Ha az S6 víztartályát veszed meg hozzá, akkor a tartályon van egy csúszka és manuálisan tudsz több- kevesebb vizet engedni.
Szoftveresen nem tudja, mivel fiziai alapon adja a vizet, nem elektronikusan. -
Brandynew
őstag
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Hmm, ez tök más, mint ami a Xiaomi STYJ02YM-ben van. Akkor valószínű ez ennyi. Vegyetek STYJ02YM-et, az a király

-
-
-
Brandynew
őstag
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Bár nekem nem s50 van, de elvileg ki tudod választani az appban azt is, hogy mennyi vizet használjon a felmosáshoz. Ahogy azt is, hogy milyen szívóerővel dolgozzon. Alulról kell előhozni ezeket a beállítási lehetőségeket.
-
wierra
senior tag
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Akkor azt elírták. Azt tudja, amit látsz az app-ban.
-
Vadászmenyét
aktív tag
válasz
zsamiatt
üzenetére
Sziasztok,
Tegnap vásároltam a roborock s50-et (gen2). Egy weboldal szerint 3 felmosási mód van benne:
CLEANING MODES: quiet, balanced, turbo, max, zoned cleanup, carpet boost and three mopping modesAz appjában nem találtam több beállítási lehetőséget, csak azt tudom kiválasztani, hogy most moppal fog dolgozni. Ötlet?
-
wierra
senior tag
Egyezzünk meg abba, hogy többszintes házba szintenként egy-egy S50 többet ér, mint hurcibálni akár az S5maxot, akár az S6-ot.
-
bcsarli
tag
Sziasztok!
Az Alfawise V10 max-al kapcsolatban van már valakinek tapasztalata? Még 68 ezer körül el lehet hozni, csak jó lenne egy kis infó a működéséről?
Nekem fontos lenne, hogy "No Mopping Area" kijelölhető-e neki. -
nyalifali
aktív tag
válasz
m4rk.89
üzenetére
értem.
ezen a fórumon én rugdostam vissza először #6368 #6417 ezért javasoltam, mert most már úgy gondolom, hogy felesleges a root proc. de majd írd meg a tapasztalatod.
Erről Gábor készített is egy korrekt összefoglalót: [link]
Amúgy 1910-et tenném, ha tényleg root kellene.
Gyárizd vissza, és sztem kínába ébred. -
ITI-san
tag
Ismerem az oldalt.
Nem szeretnélek elbizonytalanítani, de több oldal is az S6 - ot javasolja több szintes házba.
Igaz, hogy a S5 max is több térképet kezel, de ebből az egyik biztonsági másolat, egy az alaprajz és jó ha van egy felmosásra.
Több szintes házba az S6 jobb, úgy emlékszem 10 térképet tud tárolni.
De ha megjött neked írd meg, hogy több és pontos infónk legyen.
Az ilyen táblázatos összehasonlítások mindig megtévesztőek.
Emlékszem több olyan oldalt is olvastam ahol hibásan voltak feltüntetve az adatok és tudások, sőt ezen téves összehasonlítás alapján még rangsorolták is az egyes típusokat. -
axlfsi
veterán
válasz
ITI-san
üzenetére
En tobbek kozott azert (is) vettem az S5 max-ot, mert az (is) tudja kezelni a tobb emeletes takaritast. EZ az oldal az egyik leghitelesebb robotporszivo temaban, en hittem nekik (meg nem erkezett meg a porszivo, de bizom benne, hogy ez igy is lesz...).
Nekem ez alapjan az osszehasonlitas alapjan, az S5 Max meggyozobb volt
-
ITI-san
tag
válasz
Squirrel
üzenetére
S5 max ba nem tennék mosószert, mert egy szivattyú spricceli a vizet a mop - ra.
Az S6 gyakorlatilag a topp gép a Roborock-nál.
Csendesebb, igaz a tesztek szerint nincs is olyan szívóereje, mint S50 vagy S5 Max.
Több szintes házba inkább S6 javasolt,, mivel valamivel több térképet képes kezelni mint az S5 max.
Technikailag az S5 max az S50 fejlesztett verziója, S6 fejlett tisztítási algoritmusával, fejlett Felmosó funkcióval. Neki van egyedül elektromosan adagolható vízmennyiség funkciója.
S5 Max ezen felül akárcsak az S6, Intelligens útvonal tervezést készít, vagy is a hosszabb úton fog közlekedni, ne kelljen annyit fordulnia, ami időveszteség.
Hogy melyik a topp gép náluk, nehéz megmondani.
S5 Max javára szól hogy külön szobákra külön vízmennyiséget adhatsz meg felmosásnál, valamint hogy felmosó funkcióban kijelölhetsz no go zónát, ami ebben az esetben no mop-ot jelent.
Ezt nem tudom az S6 tudja e.
Szokták még emlegetni az intelligens feltöltő funkcióját az S5 max - nak, vagy is ha menet közben lemerülne akkor vissza dokkol és annyi töltést vesz fel amivel be tudja fejezni a programot. Míg az S50 és az S6, 80%-ra fel kell hogy töltődjön hogy folytatni tudja.
Az S6 több térképet kezel, emeletes házban előnyös lehet, valamint csendesebb, de cserébe a tesztek szerint kicsit rosszabb a szívó ereje. -
Squirrel
őstag
válasz
ITI-san
üzenetére
Megnézem mi van abban a lötyiben, amit a perkettához adtak. A hígítás valami 1:40-hez, szóval nem tömény mosószert engednék rá. Nem is a parketta koszossága miatt kellene, inkább a fa ápolása miatt. Megnézem, aztán beírom ide mit gondoltok. Először azért meg kéne venni a gépet. Komolyan, ma akartam az s6-ra ráokézni, 493 CHF, az okés ár érte. Erre olvasok itt az s5 max-ról. Tesztek alapján mindenhol az s6 utódjának nevezik, nem értem miért s5 lett a neve...
-
ITI-san
tag
Erre a felmosási dilemmára, mármint mosószer vagy sima víz az az 5letem, hogy ha nagyon koszos a felület, akkor virág permetező palackból locsoljatok ki felmosószert, így a gépet kíméled, a padló tiszta lesz. A mop nak meg valszeg mind1.
-
ITI-san
tag
válasz
zsamiatt
üzenetére
Igen mint jeleztem roborock S50 esetén nem árt. A Felmosó tartályból szivacs dugókon keresztül szivárog a víz, ergo mi baja lehet...
Max cseréled a szivacs dugót.
Ott szerintem nincs mi tönkre menjen.
S5 MAX esetén már más a helyzet.
Gondold meg a mosógépben is mosószer lerakódások lesznek, szappan és más lúgos vegyület maradékok.
Ez egy szivattyút akár tönkre is tehet. -
Squirrel
őstag
válasz
ITI-san
üzenetére
Köszönöm. Az irobotnál csak a saját tisztítószert fogadják el, különben ugrik a gari, az meg szintén árban szuboptimális. Mindegy, marad akkor az, hogy havonta-kéthavonta kézzel felmosunk parkettaápolós löttyel, közben pedig ezzel nedvesítjük. Most okosított ki egy parkettalerakó, hogy elvileg hetente fel kellene mosni a parkettát, mert kell a fának a nedvesség. Hetente kézzel azért nincs hangulatom 200 nm-t felmosni...
-
ITI-san
tag
válasz
Squirrel
üzenetére
Alapvetően nem szabad, sima hideg víz.
A Roborock S6, S50, illetve 360 s7 ejtőtartályos illetve, a víz rászívárog a mop -ra. Ezeknél nem javallott.
S5 Max eleve szivattyúval juttatja el a vizet ott aztán fokozottan igaz hogy sima víz, ahogy néhány hozzászólással előbb írtam lehetőleg Desztillált illetve Ioncserélt víz használata javasolt.
Mondjuk ezt nem a Roborock mondja, hanem én. Uff, szóltam..
-
Squirrel
őstag
Kerestem infókat, de nem igazán találtam csak a brava jet-ről. Az s5 max vagy s6-ba a vízhez lehet adni valami más folyadékot is? Pl. parkettaápolót, tisztítószert?
-
válasz
Brandynew
üzenetére
Ezt az alis/kinai garit tessek nagyon fenntartasokkal kezelni. Ingyen kuld cserealkatreszt, csak eppen pont annyi shippinget fog kerni erte, mint amennyi az alkatresz ara. Itteni tapasztalat.
Masik eset most volt vagy 11.11 alatt vagy bf alatt, hogy innen kerdezett valaki a garirol, valaszt nem kapott (talan kitiltast)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- BestBuy topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tényleg az miben is különbözik az S50-től ettől a felmosási módok közötti eltérést eltekintve? O.o

farkas26