- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frenk74
tag
válasz tibcsi2012 #19793 üzenetére
Ütköző alól kivetted a rögzítő elemeket. Van, hogy 3-at tesznek.
-
tibcsi2012
csendes tag
Sziasztok xiaomi 11t hez kaptam egy Vacuum-Mop Esential porszívót ami 20 perc után megállt első ütköző szenzor hibával és azóta sem akar működni mindíg hátra felé indulna el mintha beragadt volna az ütköző de nincs.
Legjobb hogy a semmi garancia papírt nem csatoltak sem elérhetőséget.link -
atos30
aktív tag
Szerintem nem lesz problémád vele.
Az oldalkeféknél én azt csinálom, hogy a havi karbantartáskor felcserélem őket, mert úgy látom ezek a szilikon kefék egy idő után felveszik a forgási irányt. Bár lehet pont ezzel rövidítem meg az élettartamukat.
Főkefénél meg cserélhetőek a kefecsíkok, de még nem találtam itthon boltot, ahol lehetne kapni 50m alatt.
Ma nem volt internetem, de szépen kitakarított az időzítésnek és programozásnak megfelelően. Délután láttam, hogy visszajött a net és szépen megjelent az app-ban minden.A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
sxxorp
őstag
válasz asdjunge #19790 üzenetére
Nem ismerem a típust, én is kockáztattam, mikor a miénket vettem tavaly (odáig jutottunk, hogy a cseh ETA a ritkaság a kínai robothad mellett ), de 2 év hazai garanciával elfogadható színvonalú webshop-ból (Alza), 60eFt-ért lidaros terméket tudtunk venni. A Mop Pro-nál nem látom azt az előnyt, amiért megérné a kockázatot, van hasonló tulajdonságú, árú, kevesebb kétséget ébresztő termék, ennyi.
-
-
sxxorp
őstag
-
Tonyk
veterán
-
humigabi
aktív tag
válasz donistvan #19769 üzenetére
Szerintem nem fogod megbánni Én egy MOP PRO mellé gondoltam megvenni, csak porszívózni, mert ennek nagyon kicsi a víztartálya, viszont sokkal erősebben szív mint a MOP PRO. Utóbbinak viszont van 600ml-es víztartálya és mi nagyon elégedettek vagyunk a feltörléssel, amit produkál, ráadásul szinte mindenütt lehet vele dolgoztatni.
humigabi
-
toeki
senior tag
Megjött az akciós midea m7.
Egy próba volt vele, szépen feltérképezte amit kellett, a mindenféle zóna és virtuális fal beállítása is simán ment.A mindenféle kefe meg egyéb fogyóeszköz-re is szoktak akciózni, esetleg van ajánlott bolt?
-
gaborszasz
friss újonc
Nem mond ilyet, nem is piszkosak a csatlakozók, meg is pucoltam őket...
-
bandigno
senior tag
válasz gaborszasz #19780 üzenetére
nem mondja h takarítsd meg a töltő elektródákat? nekem akkor jön le róla, h ha már full piszkos a két lapka, miután megtörlöm, ok!
-
frenk74
tag
-
gaborszasz
friss újonc
-
Brandynew
őstag
válasz gaborszasz #19777 üzenetére
Szia,
Világít a dokkoló? No go zóna nincs túl közel?
-
gaborszasz
friss újonc
Sziasztok! Rendelkezem egyXiaomi Mop 1C masinával, amit 3 hónapja csak porszívózásra veszek igénybe napi használatben. Eddig gyönyörűen tette a dolgát ma viszont amikor visszamegy a dokkolóra azonnal le is jön róla...Ezt megcsinálta kb 100 alkalommal, de egyszer sem sikerült a töltőn maradnia. Addig csinta, amíg elfogy az energia, utána rátettem kézzel, de nem tölt...Szerintem mindent próbáltam: soft-hard reset többször, érzékelőkez megtisztítottam, de nincs javulás. Firmware a legfrissebb rajta. Találkoztatok ilyennel hibával, van esetleg megoldás erre? Előre is köszi!
-
wolfm87
csendes tag
Sorry, nem ide akartam postolni, egy Dreame Bot Z10-et néztem itt Banggood-on, de a mostani posta midnig szivat, ezért feltettem egy kérdést a külfüldi rendelések topicban.
Ha már itt tartunk. Valakinek van is ilyene otthon? Meg van vele elégedve?[ Szerkesztve ]
-
Kephamos
addikt
Üdv!
Robotporszívó vásárlás előtt állok, 100-nál többet nem költenék rá.
Egyelőre a mi robot vacuum mop és mi robot vacuum mop pro-t nézem. Nem teljesen világos, hogy mi a különbség, illetve az előny-hátrány a mindennapokban.
~60 m2-es, szőnyeg és lépcső/küszöbmentes lakásban használnám. -
veterán
Jelenleg futó akciók.
Banggood, Geekbuying, Dhgate, robotporszívó akciók!
Allowance kuponok! A 120 pontért 8$ szerintem mindegyikkel működik!
[link]
[link]Roborock S5 Max
EU raktárból
Kupon: DHJAN24OFF
$322.57Dreame Bot Z10 Pro Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BGCZDRTD + [link]
469.99$Xiaomi Mijia MJSTS1 Pro Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BGCZPLXMPV
$392.40Yeedi Mop Station Self cleaning Robot Vacuum Cleaner
EU raktárból!
Kupon: BGCZYERD
559.99$ILIFE V5S Pro Multifunction Smart Robot Sweep Mop Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BGHU1428
119.99$Roborock S7 robot vacuum cleaner!
EU raktárból!
Kupon: GKB21FRS7
525.99$Midea M7 Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: MIDEAM7
213.99$Alin nem láttam jó áron, de nézzétek meg hátha.
Aliexpress kuponok!
[link]
Get $8 off on orders over $65 with code CS8
Get $15 off on orders over $120 with code CS15
Get $28 off on orders over $220 with code CS228
Új vásárlóknak:
Get $3 off on orders over $4 with code JANNEW3
Get $5 off on orders over $10 with code JANNEW5
Decemberi kuponok, nem minden termékkel működnek.
[link]
$25/200: TOP25
$17/140: TOP17
$12/80: TOP12
$7/50: TOP7
$4/30: TOP4Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Logan1212
tag
Sziasztok!
Nem találtam a fórumban itt a véleményeknél, a Voimi V2 Pro tudja a no mop zónákat?
Köszi
-
csocsioko
csendes tag
válasz Brandynew #19737 üzenetére
Szia! A kis golyós szelepet megpiszkáltam az víztartály alján de nem az lehet a gond mert onnan még jön a víz. Nem láttam oxidálódást a vezetékeken. Ma felvettem a kapcsolatot a szervízzel mert még garanciális. Majd megírom mi volt a gondja a készüléknek, mire jutottunk.
-
goped
csendes tag
Sziasztok olvastam itt régebben hogy van olyan robotporszívó ami nem kefével rendelkezik hanem valami másfajta szilikon csíkkal vagy spirállal valami okosság van benne.
mostmár vennék valamit dream Z10 Pro amit kinéztem De ez kefés
Mondjatok valamit
Köszi
Illetve a jövő héten várható e valami kupon erre a gépre vagy meddig kellene várnom egy jó árra?Roborock S6 MaxV
-
hege1989
tag
válasz eprom2 #19744 üzenetére
Vidd inkabb vissza. En mar jo regote kuzdok hasonlo hibakal es azt hittem majd megoldom. Nalam is van ilyen, tobb egyeb hiba mellett. En visszavittem és a szerviz szerint jol mukodik. Miutan visszakaptam szoltam, hogy szerintem ez meg mindig nem jo. Azt tanacsoltak, hogy adjam el.
http://hardverapro.hu/tag/hege1989
-
daver88
aktív tag
válasz eprom2 #19741 üzenetére
üdv!
Nálam Dreame F9 produkált ilyet. Nem csinált térképet, teljesen random módon mozgott, töltőre nem talált vissza.
Kalibrálni kellett a szenzorokat, ez oldotta meg a problémát --> KATT
Nekem cseh raktáras volt, így egyszerűbb volt saját magamnak megcsinálni, mint visszaküldeni. Persze ha itthon vetted, és nem akarsz vele bajlódni, akkor cseréltesd...
[ Szerkesztve ]
-
-
Brandynew
őstag
válasz eprom2 #19749 üzenetére
Személyes vásárlás esetén 3 napon belül, internetes vásárlás esetén 14 napon belül indoklás nélkül visszaviheted. Nem kell indokolnod, akkor sem, ha kérdezik. Mondod, hogy vegyék vissza, adják oda kp-ban az árát. Ha azt mondja, hogy náluk ilyen nincs, te tudjad, hogy van, csak ügyeskedni akar. Nem utalvány, nem csere, nem javítás, készpénz. Miután visszaadta az árát, leveszel a polcról egy másikat.
Persze első körben megpróbálkozhatsz a csere kérésével, arra hivatkozva, hogy hibás a szenzora. Az lenne a legnormálisabb megoldás, de ha bevizsgálásra akarják küldeni, hogy kifuss a 3, illetve 14 napból, akkor ne menj bele.
[ Szerkesztve ]
-
eprom2
csendes tag
-
eprom2
csendes tag
Tükör nincs csak régebbi katedrál üveges ajtó, az is bezavarhat?
De olyan furcsán is megy azt néztem, hogy kb 4percig csak végigütögette a szekrényt utánna folytatta a fallal,de valamikor csak megáll és körbe pörög.
Érdekes módon elsőre végigment nagyjából,de akkor meg ilyen térképet rajzolt a házról. -
eprom2
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni az alábbiakban:
Adva van egy Mi Robot Vacuum Mop Pro,ami nem talál ki egy 9m2-es szobából sem és ilyen ilyen térképet rajzol róla. Ahogy elkezdi felismerni a szobát a térkép rajzolásnál elforgatva egymásra helyezi többször is.Próbáltam már Factory Resetet,de nem javult a helyzet.Valakinek valami ötlete,hogy mi lehet a baj?
-
Hoffer
őstag
Sziasztok,
Melyik gépet ajánlanátok lakásba, csempe burkolathoz azonban a macskák miatt sok a szőr és por?
Felmosásra nincs szükség, küszöbök nincsenek!
Árban nincs elképzelés, ár-értékben jó legyen. -
donistvan
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék robotporszívót vásárolni és kinéztem a Dreame Z10 Pro-t. Itthon boltban 170k-180k körül kapható (tudom, banggood-ról olcsóbb lenne, de kicsit félek a gariztatástól, ha onnan jönne).
Azt szeretném kérdezni, hogy esetleg ilyen árban van ettől jobb? Illetve ár/érték arányban mennyire tekinthető jónak ez a fajta?Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv,
István -
ITI-san
tag
válasz Vazallus #19733 üzenetére
Ahogy látom a Felmosó rongy feletti vékony tartályban van a víz. Ha így van tuti ejtő tartály. Vagyis vmi kis lyukon csepegteti a mopra. Viszont itt azt írja elektromos vízadagolás.... Szóval nem egyértelmű....
A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
Brandynew
őstag
válasz csocsioko #19734 üzenetére
Szia,
Ugyanez van nekem is, nem a tartály a ludas, azt már kilőttem, mint hibafaktort.
Ha sikerül megoldanod, hálás lennék, ha megosztanád, hogyan.
Véletlenül nem látod te is úgy, hogy oxidálódva van az a kis fém csatlakozó, amelyen keresztül a tartállyal érintkezik? Nekem más ötletem már nincs.
[ Szerkesztve ]
-
sxxorp
őstag
válasz phoenix1989 #19725 üzenetére
1. elvárni sok mindent lehet, aztán találkozol a valósággal. Először a Vodafone díjcsomagváltásnál nyúlt bele a routerbe, másodszor tömbszinten több perces áramkimaradás, én ilyen esetekben el tudom fogadni.
2. egésznek lőttek?! A robotporszívón kívül, olyan hűde nagy hozadékát egyelőre nem látom a további automatizálásnak főleg ár/érték arányban egy 60nm-es lakásban. Mondjuk nem is igazán néztem utána, mert nem is nagyon mozgat, de lehet, hogy te olyat tudsz, hogy azonnal megtérülök (privát). A robotporszívó pedig egész jól dolgozik kapcsolódás nélkül is.[ Szerkesztve ]
-
csocsioko
csendes tag
Sziasztok! Xiaomi mi robot vacuum mop essential masinám egy ideje nem adagolja a vizet hiába van water level max-ra állítva. Valami szoftveres beállítási gond lehet vagy eltömődhetett?
-
Vazallus
tag
Sziasztok,
Csak egy rövid kérdés, a Rowenta Xplorer S60 hogyan adagolja a vizet a felmosóba?
Erről a leírásban nem látok semmit, hogy van-e külön mechanika ami pumpálja mint a Xiaomiknál?"Mr. Salieri sends his regards"
-
xcamper
csendes tag
válasz phoenix1989 #19731 üzenetére
Lassan ezekhez is egy szünetmentes kell...
-
gyemipapa
senior tag
válasz phoenix1989 #19725 üzenetére
Viomi SE nálam többször ment el a net, és jött vissza már, de mindíg automatice visszacsatlakozott, és a töltéssel sem volt baj.
Igaz, olyan még nem volt, hogy épp takarítás közben ment el a net, de majd egyszer kipróbálom, hogy menet közben lekapcsolom, majd visszakapcsolom a routert, mit csinál majd.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
veterán
válasz atos30 #19726 üzenetére
Ok, én kb 20 porszívót teszteltem, és mindnél ez volt, de legyen igazad.
Nem véletlen hagyta el a legtöbb gyártó a 2 seprűt, ők is rájöttek mint mi akik teszteltük őket.
Ettől függetlenül igazad van le lehet venni.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
atos30
aktív tag
válasz Silent77 #19720 üzenetére
Cáfolom!
Kiprobáltam egyseprűvel és kétseprűvel is. Nem szórja jobban szét (nem forog ez olyan gyorsan). Viszont felmosáskor jól jön , hogy a mop elött teljes szélességben felsöpör. Inkább kétseprűs , mint egy. Bármikor le lehet szedni ha mégsem kell a másik.A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
sxxorp
őstag
válasz phoenix1989 #19722 üzenetére
Nekem is így megy, de nem feltétlenül várom el. Azért egy robotporszívónál ütősebb hardverrel rendelkező eszköz sem feltétlenül talál vissza. Szilveszterkor volt egy áramszünet nálunk. Persze nemcsatlakozott vissza. Jó párszor megvolt a 'robot-hotspot reset -> wifi-csatlakozás -> robot IP-címre átállítás -> a kapcsoltat nem jön' létre kör, mire rájöttem, hogy nem elég az app kilövése (cache-törlés), hanem ki is kellett lépnem felhasználóként az app-ból, újra login, és minden helyreállt.
-
Lasersailing
senior tag
válasz ViragL #19719 üzenetére
Megerősítem Silent77 szavait!
Én annó (gen1, több, mint 3 éve) hátránynak gondoltam, hogy csak egy oldalsó seprűje van, de elnézve, hogy hogyan működik rájöttem, hogy jobb így:
A jobb oldalán van és bármilyen tárgyat úgy kerül ki, hogy jobb oldalára essen: így az oldalt lévő szemetet besöpri maga alá. Vagy ha könnyű, akkor túllöki saját magán, magától balra. De itt jön az igazi trükk! Amikor nincsen mellette tárgy jobbról, akkor lassú üzemmódra kapcsol a kefe forgása, így másodszorra már nem löki vissza a fal mellé a koszt, csak besegíti maga alá.Ha két seprű van, akkor előfordulhat, hogy a faltól távol lévő söprű belöki a koszt a falig, ahonnan már esetleg nem tudja a fal melletti seprű kiszedni. (kivéve, ha lassabb a faltól távoli söprű forgása, de akkor meg minek két kefe oldalra).
Másik fontos szempont: A főkefét tekintve átfedéssel dolgozik, így az oldalkefének tényleg csak a fal mellett van szerepe.
-
ViragL
tag
Dreame D9, vagy Midea M7? Úgy látom mindkettő tudja, ami nekem kell. Utóbbiban jó ötletnek tűnik a két seprű.
-
ViragL
tag
válasz phoenix1989 #19717 üzenetére
Nincs újabb elérhető firmware? Ha ez egy "gyakran" előforduló hiba, lehet, hogy már javították is. De az is lehet, hogy a hiba bekövetkeztének több feltétele van, ami csak nálad következik be, ez a sz*pás tipikus esete. Egy factory resetet is érdemes lehet eljátszani.
-
ViragL
tag
válasz phoenix1989 #19715 üzenetére
Úgy gondolom, hogy a hálózatról leszakadás hibát okoz a firmware-ben. Ez a hiba végtelen ciklust eredményez, ami 100%-on pörgeti a CPU-t. Ez meríti az akkut (hiszen maximális terhelésen működik a CPU) Vissza csatlakozni pedig vagy azért nem sikerül, mert a bekövetkezett hiba megakadályozza, vagy azért, mert a 100%-os CPU terhelés mellett már nincs erre erőforrás. Ha igazam van, ilyen esetben egy kikapcs-bekapcs segít. A terméket nem ismerem, de a tünetek alapján erre gondoltam Remélem segítettem.
[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
válasz phoenix1989 #19683 üzenetére
Net nélkül miért merül a robot? És automatán miért nem lép vissza a hálózatra?
-
MC Pite
veterán
válasz -Rolika- #19710 üzenetére
D9-ről én nem nagyon olvastam problémákat, azért is vettem, elégedett is vagyok vele.
Ha arra gondolsz amit korábban kérdeztem, hogy normális-e, hogy a gép szélessége +2mm helyen nem magabiztosan navigál, az sztem nem a gép hibája(bár nem jött reakció), kézzel remoteban sem tudtam kiszedni - magától meg már többször is megoldotta egyébként. [link]
Pontosan leköveti a bútorokat (kád ívét, stb), nem akadt el semmin nálunk (1,5centiig; a tükör/fényes felület volt hogy megtréfálta, oda ment virtuál fal), jól takarít -a szőnyeget is- a feltörlés is korrekt. Támogatás/fw és az app is jó szerintem.
Én 80k alatt vettem a D9-et kevesebb mint két hete (28án jött meg a 24 éjjeli rendelés; ali, eu raktár). Hm, ahhoz képest hogy nincs két hetes, a bruttó 75nm lakásban (nettóban kb 48m^2et tud takarítani) tegnapig 612m^2 /528 perc takarítást nyomott 61 alkalommal)[ Szerkesztve ]
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
-Rolika-
senior tag
Sziasztok!
Már régóta nézegetem a robotporszívókat. Régebben néztem az Ilife L100-ast és most a Dreame D9-est. Árban sajnos nem szeretnék annyit kiadni amennyibe kerül egy Roborock S5 Max.
A topicban láttam, hogy az Ilife ajánlott márka, de az L100-ról viszont nem írt senki
A Dreame D9-ről is inkább csak problémákat olvastam
Szerintetek érdemes lenne a 2 közül valamelyiket választani vagy ebben az árban(100K) van jobb alternatíva?https://www.youtube.com/@Rolika82
-
NomAd_82
aktív tag
válasz frenk74 #19708 üzenetére
Remélem nem gondolod, hogy a stílusod után majd bizonygatok neked bármit is.
Alkalmazásban tudod megnézni a térképet, ahol takarított. Nem nem szerkezthető, csak alap térkép. Fent leírtam. Gondolom nem csak tableten, hanem akkor mobilon is kezelhető. Elnézésedet, hogy most miattad nem próbálom ki mobilon is, azárt a mondataimat nem kellene kiforgatnod és szimplán kötekedni.
"automata porszívót, mert robotnak ennyi tudással nem nevezném" nem kell nevezned, hála az égnek, gondolom ha ilyen szakértő vagy te jobban tudod mit és miért kell robotnak hívni.
Az árakon vitatkozni már nem lényeg, mind a két álláspont olvasható bárki számára.
Kérlek további hozzászólásaidat tedd Off-topikba, mert két embert vitája nem kapcsolódik a topikhoz.
További jó robotporszívó használatot. Részemről lezártam[ Szerkesztve ]
-
frenk74
tag
válasz NomAd_82 #19705 üzenetére
Nem cáfoltál meg semmit.
Azt írtam, hogy ez a porszívó100.000 ft. Erre írtad, hogy te korábban olcsóbban 87.000 ft-ért vetted, de most 99.900 Ft. Így ez a cáfolatod semmi.
A másik cáfolat, hogy igenis ment térképet. Nem, nem ment térképet, csak egy tableten (még azt is meg kell venni hozzá, hogy láthasd) látsz egy térképet, hogy merre járt. A mentett térkép bármikor előhozható (ezért mentett), szerkeszthető, állítható. Úgy látom ezt sem sikerült megcáfolnod.
Majd ezt követően mégegyszer leírod, hogy megcáfoltál, bár igazam van, mert nem 87.000 Ft, és ez a térkép nem jó semmire, csak megnézni. Erre írtam, hogy védik körömszakadtáig ezt az automata porszívót, mert robotnak ennyi tudással nem nevezném.
Nekem ez a "tudás" kevés, így mást vettem, ami kiszolgál, és nem én szolgálom ki. -
NomAd_82
aktív tag
válasz frenk74 #19703 üzenetére
Szerintem nem figyeltél.
Én csak annyit kérdeztem tőled, hogy van-e ilyen géped, felhasználó vagy-e? Van-e személyes tapasztalatod? Ha beszélsz emberekkel, vagy videót nézel, az sajnos nem tapasztalat és azok az emberek igazán érdekesek, akik így próbálnak meg prédikálni, hogy nincsen első kézből származó tapasztalatuk. Ez nem igazán okés, így.
Ez mindenre ráhúzható gyakorlatilag, autókra, mobilokra, mindenre.
Az illető említette a típust és én arra reagáltam, amit te leírtál, mert nem volt igaz és nem úgy ahogyan te írtad.
Én saját tapasztalat alapján 2 állításodat megcáfoltam, mint tulaj de te erre felmosós porszívókkal együtt kezdted el hasonlítani a cuccot, majd a mondanivalód végén személyeskedtél, hogy körömszakadtáig védem. Az "i" betűs kirohanásodra nem is reagálok, egyszerűen, nem kell.
"Aki még használja, az olyan mint te, dicséri, védi körmeszakadtáig, és bizonygatja milyen jó, hogy nem tud semmit" Semmit? Ez porszívó kedves fórumtárs, azért vettem, hogy porszívózzon és azt tökéletesen megteszi a többi nem érdekel!!!
Valaki szereti a kínai márkákat de és soha nem vennék de emiatt nem bántok szidok senkit.
Mivel használom és itt jön egy fontos dolog ( saját igényeimnek )nekem, tökéletesen megfelel.
Minden embernek más az igénye, lakása, takarítandó terület, ami alapján több típusból válogathat és válogasson is. De ez így szép.Biztosan rengeteg jobb porszívó van a piacon és a hozzászólásokat nézve mindenki meg van elégedve a különböző márkák nyújtotta típusokkal de én ezt választottam.
Emiatt pedig elásni a másikat vagy cinikusnak lenni nem hiszem, hogy korrekt dolog.
Ismét leírom személyes tapasztalataimat.
Most nem kapható 87000 ft-ért, ki kell fogni ehhez egy akciót.
Jelenleg 99.900, ennyit én sem adtam volna érte.
Térképet rajzol de egyszerű és körülményes a megnézése, amire én is több hét használat után jöttem rá.
No go zóna, amit írtál: ha nekem ilyen zónára ha szükségem lenne, nem ezt vettem volna mert plusz pénzt nem adnék ki ezért.
Lehet, hogy szar ez a gép de amíg teszi a dolgát problémák nélkül, addig nekem jó.
Végezetül örülök, hogy utánajártál sok tulajnál és így kialakulhatott a saját véleményed egy termékről. Biztosan neked is megvan a saját típusod, így kellemes használatot kívánok.
Bocs mindenkitől, hogy hosszú lett... -
MC Pite
veterán
válasz NomAd_82 #19702 üzenetére
Mire jó a térkép? No go/no mop/virtuál fal/ csak kijelölt helyiségek/zóna takarítás van? Ami csak utólag rajzol egy térképet az nálam nem igazi térképes .
enonlui: Mop pro butább fw-es, és szőnyegennjobb a dreame (gondolom mert automatán megnövelheti szőnyegen a szívóerőt - nemrég linkeltem újra a képet, tekerj vissza).
[ Szerkesztve ]
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
frenk74
tag
válasz NomAd_82 #19702 üzenetére
Most is kapható 87.000 ft-ért itthon? Mert most akarták megvenni.
Az elmentett térképet megmutatnád, illetve, hogy mit tudsz rajta állítani?
Az "i" betü itt is az innovációt jelzi, mint az almás cuccoknál? Mert ott láttam ilyet, hogy az alap dolgokat horror áron adják. Pl: xiaomi porszívóz, felmos, térképet ment, no mop, no go zóna, virtuális fal (10db)... 80.000 Ft.
Irobot i3 (amiről szó volt) porszívóz 100.000 Ft. Ha felmosást is szeretnél az +200.000 Ft, virtuális fal 17.000 Ft/db.
Miután így kifizettél 470.000 ft-ot, még mindig kevesebbet tud, mint pl a xiaomi mop 1C (most 73.000 Ft).
De mivel ott az "i" betű, így biztos, hogy jobb. És azért tud keveset sok pénzért, mert "i", és így sokkal jobb. 😂
Hidd el utána jártam rendesen. Beszéltem i3 tulajokkal. Aki még használja, az olyan mint te, dicséri, védi körmeszakadtáig, és bizonygatja milyen jó, hogy nem tud semmit, csak porszívózni. Aki már megszabadult tőle, az szidja a gépet is, meg magát is, hogy volt képes ilyet venni.
Peace. -
NomAd_82
aktív tag
válasz frenk74 #19635 üzenetére
Ahha, neked van ilyen géped?
Vagy mi alapján mondod ezt a véleményt ?
Irobot i3 - 87.000-ért vettem. Tehát az első állításod megcáfolva.
Felmosni nem tud, persze, mivel porszívó.
Aki kérdezett, őt nem érdekli a felmosás !Rajzol térképet ( így még egy állításod megcáfolva )
bár nekem is rá kellett jönnöm, hogy ezt a tabeltre letöltött alkalmazásban teszi meg és a takarítás végi jelentében lehet megnyitni.
Szisztematikusan takarít, nem össze-vissza megy, hanem sorokban haladva.
Kábelekben az enyém nem akad el, illetve kimászik belőle.
Kérlek nézz utána, mielőtt állítasz valamit, mert félrevezető vagy így.
Peace[ Szerkesztve ]
-
atos30
aktív tag
válasz humigabi #19696 üzenetére
Persze hogy nem kompatibilis a MI Home appal. Az Xiaomi ökoszisztéma, ez meg Midea. Ahogy a Samsung ökoszisztémája is külön történet. Nem érdekük a gyártóknak, hogy egy alkalmazás mind felett elv érvényesüljön. Vedd meg a terméküket és ha jót akarsz, akkor utána már csak az ő terméküket fogod venni ( vagy azonos anyacég brendjeit), hogy egy rendszer alá tartozzon minden. A Google és Apple féle Home assistant próbálja meg összevonni a különböző gyártók termékeit több-kevesebb sikerrel. Legalábbis a Google Home kezeli úgy-ahogy a Mideát,Roborockot, Dreamet, stb...
A pénz azért van, hogy elköltsük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős