- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Az 1C mellett nézem a Dreame F9et is, ami hasonló ha jól látom, de előbbinél vannak/voltak panaszok a frissítésekre. És elvileg az F9 egész jó szőnyegen is.
A Viomi SE is tetszik, de az elvileg szőnyegen nem túl erős.
Keresném már mit honnan mennyiért lehet beszerezni, de meg kéne állapodnom végre a gépet tekintetében
Ez elsőre hasznosnak tűnik (sokkal hasznosabbnak mint a tudatosvásárlók teszt amit vettem ).
Tudtok esetleg irányt mutatni merre keresgéljek leírást/tesztet?
Kellene a több zónás/időzíthető takarítás, előny ha van felmosás is, és ha már túlléptük a 70k-t, akkor nem hátrány ha a közepes szőnyegekkel is boldogul tűrhető szinten. :Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Luigi962
őstag
válasz asdjunge #19393 üzenetére
Ha jó porszívót akarsz ne nyüglődj 10-20 dolláron,mert hidd el nekem a Roborock S7 megéri az árát. Én szerencsére megszabadultam a Mop protól és azóta vagyok happy. Ég és föld a különbség a kettő között. Nagyon jó robot az S7 minden téren/szőnyeg, parkett,járólap és még a "felmosás" is egész jó. A szoftvere pedig parádés csak benyögöm Alexának melyik helyiséget takarítsa ki és már nyomja is vacuum cleaner.
-
veterán
válasz asdjunge #19393 üzenetére
Egy ideig nem valószínű, túl vagyunk már a nagy akciókon.
Fekete olcsóbb lett! $509.99
Roborock S7 robot vacuum cleaner!
EU raktárból. Fekete színre! fehér 515.99
Kupon: GKB21YES3
$509.99Rendelni elég sokan, garis problémáról még nem hallottam. Ha bármi gond van, szólj és megpróbálok segíteni.
Nem lehet csak egy kupont.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
asdjunge
csendes tag
válasz Silent77 #19362 üzenetére
Sziasztok!
Köszi az összefoglalót. Az S7 szerintetek le fog menni újra 490-re? Lehet-e valamilyen garanciávak számolni az itt rendelt készülékre? Rendelt-e már valaki innen és volt alkalma gariztatni?
más:
Illetve fel tudok több kupont használni az oldalon? Nekem nem sikerült, és google találat sem volt a problémára. -
MBalu0001
csendes tag
válasz megint én #19390 üzenetére
Szeva!
Szerintem nézz teszteket a 3 gépről, nem hiszem hogy lesz akinek mindhárom gép volt, van..
Személyes véleményem, ugyan az irobotnak ezt a típusát nem ismerem, de szerintem túlárazottak, viomi még elég új, roidmi nekem volt, én meg voltam vele elégedve..
Többiek?Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
TZMI
csendes tag
válasz Silent77 #19377 üzenetére
Sziasztok,
megrendeltem a roborock S5 max-ot az ajánlott kuponokkal. Köszönöm itt is Silent77 közbenjárását.
Sőt, a telefonos alkalmazáson még adott 1 dollárt pluszban, DE figyeljetek ennél, hogy valószínűleg jobban jártok, ha EUR-ban kezdeményezitek a fizetést, mert az USD alapú esetén egy erőltetett váltás történt, nem előnyös árfolyamon.
Nézzétek meg így is, úgy is, ne járjatok úgy mint én. Túlélem, de talán másnak ez segíthet!
-
Brandynew
őstag
válasz kocsisdavid5 #19387 üzenetére
Igen, virtuális falat is megadhatsz neki és konkrét zónákat is kijelölhetsz, akár szobákon belül is.
3.5.3_0047 a fw verzióm.
[ Szerkesztve ]
-
3szli
tag
válasz kocsisdavid5 #19387 üzenetére
Szia!
az én régi fw nem (frissítés ígéret régen láttam erre is) de "szobákra" tudod bontani a teret és ki tudod jelölni hol menjen felmosással
-
kocsisdavid5
aktív tag
Sziasztok!
A Xiaomi mi mop pro rendelkezik no mop zone funkcióval? -
Brandynew
őstag
Szia,
Attól függ, milyen régiós a firmwared, én pl. kínaival 3.5.3_0047-nél tartok, és hülyeség, hogy eddig csak egy térképet tudott kezelni, a 3.5.3_0045 óta tudja ezt.
Elvileg manuálisan tudsz telepíteni bármilyen firmwaret, nem próbáltam: https://itooktheredpill.irgendwo.org/2020/rooting-xiaomi-vacuum-robot/
[ Szerkesztve ]
-
3szli
tag
Sziasztok!
Xiaomi Vacuum-Mop Pro tulaj vagyok. Frissítés miatt érdeklődnék az interneten rengeteg cikk található hogy van új firmware (pl.:A Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop P új frissítést kapott. További térképeket ment (xiaomiplanet.sk) ) másnak sikerült telepíteni ha igen én hogy tudom? (nekem a 3.5.8_0017 van fent és sosem frissített ) -
MC Pite
veterán
Köszi srácok
Van amúgy alternatíva amit érdemes megnézni 60-75 körül, vagy 3 garival 1C az egy erős ajánlat?[ Szerkesztve ]
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
A-Bag
tag
Sziasztok !
Viomi SE megér 90 ezret ? (Ipon) Per pillanat árukereső alapján ez a legjobb ár... (külföldről nem szeretnék rendelni)
Esetleg hasonló áron jobb alternatíva ?
Köszi!
A. -
veterán
-
MC Pite
veterán
Sziasztok, tapogatózok a témában, és lenne pár kérdésem amikre még nem leltem választ
Mi Robot Vacuum Mop/1C modell can most a célkresztben.
-az 1C az nem eu piacos eredetileg? Ha így van, abból van hátrányunk?
-mop no go zónákat tud ez a gép (tesztből úgy tűnik nem tudja)
+1: Ha nem zárhatóak ki egyes részek a felmosásból (bárhogy), akkor milyen alternatívája lehet ami tudja; vagy ha az árban fentebb van(pl SE még nem tudja pl ha jól láttam), akkor nem mopos alternatíva lehet még érdekes hasonló kvalitásokkal.[ Szerkesztve ]
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
veterán
Miért?
Nincs velük semmi gond, ezer éves bolt. Rengeteget rendeltem anno tőlük.
Ali kilőve, Geeket mai is kérdeztem, nem hajlandóak lentebb menni. Jövőre ugyan lesz BG-n, de nem hiszem, hogy ilyen áron.
Köv év mindig áremelést hoz.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Robertó79
tag
Olyan kérdésem lenne karácsonyra vettem egy robotporszivót dream f9!
Nem kezel két térképet úgy tudom. (szinteltolásos a lakás kb 30 cm különbség)
Úgy lehet használni, hogy nincs app letöltve csak elindítom az egyik szinten és csinálja magától?
Vagy az egyik szinten térképez utánna meg felrakom a másik szintre?
Illetve lehet csinálok egy rámpát amin fel tud menni és akkor egy térkép elég! -
megint én
őstag
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi, ti mit javasolnátok az alábbi paraméterekre.
-okos útvonaltervezés
-felmosás funkció
-porzsákos dokkolótorony
-150-200.000 ft.
-Hazai garancia (leginkább aqua.hu-t preferálom)
Eddig ezeket néztem:
irobot roombia 3 plus
Xiaomi Viomi S9
Xiaomi Roidmi EVE Plus
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Bazsee71
őstag
2 napja tesztelgetjük a Dreame Z10 Pro-t, eddig nagyon tetszik, olyan helyekre is bemászik, ahová nem gondoltam, hogy befér.
Azzal nem jutok dűlőre, hogy ha ráteszem a mop-ot, és visszahelyezem a dokkolóra, már indul is. Vagy ha bármi miatt leveszem és visszateszem, automatikusan indul. Ki lehet ezt valahogy kapcsolni? Mi Home-ban nem találtam ilyen opciót.
-
veterán
válasz Silent77 #19362 üzenetére
Allowance kuponnal további 8$ kedvezmény: [link]
JIMMY JV53 425W Handheld Cordless Vacuum Cleaner with HEPA Filter 125AW 20KPa!
EU raktárból, nagyon jó áron.
Kupon: BGHU1403
109.99$Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
frenk74
tag
válasz daver88 #19361 üzenetére
Én Alirol rendeltem 17 db-os szett 18 USD volt (6 oldalkefe, 5 mop, 4 hepaszűrő, 2 főkefe). A mopból 2 fajta van. Az egyik olyan mint a gyári, teljes felületén mikroszálas, a másik csak középen a fúvókák szélességében. Mindkettő használható, csak a gyári nagyobb sávot töröl.
-
veterán
Sok változás nincsen, a Yeedi kapott jobb árat.
Allowance kuponnal további kedvezmény, használjátok ki amíg vannak!
[link]
[link]
8$ kedvezmény 100pontért!: [link]Dreame F9 2 in 1 Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból, nagyon jó áron!‼
Kupon: BGHU1312
185.99$Xiaomi Mijia MJSTS1 Pro Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BGCZPLXMPE
$389.99Yeedi Mop Station Self cleaning Robot Vacuum Cleaner
EU raktárból!
Kupon: BGCZYEDM
559.99$Dreame Bot Z10 Pro Robot Vacuum
EU raktárból!
Kupon: BGCZDEPY + allowance 10$ kedvezmény: [link]
Ár: 469.99$Midea M7 Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból,!
Kupon: MIDEAM7
213.99$Midea M7 Pro Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: MIDEAM7PRO
269.99$Roborock S7 robot vacuum cleaner!
EU raktárból.
Kupon: GKB21YES3
$515.99Kiegészítők:
10PCS Main Brush Filter Side Brushes Replacement for Xiaomi 1S Mi Robot Roborock S50 S51 S52 S55 S5 MAX S6 Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
7.99$ + posta32pcs Vacuum Cleaner Replacement for Xiaomi 1S Roborock Robot S50 S51 S5 MAX S6!
EU raktárból!
Kupon: BGHUA06
$14.99 + postaAliexpress kuponok, nem mindenre működnek, próbálgatni kell.
3TOPD v 12DEC3 v 3AhmedGet — $3/25
7TOPD v 12DEC7 v 7AhmedGet — $7/50
12TOPD v 12DEC12B v 12AhmedGet — $12/80
16TOPD v 12DEC16 v 16AhmedGet — $16/130
25TOPD v12DEC25 v 25AhmedGet — $25/$200[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
daver88
aktív tag
Dreame F9 problémámra frenk74 által linkelt leírás jelentette a megoldást, kalibrálni kellett a porszívót.
A leírásból annyi hiányzik, hogy kínai nyelvre kell állítani a Mi Home-ot, csak ott aktív a kalibrációs menü.
Azóta tökéletesen működik, térkép is elkészült.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
u.i.: Honnét érdemes most rendelni a kigészítőket? (összefoglalóban a link nem működik már)
[ Szerkesztve ]
-
CragON
aktív tag
válasz kirkri #19334 üzenetére
Indítottam egy teljes takarítást mop-pal és ezentúl én is csak akkor fogom feltenni a mop-ot, ha használom is az adott helyiségben.
Mop-pal felszerelve teljesen máshogy takarít, megcsinálja, de sokkal körülményesebben. Többször előfordult, hogy újra tervezte az adott rész takarítást vagy 3x, össze-vissza forgott és vannak olyan akadályos részek ahol mop nélkül simán halad, megkerül, mop-pal pedig szenved, rosszul oldja meg.
Az elkülönített szőnyeg kezelés se túl nagy extra, annyi hogy a szélein alaposabban átmegy, viszont nálam ez lassú folyamat ("le-fel billegtetve" megy végig) és sok energiát vesz fel.
Mop nélkül meg simán rámegy és megemeli a szívóerőt, teljesen jó. -
Piedon
tag
Mivel nem találtam magyar hangot Viomi SE-hez, ezért csináltam egyet hozzá.
Akar valaki segíteni nekem tesztelni? Olyan Viomi SE tulaj jelentkezzen, akinek magyar mihome-ja van és a Viomi plugin is magyar, mert akkor tudja hova kell és milyen fájlt másolni, így ezt a részt már nem kell elmagyarázni.
Nem kell bele mászni a porszívóba, nem kell törölni, simán mihome alól fel lehet rakni a hangcsomagot, csak a pluginban kell módosítani két sort, meg kell egy mini webszerver Windows alá a telepítésig, aztán már az sem kell.
Egyelőre nálam jól működik, de ha több gépen le tudjuk próbálni az még jobb. Garancia nem ugrik, mert bármikor vissza lehet rakni mind a kínait mind az angolt. Annyi történik, hogy más nyelvet választasz ki a mihomeban, csak éppen az elérési út nem a xiaomi szervere hanem a saját szervered. Drága orosz barátainktól vettem az ötletet a 4pda-ról.
Ha már van magyar hang hozzá, és csak én voltam a figyelmetlen akkor szóljatok és töröltetem ezt a hozzászólást a modikkal. -
motrola
aktív tag
ILIFE V5S Pro ldőnként elakad akadálymentes helyen. Mi lehet az oka?
Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
-
TZMI
csendes tag
Sziasztok,
11.11 kapcsán rendeltem egy VIOMI SE-t. Nagy bánatomra nem érkezett meg és visszakaptam a pénzemet is.
Közben tovább műveltem magam ezen a területen és hajlok a Roborock S5 Max vásárlása felé, mert kiváló és strapabíró készüléknek írtátok le. Most geekbuying-on 404 USD körül el lehetne vinni. Mit gondoltok, érdemes pár hetet még várnom, lehet ez az év elején még olcsóbb 380 USD alá benézhet valahol? Vannak év eleji nagy olcsósítások?Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
daver88
aktív tag
válasz frenk74 #19346 üzenetére
Kínai nyelvre átállítottam, viszont nekem nincs olyan opcióm mint a leírásban (ebben)
illetve ír egy ilyet: In plug-ins above 59 version, if there is no sensor calibration option, the reason may be that there is no whitelist added. At this time, you need to provide the ID of Mijia to add the calibration whitelist..
Ezt a részét nem értem, mit kellene csinálni
(#19347) nessh: nem azzal van baj, itt valami hardveres gond lesz.
Youtube-on is találni ilyen videókat - ugyanaz a gond, mint nálam. A videók kommentjeiben is kalibrálás gondot írnak, de a fenti okok miatt nem sikerül valamiért
[ Szerkesztve ]
-
daver88
aktív tag
válasz frenk74 #19343 üzenetére
Így van, F9-nél nincs ilyen.
Írtam banggodnak, küldtem videót/kéepket meglátjuk mit hoznak ki belőle...
Biztos, hogy valamilyen kalibrálási gond, mert legutóbb ment majdnem 40 percet mielőtt megállt volna, és a térképkészítésnél teljesen fals irányok voltak ahhoz képest, amerre ment...
-
veterán
válasz farkas63 #19339 üzenetére
Szia!
Ha kinti vásárlás szóba jöhet Ezen hozzászólásba is vannak linkek
Tudni kéne mekkora terület, szőnyeg van e és milyen, küszöb?JV85 rúdporszívó újra jó áron.
Allowance kuponnal további 8-10$ kedvezmény: [link] , [link]
JIMMY JV85 Cordless Handheld Vacuum Cleaner 23000Pa!
EU raktárból!
Kupon: BGHU1385
169.99$Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
frenk74
tag
válasz farkas63 #19339 üzenetére
Ha használtad volna keresőt akkora a mop prot nem is írtad volna oda. F9 8,2 cm magas a többiek olyan 9,5 cm körül vannak. F9 kamerás a többi lézeres. Árban, és tudásban is elég nagy különbségek vannak. Jó tudni hogy hány térképre van szükséged. Szerintem használd a keresőt, mert mindegyik ki van vesézve.
-
farkas63
aktív tag
Sziasztok,
Robotporszívó vásárlás előtt állunk es hirtelen 5 készülék közül kellene választani, de valszeg akik régebb óta használnak ilyet jobban tudják melyiket célszerű megvenni. Tudom, neten lehet találni ezer összehasonlítást, de a nyers információ nem mindig a legjobb a döntéshez.Köszönöm a válaszokat.
Kellemes ünnepeket!Dreame F9
Dreamebot L10 Pro
Dreamebot Z10 Pro
Roborock S5Max
Mi robot vacuum mop pro[ Szerkesztve ]
-
daver88
aktív tag
Kicsit utánolvastam külföldi fórumokba, kalibrációs probléma, sokszor előfordul. Elvileg a Mi Home-ban megoldható, de muszáj mennem melózni, este majd megnézem részletesebben
-
kirkri
addikt
válasz CragON #19332 üzenetére
Én ezt eddig nem tudtam a mop-hoz kötni, nekem csak azt tűnt fel, hogy korábban a szőnyeget elkülönítve takarította, most meg - ahogy mondod - átmegy rajta, megemeli a szívóerőt, de nem kezeli külön. Nekem korábban volt fent a mop mindig, mostanában meg csak akkor, ha használom.
22 éve a Prohardveren! ™
-
CragON
aktív tag
S7-et eddig mop nélkül használtam, most felraktam a mop-ot is és megadtam hol hogyan használja. Azt vettem észre hogy full másként takarít. Eddig ha volt szőnyeg ha nem kb ugyanabban a rendszerben takarított minden helyiséget, ha szőnyegre ment szívóerő maxon és mást nem vett figyelembe. Most hogy rajta van a mop először körbemegy ahogy eddig a helyiségen, de azután a szőnyegen megy körbe és azt csinálja meg, majd a többi padló részt. Még azt is csinálta, hogy egy kijelölt szobában (osztott étkező+nappalira van beállítva a térképen) ahol végzett a nappaliban a szőnyeggel és takarította a többi padlórészt úgy folytatta egy adott rész takarítását hogy átment az étkező részhez (ami nem volt kijelölve takarításra) és megkerülve az étkező garnitúrát visszatérve a nappaliba folytatta a takarítást. Ezt úgy gondolom azért csinálta, mert nem akart rámenni újból a szőnyegre, viszont ebben a szobában (nappali) nincs felmosás beállítva. Ez így megy másnak is aki S7-et használ? Ez így normális? Mop-ot leteszi/emeli ahol és ahogy kell…
[ Szerkesztve ]
-
daver88
aktív tag
mondom elrakom a dokkolót, hátha nem jó helyen van...
ez az új helyen készült térkép 7 perc alatt, majd ismét végzett a takarítással, vissza dokkolóra szöveggel abbahagyta...(dokkolóról indult)
A dokkoló mögött nincs semmi, nem is értem, hogy rajzolt mögé - arra nem is járt, járhatott ott az utca van már
azt hiszem írok a banggoodnak
[ Szerkesztve ]
-
daver88
aktív tag
-
jegenye77
addikt
Sikerült. Köszönöm!
Dreame F9 ha a szőnyegre ér akkor felemeli a fordulatszámot tehát felismeri de viszont a térképen nem jelzi, hogy ott szőnyeg van. Feltörlésnél jó lenne látni, hogy oda ne menjen rá olyankor.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz frenk74 #19324 üzenetére
Lehet nem volt teljesen feltöltve az aksi és vissza kellett mennie a töltőre ezért nem mentette el a térképet? Mert ugye így nem is ment végig mindenhol.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
-
jegenye77
addikt
Dreame F9 nél, hogy menti el a térképet?
Elindítottam az első körre, végzett is vele de azt írja, hogy nincs mentve a térkép.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
v1rus
tag
Kb 3 hetnyi hasznalat utan leirnek par tapasztalatot a VIOMI SE-rol, hatha valakinek segit, esetleg meg karacsonyi ajandekkent is eldolhet valakinel utolso pillanatban. Az alap infok: https://prohardver.hu/tema/robotporszivok/hsz_18656-18656.html
Pozitivumok (valojaban szinte csak ilyen lesz, mert ennyi penzert szerintem nagyon jo kis masina, ez az elso ilyen robink, de nagyon tetszik minden funkcioja):
- terkepezes nalunk eleg jol megy, igazabol meglepoen pontos es ugyes ilyen teren
- terkepkezeles is teljesen kezreall a Xiaomi Home appal
- a porszivozas funkcio kozepes erossegen mar eleg jol felszedi a homokszeru nehezebb port is, de azert nem tokeletes csak nagy szivoerovel inkabb, viszont a leult szalloport kisebb fokozaton is siman osszeszedi (nalunk alapvetoen ez van nagy aranyban, de az eloszoba miatt a nagyobb fokozaton megy). Azert az akksiidoben elegge erzodik a szivoero fokozatok kozotti kulonbseg, de bosegesen elegendo igy is, meg kozelebe sem volt lemerulesnek egy menet alatt, ami kb 45 perc
- a feltorlo funkciot is hasznaljuk az elmult 1 hetben, az is tudja amit tudnia kell, senki ne varjon tole felmosast, de arra hogy a maradek kis port a nedves torlovel felszedje, arra megfelel (erdemes az elejen atnedvesiteni a mopot, akkor elso pillanattol kezdve hatekony, kulonben kis ido kell neki hogy atnedvesedjen)
- a mozgasa is nagyon preciz, nem akad el nagyon semmiben, bar teny, hogy jol elpakolunk elole, a kuszobokkel nincs baja, de a fem pupos kiskuszob meg tudja trefalni mikor fordulna rajta szobahatarnal, miutan elotte benedvesitette a moppal, na olyankor kapar mint a Scumacher de amikor rajon, hogy nem fog menni, kicsit valtoztat az iranyon es megoldja szo nelkul masodikra
- virtualis falat is kiprobaltam par napja, nagyon pontosan figyelembe veszi azt isNegativumok (ezek inkabb csak aprobb dolgok, messze tobbet adnak a pozitivumok):
- a por es viztartaly nem a legokosabb megoldas, nincs egyetlen egyszeru akadalymentes irany sem ahol siman kimenne belole a tartalma uriteskor, hatrafele szegelye van, elorefele meg kisebb a res ugyebar ahol bejon a por kintrol, de azert nem veszes, csak amilyen profi a tobbi resze, ez ugy kicsit feltunt
- es ha mar portartaly, akkor a hatso szuro is eleg fura, nem tettek be ele egy masik vekony halot, igy nagyon bemegy a lamellai koze a por, akinek nincs lehetosege kifujatni, es mosni sem akarja, az kenytelen porszivoval kiszivni hetente, mert a kis kefevel, amit adtak hozza, nem olyan konnyu kipiszkalni, es a nagyon apro port az se hozza ki amugy
- a viztartaly betoltonyilasa bar eleg eros gumidugoval van vedve, azert megis csak hajlamos a viz kibujni egy kicsit valahol, mert par csepp szokott ott allni ha el van forgatva pl takaritaskor, de a gepben vizszintben nem problemasHa esetleg valakinek van kerdese konkretan, megprobalok valaszolni szivesen, osszessegeben csak ajanlani tudom, de azt hozza kell tennem, hogy elpakolni el kell/erdemes minel jobban, ami ido, de cserebe nagyon szep munkat vegez ahova csak befer.
Udv,
v1rus -
CragON
aktív tag
Pót mop-ot, szűrőt honnan szerzitek be? Roborock S7-hez kellene.
-
veterán
válasz Caranita #19304 üzenetére
Enyém is néha nekimegy, de megtanulják. Nem néztem a videót, de ennyiből nem igazán lehet következtetést levonni. Hátha látja Midea tulaj, és válaszol. Én magam részéről nem tartom rossz választásnak. Jobb mint a kis Xiaomi.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Caranita
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős