- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony UBP-X800M2 régiómentesítés
- Asszociációs játék. :)
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- TOTP generátor PHP-ra
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
6120
tag
válasz Silent77 #19583 üzenetére
Köszi mégegyszer a kupont! Az én ilyen dhgate-es megrendelésem (túl)gyorsan teljesült. Megrendelés után 3munkanappal már hozta volna a posta (ausztriában lakunk). Épp nem voltunk itthon, így későbbre kértem a kiszállítást.
Két érdekesség a vásárlással kapcsolatban:
- revoluttal fizettem, de valamiért euróban vonta le és nem dollárban (288.75 EUR volt 321.xx USD.vel szemben) Kb jól váltotta az eur-usdt, csak meglepett, hogy nem arról a számláról rendezte (volt a dollár szlán is elég pénz)
- spanyol raktárból jött, de végig amazonos csomagként közlekedett. A feladó és a doboz is amazonos volt, pedig ugye a dhgate-ről rendeltem.Mindez semmit sem von le a porszívó érdemeiből. Bámulatos, hogy kb 10év alatt mennyit fejlődtek ezek a porszívók...
-
6120
tag
Üdv!
Nem vagyok teljesen kezdő porszívó témában, de kb az utolsó saját infóm kb8évvel ezelőttről származik. Akkor egy samsung navibotom volt, alapvetően jó emlékeim vannak róla. Aztán váltottam takinénire, mert ő nem csak porszívóz, hanem ágyneműt is cserél...
Most viszont úgy alakult, hogy ismét kellene egy robot a házhoz (két szint kb60+40nm).
Nincs háziállat, van viszont két gyerek. Néhány komód 8centis lábakon áll. Praktikus lenne, ha be tudna menni alá. Ezt el tudom engedni, illetve kicserélhetem a lábakat nagyobbakra. Mert a legvéknyabb xiaomi is 8,2centi....
Van ugye a lépcsó, azon jó lenne ha nem esne le. Mindegyikben van leesés-érzékelő?
Régen is kétszintes lakásban használtam a samsungot és az emeleten bárhová letetted miután kitakarított visszaállt arra a helyre. Az újaknál ez hogy van?A felmosással hogyan vagyok megelégedve? A szőnyegekkel mit csinál? Azt is felmosná?
Van egy ikeás poang fotelem. Annak a lábára a régi porszívónak néha felugratott. De mivel domború a láb sokszor el is akadt rajta.
Ezek ismeretében mit ajánlanátok? Pénzben jó lenne, ha 200-220 eurótól nem lenne több. Ja, én nem kellene, hogy karácsonyra ideérjen... (szerk.: ha ennyiért csak sz@r van, akkor hajlandó vagyok többet is fizetni érte)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Deame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Honda topik
- E-roller topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anime filmek és sorozatok
- Jófogás tapasztalatok
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- RAM topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kína-exkluzív Arrow Lake-S processzorral gyarapodott az Intel portfóliója
- További aktív témák...