Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolcsika222
csendes tag
válasz
alexandrosz
üzenetére
Köszi. S5 Max régebben volt nekem is. Tudom milyen😃
-
Chris1966
csendes tag
Ez a gen1 erre még nem képes, reset után megcsinálja ha elindítod.
Tudtommal csak úgy lehet ezt 'kérni tőle'
Ezért is volt reset, 1x 2x jó volt, most megint ezt csinálja, 'megőrül'
-
alexandrosz
aktív tag
válasz
Rolcsika222
üzenetére
Én nem, viszont vettem egy S5 Max-ot a minap és tegnap nagyon meggyőző első takarítást prezentált.
Régi modell, de nálam marad, mert rém szimpatikusan dolgozott. -
Rolcsika222
csendes tag
válasz
Rolcsika222
üzenetére
Valaki? Senki nem vett még vagy találkozott q7 max-val?
-
Chris1966
csendes tag
válasz
Lasersailing
üzenetére
Nem, nem ez lesz. 94-97% akksival megy vissza.

Nem, nem folytatja. Befejezi mintha vége lenne.
Ezért volt full reset, meg érzékelők takarítása stb. Régebben azt mondták akkor csinál ilyet, ha nem "lát" mondjuk pókháló stb. van az érzékelő(k) előtt. Le van tisztítva, és meghülyül.
Most 3m2 után hagyta abba, és elment dokkolni , hogy vége...
99% nem akku gond. -
Lasersailing
senior tag
válasz
Chris1966
üzenetére
Nem lehet, hogy az akksi kezdi megadni magát? Nekem mondjuk nem ennyire drasztikusan csökkent a takarított terület, és egyértelműen látszott, hogy 20% az akksi, azért megy tölteni, de az akksi csere nálam segített..
Ha nem csinálsz semmit amikor visszamegy tölteni, akkor töltés után folytatja a takarítást? Ha igen, akkor szerintem az akksi a gond.
Amikor abbahagyja, hány százalékot ír az akksira?
-
Chris1966
csendes tag
Sziasztok,
Segítsetek kérlek, első generációs Mi robotporszívó
Az utóbbi időben azt csinálja, hogy elindul és random befejezi a takarítást, és vissza is megy
dokkol. Érzékelők megtisztítva, kipucolva. Volt teljes reset is, újra hozzáadtuk a Mi Home-hoz. Semmi. Ma reggel megint elindult majd 10m2 takarítás után visszament dokkolni.
Szerintetek mi lehet az oka, mit lehet csinálni ezzel? Elég idegesítő, hogy nem tud rendesen teljes területet kitakarítani

-
Luigi962
őstag
válasz
bcsarli
üzenetére
Semmi extra, a rendelésednél válaszd a termék mellett a visszatérítés/javítás opciót, jelöld meg a visszatérítést és aztán írd meg mi a problémád és töltsd fel nekik a videót. Fognak 2-3 napon belül válaszolni esetleg még kérnek ezt azt aztán megírják mennyit gondoltak visszafizetni a számládra. Ezekről mind kapsz emailt is aztán elfogadod, ha jó! Korrektek szoktak lenni pl. nekem volt rúdporszívóra reklamációm, hogy nem volt a csomagban fali tartó, mondták 40 USD vissza, ha elfogadom. Elfogadtam és másik helyről megrendeltem 25 USD-ért.
-
válasz
ZsoAce
üzenetére
Igen, mindig így működik. Teljesen mindegy miből és hogyan vonja. A lényeg a végső ár! A fekete 349.99 a fehér 359.99, és kuponnal a fehér is 349.99 lesz. Reggel még mindkettő 399 volt, de közbe kapott egy Flash sale-t.
lejön még az allowance kuponnal $12 amivel kijön az ár amit írtam. Nem olyan bonyolult ez.
(#21576) Nem tudom miért kupon nélkül nézed az árakat. Mindig leírom, mennyi, és milyen kuponnal. + melyik allow kuponnal a legjobb.
-
gondoltam rá, illetve még esetleg úgy ha a főkefe nagyobb ellenállással találkozik, rendszeresen takarítom is, szépen forog, tisztán van tartva
factory reset után amúgy jól működik néhány percig, aztán megint turbón szív. médiumon is most mintha jól működne, csak a standardon vacakol
-
pooty
tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nem tudom pontosan mi alapján érzékeli, hogy meg kell emelni a szívóerőt, talán az alapján hogy megnövekszik a levegőszállítás ellenállása? Lehet egy szétszedéses takarítás is segítene rajta.
-
megpróbálom úgy is
reggel silentre raktam, és úgy végig silenten maradt, illetve most nem állt meg egyáltalán, 1 óra alatt végzett és 40%-ra merült. Sosem volt még fent az app korábban, ezért nincs viszonyítási alapom hogy ez mennyire rossz. Új korában amikor merülésig futtattam akkor azt az 1ó40p-et tudta mire bemondta hogy low battery. -
válasz
tranceplanet
üzenetére
Nekem eddig bejött, hogy megnyomom a start gombot és feltakarítja a nappali konyha ebédlőt. Aztán a következő töltésnél úgy is át kell emelnem egy nagyobb küszöbön, de onnantól megcsinálja a ház többi részét is
nem akarok tiltott zónákat, virtuális falakat, semmire nem használnám az applikációt.Nekem ez az egyszerű Essential is megfelelt amíg tette a dolgát, elég bután közlekedik valóban, de sosem hagyott ki semmit
meg különben is általában akkor megy amikor senki nincs otthon, úgyhogy legfeljebb a macskát zavarja a mozgásaezért sem tudom hogy egy 4x drágábbal funkcionálisan mennyivel lennék beljebb, nyilván ha tudom hogy ez az 50 ezres funkcionálisan ennyire nem bízható, akkor valami komolyabbat veszek

köszönöm az infókat, tanácsokat mindenkinek

-
Dreame Bot L10 Pro Robot Vacuum Cleaner Superb LiDAR Navigation!
EU raktárból!
Kupon: BGL10propro + 90/8%: [link]
$287.99Roborock Q7 Max Robot Vacuum Cleaner 4200Pa!
EU raktárból!
Kupon: BGq7q7max + 90/8%: [link]
$337.99 -
Rolcsika222
csendes tag
Sziasztok. +1 szintén a Roborockra.😃 És ha már itt tartunk. Mi a vélemény a Q7 Max-ról? Szemezek vele. Volt S5 Max-om. Hibátlan soha semmi baj nem volt vele. Nem tudom eldönteni, hogy megint s5 Max legyen vagy bevállaljam a Q7 Max-ot?
-
Luigi962
őstag
válasz
tranceplanet
üzenetére
+ egy voks a Roborockra !
-
tranceplanet
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nem igazán értelek.
Azt írtad nem akarsz applikációt? Az optimalizálást az első térkép mentés után meg kell csinálni a térképen, fel kell osztani a lakást szobákra, kitenni a tiltott zónákat, virtuális falakat, megadni a szőnyegeket hol legyen a No mop zóna stb . Igazából egyszer kell megcsinálni, utána már teszi a dolgát magától. Ezeknek az intelligens robotoknak pont az applikáció adja a sava-borsát. Neked akkor inkább egy random iLife robot lenne való. Én egy S5 Max robotot vennék, ha most kellene vásárolnom vagy egy S7, Roborock a legjobb beszállítója a Xiaomi márkának, a Roborock már bizonyított. Nekem egy Mop Pro robot van több, mint két éve, hibátlan, de ezt a típust már többen elégették itt máglyán jogosan. Én sem tudnám tiszta szívvel ajánlani másnak. Egy szó mint száz, Roborock gyártótól kell venni, azzal nem lehet mellé lőni. Ez az én szubjektív véleményem, a többiek is írnak neked okossagokat majd!
-
pooty
tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Egy tipp:
Esetleg még úgy próbáld ki, hogy medium szívásra teszed fixen, szerintem akkor nem kapcsolja be a turbó módot. Így egy köztes megoldás lehet esetleg az indokolatlan turbó bekapcsolásra. -
Ma raktam fel először az appot, hogy ezt az erős szívást lejjebb tudom-e venni, mert a parafa padlón is egyszer csak fogja magát és mintha a szőnyegre menne elkezd hangosan szívni és nem áll le, úgy meg 40-60 perc alatt lemerül, és megy vissza a dokkolóra.
Amikor még normálisan működött 1ó45 percet tudott.
Holnap rálesek erre hogy mennyit ír ki töltöttségre miután leáll és visszateszem a dokkolóra. Érdekes, ma is full töltöttségen 10 perc múlva leállt a szőnyeg közepén, se bekapcsolni, se resetelni nem tudtam, mintha halott lenne, de amint rátettem a dokkolóra feléledt, és el is tudtam indítani, és utána még legalább fél órát takarított, majd megint leállt a szőnyegen.
Gondolkodtam azon is hogy veszek egy használtat és átrakom belőle az alaplapot, de nem tudom érdemes-e erre pénzt költeni, igazából tök jól kiszolgált amikor jól működött, többre nem vágyom.
-
válasz
tranceplanet
üzenetére
Értem köszi.
Árukeresőn ez volt a top1 akkor, sok véleményt olvastam és azt szűrtem le hogy ugyanúgy feltakarít, csak ez butább, meg kevesebb dolgokra alkalmas az applikációban, azok meg nem érdekeltek, ezért vettem azt.
Csak 1 év után már sok a probléma vele.Lehet akkor nézek valami újat, úgy látom a xiaomi márka eléggé preferált.
Esetleg az igényeim tükrében tudnátok ajánlani valamit? Van egy szőnyeg a nappali közepén, minden más egyéb parafa és csempe, macskaszőr van, tudjon mosni. Ilyen virtuális falak, egyáltalán nem érdekelnek, alkalmazást sem akarok telepíteni.
-
pooty
tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nekem most 2 éves az alirol rendelt essential, idén rendeltem bele akksit, mert sajnos sokszor merült le teljesen és ez kivégezte. De azóta simán bírja.
Ha visszateszed a dokkolóra akkor mennyit ír ki töltöttségre? Ha nálad is lenullázódott?
-
tranceplanet
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Sajnos ez egy belépő robot, több embernek is akadt vele gondja. Én a helyedben vásárolnék egy új masinát: S5 Max vagy Dreame hasonló árban, esetleg S7. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy olcsón szeretnék megúszni és ezekkel az olcsó robotokkal van a legtöbb probléma. Alsó hangon is 100-120K összeget rá kell szánni.
-
Sziasztok.
Egy éves a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential.
Fél éves korára alaplaphibás lett, és amikor rajta van a felmosó nem működik. Felmosó nélkül jó, így azóta úgy használom (xiaomi szervizben állapították meg a hibát, és hogy az alaplapcsere annyiba kerülne mint egy új porszívó).Aztán jött valamikor nyáron hogy random szív erősen akkor is amikor nem szőnyegen van, van hogy normál módban, de gyakran turbó módban.
Legújabban pedig random leáll takarítás közben, de úgy, hogy be sem lehet kapcsolni. Ekkor ráteszem a dokkolóra, bekapcsol, és ismét lehet használni.
Szoftvert sosem frissítettem rajta, még csak wifin sincs, a rajtalevő gombbal használom kizárólag.
Ez a random lekapcsolás már végleg használhatatlanná teszi. Van esetleg bármi ötlet, hogy mi lehet ez, meg hogy random mitől szív erősen? Normális hogy ennyi idő alatt ennyi probléma legyen vele? Még megérteném ha nem vigyáznék rá, és nem tartanám rendszeresen tisztán.
-
Nikaré
őstag
válasz
spiderpig820
üzenetére
-
Nikaré
őstag
Hi!
Roborck S5max -hoz érkezett
Frimware update. -
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz
Luigi962
üzenetére
Köszi! Eddig nagyon elégedett vagyok vele, mopot bevizeztem előtte, bár ma pont elfelejtettem, de eredetileg mosás után ki is szoktam öblögetni a csap alatt. Padló ápoló jó ötlet, ezt is kiprószálom! Igen a házat már felosztottam szépen, tök jó a sw, szépen be tudtam állítani a határokat mindenhol és megy és csinálja. Pár naponta körbe küldöm és szépen összetakarít, kimondottan elégedett vagyok vele.

-
Lasersailing
senior tag
válasz
tranceplanet
üzenetére
Én lassan 5 éve használok napi szinten egy gen1-es porszívót, csak max fokozaton ment eddig és nincsen baja. Egyszer ki kellett pucolni a ventillátort, ide linkeltem is a leírást a tisztításhoz.
(működött, csak gyanús volt, hogy más a hangja, azért pucoltam ki) -
atos30
aktív tag
-
-
bcsarli
tag
Sziasztok!
Error 18 (Fan Error) hibaüzenettel áll le az S7, de csak turbó fokozaton. Normál-on körbemegy, a szőnyegen szépen felpörög. De a hangján érzem hogy erőlködik. Mindenképpen szét kell szedni a gépet a ventillátor miatt? A ventillátor maga tisztítható, vagy mindenképpen csere?
2 hónapos a gép
-
bepap
csendes tag
Sziasztok, tudtok valóban eredeti Roborock S7 tartalék kiegészítőket jó áron (elsősorban hepa szűrő, mop)? Robborockshopon nézegettem, de elég borsosak az árak.
-
toeki
senior tag
Nah így 2 hónap után nekem is reagált az eladó, h küldjek neki videót a hibás működésről....
Az M7 darabokban, a kerék forgórészeit szétszedtem, kitakarítottam, a kerékmozgató motort kiforrasztottam, tesztelgettem(működik...), a panelen az összes mérhető dologra rámértem, következő az lett volna h a FET-eket kiforrasztom, de addig már nem jutottam el.
Úgyhogy ma délelőtt azzal telt h összeraktam azért, hogy csinálhassak egy videót amire úgysem reagál majd.
Összeraktam, elindítottam ééés mozog, forog, halad, takarít, mindent csinál amit kell.
A legszebb az egészben, hogy fogalmam sincs mitől javult meg... -
garambe
tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben kezdte el azt csinalni a XIAOMI MI ROBOT VACUUM MOP PRO porszívó, hogy nem megy végig a teljes lakáson, hanem random helyeken megáll. Hibaüzenet nincs, app szerint a töltöttség is rendben van.
Tudtok segíteni kérlek, hogy mitől lehet ez?
Garancia nincs már a porszívóra. -
Shade45
senior tag
válasz
alexandrosz
üzenetére
Aliexpress, tárazz be a kopóalkatrészekből, enni nem kérnek.
-
Shade45
senior tag
válasz
alexandrosz
üzenetére
Lidar miatt Roborock, sokkal jobban manőverez, mint a kamerás megoldás.
-
alexandrosz
aktív tag
Még egy kérdés:
Ha nagyjából hasonló áron meg tudnátok venni, Xiaomi Roborock S5 Max-ot, vagy a Dreame F9-et választanátok? Lakás, 70nm, széles folyosó, nincs szőnyeg, nagyon alacsony küszöbök, semmi extra akadály.
Bár a Roborock Lidar-os (viszont régebbi típus), de összességében én nem találtam közöttük elképesztő különbségeket. -
erzol
őstag
Üdv!
Itthoni beszerzést találtam tűrhető áron, pár napos kiszállítással. -
erzol
őstag
Sziasztok!
Nemrég "megörököltem" egy roborock s5 max - ot.
Első pillanattól hibátlan, nem is értem miért nem volt eddig 5 macska mellett. (Van pánik rendesen náluk, hogy mi a frász ez...
)
Megoldható az, hogy a mi home-ban és a roborock alkalmazásban is online legyen párhuzamosan a kis rabszolga? -
alexandrosz
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a legolcsóbb és ajánlható gép, ami már rendes térképet is készít (mint pl. a Mi Robot Vacuum MOP / 1C)?
Előre is köszi a segítséget!
80e körül nézegetek, persze 5-10% eltérést még elviselek. -
Luigi962
őstag
Kezdtem 2 évig Xiaomi gen 1-el, ez még Roborock gyártmány volt és a maga idejében a legjobb volt. Aztán lett fél évig Xiaomi mop pro ami csere jeggyel a szervízben végezte majd most Roborock S7. Hivatalosan kaptam némi ráfizetéssel a szervíztől 2 év itthoni garanciával. Ezzel teljes mértékben elégedett vagyok mind szoftveresen mind pedig terméktámogatás terén. Ha nem akarsz magadnak problémákat csak tegye a dolgát a robi, de azt hibátlanul akkor Roborock az instant get ! Szerintem.
-
Liso
csendes tag
válasz
Luigi962
üzenetére
Szuper
szívem szerint én is az S7 felé húzok, de összehasonlítottam a mop2 proval és nem találtam semmi olyat, ami megérne +60 ezer forintot (mstore.hu árak (elvileg ez a hivatalos xiaomi oldal itthon azért akarok tőlük vásárolni)).
- Te hogy látod? Miért jobb az S7? Mivel tud többet?
- Miért vagy Roborock párti?
- Jelenleg milyen porszívód van és hol vásároltad?Köszi
-
Luigi962
őstag
válasz
D-LAN|FuRioN
üzenetére
Jó is lesz az még sokáig. Deep clean-t úgy csináltass vele, hogy a mopot előtte vizezd be és locsold meg 1 kupak padló ápolóval. Tutti lesz és illata is lesz a lakásnak. Helyiségenként be tudod állítani hol mit csináljon/porszívózás és milyen szívóerővel, illetve mop legyen vagy ne és ha igen akkor milyen intenzív, stb.
-
Shade45
senior tag
- Honnan érdemes rendelni külföld vagy hazai cégek? Pl: Xiaomi mstore/ iRobot irobot.hu
Ezt neked kell mérlegelni, hogy egy esetleges külföldi garanciáztatást be vállalsz-e (olcsóbban hozzájutsz a robothoz), vagy fizetsz egy picit többet, és akkor az itthoni boltot tudod zaklatni a garancia miatt. (Én itthonról rendeltem, a RoboFoxtól);- Külföldi rendelés esetén a garancia mennyire macerás?
Ezt passzolom.- Tapasztalatok alapján melyik konkrét modellt ajánlanátok a fent leírtak szerint?
Nálam egy Dreame L10 Pro teljesít szolgálatot, most már 1 hónapja, nagyon elégedett vagyok vele. Árban itthonról 130-150 között mozog.Macska: nem gond neki, kikerüli; abban az esetben probléma, ha pont az ajtóba fekszik és nem hajlandó arrébb menni, a robot meg szeretne tovább haladni a következő helyiségbe.

Nálam a kezdeti időkben hűségesen követte mindenhová, és ellenőrizte, hogy jól dolgozik-e a masina...
-
xcamper
csendes tag
válasz
xcamper
üzenetére
Egyelőre ennyi jutott eszembe, összeszedetlen az írás és biztos tartalmaz helyesírási hibát is, elnézést érte...a vonaton volt csak időm leírni:
Megvolt a beüzemelés és azóta már pár kör tisztítás is volt.
Vegyesek az érzelmek...
A szívóteljesítménnyel nincs probléma, hozza a roidmis vonalat. A felmosás nem annyira hatékony, mintha felmosóval csinálnám, a nagyon régóta száradó mocskot csak másodszori odalküldésre tüntette el (bár itt a csempézés minősége tuti rontja a dolgot, tiszta hepe-hupa a legtöbb helyen), szóval ezt részemről egyelőre se nem értékelem pozitívnak, se nem negatívnak. Ami viszont pozitív az a mop mosás. Rengeteg mocskot leszed (a macskaszőrt is) a koszos vizes tartály elég szürkés/fekete vizet tartalmazott a művelet végén. A mosáshoz aránylag sok vizet használ, bár ez relatív kinek mi a sok. Nekem 9 perces mop mosással elég sok, 12percessel tűrhető, viszont anyagilag a desztillált víz elég drága mulatság lesz hosszú távon, erre majd ki kell találnom valamit (mondjuk ha nem mozogna rosszul, akkor lehet ez a része is koktséghatékonyabb volna).
Portartály ürítés tökéletes, jobban kiüríti, mint az Eve.
Az első porszívózás előtt körbejárta a házat és csak feltérképezést csinált, ilyennel a Roidmi Eve Plus esetén nem találkoztam, sokkal jobban dolgozott utána és a térkép auto tagolása is sokkal jobb lett, mint "testvére" esetén.
Már jött rá szoftverfrissítés, remélem nem az utolsó, mert most jön a feketeleves. A mozgása kritikán aluli az Eve-hez képest. Előfordul, hogy izomból belemegy tereptárgyakba, beszorul a küszöbbe...nem képes korrigálni, hogy akkor hátra és más ívben ráfordulni vagy valami, amit a másik simán megcsinál...töltőre is néha szenvedősen megy fel (itt gyanítom én is ludas vagyok, mert nincs meg minden irányból a fél méter a bázisállomás körül), ritkán össze-vissza megy, nem úgy ahogy számítanék rá.
Az formája és mérete elsőnek nekem nagyon kicsinek tűnt az eve-hez képest, viszont azt kell mondjam a székeket ezerszer jobban körbe tudja járni és a teljes takarítás se sokkal hosszabb (rövidebb a szívó rész). -
Liso
csendes tag
Sziasztok tagok!
Szeretnék vásárolni egy robotporszívót 80 m² lakás takarítására. A takarítandó területen laminált padló és kb. 2 cm magas küszöbök találhatóak (felmosás nem szükséges). A későbbiekben macska is lesz, így olyat szeretnék, aminek ez nem akadály.
Az összefoglaló alapján szisztematikus mozgású gépet szeretnék vásárolni, mivel nagyrészt akkor takarítana, amikor nem vagyunk otthon. Xiaomi és iRobot ami szimpatikus, így első körben.
Kérdések:
- Honnan érdemes rendelni külföld vagy hazai cégek? Pl: Xiaomi mstore/ iRobot irobot.hu
- Külföldi rendelés esetén a garancia mennyire macerás?
- Tapasztalatok alapján melyik konkrét modellt ajánlanátok a fent leírtak szerint? A pénzfán jelenleg még nincs termés, így ha kedvező árú az eszköz az se baj
- Jelenleg van valami bestbuy ajánlat?Köszönöm!
-
Shade45
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Töröld a térképet, és készíts egy újat.
-
BoneDragon
veterán
Ez a D9 max kezd csalódás lenni. Utóbbi 1-2 hétben elkezdte csinálni, hogy kihagy helyiséget. Van hogy a fürdőt, van hogy a hálót. Most pl csak a nappalit csinálta meg. Mondom mi a fene, jó akkor Room opción belül kiválasztom mindegyiket, menjen szépen sorba... aha, most meg kihagyta a hálót.
Más robotporszivónál is előfordul ilyen, vagy csak ennek ennyire fos a szoftvere? -
oszy
veterán
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential (SKV4136GL)
vs.
Rowenta X-PLORER SERIE 45Vagy van kihagyhatatlan "kínai boltos" ajánlat?

-
Roborock S7 Pro Ultra Robot Vacuum Cleaner Self-Cleaning & Emptying 5100Pa Powerful Suction!
E️U raktárból!
Kupon: GKBS7PRO
$1053.52 -
tng
tag
Sziasztok!
Roborock S5 maxhoz tud esetleg valaki EU raktáras tartozékokat jó áron? A szilikon oldalkefe belegabalyodott a hosszú szálú szőnyegbe, és ez eléggé kicsinálta. Ezért minél hamarabb szeretnék újat, ha lehet. Igazából mindent rendelnék hozzá, hogy legyen, ha kell. Ezt néztem Alin, de Kínából jön, és gyanúsan olcsó. [link] Nem vagyok egy nagy Banggood meg Ali-mágus, elnézést, ha nagyon triviálisat kérdezek. Az fontos, hogy a szilikon oldalkefe legyen hozzá.
Köszi!
-
bcsarli
tag
Sziasztok!
A Banggood-ról rendelt 2 hónapos S7 ma takarítás közben "Fan Error" hibaüzenettel leállt. Van erre valami megoldás? A weboldalal nem kezdenék bele egy végtelen levelezésbe, szerintem úgysem segítenek.
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Tudnátok linkelni valami jó beszerzési forrást SDJQR02RR pótalkatrészekhez?
köszönöm -
kletyo
csendes tag
-
kletyo
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Azonnali játékos kérdések órája
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

reggel silentre raktam, és úgy végig silenten maradt, illetve most nem állt meg egyáltalán, 1 óra alatt végzett és 40%-ra merült. Sosem volt még fent az app korábban, ezért nincs viszonyítási alapom hogy ez mennyire rossz. Új korában amikor merülésig futtattam akkor azt az 1ó40p-et tudta mire bemondta hogy low battery.

)
szívem szerint én is az S7 felé húzok, de összehasonlítottam a mop2 proval és nem találtam semmi olyat, ami megérne +60 ezer forintot (mstore.hu árak (elvileg ez a hivatalos xiaomi oldal itthon azért akarok tőlük vásárolni)).
Eddig jó vételnek tűnik.
farkas26