- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-11-28 12:12 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Most csatoltam a porszívót egy másik MI fiókhoz. Itt már nem mutatta a korábbi elnevezését a szobáknak, ez eddig jó. Majd folytatom holnap a próbálkozást, resetelem, törlöm és újra telepítem. De még egy kérdés. Flolevac apphoz próbálom csatolni, megadom a Mi fiókhoz tartozó emailt és jelszót, de azt dobja hogy nem tartozik a fiókhoz porszívó. Na ez mi a fene? Lehet a szervert jól megadni? Mert Magyar szerver nincs, Európát és Kínát próbáltam, azoknál nem talált.
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
Mivel 3 rövid próba során nem akadt el, nem került offline-ba, ráküldtem a lakásra. Kb fél órát bírt egy menetben, aztán ment tölteni. Töltés után a hülyéje beragadt a kanapé mögé, ott szerencsétlenkedett, nem voltam bent, nem vettem észre. De egyből utána ment is tölteni vissza, tehát az akksival nincs rendben valami, vagy az azt kezelő/érzékelő résszel. De legalább már nem hal le takarítás közben.
-
@tco@
aktív tag
-
bcsarli
tag
-
bcsarli
tag
-
Nikaré
őstag
-
adm
őstag
A mostani tudásom szerint igen. 2 szennyfogó szőnyegen és egy saját lábtörlőn keresztül lehet a helyiségbe jutni. Akkor sem volt tragédia amelyik héten elmaradt a takarítás, értelemszerűen ha plusz szennyeződés van az nem marad ott. Jelenleg egy hátránya látszik a robotporszívónak hogy a falszegélyek rögzítése borzalmas.
Eddig megoldott volt irodaházon belül a takarítás, de eszközökre ennek az összegnek a harmadát lazán el lehet költeni és főleg tárolni csak más rovására megoldható.
Ha a takszer raktárba le kell menni minden alkalommal akkor már inkább 25-30 perc. Ehelyett elmenni a 20 méterre lévő mosdóba 2-3 naponta feltölteni és itthon bedobni a mosógépbe a 4-5 mopból egyet nem tűnik megoldhatatlannak. -
Vesa
veterán
-
ricogsm
őstag
-
ricogsm
őstag
Köszönöm ezzel sokat segítettél.
Át lett helyezve igen a szekrény alá tettem be. Igazából semmit nem takarítottam rajta a szűrőn kívül. Feltekert hajszálakat most szedtem le a hengerről. Kicsit elhanyagoltam szegényt.
Azt bírom benne ,hogy takarítás közben “megsértődik “ beszél valamit és visszamegy a helyére.
Át takarítom akkor az egészet.
Írok ha nem javult meg.
csekkolok mindent. A tetején a forgó valamin azon is kell nézni az infra t? -
Zigi
senior tag
Ugyanilyen robotom van kb 1 éve, még nem hibásodott meg. Szomorú vagyok hogy kefés a motor, de örülök hogy javítható. Szép munka!
Te honnan rendeled a tartozékokat? Most kopik el a második szett ali-s, főleg a vibrás mop használódik gyorsan, mert sok a járólap.ui: szerintem a mágnes nincs eltörve hanem két félből van emlékeim szerint

-
-cobra-
aktív tag
-
redbiro
őstag
-
Caranita
aktív tag
Nekem sima M7 volt, de gyanítom ugyanez.
Én sosem láttam ezt a kereket kiszedve, én magam sem szedtem ki soha.Amikor először kiesett magától, nem találtam ilyen kis csapágyat, így visszarakva csak lötyögött.
Könnyen lehet hogy benne maradt, csak a körülötte lévő rész "beszakadt" emiatt nem volt tovább tartása.
-
N4ri87
senior tag
Sajnos ez nálam mindenképp hiba, viszonylag rendszeres is. Hiába várok napokat, nem áll helyre. Amikor eldobja a mapot, szól is, meg telefonos értesítés is van, hogy "map data loss".
Ilyenkor sajnos vagy az újratérképezés, vagy egy valamiért nem teljesen jól rajzolt régi térkép visszaállítása a megoldás.
Elég körülményes, nem is igazán értem. -
toeki
senior tag
Szétszedtem, működött, majd a következő takarításnál 10 perc után megint nem forgatta a kereket. Csináltam róla videót, elküldtem az eladónak, erre sikerült 2 hónap után válaszolnia. 😬
Ugyanerre gondoltam h veszek egy kerék szettet alin, csak kicsit tartok tőle h nem oldja meg a problémát.
Még kb 2 hónapig garis, és ha jól emlékszem kb 4-5 hónapig használtam, ezért agyaltam rajta, h a 35%-ot feljebb kellene tornázni -
bcsarli
tag
-
bcsarli
tag
-
arni1
aktív tag
-
tranceplanet
addikt
-
solisko
csendes tag
-
atos30
aktív tag
Közben összedobtam egy gombmatricát. A szobaajtó kilincsénél van egy műanyag betét. Annak a belső átmérője pont 17mm, mint a gomb. Azzal körtrajzolva már elég jó lesz a matrica. Bevágtam egy résznél, hogy azért lehessen már látni, mit is csinál. Ez pro verzió, de a gomb ugyanaz. Bár nekem éjjeli irányfénynek pont jó, hogy világít

-
tutis
addikt
nem rossz ötlet, ami eszembe juttatta a következő kérdést: Ha letakarom a tükröt, csinálok egy teljes feltérképezést, remélhetőleg mostmár idegen szobarészletek nélkül, aztán mentem a térképet, az új takarításnál ha már nem lesz pl letakarva a tükör, visszajön Alice csodaországa, vagy a lementett térképet használja?
-
vrsptr
aktív tag
-
Lasersailing
senior tag
-
sxxorp
őstag
-
koma106
senior tag
-
yaksi
aktív tag
Köszönöm szépen a segítséget, sikerült. A fe frissítést azonnal megcsinálta, amikor bekapcsoltam.
Megvan a térkép, a szobák, annyi zavaró dolog van, hogy ha kiejlölök takarítani egy szobát, megcsinálja, majd átn3z a szomszéd szobákba is.... Tesz egy kört, aztán visszahegy, hogy kész ... Ezt nem tudom, miért csinálja..... -
Bviktor18
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget, tippeket.
A szivattyú volt a gondja, átnyomtam rajta egy kis vizet, mostmár működik, és ezek szerint a korábbi "üresjárat" hangja is eltűnt. Közben az applikacióból írtam supportnak is tegnap, ma válaszoltak, ugyanezeket a lépéseket írták le, egy resettel kiegészítve. Még egy kis videót is küldtek arról, hogy csináljam a fecskendővel a trükköt. -
atos30
aktív tag
Na közben kinyomoztam. Egy egyszerű [link] 5-600 forintos (kínából) membrános mini pumpa van benne. Úgy néz ki nyugottan át lehet nyomni rajta a vízet , ha épp nincs műkődés alatt. Két kis gumigolyó van a két végében, azok szoktak leragadni az ilyen kis vízpumpákban. (kávéfőzőmben más fajta van, ott működés közben kellett feltölteni vízzel , amikor beszáéradt.)
-
Bviktor18
csendes tag
Egyszer kiírta, amikor akartam és még nem volt rajta a törlő. Tiszta víz van benne, max alatt, a mágnes is megvan. Ha benyomom a szelepet, kicsi víz ki is tud jönni. Menet közben mintha hallani lehetne, ahogy a szivattyú dolgozik, mert ha dry módban indítom akkor nincs az az ismétlődő kis hang. Vagy nem is kellene hangnak lennie? 😀 Ment 50 m2-t és szemmel nem látom, hogy fogyott volna a tartályból. Most csináltam egy resetet, hátha segít. Néztem a porszívó alján a kis réseket, nincs eltömődve. Nem is tudom mit kellene látnom, ahol elmegy kicsit vizes "csíkot" húzna? Nem volt még mop funkciós porszívóm. [kép]
-
Silent77
veterán
-
Silent77
veterán
-
humigabi
aktív tag
-
pooty
tag
-
Attilaw
újonc
-
BiP
nagyúr
-
Mik76
senior tag
Koszi.
A meret relativ. Nem latom tul nagynak. A lenyeg szerintem hogy a keze ala kell dolgozni minden robotporszivonak. Elpakolni az utjabol, stb, es ha pl odebb kell mozgatni valami butort 5-10 centivel hogy beferjen melle, akkor meg kell csinalni.
Amiket a youtubeon lattam, hogy beszorult a wc meg a fal koze... En speciel a wc takaritast nem a robotomtol varnam, sot, ami keresztbe kasul kozlekedik a konyhaban meg a haloszobakban, az a kornyekere ne menjen olyan bakterium tenyeszeteknek mint a wc kornyeke.
Az elozo neato remek munkat vegzett ha mi is elvegeztuk a kotelezo dolgokat elotte. Nem hiszek benne hogy arra valo hogy egy rumlis lakasban probaljon jo munkat vegezni.
-
SteveBeard
senior tag
-
SteveBeard
senior tag
-
bacsis
Közösségépítő
-
Silent77
veterán
Nagyon szívesen, remélem beválik!
Aktuális akciók.
Viomi SE upgrade egyelőre nincsen.
360 S7 Laser Navigation Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárbó!
Kupon: 9TS15
204.36$Viomi SE!
EU raktárból! Megrendeléskor válasszuk Kínát! Lengyel raktárból fogják küldeni!
Kupon: SEUPGRADE618
218.92$Xiaomi VIOMI SE robotporszívó! Geekuying
EU raktárból!
Kupon: VIOMISEDF
199.99$Roborock S5 Max Laser Navigation Robot Wet and Dry Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BGANI044
349.99$Xiaomi Mijia 2 in 1 Robot Vacuum Mop Pro Vacuum Cleaner STYJ02YM!
EU raktárból! CZ és PL
Kupon: BGHU0989
235.99$Dreame Bot L10 Pro Robot Vacuum Cleaner.
EU raktárból!
Kupon: BGCZFDEL
$339.99Roborock S7 robot vacuum cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BGANI039
559.99$Viomi V3 2 in 1 Smart AI Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BGHU1010
309.99$Dreame D9 Robot Vacuum Cleaner Global Version 3000Pa!
EU raktárból.
Kupon: 8AESELETED19
273.10$Aliexpress általános kuponok.
GETAHMED3 — 3/30$
GETAHMED6 — 6/50$
9TS7 — 7/60$
GETAHMED11 — 11/90$
9TS12 — 12/100$
GETAHMED13 — 13/110$
9TS15 — 15/130$Aliexpress kuponok!
A kuponokat próbálgassátok más termékere is!
Kupon $50/6: 8AESELETED6
[link]
Kupon $90/11: 8AESELETED11
[link]
Kupon $120/14: 8AESELETED14
[link]
Kupon $160/19: 8AESELETED19
[link] -
poli27
veterán
-
SteveBeard
senior tag
-
Silent77
veterán
Különbséget nem tudom, de jó, hogy mondtad, mert az is nagyon jó áron van.

Ilyen olcsón még eddig nem volt.Midea M7 Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: M7RC60
194.00$
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa Rally
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Gyermekkorunk menő dumái
- Tesla topik
- További aktív témák...
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hallgatni.
Írok ha nem javult meg.

farkas26