Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Akkor harmadjára is leírom.
Nem kell sokat várni tőle, én porszívózás után, öntök bele kis tisztítószert, és végig engedem a padlón.
Arra tökéletes, hogy az esetleg ott maradt por cicákat összeszedje.
Nálam így hasznos.
Van aki nem használja, hülyeségnek tartja.
Nekünk így bevált.
Sokkal kevesebbbet kell felmosni.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Köszi!
És akkor csak beállítom a nekem kívánt áramerősségre, gondolom.
(#202) qqzs
Nekem V5S Pro van, nem tudom, ez hivatalosan milyen, szerintem többhelyiséges.Simán bejár 2-3 helyiséget (30-40 nm), inkább azzal van gond, hogy a töltőre néha nem talál vissza, de a legrosszabb az lehet, hogy megáll valahol, aztán ha hazaérsz, rárakod.
Mindenképp süllyeszd le a küszöböt, bármilyen robotporszívó is lesz, mert ma már még ezek a kínaiak is bejárnak 2-3 helyiséget simán, szóval érdemes kijutást biztosítani egyből.
[ Szerkesztve ]
-
sysrq
őstag
-
ribarszki
őstag
Mit jelent az, hogy egyhelyiséges és többhelyiséges gépek? Vannak random/véletlenszerű és vannak szisztematikusan gépek. Rajzot meg csak az készít, amelyik feltérképezi a szobát kamerával, vagy Lidar egységgel. Hogy ezt képes-e telefonra küldeni wifi egység birtokában az más kérdés. A Roombában pedig csak a 900as sorozat szisztematikus.
[ Szerkesztve ]
-
ribarszki
őstag
Nincsen olyan, hogy egy és több szobás robot. Ez nagyon félrevezető elnevezés. Van véletlenszerűen takarító robot és van szisztematikus. A szisztematikus lemerülés esetén, feltöltés után onnan folytatja a takarítást ahol abbahagyta, mert megjegyzi a szoba térképét. Ezért szisztematikus, vagy térképező robototok. Ezek bőven 100k fölött indulnak.
Az összes iLife véletlenszerű. Ennek fogalma sincs, hogy végzett-e a takarítással, csak megy amíg lemerül. Majd vagy visszatalál a töltőre, vagy nem. Ha másik szobában merült le, akkor nagy eséllyel nem.
A roomba szintén véletlenszerű. Kivéve a most futó 980-as modellt, ami khmmm 315.000Ft.
Az összes többi random, és nem fogja onnan folytatni a takarítást ahol lemerült, sőt világítótorony hiányában az sem biztos, hogy betalál mindenhova és hazatalál a töltőre.A világítótoronyról [link] olvashatsz bővebben.Ez egy félmegoldás a random gépek szobáról-szobára takarítására. Ez is csak felezi/harmadolja az időt, de fingja sincs mikor végez egy helyiséggel, csak ha lejár az ideje.
Tehát egy véletlenszerűen működő porszívó sem jegyez meg semmit az alaprajzból, nem tudja merre járt, és merre nem, és nem fog nyíl egyenesen visszamenni a dokkolóra. Max ha fal melletti módban megtalálja.
[ Szerkesztve ]
-
ribarszki
őstag
Igen, a 900as széria szisztematikus. Az igaz, hogy halk az A4, de a másik oldalon az is igaz, hogy közelében sincs szívóerőben a komolyabb gépeknek. Tudom, nekem is volt A4, ismerem a marketing számokat az 1000Pascal szívóerőről. Mégis mikor Neatora cseréltem, akkor a Neato kifújt levegőjében kis túlzással hajat lehet szárítani. Ne értsd félre, patent gép az A4, rengeteg helyen ajánlom, én nagyon szerettem, de egy komolyabb Roomba vagy Neato szívóereje azért nagyságrendekkel nagyobb mint az A4es gépnek. Nyilván hangosabbak is..
Tényleg milyen az A6? Netes videókat néztem, bár ezeket fenntartásokkal kezelem, de nem szerepelt fényesen az A6. Pl darált kávét az X5 maradéktalan összeszedte, addig az A6 elmaszatolta, felét otthagyta. Nem tudom, a tesztek nem annyira lelkesednek érte. De mi a te véleményed?
[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
Ha eddig is elérhető volt a magyar nyelv a MiHome-hoz, akkor nem is értem, hogy miért okozott gondot átállítanod a porszívó hangerejét.
Ha zavar, hogy nem megy elég sokáig a MiVac, állíts be egymás után több ütemezett takarítást. Vagy próbáld ki, hogy Mi takarítása után fel tud-e még szívni valamit a Chuwi."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
-
ribarszki
őstag
Azért ez bőven kevesebb mint a fele. És vedd hozzá, hogy a por tetemes része a Xiaomiban a Hepa redői között landolt ami nem látszik a fényképen.
Egyébként minden porszívózás után lehet port összeszedni. Ha átszívod a lakást/szőnyeget egy motoros hengerkefés Sebo vagy Miele géppel, azután is szedne össze port a hagyományos porszívó, de még egy robot is.
Tökéletes tisztaság (hála Istennek) nincsen és nem is kell! Mert a steril tisztaság sokkal ártalmasabb az egészségre mint egy kis kosz..
[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
Nézz szét AliExpress-en is.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
Biztos vagyok benne, hogy nem eredeti Xiaomi.
Az eladó nyilván látta a Valendar-féle MiVac lifehack-et és meglelte a piaci rést."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Atomgeszi
veterán
Takarítási időben melyik mennyit megy?
Amúgy amit észrevettem, hogy sokszor hiányzik a két oldalkefe a Xiaomi-ról. Néha csak azon múlna egy egy morzsa. Persze nálam lényegtelen, mert napjában 2x25-30 perc alatt megcsinálja a lakást, szóval arányaiban nem veszem észre hátrányát, csak hétvégén, amikor látom is.
Cserébe az app-ja nagyon jó, jó érzés, hogy otthon sem vagyok és mire hazaérek pont végez a takarítással, és erről üzenetet is küld.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
-
Dr. Gonzο
senior tag
Nagyjából 5-ből egyszer nem észleli a falat. Az hogy éppen milyen irányból érkezik, nem mérvadó. Simán szemből is nekimegy a falnak, ha éppen ilyenje van!
Nem kell asztal nekem a lépcsőszenzor teszteléséhez, az egyik szoba fele egy kb 70 centis beépített emelvény amin bútor, kanapé, asztal stb van. Na onnan is simán leesik, ha arra van kedve. Ezt valamivel ritkábban játsza el mint a falas történetet. -
syler123
veterán
Írj rájuk, 2 hete kaptad meg, kell hogy segítsenek. 30 dolláros tétel, szerintem küldenek másikat, nem ebbe fognak belerokkanni...
-
veterán
Valószínű azért, mert minden eset más.
Vagy visszaküldöd, és cserélik, vagy javítják.
Partial refund.
Amit említettél, állják a javítás költséget.
Nagyon sok mindentől függ, és nagyon sok opció létezhet még.
Ami a szabályzatban benne van: visszaküldés, és csere,vagy javítás.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
daninet
veterán
Kicsit állj le légyszíves Leirtam az előző hozzászólásomban. Pontosan tudom milyen a kinai rendelés ebayről, aliexpressről stb rengeteget használtam amíg otthon voltam. Gearbest-et nem ismerem, nem tudtam, hogy futárral szállítanak.
Nem Magyarországon élek, még csak nem is az EU-ban. Itt nincs posta mint máshol, nem hozza senki házhoz a csomagot, ha megadsz egy lakcimet és ha nincs fizetett postafiokod visszaküldik a csomagodat a feladónak.
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
csopee
csendes tag
Köszönöm szépen!
Igazából nincs felesleges $300-om, de érdemes várni amíg lejjebb megy a második generációs porszívó ára, vagy nem tud annyival többet, mint az első generációs?
Köszi még egyszer!
"...mindig marad legalább egy csavar... ez azt jelenti, hogy jól szerelted össze ;)"
-
őstag
-
-
wierra
senior tag
Többször volt már, hogy szuper akciós linkre nekem más árát dobott, rendszerint magasabbat. Arra tippelek, hogy mivel már vásároltam ilyen vasat, így az én accountomnak már nem jár ekkora kedvezmény. Ezt még nem próbáltam igazolni second accounttal.
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest