Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az 104k. Én nem tudom, de vannak más márkák, amik ennél sokkal drágábbak és olvasom látom h 📷 meg távirányító mifene. Kérdem én: kell? Én pl kikapcsolva tartom a töltőt is. Ha kell lerakom a dokkoló mellé odamegyek ON és menjél. Az akkuját is 30-90% között tartom majd. Ezzel azt akarom mondani, hogy elég amit tud. Én ennyire sem számítottam. Sok felesleges dolgot tud sok porszívó.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Breki
veterán
válasz Steady74 #7896 üzenetére
van kint most egy friss teszt (reflinkes szar
ide nem rakhatom ki, de
Dibea GT200 vs. iLife A7 vs. iLife V8S robotporszívó teszt –ezeket hasonlítják össze a keresőben megtalálod
Más
Xiaomi Roborock S50 robotporszívó most jó áron, 🇪🇸spanyol raktárból, azaz áfa- és vámmentesen.
💰 Ár: 358.99 USD (6$ Select kuponnal)
Általában csak fekete péntek környékén szokott ennyi lenni. Az akció május 15-ig tart vagy amíg el nem fogy az akciós készlet. 😉Nem teszteltem, de azt írják működik.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
-
Steady74
addikt
Sziasztok,
Használunk már vagy 2 éve egy ilife A6-os porszívót a kétszintes házunk alsó szintjén, ahol egy légtérben takarít kb 70nm-en, eddig teljesen bevált. A felső szinten 4 szoba, fürdő, gardrób, lépcsőház, közlekedő van, ide keresek szisztematikus takarítású porszívót, a random nem vált be, mert néha csak az egyik, vagy a másik szobában tekergett nagyon sokat. Az Ilife A8-at néztem ki erre a feladatra, van-e valakinek ezzel tapasztalata, vagy esetleg valami más ajánlása erre a feladatra? Előre is köszi.
-
Keresőknek: Roborock S50 banggood EU priority line
Rendelés Április 24
Feladás Április 26
GLS hozta, a követési szám Május 9-10 felé éled fel, onnan látod épp hol tart az EU-ban. Németeknél sokat dekkolt, a várható kiszállítás késett 1 napot. Végül május 14 lett.
Csomag: Eleve a porszívó doboza masszív vastag és gyárilag leragasztott. Ez kapott egy másik dobozt pluszban. Én minden biztoítást megvettem rá, valami közel 3000ft volt a 109k-s kuponkódos áron túl.
Csomag nem volt sérült, csak egy kis benyomás volt rajta.
Videón bontottam ki, semmi baj nem volt. 50-re töltött akkuval jön. Ha előtte olvasol róla akkor kettő és fél perc után már dolgozik.Maga a kütyű: Imádjuk! Már vagy 6* ment körbe a házba, de mindig szed össze számottevő mennyiségű port. Hajat az elején rengeteget. Lassan beáll egy szintre. A szőnyegen látni a változást, pedig nem győzöm hangsúlyozni, tisztaságba élünk. Persze vannak észrevételek, de még semmi végleges.
Az első kör után tudja az ember: megérte![ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
Pl. mert beakad a szekrény alá. Vagy pl. a szőnyegen nem szeretnék moppingolni.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
válasz Kolondrum #7888 üzenetére
Zárd ki azt a területet, ahova nem akarod, hogy bemenjen a MiHome-ban.
No-go zónakijelöléssel vagy virtuális szalaggal.
Térkép mellett jobb oldalon felül 'Edit'.[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
válasz tomazin #7887 üzenetére
Elsőre? Örültem, hogy zúg. A fekete virtuális szalag fal működik neki? Mert bement a konyhapult alá (10cm épp elfért) és a kábel erdővel nem bírt, raknék egy csíkot ahonnan befelé majd én takarítok. 2.3cm-t mászik, nem kell rámpa neki.
4x ment ki, ebből 1* végig, de csak a teljes kör után volt elsőnek olyan, hogy félig volt a tároló, minden korábbi fél körnél már full volt. Az a sok szösz miegymás, pedig harapok ha kosz van.
2 perc beüzemelni amúgy, ha valaki tudja hogyan kezdjen neki.Itt van kb dél óta, 47-es akku akkumulátorral jött, ment már 61 percet, töltött kicsit, DE az ember ennyi idő után rájön: korábban kellett volna megvenni! Asszony már melóból nézi merre jár kel, mondtam neki ne piszkáld, majd ha hazajöttél.
Kábelek nem rágta meg? Hogy érted?
[ Szerkesztve ]
-
[link]
5 perc alatt megtelt a tároló.... Szeretni fogjuk úgy látom.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
wierra
senior tag
Write-only üzemmódban vagy?!?
#7875-be írtam hol tudod letölteni a lokalizált (magyar nyelvű) MiHome-ot.
A magyar hangok felrakása pedig sz_gabor topikvezér blogjában találod."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
Aham..ha HK raktár, akkor EU (International). Ezek szerint majd 'Európa' régiót kell beállítanod az app-ban.
-
wierra
senior tag
Ha lokalizált MiHome kell, akkor goto Miui.hu.
Milyen régiójú az S50? EU vagy CN?"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
Kicsomagolod és beüzemeled, használod. Aztán kb. fél év múlva elgondolkozhatsz milyen kopóalkatrészt kell majd cserélned. A MiHome jelzi, hogy kb. mennyi van még a kopóalkatrészekben.
-
CHIPman
nagyúr
válasz zolynet #7866 üzenetére
A "gyorsan" valószínűleg a vasárnap->hétfő váltást takarja. Gondolkoztam rajta, de mivel nem volt beírva, hogy kuponnapos akció, ezért bíztam benne, hogy ma is tartani fog még (ugyanis csak a kuponnapoknak volt vége tegnap),
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Breki
veterán
A GeekMall.eu két év garanciát ad minden elektronikai termékre. A gyártók általában 1 évet adnak, de a GeekMall azt meghosszabbítja 1 évvel a saját terhére.
És más visszaküldeni angliába meg franciországba pár nap alatt mint kínába, sokkal olcsóbb már a visszaküldés is.
mondom ezt úgy , hogy mindkét robotporszívőm kínából vettem
-
sharp4
őstag
-
Breki
veterán
A Geekmall-on pedig most ennyi.
Ugye erről a boltról az kell tudni, hogy:
európai webáruház, így a szállítás majdnem olyan gyors, mintha egy magyarországi webáruházból rendelnél (pár nap tipikusan)
áfa és vámmentes szállítás, hiszen Európai Uniós országból érkezik
2 év garancia
PayPal fizetésre is van módA PayPal fizetés fontos, hiszen a PayPal elég jó vásárlói védelmet kínál (ha bármi gond lenne, de ez igen ritka).
Ja mielőtt valaki kitalálná, semmi közöm a webárházhoz.
-
CHIPman
nagyúr
Ha valakit érdekel, 2 év garral 85k most a xiaomi gen1 a media marktban.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Indiant
addikt
válasz sz_gabor #7858 üzenetére
Ne vedd ennyire komolyan. Vagy nekem nem sikerült éreztetnem az élcelődést.
Az a mondat egyébként értelmetlen. ..hát még az igen-nem válasz rá.
De én legalább kitöltöttem a kérdőívet.
A jelzett "Hány négyzetmétert takarított teljes lemerülésig" szerintem csak paloták tulajdonosainak releváns. Nálam végez és megy a töltőre. Sosem merül le. -
sz_gabor
tag
válasz WestBam #7859 üzenetére
Ezt nem értem, csak a gyártó, a típus és a felhasználónév kitöltése kötelező a többire nem kötelező válaszolni.
Az a kötelező ahol piros * van a kérdés előtt.Ha valaki töröltetni akarja valamelyik kitöltését (nem fejezted be,rosszul töltötte ki) írjon nekem privátot és törlöm (felhasználónevet és ha tudja a kitöltés dátumát írja meg).
Ha a kérdőív kitöltését meg akarod szakítani a jobbra fent levő "Kilépés és a kérdőív ürítése" menjetek akkor nem kerül feldolgozásra a kérdőív (ha csak bezárod az oldalt akkor igen).
-
WestBam
senior tag
-
sz_gabor
tag
válasz Indiant #7855 üzenetére
Ez a kérdés azért lett beletéve a kérdőívbe, mert lehet már nem használt (eladott), vagy nem saját (rokon, ismerős) készülékének az adatait is felvinni és ezért kellet ez a kérdés?
Esetleg lehetett volna kicsit szebben fogalmazni, de nem hiszem hogy ezért nem folytatja valaki a kérdőív kitöltését.
Elég tisztességtelen egy mondatért bírálni, és pikírten megjegyezni hogy ezért nem folytatják a kitöltést.
Nem kevés időt és munkát tettem a kérdőív készítésébe, de úgy látszik valaki a kákán is csomót keres. -
-
ribarszki
őstag
válasz Bestspiler7 #7854 üzenetére
Oldalsó és első érzékelőt takarítsd meg. Jó eséllyel pókháló van előtte. Utána jó lesz.
-
Bestspiler7
tag
Lenne egy kérdésem roborock s50-hez, mostanába mikor ki akkar kerülni egy tárgyat, egyszerüen túl nagy ívben teszi, esetleg ez másnál is elöfordult?
[kép] -
Headless
őstag
válasz sz_gabor #7851 üzenetére
Kopóalkatrészt igen így gondolom.
Módosításhoz elég lenne még egy azonosítási id, amit cookieba elmenthetsz mondjuk persze akkor kell egy cookie adatvédelmi. De egy jelszó is lehet, ha az megfelelően titkosítva van egy hash-el együtt. Utóbbi biztosabb megoldás.
[ Szerkesztve ]
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
sz_gabor
tag
válasz Headless #7850 üzenetére
Jó ötlet csak a megvalósításhoz le kellene állítanom a kérdőívet, és akik eddig kitöltötték utólag nem tudnának a kérésre válaszolni (amiatt hogy ne keljen beírni emailt, és ne legyen elmentve a kitöltő IP címe).
Hogy gondolod?
Így?
Kopóalkatrész csereperiódus:
Szűrő
Főkefe
Oldalkefe
Feltörlő kendő"Hány négyzetmétert takarított teljes lemerülésig" kérdésre csak azok írjanak választ, akinek van róla tapasztalata (akár úgy hogy több alkalommal porszívóztak csak közben nem töltötték (ezzel a gyári adatokat lehetne ellenőrizni)).
A %-al az a probléma hogy az akkumulátorok nem lineárisan merülnek.Silent77: Semmi gond előfordul.
Lehetett volna mentés gombot aktiválnom a kérdőíven, pont az ilyen esetekre de akkor mint fent írtam több személyes adatot kellet volna hozzá kérni (amit nem akartam).
Lehet hogy nem kéne a nem teljes kitöltést (ez nem azt jelenti hogy mindent ki kell tölteni, csak a kérdőív végén az elküldés megnyomására vonatkozik) a statisztikába beleszámoltatnom (torzíthatja az eredményt, például nálad úgy veszi hogy 2 készüléked van).[ Szerkesztve ]
-
Headless
őstag
válasz sz_gabor #7848 üzenetére
Végigcsináltam, elégedett gen 1-es felhasználóként.
Amit hiányoltam és talán lehetne érdekes adat, az a kopóalkatrész csere periódusok. Ki hogyan cseréli őket, én pl a szűrőket nem hagyom a gyári appra többször cseréltem mint kellett volna. viszont oldalkefével még tovább is húztam volna. Persze ez elehet függ attól is, hogy milyen felületen használjuk szegény kis szolgánkat.
Másik volt egy lehetőség, hogy hány négyzetmétert takarított teljes lemerüléssel... még sose merült le... ellenben lehetne négyzetméterhez viszonyított lemerülést, sokkal több értelme van. és valószínű többen kitudnák tölteni... Ahogy én is. tudom, hogy durván 60%-ig merül ~45 perc és ~45 m^2-en turbó fokozaton.
-
sz_gabor
tag
Mindenkinek köszönöm aki eddig kitöltötte a kérdőívet!
Eddig 41 kitöltés.
Ami viszont furcsa ebből 15 kitöltés hibás:
3-an a második oldalon hagyták félbe (ezek beleszámítanak a statisztikába)
2-en az első oldalon hagyták félbe (ezek beleszámítanak a statisztikába)
10-en már a bejelentkezési oldalon feladták (csak kíváncsiak voltak a kérdőívre, vagy megijedtek hogy meg kell adni a felhasználónevet, esetleg az adatvédelmi nyilatkozattól (ami kötelező minden személyes adatot (felhasználónév) bekérő webhelyen)).Igen lesz 0.3.1-es Valetudo csomag, csak még nem tartom elég stabilnak sok a gond vele.
Ha stabilabb lesz akkor megcsinálom a csomagot (nem várom meg a kiadást, hanem a mester ágból a legfrissebbet rakom a csomagba ami inkább egy 0.3.11-es csomagnak lesz nevezhető).
Várom a javaslatokat melyik firmware-t készítsem el. -
-
wierra
senior tag
válasz sz_gabor #7842 üzenetére
Kiváló és szofisztikált kezdeményezés!
Ment az értékelés a két droidról."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
sz_gabor
tag
Elkészítettem egy kérdőívet a robotporszívókról.
Kérlek bennetek töltsétek ki, hogy tudjuk milyen típusokat használtok, és hogy vagytok vele megelégedve.
Ha más robotporszívóról is van részletes tapasztalatotok (már nem használt,eladott, rokonaid,ismerőseid gépe stb) akkor töltsetek ki egy külön kérdőívet, hogy minél több adat legyen.
A statisztikával segíteni tudunk az új készüléket vásárlóknak a döntésük meghozatalában.
Kérek mindenkit hogy a valóságnak megfelelően töltse ki.
Csak a felhasználónév, gyártó és típus kitöltése kötelező.
A kérdőív végén láthatjátok az élő gyártók szerinti statisztikát.
A kérdőív linkje és statisztikája bekerül az összefoglalóba.A kérdőívet itt tölthetitek ki.
[ Szerkesztve ]
-
McKalton
tag
sziasztok
ma beüzemeltem egy Xiaomi Roborock S50-est. Ezt is lehet magyarosítani? Én értem angolul, de párom nem bánná, ha magyarul beszélne.
Hardwired!
-
Begi
senior tag
Ha esetleg valaki 360 S6 vasarlason tori a fejet, akkor itt most 300Euro vammentes szallitassal.
-
Rotyi
aktív tag
Ezr csak úgy itt hagyom
[link]
Ami majdnem az, az nem az!
-
matt22
tag
Nem tudjátok mi lehet az oka annak hogy ha a Xiaomi 1-et zónatakarításra a dokkolóról indítom akkor ahelyett hogy elindulna a zóna felé teljes erőből felgyötri magát a dokkra (és küzd a végtelenségig mintha a dokkon keresztül akarna gázolni) annak ellenére hogy a kijelölt zóna a másik irányban van? Ha először kivezénylem a dokkról 5 centire és utána indítom zónatakarításra akkor teljesen jó, de ha a dokkról akkor totál meghülyül.
-
Breki
veterán
akkor én logikátlanul használom, de nekem a sok küszöb és szoba valamint a sok edzéscucc miatt így praktikus mikor kint vannak akkor ilyesmi a terep :-)
És a tárgyak miatt miatt mindig másképp rajzolja nekem egyszerűbb így, de nem is véletlenül tették bele. Szerintem mindenki használja ahogy akarja és ugorjunk. :-)
-
-
p00h
tag
Szerintem felesleges a kettőtök viaskodása, mert mindkettőtöknek igaza van:
A Xiaomiból többet adtak el, ergo több tapasztalat van vele, nagyobb márka áll mögötte, több alkatrész van hozzá, lehet itthoni garival kapni, van itthon szervize, nagyobb mind a gyári, mind a közösségi támogatása, több app, szoftver létezik hozzá, ergo többet ki lehet belőle hozni igény esetén. Aki akar/szeret mókolni a kütyüvel, annak is jobb választás. Én is akarok pl okosotthon rendszert, de a 360at egyelőre nem tudnám integrálni ha akarnám sem, mert még nincs megoldva, bár már van aki próbálkozik vele és ígérik a google home integrációt is. Hardveresen is elvileg jobb (nagyobb tartály, akksi, szívóerő, szenzorok száma - itt az s50el hasonlítom, mert az tud feltörölni) A fentiek alapján teljesen jogos hogy a xiaomit ajánlják elsősorban. Ha nem kell feltörlés, akkor meg a gen1 olcsóbb mint az s6.
Mondom mindezt úgy, hogy 360 s6-om van. Én amiatt választottam mert az asszony ragaszkodott a feltörlés funkcióhoz, csendesebb és olcsóbb volt mint az s50. Meg mert a térképmentés frissítéssel érkezett az s50hez, ez meg alapból tudta, és nekem lényeges a bárszék lába miatt, hogy kerülje el, és legyen fix no-go zóna amit 1etlen 1szer állítok be, és soha többet nem kell piszkálni. De ez azóta xiaominál is működik tudtommal... Ha rosszul tudom és nem tudja out of the box, akkor ez az 1 komoly érv van a 360 s6 mellett szerintem.
Igazából mindkettő jó készülék, egyikkel sem nyúl mellé az ember, többnyire nüansznyi különbségek vannak jelentéktelen funkciókban, semmi értelme hasonlítgatni, hogy ez vagy az a jobb, bármelyiket veszi boldog lesz vele.
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
100k alatt milyen porszívó a legajánlottabb? Mi Robot Vacuumot néztem itthonról újonnan 1 év garral, jónak tűnik. Van jobb? (az összefoglalót elolvastam, de nincsenek kiemelve a típusok különbségei)
Szőnyeg nincs, állat nincs. Nem feltétlenül tudom azt se eldönteni, hogy véletlenszerű, vagy szisztematikus kell nekem, de gondolom ha már vesz az ember, akkor érdemes szisztematikusat.[ Szerkesztve ]
-
p00h
tag
igaza van kollégának, kicsit logikátlan azért, hogy a kezdőképernyőn bejön a térkép, ahol láthatja az ember a pozícióját, ha viszont meg akarod szólaltatni 1: felnyitod a menüt, 2: rányomsz a pozíció gombra. Két teljesen felesleges nyomás azért, amit amúgy is látsz a térképen... Szerintem teljesen felesleges feature, max akkor van értelme, ha éppen valamiért lassan éri el a kínai szervert és lassan rajzolja a térképet és nem tud az ember 5 másodpercet várni amíg felrajzolja. Én is kipróbáltam mikor új volt, pont ennyire való.
-
Breki
veterán
válasz Headless #7826 üzenetére
én hang alapján hamarabb megtaláltam, 360s-nél emlékeim szerint nincs a sokadik almenüben.
én szeretem ahogy dumál amikor jönnek nézni, hogy robotporszívó mindig így produkáltatom, hogy i'm here és jön
A második részével viszont egyetértek, régen az ilife a függönyöket nem szerette most kapásból felhajtom, konyhában meg bár átfér a széklábak között öt perc felrakni a székeket.
A sok súlyzó és edzőkellék miatt én viszont van ahol szeretem az rc módot vagy előveszem a vezeték nélküli akus porszívót.
-
Headless
őstag
Elakadás helyét térképen sokkal hamarabb észreveszed, és nem a hangokra vagy hagyatkozva.. Ráadásul ehhez elég az appot megnyitni mert alapból a térkép jön be az i am here egy sokadik almenüben van. Semmi értelme szerintem.
Szerintem a robotporszívó megtanít egy rendre. Az első pár alkalom után tudni fogod miben tud elakadni és igyekszel azt előre megszüntetni. Persze volt már rá példa, hogy véletlenül a cipőfűző nem lett belerakva a cipőbe... Vagy valami zsebkendő/sál/zokni a földön marad.
-
Breki
veterán
-
Nektek takarít ha otthon vagytok ? (Hang téma)
Vagy annyira nem zajos? Én fix h csak az elején engem el , amúgy ha épp melózok majd megy. Nézem kamerán, ha elakad pekh.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Breki
veterán
válasz WestBam #7817 üzenetére
Ezt aláirom, de nem ez volt a lényeg hanem kijelentette, hogy a Xiaomi szoftvere egyértelműen jobb, miközben felé se szagolt sose egy 360s-nek.
De itt nem arról van szó, hogy kinek a homokozólapátja a nagyobb, hanem, hogy nagy szakértőnek beállítva magunkat ne terjesszünk már ilyeneket.
Én sose mondtam, hogy a Xiaomi rossz sőt, de szarozni minden má típust ész nélkül ez verte ki a biztosítékot. Ez igenis elfogultság! Ezért leírtam mi a különbség.
Az megint más tészta, hogy honnan vegyük ebben se értünk egyet, szerencsére van alkalmam látni a kinti árakat és tudom, hogy az itthoni gari mennyit ér.De ez nem volt itt téma, mindenki onnan veszi ahonnan akarja.
De akkor kérdeznék valamit amit írt nagy hangon azok közül melyiket használod?
De őszintén...
-
WestBam
senior tag
válasz dugesz77 #7818 üzenetére
Nekem full le van halkítva, miután párosításnál első bekapcsolás után elkezdett üvölteni. Persze a gyerek már akkor régen aludt. Na azóta van így, senkit nem zavar. Ha baja van úgy is dob egy üzit az appban, mert általában akkor megy, mikor nem vagyunk otthon. Hiszen ez lenne a lényege, vagy mi.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
dugesz77
őstag
válasz WestBam #7817 üzenetére
Igen a három plusz funkció az voltaképpen egy. A térkép mentés.
Az állítható hangerő eddig is megvolt a kikapcsolható led meg értelmetlen.
A magyarítás is már nagyon leegyszerűsödött csak egy app kell a telefonra és 2 gomb nyomás viszont szerintem minden pénzt megér,mert egyrészt informatívabb másrészt tök jó poén. Mindig elmolyosodom mikor meghallom a "A takarítás elindult" dumát.[ Szerkesztve ]
-
WestBam
senior tag
Én nem buheráltam a gen1-est és mégis jó gyári állapotában.
Lurdyban vettem, van rá gari, angolul beszél bekapcsolás óta, hibátlanul teszi a dolgát. Szerintem is jobb vétel itthonról egy megbízható, bevált típus, ez pedig a Xiaomi, mindenféle fanatizmus nélkül.
Amiket leírtál azok jó részét ez is tudja, a többi pedig olyan, amire szerintem nekem még soha nem volt szükségem, talán a térkép mentésének lenne egyedül értelme, de nekem ez sem opció, végigküldöm a lakáson minden esetben, talán 2x volt, hogy kijelöltem területet és oda küldtem takarítani pluszban, akkor ez elfelejti a lakás többi részét, de mondom, minden esetben végigmegy a lakáson, így kényelmes. Ha valahová nem akarom beengedni akkor becsukom az ajtót aztán pá.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
dugesz77
őstag
Roborock S6-nál változtattak a keféken kíváncsi leszek mennyire kompatibilis mondjuk az új oldalkefe a régi gépekkel.
[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
Nézd meg hány órát ír még, az neked kb. hány takarítás. Így látatlanban azt mondanám, hogy fél évig még biztos, hogy nem kell szűrőt venned.
-
Breki
veterán
válasz Williamgrant #7799 üzenetére
nem, pont te értelmezed úgy
kaptam egy privátot értem most már miért csinálod
Amiket példaként írsz azok nagy része nem hivatalos, buherálásal megvalósítható dolgok. Persze minden elismerésem azoké akik ezt készítik, de alap funkciókban a 306s6 többet tud és ezt te is tudod.
Alapból ezeket tudja
-lézeres térképkészítés
-tárgyelkerülés és finom érintés
-leesés elleni védelem
-geofence – az applikációban kijelölt területet takarítja csak /ismételtethető/
-geofence block – adott részt kizár a takarítási területből
-automatikus dokkolás
-felmosás
-időzítés
-DND – olyan időszak kijelölése, amikor sem a takarítás sem a hangjelzések nem aktívak
-history – állapotjelzések eltárolása, előzmények formájában /kikapcsolható/
t-érképvisszatöltés – előző napi térkép alapján takarítás (Roborock S50 nem tudja)
-LED világítás kikapcsolása (Roborock S50 nem tudja)
-üzenetek hangerejének beállítása (Roborock S50 nem tudja)
-virtuális távirányító
-eszközinformáció
-pozíció hangos kimondása angolul
-működési és egyéb állapotok kimondása angolul
-karbantartási információk, szűrőcsere riasztás
-firmware frissítés
-szívóerő kiválasztása három fokozatban: csendes, normál, erősTudom hogy valamit Valetudo-val lehet előnyei is lesznek meg hátrányai ezeket persze nem írtad!
Szóval ne maradjunk annyiban,
Aki most vesz egy új robot porszívót a többsége nem buherálni akarja, hanem simán egyből használni, és nem kéne ráeröltetni az akaratodat. Ide nem csak hozzértők írhatnak. Akkor nyiss egy Xiaom,i robot porszívók topikot és akkor nem kell elviselned ha valaki más márkáról ír.A link pedig egy blog ahogy írtam, most a reflikekbe nem tudtál belekötni ezért megpróbáltál másba.
Ez a cikk szerintem igazán jó és hiánypótló , de lássunk tőled jobbat Ja olyan nem létezik.
én nem láttam még tőled semmit az állandó kritizáláson kívül.Nekem meg megfelel angolul az a 10 mondat, nem akarom buherálni a készülékemet, és bár tudnám alkalmazáson kívül is indítani tökéletes nekem appal.
[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
Feleslegesen ne vásárolj be előre. Mennyire kopottak a kopóalkatrészeid?
-
wierra
senior tag
Kivéve, ha a PayPal nem neked ad igazat, pedig az eladó a levelezésben elismerte a hibáját. Volt már ilyen is.
A külföldi rendelés mindig hordoz magában kockázatot. Mindenkinek magában kell helyre raknia, hogy van-e ideje és türelme ezekre az RMA-s körökre."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
p00h
tag
Azzal egészítsük ki, hogy alin teljesen ki vagy szolgáltatva annak hogy milyen az eladó hozzáállása. Mert ha megkaptad, rendben van, letelik a 15 nap, akkor semmi nem véd téged, az ali szarik a fejedre, és legtöbb esetben az eladó is. Magasról tesznek a jogra, nem fog kínlódni a legtöbb veled. Saját tapasztalat konyhai cuccal, de egyik barátom is fél évig napi szinten zaklatta őket egy xiaomi gen1 miatt mire inkább küldtek neki 1 akkut. Fél évig állt a készülék. Szal alin óvatosan, én ilyen értékben ebayen vagy webshopokban vásárolok, ahol van paypal és véd.
[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
válasz Oliverda #7804 üzenetére
Az enyém speciális eset volt, feltételezem ennél azért gördülékenyebben is tud menni.
A vonatkozó hsz-eim #6954-től
Röviden: ha kézhezvétel visszaigazolásától számított 15 napon belül történik a gebasz, akkor az Ali is mögötted áll. Utána az eladóval kell egyeztetned. Általában el tud látni alkatrésszel, ill. beépítési infókkal.
Vagy visszaküldöd neki a robotot egyben és vársz.Mod.: annyi maradt ki a történetből, hogy az AliSupport visszafizetett 70USD-t, az eladóval pedig megegyeztem, hogy az alkatrész felét (35USD) kifizetem neki.
[ Szerkesztve ]
-
sharp4
őstag
válasz Williamgrant #7799 üzenetére
Honnan tudom a legolcsóbban megvenni? EU-n belül, esetleg EU Priority szállítással? Korábban volt Aliexpress-es link is, Gearbest is. Honnan legolcsóbb/leggyorsabb a szállítás?
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
wierra
senior tag
Ideje változtatni a szokásokon.
A linkelt szett egyébként ~20 USD körül mozog. Ha fele árban kínálják, az zicher, hogy nem eredeti.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest