- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsako
őstag
Sziasztok,
Gondolkodom robotporszívó vételén, kb. 42nm-es területről lenne szó. Felmosási funkcióra nincs szükségem, és max. 150ezer Ft-om lenne rá. Egyáltalán nem értek hozzá, így inkább tőletek kérnék segítséget. Szalagparketta és járólap felületekről lenne szó, egyelőre nincs szőnyeg, de plüsszőnyeget tervezek venni. Azt kikerüli, vagy rámegy és felakad?
Előre is köszi! -
beni18
tag
Sziasztok!
Ezzel kapcsolatban tudtok véleményt mondani? Elég jó áron van és pozitív visszajelzések olvashatók:
-
Henrico
tag
Ahogy nézem az eladásokat.. több 1000 db.. ki fogják ezeket küldeni?
Rendelnék vagy S50-et.. vagy S6-ot, de nem tudom, honnan merjem, nehogy még vám is legyen.. meg esetleg féltégla.. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
otamas
csendes tag
válasz
Lasersailing #8986 üzenetére
Köszi a részletes infót!
Időközben tegnap megrendeltem GB-ről az S50-et (310 USD), remélem beválik!
Megnézem, hogy mennyire leszünk barátságban a Xiaomi-val és ha ügyes, akkor beruházok egy Aldi-s felmosó robotba is
-
moriak
tag
Jött frissítés BW-VC1-re, de a leesés védelem szenzor hibáit nem oldotta meg: [kép]
Changelog nem tartalmaz ezzel kapcsolatban javítást, de reménykedtem így szerintem ez hardveres hiba marad. -
Lasersailing
senior tag
Szia,
Én
[ezt] és ezt tudom javasolni. Kb kijön a keretedből
A felmosórobothoz azóta eltelt egy hétben kb. annyi plusz:
- a lakást két részletben tudja felmosni, pont kettő tudom osztani egy ajtóval. Ha egyben próbálja kihagy részeket
- a kb. nettó (bútor, szőnyeg minden levonva) 45m2 alapterületet egy aksival kibírja, a tisztavíz tartály majdnem kiürül, de még a második felére ráküldöm mégegyszer, akkor hamarabb elfogy a víz, mint végezne. Az akksi még bírja, de szerintem töltés nélkül még egy estét nem bírna ki
- kis ajaxot teszek bele, de csak 1-2 csepp, ahogy írják
- a szennyvíz koszos, hiába ment hétvégén naponta és ránézésre tiszta minden, szóval valami értelme biztos vanirobotban az nem tetszett, hogy videók alapján nekimegy a tárgyaknak, amit nem szeretnék, de nem próbáltam mást, mint az ALDI-sat. Amit nem tudom, hogy lehet-e még kapni. Érdemes felhívni őket, nagyon segítőkészek voltak telefonban!
Alkatrész utánpótlásról még nincs infóm, remélem megoldott...
kb 15-20 perc előnnyel a porszívót sarokból indítva egyszerre is dolgoznak, úgy hogy a porszívó végez a feltörlő robot előtt. Ezért is jó, hogy a porszívó nagyon logikus térképen követhető úton közlekedik.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Nekem ez elég bestbuynak tűnik most:
S50 309USD/94k [link]
Mit gondoltok? -
mitnickhun
újonc
válasz
ITI-san #8980 üzenetére
Amíg olyan nagy különbség van a kinti és itthoni árak között, addig sokaknak megéri a kockázatot.
Eléggé modulárisak, lehet hozzájuk új alkatrészt venni végső esetben.
Nekem eddig garanciális ügyben olyan 10-12 ezres dashcam esetében pozitív volt a tapasztalat (GB), kértek videót, hogy mi a baja, aztán kaptam egy teljesen újat komplettan, vissza sem kellett küldeni a régit. Ezer forintos hőmérőnél pedig volt negatív is (BG), 8 hónapos cuccnál mondták, hogy lejárt a 6 hónapos garancia, így ez van.
Porszívóval vagy ekkora értékű dologgal nincs garanciális tapasztalatom. -
alcsapalcsa
tag
válasz
alcsapalcsa #8966 üzenetére
nos a NEATSVOR X500 úgy tűnik, hogy uaz, mint az Alfawise V8S Pro, vagy sok más robot. Buta, csinál vmi térképet, ami nem tudom, hogy mire jó, de olyan érzést kelthet az emberben, hogy ez már csudajó gép lesz
. Így a 150USD körüli ár is olyan mint a többinél....
-
Henrico
tag
Roborock S6-ra tud esetleg valaki egy jó, megbízható EU forrást?
-
Henrico
tag
kérdés.. mágnes csíkot látnia kell, vagy lehet szőnyeg szélén alul ragasztva? Ne nézzen már így ki a szoba mint a vakok intézete.. boocs.
-
Henrico
tag
Létezik, hogy az 1st porszívóval nincs térkép szerkesztésre mód mint az s50 -nél?
-
ITI-san
tag
válasz
mitnickhun #8961 üzenetére
Köszi. Megtaláltam!
És itt a nagy kérdés. ROBOROCK S6, S5 max, vagy 360 s7...
Az ár az utóbbinál a legkedvezőbb.
Bár ennyiért nem lesz S5 Max. Igazából azt nem tudom van e olyan csendes mint az S6, és hogy lehet e tartozékokat kapni hozzá. -
MCs88
aktív tag
329+10$-ért lengyel raktárból az S50 jó vétel? [link]
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Szisztematikus robotporszívót szeretnék venni. Amire gondoltam:- kb. 150.000 Ft-ig (+/- pár 10.000)
- okostelefonról vezérelhető (esetleg kompatibilis az Apple Home Kittel)
- mosson is fel (van ilyen???)
- riasztó ne kapcsoljon be, ha dolgozik
- mikre kell még figyelni? Új még nekem ez a terület nagyon. Köszönöm. -
alcsapalcsa
tag
NEATSVOR X500 Errol a geprol tud vki informaciot? 150usd kornyeken jo vetel?
-
ntomka
nagyúr
Sikerült valakinek a féláras blitzwolf a banggodról?
-
tybsen
addikt
-
Szüleimnél a két kutya elég gyorsan megszokta a 1st gen Xiaomi porszívót, illetve a porszívó kezelése sem igényel különösebb tudást, simán a tetején lévő gombbal is szoktuk indítani. Anyum nagyon szereti a porszívót, mert főleg a kutyák miatt nagy segítség (elég sok koszt behordanak + hullik a szőrük).
-
gorbep
senior tag
Roborock S50
Én nem porszívózok fel előtte.... porszívózás közben mop-olok.... eddig semmi hátrányát nem láttam ennek. Persze nem egy normál felmosás, de heti 2 MOP-al képes tisztán tartani a lakást nálam egyéb felmosás nélkül is. A konyhában teszt célból direkt nem mostam fel a kifröccsent és odaszáradt ketchup-ot... 4 mop-olás után tökéletesen eltűnt. 59 m2-t simán felmos 1 mop-al. Én vettem még 10 db-ot.. amikor összegyűlnek akkor egy mosózsákban megy a mosógépbe (általában az ablakmosó robot (Alfawise S70) mikroszálas tappancsaival együtt). Semmi olyan kosz nincs rajta, ami miatt valakinek ellenszenve lehetne a gépi mosása ellen... a porszívózással együtt mop-olás mellett a mop-on csakis egy nagyon finom por van... se szösz, se hajszál... de nagyon fontos, hogy mosószer kell a mosásához, de az öblítő TILOS! mert a mikroszálas bolyhok felületét eltömi az öblítő... és nem kell hogy hetekig tartó tavaszi rét illata legyen...
JA! és klímából származó kondenz vizet használok... így semmi csík, vagy homály nincs a padlón, és 1 év alatt (kb 100 felmosás) még mindig az első garnitúra gyári csöpögtető szelep van benne, tökéletesen működik.
Tudom, ahány ház, annyi szokás... remélem segít a vélemény alkotásban
-
ITI-san
tag
Köszi. Az világos volt hogy nem valódi felmosás. Inkább az utómunkálat érdekelt. Mosógépbe náluk be nem kerülne, ha egyedül laknék lehet betenném, de így esélyem sincs. marad a kézi mosás és szárítás. Ráadásul ha jól értem legalább 2 mopp kellene és menet közben cserélni. Na így azért nem annyira komfortos.
-
wierra
senior tag
válasz
ITI-san #8953 üzenetére
Mopping = feltörlés.
Először porszívózás, utána feltörlés. MiHome-ban át kell állítani a takarítási üzemmódot. Ekkor kijelölheted a no-go zóná(ka)t. Feltöltöd a tartályt vízzel, benedvesíted a mop-ot, rögzíted a tartályra, felcsatolodba tartályt a gép hátuljára és go. Munkamenet után a mopot beteszed a mosógépbe, a maradék vizet kiöntöd a tartályból. Kb. 3-5 perces tevékenység.
Egyébként 25m2 -enként érdemes mop-ot cserélni. -
tybsen
addikt
válasz
tomazin #8951 üzenetére
S5 takaritas utan alapbeallitaskent torli a terkepet, viszont van a beallitasok kozott egy terkepmentési lehetoseg kapcsolo (béta), ha ez be van kattintva akkor megmarad a terkep.
Mas: S5 tapasztalat: megvettem vegul az S5-ot feherben, csak azt banom, hogy eddig nem volt - rendkivul kenyelmes dolog.
Persze nem 100%-os, az eldugott helyeken/rejtett sarkokban nem takarit mert nem fer hozza, de ezeket nekem is csak ugy sikerul, ha elpakolok mindent. Az agy alatt is alapos, szonyeggel nincs gondja, nehany dolgot majd el kell persze tenni de alapvetoen minimalis elomunkalatot igenyel. (Sajnos a jelenlegi kanape ala nem fer be de ezt tudtam amikor megvettem, a kanape alatt csak kb 9 cm hely van - lehet, hogy majd teszek a kanape ala valami fa korongot vagy valami) Kicsit tartottam a hangossagatol mert tobb videoban osszhasonlitva az S6-tal az S5 valamennyivel hangosabb, de teljesen elviselheto ha itthon is van az ember. Raadasul Alexa-val is mukodik (google home is azt hiszem), el lehet inditani es be lehet fejezni hangutasitassal a takaritast, tenyleg nagyon kenyelmes. (Anyumnak a kutyak miatt nem kell ilyen porszivo mert aggodik, hogy zavarja esetleg a kutyakat a hazban - pedig szerintem siman megkonnyitene neki is a napjait).
Koszonom szepen Mindenkinek a segitseget amikor kerdeztem!
-
ITI-san
tag
Sziasztok! Akinek felmosós robotja van, Roborock S5, S50, s6 S5 Max, 360 S6, 360 s7 stb. Az érdekelne, hogy a mindennapi használatban mennyire praktikus, vagy életképes ez a felmosási funkció.
Gondolok itt.
1. Előbb körbe küldöd simán porszívózva, vagy egyből mehet porszívó és felmosás?
2. A tisztítás mennyire egyszerű, vagy macerás?
Elmosni csap alatt a rongyot minden használat után, szöszöket összeszedni a mosdóból szárítani, visszatenni. Stb..
S6 eldobhatós nyilván nem erdekel ellenkezik az elveimmel.
Szóval a mindennapi gyakorlat érdekel.
Köszi -
ITI-san
tag
válasz
mitnickhun #8950 üzenetére
Szia! Az hogy jön ki?
Nálam 499 - néhány dolcsi.
Köszi -
mitnickhun
újonc
Jelenleg van Roborock S5 MAX GearBesten 440$-ért (akció + kupon), ajándék MiBand 4-gyel.
-
otamas
csendes tag
Sziasztok,
Lehetőleg 150-175k alatti összegből szeretnék otthonra beszerezni egy robotporszívó/felmosó kombót. Ezzel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni tőletek.
Létezik olyan robot, ami tisztítószerrel érdemlegesen fel is tud mosni? Az 54 nm-es panel lakásunkban csak járólap és laminált padló van (szőnyeg nincsen).
Xiaomi Gen2 (S50)-et néztem, de az csak nedves feltörlést tud és nekem ennél többre lenne szükségem. Ahogyan néztem, a többi hasonló kategóriás gép is ugyanezt nyújtja egyébként.
Ha jól olvastam a teszteket, akkor az iRobot Braava-k a nedves törlésben azért többet tudnak, (mint pl a Xiaomi) de ezekbe se lehet tisztítószert önteni és nem is igazán lehet felmosásnak hívni, amit csinálnak.Jelenleg két lehetőség között vacilálkok:
1: Xiaomi Gen1 + iRobot Braava 390T, vagy
2: Xiaomi Gen2 (S50).Viszont egyik se tud tisztítószeres takarítást...
Ti tudtok esetleg mást javasolni alternatívaként? A fentiek közül melyik lenne hatékonyabb a lakás tisztán tartásában? El kell engedni a tisztítószeres robot dolgot?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Sziasztok,
Mi most a bestbuy beszerzési forrás az eu s50-re? Aliexpressen ezt találtam ~108k-ért: [link] Ha jól értem megéri megvárni a 11.11-et, mert kuponokkal valamennyit lehet majd okositani belőle, de nem igazán sikerült rájönnöm, hogy mennyit
Egyébként bf-et esetleg megéri megvárni? Nekem december elejére kell leghamarabb, úgyhogy időm van.Thx
-
tomazin
veterán
válasz
mitnickhun #8932 üzenetére
Marmint a xiaomi appban? Megkapta offical a gen2 funkciojat?
-
Grand20
csendes tag
Sziasztok!
Xiaomi Gen1-ben gondolkozom, de nem tudom, hogy nálunk beválna-e.
A fő gondot a hajszálak okozhatják, mert viszonylag sok van belőle és elég hosszúak, akár 20 cm-esek is. Van erre valakinek tapasztalata?
A másik meg hogy írta valaki, hogy a Gen1-nek nem lehet olyan zónát beállítani, amit hagyjon ki, a szobában meg van egy hosszúszárú szőnyeg. Erre mi a megoldás? -
tomazin
veterán
válasz
mitnickhun #8923 üzenetére
Nem csak valetudoval tud zonazni a gen1? Es ott is ahogy sima takaritasra inditod elfelejti?
Eleg korulmenyes szerintem azzal normalisan zonazni -
JoinR
őstag
válasz
ITI-san #8926 üzenetére
Igen nekem azzal jött, átalakító nélkül. Szerencsére a Xiaomi telómhoz adtak átalakítót, így azt használom hozzá
Banggood-ról 230$ volt kuponnal. Én nem vettem észre a kínai szerver lassúságát, sztem max 1 mp-es késésben van az app a valósághoz képest...nekem ennyi belefér. -
válasz
Lasersailing #8924 üzenetére
A kedvencem amikor egyszer rendeltem VGA splittert de csak az egyik kimenet működött.
Benyögte a kínai, hogy visszaadja a felét.
Gari az kínában nem létezik.
Egyszer küldtem vissza telefont.
Szerencsére nem Alis hanem webshopos rendelés volt, PayPallal, így elfogadta az eladó a visszaküldést.Ez még azelőtt volt, hogy a paypal elkedte átvállalni a visszapostát.
Évekkel ezelőtt valami 7-8000 Ftomba és több hétbe telt, mire visszaért a csomag kínába és kaptam refundot.Tehát volt gari, de kb a telefon értékének 10%-a volt a postaköltség.
Alin nagy értékűt nem, vagy csak eu raktárból olyat amit több ezren vettek már, olyat szabad csak rendelni.
-
ITI-san
tag
válasz
mitnickhun #8921 üzenetére
Azt olvastam hogy a Xiaomi mijia 1s - nek kínai a 220v dugója, de ez orvosolható. Mondjuk nem láttam még kínai dugót...
-
tybsen
addikt
válasz
mitnickhun #8923 üzenetére
Köszi szépen!
-
Lasersailing
senior tag
válasz
predakon #8916 üzenetére
Szia,
MI band 4 Okosórát vettem, kissé átverős volt a honlap (1 verziónál szerepelt, hogy kínai, de a többinél nem, és az ár alapján azt gondoltam, hogy akkor a többi nem kínai verzió -kb. annyiba került, mint máshol az international). Én olyan szíjjal vettem, ahol nem volt feltüntetve, hogy kínai. Természetesen kínait kaptam. Reklamációmra semmi értelmeset nem reagált az eladó (mi band 3-ról írt valami hülyeséget --> szóltam, hogy ez Mi band 4, ill. kért videót --> megkapta, nem reagált rá). A legszebb, hogy az eladó megváltoztatta reklamációm alapján a képeket, mindre kiírták utána, hogy kínai verzió, amire fel is hívtam az Ali figyelmét még a reklamációban. Ezek után Ali neki adott igazat. Én pedig töröltem a regisztrációmat...
-
tybsen
addikt
válasz
mitnickhun #8921 üzenetére
Ehhez kapcsolodoan: nalam van xiaomi security camera itthon bevetve europai (nemet azt hiszem). Nem szeretnek idegen forrasbol appokat telepiteni - ebben az esetben nem is mukodne a Xiaomi 1 gen vacuum eseten a zoned cleanup? Vagy ez mar meg lett oldva?
Mert akkor inkabb egybol roborock S5 lenne a kivalasztott.
-
mitnickhun
újonc
válasz
ITI-san #8915 üzenetére
Kínai szerverhez kell kapcsolódni, akkor találja meg az eszközöd, de valóban be lehet állítani az angol nyelvet is a porszívóra így is.
Hátránya, hogy ha több xiaomi eszközöd van, akkor számít, hogy mind vagy kínai vagy international verzió legyen, mert amelyik szerverhez kapcsolódsz, azok az eszközök látszanak csak. Persze erre is van megoldás, klónozott MiHome appal, hogy egyik egyik szerverhez, másik a másikhoz kapcsolódik (pl. Island nevű app).. Így nem kell váltogatni a beállítást, csak két "virtuális" appot használni (az app ugyanaz, csak a beállítások mások). További hátrányként említik, hogy mivel kínai a szerver, így lassabb a kommunikáció. A táp 220V, de kínai dugóval, viszont adnak átalakítót elvileg, vagy veszel olyan EU kábelt.
Olyat is olvastam viszont, hogy az új funkciók előbb jönnek ki a kínai verziókra, illetve, hogy bizonyos funkciók csak arra.
Igazából én a teljesítményére/tudására lennék kíváncsi, a kínai verzió dologgal meg tudnék barátkozni. -
tybsen
addikt
válasz
predakon #8918 üzenetére
@predakon:
nagyon szepen koszonom! Lehet, hogy akkor veszek szuleimnek egy 1 gen Xiaomit es (ugyis ki kell probalni) megnezem, hogy nalam hogyan boldogul a szonyegen - ha bevalik, akkor nekem is jo lehet egy egyszerubb modell
@tomazin:
- kuszob nalam nincs (illetve csak ilyen lapos szurke fem akarmi van ket helyiseg kozott. Elszoba es a lakas tobbi resze kozott van csak 1,8-2 cm kozott, de ott mindig becsukom az ajtot, ugyhogy ha oda nem menne at a porszivo akkor en is oda tudom tenni esetleg?
- szuleimnel van kuszob, de a kutyak miatt szerintem csak bizonyos helyisegeket takaritana egyszerre, hogy ne zavarja a kutyakat (nem tudom hogyan reagalnak ra). Peldaul egy nagyobb nappali, egy folyoso, kulon a konyha, kulon a haloszoba. Esetleg itt annyi lenne a lenyeg, hogy a kutyak vizet elrakja anyukam takaritas elott mert nem tudom mennyire lenne kepes azt a kis területet a porszivozas elol elzarni) -
tybsen
addikt
Sziasztok,
ket temaban szeretnem a kedves segitsegeteket kerni:
1. Kerdes
magamnak itthonra (3 kisebb helyiseg, jarolap, laminalt parketta, egy ikea suru szovesu nem tul magas szonyeg illetve van 4 rongyszonyeg de ezek felszedhetok, allatok nincsenek csak en
) szeretnek egy porszivot. Nem kell felmosas, csak porszivozas funkcio.
Ezek kozott gondolkodom:
Xiaomi 1 gen 267 EUR
Roborock S5 349 EURAhogy utanaolvastam a topikban meg itt-ott, az S5 jobban elbanik a szonyeggel illetve a 82 EUR arkulonbseg nem is veszes es akkor mar +200 szivoero is van. (Neztem S6 kb 465-500 EUR akciotol fuggoen - valamennyivel csendesebb illetve minimalisan jobb, mint az S5 de ha jol ertelmezem, az S5-re is erkezett szoftverfrissites, szoval az en felhasznalasomra szerintem nem indokolt a plusz arkulonbseg - vagy az arkulonbsegbol gondoltam esetleg egy Xiaomi Mi Air Purifier 2S okos légtisztítót venni, ennek nagyobb ertelmet latom, mint S5 vs S6, legalabbis az en felhasznalasom eseteben)
Kerdes: jol latom, hogy S5 megfelelo lenne vagy eleg lenne nekem egy Xiaomi 1 gen is, ha amugy sem kell felmosni (bar aztan lehet, hogy hasznalnam, nem tudom). Vagy jott most ujabb Xiaomi modell vagy S4, esetleg ezeket megnezni?
2. Kerdes
Szuleimnek karacsonyra szeretnek egy porszivot ha nekem bevalik, naluk van kutya a hazban, viszont nincs szonyeg sehol, csak jarolap. Szeretnem megkonnyiteni a napi munkajat. Felmosas itt sem kell (mert tisztitoszerrel mos fel anyukam). Kerdes hasonlo: S5 vagy Xiaomi 1 gen esetleg a kutyaszor miatt mas tipus javasolt inkabb? Illetve technikailag hozza nem erto emberek elboldogulnak az eszkozzel?
Koszonom szepen elore is!
-
Sziasztok,
S55 vásárlásban gondolkozom és eddig az alis beszerzés volt az 1es számú tervem 3 év garival, ez a garancia nem nagyon működik? Olyan embereket keresek akiknek konkrét tapasztalatuk van és nem feltételeznek.
Köszi! -
ITI-san
tag
válasz
mitnickhun #8901 üzenetére
Én is néztem már. Jó vételnek tűnik.
Kérdés mit jelent, hogy international verzió?
Az app ha jól látom angolul is van. Az elektromosa dugó gondolom 220v és szabványos lehet. Sok robotnál ha jól olvasom Kínai lokációt kell beállítani, hogy minden funkció jól működjön. Akkor mitől lehet international? -
Saradas
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik gép szedi jobban össze a kutyaszőrt? iRobot Roomba 605 vagy Navon Relax Delux ? Egy járólapos szobába használnám ahol egy golden hullajtja a szőrét.
Előre is köszönöm a segítséget -
Alg
veterán
válasz
SPeti1984 #8910 üzenetére
Azon kívül hogy ez egy 60ezer ft-os gagyi phosh, még a szokásos áremelős-akciózós húzást is bevetették, elég ránézni az árukeresőn a historikus grafikonra - 134ezer volt a korábbi ára (ami még mindig duplája annak amit ér), nem 233. Sajnos rengeteg embert át fognak ezzel verni, édesanyám is rámírt pár napja ugyanezzel. Lehet megszellőztetem a dolgot a GVH-nál...
-
SPeti1984
senior tag
Most találtam elég extra black friday kedvezménnyel ezt a robotporszívót:
Erről van bármi tapasztalat, hogy a xiaomi S50-hez kéepst miylen lehet jobb-e?Duoro Xclean Profi
[link] -
-
SPeti1984
senior tag
válasz
instantwater #8903 üzenetére
Ez már az alku alja ennél lejjebb sajnos nem adják oda. Amúgy ha az akksija tönkremegy idővel azt lehet külön kapni hozzá?
-
-
SPeti1984
senior tag
És szerintetek érdemes lenne egy olyat megvenni, ami Xiaomi S55 fekete 1 éve a dobozában áll nem volt sosem használva, kibontva sem, így még van rá 1 év garancia 100 ezer ft-ért, vagy 130-ért inkább boltból a 2 év garisat.
-
mitnickhun
újonc
Sziasztok!
Elég kevés szó esett a Xiaomi Mijia 1S-ről. Esetleg erről valakinek tapasztalata, véleménye lenne?
Szerintem ha a MOP funkcióra nincs szükség, akkor nem tűnik rossz választásnak, leszámítva, hogy nincs belőle international verzió. Viszont újabb termék, szoftveresen az S6-ra hajaz, így feltehetőleg a szoftveresen megoldható új funkciók, javítások előbb/tovább elérhetőek lesznek. Olyan 300$ körül mozog most, kicsit az S50 alatt van, de jóval az S6 alatt.. Mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Új okosotthon eszközök bolti ár alatt - Blitzwolf SHP15, Miboxer, Aqara eszközök
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- HomeAssistant és SolarAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max