- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackJack21
tag
válasz
noorbertt #19659 üzenetére
Már én is megcsináltam volna ezt, de Őszintén megszerettem a Roborock alkalmazást ( stabil, egyszer sem volt vele probléma, gyors).
Anno utánaolvastam, de már nem emlékszem, hogy olvastam volna. A Mi Home alkalmazást lehet integrálni a Home Assistant alá, de meg szeretném hagyni a Roborock alkalmazást is. Ez megoldható? Vagy ez bukó? A token frissül gondolom a program indításakor.
(Mire eddig eljutottam az írással, rájöttem, hogy miért nem lehet)
A Mi Home-nál csak egyszer generál tokent, a Roborocknál, pedig indításonként vagy időszakosan...A programok közötti átállásnál megmarad a térkép, vagy mindent újra be kell állítani, fel kell vetetni?
-
bandigno
senior tag
válasz
noorbertt #19591 üzenetére
Beharangozó Videó
S7 MaxV Ultra -
Galahed
senior tag
válasz
noorbertt #15029 üzenetére
Vagy úgy hagyja abba a helyiség felmosását, hogy rögtön át tudjon menni a következő helyiségbe.
Nálam (S6 maxV) most is porszivózik (akár turbó vagy max módban) miközben feltöröl és úgy megy át máshová. De nem hiszem , hogy akár max szivóerőnél is bármilyen vizet (hiszen csak nedves a kő) felszivna és az belekerülne a motorba...
-
Zeki
nagyúr
válasz
noorbertt #14234 üzenetére
Valóban, de Mediamarktban is van, és ott biztos nem problémáznak a garanciával. Ja, drágább.
Telekomnál is szokott lenni készleten, drágább, de ott sem szarakodnak a garival. Szerintem.
Az olcsóságnak mindig van hátulütője. -
Galahed
senior tag
válasz
noorbertt #14119 üzenetére
én még 197e Ft-ért vettem, (1 hónapja) utána hirtelen felugrott az ára 265e-re, utoljára az Alzánál láttam, 226e-ért, most jelenleg a mishopban van 229e-ért... idén talán nem de jövőre szvsz biztos olcsóbb lesz, de hát ugye a forintunk is megcélozta a 400-as eurót...
Kint meg 670USD és a csillagos ég között mozog, 49% -os kedvezménnyel 722USD ???? nevetséges....
Szóval nem hiszem , hogy idén sokkal lejjebb menne.... -
ITI-san
tag
válasz
noorbertt #13418 üzenetére
Szia! A ruhaszárító lábait kösd össze vmi kötéllel ahol át akar menni rajta. Így az ütközés érzékelő miatt "lepattan" róla, Öcsémnél így van megoldva.
Az S5 max jobb gép nem vitás de ő is megakarja majd hágni a ruhaszárítót... Mondjuk azon is elgondolkodhatsz hogy eladod, odaadod vkinek a S5 - öt és veszel S5 max - ot, az már több szintes házban is jól működik. Csak a gépet kell felvinni "levinni" a dokkoló maradhat ott ahol van. -
válasz
noorbertt #13262 üzenetére
Elvileg megy. Előbb takarítsa a no mop zónát, utána a másikat. nekem az nem jött be, hogy a szőnyegen koszos lesz a mop kicsit és volt, hogy utána hagyott szöszöket a felmosásnál. persze lehet, hogy a szőnyeg nem jó hozzá. Ezért nálam nincs fent a no mop zónánál a mop.
Arra figyelj, hogy az biztos, hogy csak úgy működik, ha a moppal nem kell átmennie no mop zónán a takarítás közben, mert azt nem fogja megtenni. Nálunk a nappalin nem tud úgy keresztül menni, hogy ne menjen szőnyegen, ezért az utána lévő szobákat csak akkor tudja felmosni, ha odaviszem.
-
válasz
noorbertt #7643 üzenetére
Ennek komoly szintjei vannak. Egyik szomszédunknál a fű sem mer ferdén nőni és ez kicsit sem vicc, a másiknál járatok vannak az udvaron is. Nem hogy az épületben. Persze haragszanak egymásra. Sztem mi normálisak vagyunk (és ők sem zakkantak), a kettő között. Ide költözés után 6 köbméter szemetet vitettem el, további olyan 2 ment el azóta kisebb körökben a házból és kintről, de még nem látom a véget, viszont már jó benézni hozzánk. Az autónak meg van engedve, hogy koszos legyen, de a motorom még csak én láttam koszosan. Pl itt: [link]
Én láttam a fent említett járatos dolgot házon belül, de láttam milyen ha valahol ragad a zokni a padlóhoz, nincs még csak törekvés sem a szépre. Persze minden szereplő az utcán átlagnak látszik. Egyiknek érdemes lenne látni az instáját. Még ott is csak a szakavatott szemek látják meg az agybajt. -
ACE-
addikt
válasz
noorbertt #7337 üzenetére
Gondolom nem úgy kezdte az illető, hogy elmondta, nincs root, tehát ha hozzá sem nyúlt volna, és úgy nem működik a LIDAR, akkor is ugyanígy álltak volna hozzá. Az meg hogy nincs kipróbálva, annyit jelent, hogy nem minősül DOA-nak, ettől függetlenül a garanciának ugyanúgy élnie kell rá... de az úgy semmiképpen sem garancia, hogy Te fizeted az alkatrészt, és még neked is kell beszerelned.
-
ACE-
addikt
válasz
noorbertt #7327 üzenetére
Pont azért, mert nincs szó a postaköltségről, ezért kérhet el simán érte bármennyit... így az alkatrész árát is beépítheti. Ha gondod van, pereld be...
Nem mellesleg visszajelzést csak a csomag megérkezése után néhány hétig adhatsz le... szóval ez sem járható út... sajna elég kiszolgáltatott az ember Ali-n, Paypal-al vásárláskor is csak 180 napig... -
sz_gabor
tag
válasz
noorbertt #7255 üzenetére
Szia!
Nem akarok nagyobb sikereket elérni.
A programokat nem én készítem (pl. Valetudo), és a leírás jó részét is innen onnan( orosz,angol,német oldalakról), természetesen kipróbálva és saját tapasztalattal bővítve, módosítva.Természetesen a csomagokat én készítem.
Én a magyar xiaomi közösségnek készítettem a leírást és a csomagokat.
Csak ezt az érdektelenséget nem értem, szerintem ez egy sokkal nagyobb durranás mint a magyar hang és mégis a közönyösséget érzem (még kérdéseket se tett fel senki vele kapcsolatba (pl....ezt is be lehet vele állítani? ,.. hogyan lehet vele megoldani? stb.)).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- HTPC (házimozi PC) topik
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Okos Otthon / Smart Home
- Fujifilm X
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged