- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamie
őstag
Csoki! Roborock Q7 maxra tudtok valami Fain promóciós kódot geekbuyingon?
Köszönöm
-
krapumaki
újonc
Köszönöm a hasznos tanácsokat!
Elvileg hétfőn érkezik a csodamasina.A tartalék és csere célra rendelhető mop-ok között látok kéket, szürkét és fehéret is.
Aminek nincs külön rezgő zónája azt eleve kizártam.
De a többi között van különbség?
Próbálta már ezeket valaki összehasonlítani? -
bcsarli
tag
Nálam az 55 m2-es lakásban 38 m2-t ér el a bútorok miatt. Így egy tartállyal bőven fel tud törölni 3-szor.
-
válasz
BlackJack21
üzenetére
Levegő maradt benn? Kissé ferdén tartva szinte csurig lehet tölteni.
-
BlackJack21
tag
válasz
bcsarli
üzenetére
Az lehet, de én most mértem ki, mérőpohárral. Így 250ml fért bele, több esetén már kifolyt volna.
szerk: A gyári adat egyébként 300 ml.
-
bcsarli
tag
válasz
BlackJack21
üzenetére
Az S7-nek 350 ml-es a tartálya
-
BlackJack21
tag
válasz
krapumaki
üzenetére
Most lemértem, 30m2-re 1dl vizet használt fel. 250ml-es a tartálya, tehát olyan 75m2-re elegendő intense módban egy feltöltéssel.
Ennek a területnek a porszívózása és felmosása 83%-ra merítette az akkumulátort.Mi is vizes( és domestosos) moppal tesszük fel és úgy indítjuk.
-
krapumaki
újonc
válasz
BlackJack21
üzenetére
Köszönöm, akkor egyelőre csak mop-okat rendelek.
Az akku is érdekes, de arra lettem volna igazából kíváncsi, hogy a víz a legmagasabb (intense?) fokozaton hány négyzetméterre elég.
-
BlackJack21
tag
válasz
krapumaki
üzenetére
A fekete oldalkefe a fekete burkolatoshoz lenne, mindegy a színe ( a fehér szilikon viszonylag gyorsan besárgul). Én is szinte azonnal beszereztem egy ilyen szettet, de csak a mopokat használjuk. A többi még nem érte el a csere idejét ( pedig 1 éve megy szinte minden nap, eddig 5684m2-t ment, és a szűrő még 27%-os, az oldalkefe 45%, a főkefe 64%. ). A mopból a gyári el lett használva, most 5db van felváltva használva, így talán kevésbé kopik. A fokozatok esetünkben turbo és intense. Ezzel kb. 15%- ot csökken az akku üzemideje 10 m2- re vetítve.
-
Freddzger
csendes tag
Kicsit bizonytalan vagyok, visszaolvastam sokat, de még mindig nem tudom eldönteni.
~50 nm, fele-fele laminált és járólap, egy térkép, max 1.5cm küszöbök. Macska még nincs, de valószínűleg lesz. Szőnyeg: 1 darab, rövid(ebb) szálú. Igény: napi jellegű porszívózás és feltörlés. (mármint a padlót, a szönyeget hagyhatja). Mindenképpen hazai vásárlás.
Jelöltek:
Dreame F9
Dreame L10 Pro
Roborock S5 maxS5 Max és L10 Pro közötti árkülönbség már mondjuk nem nagy, HA tényleg annyival jobb. Az F9-en "felüli" feature-ök közül szerintem max a széthagyott dolgok kikerülése, ami számíthat (az sem olyan rengetegszer fordul elő, de azért néha igen). Viszont mind a porszívás és a feltörlés minősége miatt megérheti az extra árat bármelyik drágább modell szerintetek?
-
Brave_86
aktív tag
válasz
Brave_86
üzenetére
Mégis sikerült megrendelnem a kuponos áron. Igaz, hogy a kupon már érhető el, de jött egy mail, hogy nem fejeztem be a rendelést és még megtehetem a kuponozott áron.:
One last step to get your order!
Hi
Order xxxxxxxxxx is awaiting payment completion! Pay as soon as possible to receive your order. If you have paid already, please ignore this email.
----
Order confirmation
Hi,
Thank you for shopping with us. Your order xxxxxxxxxxx is confirmed. We'll let you know when your order ships.
Order total US $313.55 -
krapumaki
újonc
Köszönöm a segítséget, megrendeltem a Roborock S7-et.
Minden nap egy 55m2-es lakás teljes porszívózása és feltörlése lesz a feladata.
Előrelátóan rendelnék hozzá kopó és tartalék alkatrészeket.
Sokféle szett van. Mire lesz szükségem, miből mennyit rendeljek?
Háziállat és szőnyeg egyelőre nincs, mészkő padló (majdnem járólap) és laminált padló van.Illetve látok fekete és fehér (hogyishívják ötágú propeller jellegű) forgókefét. Különböző felületre valók vagy különböző szennyeződésekre, vagy csak esztétika a különböző színű géptesthez?
És mire számítsak, melyik fokozaton mekkora területet tud majd feltörölni egy feltöltéssel?
-
válasz
Nikaré
üzenetére
A száraz tényeket írom.
Nagyobb szívóerő, 2000 vs 4200Pa, nagyobb portartály, nagyobb víztartály.
Picit ráncfelvarráson esett át, cserélni nem éri meg szerintem.Roborock Q7 Max+ Robot Vacuum Cleaner with Auto-Empty!
EU raktárból! Ajándék 6db mop.
Kupon: NNNDB6R1XKUY7
$460.38 -
goku888
tag
Sziasztok
remélem maradhat a csoportba a kérdés de egy olyan gondom lenne hogy Deerma VC20 pro porszívómnak nem forog a keféje -
-
Roborock S7 Robot Vacuum Cleaner with Sonic Mopping Auto Mop!
EU raktárból!
Kupon: BG30PCStopS7 + 5% [link] vagy $10 [link]
$389.99JIMMY JV63 Handheld Cordless Portable Vacuum Cleaner 130AW 20000Pa!
EU raktárból
Kupon: BGJIMMY63a + 5% [link] vagy $10 [link]
$123.00JIMMY JV53 425W Handheld Cordless Vacuum Cleaner with HEPA Filter 125AW 20KPa!
EU raktárból.
Kupon: BG115jv53 + 5% [link] vagy $10 [link]
$105.00 -
MBalu0001
csendes tag
Szerintem, az s5 max is elég a lakáshoz amit írtál, igazából csak az a kérdés hogy Neked mik az igényeid, mit szeretnél mit csináljon, illetve mennyi pénzt szánsz rá..
Az s7-et meg tudod venni magában, s7+néven a dokkolóval, vagy csak a dokkolót is külön késöbb.
Az ultra dokkolót az s7 max V-hez lehet. 3 verzió van, külön a robot(s7 maxV), s7 max V plusz(ez a csak porürítő dokkoló), meg az s7max V ultra, itt már az ultra dokkoló feltölti a robotot vízzel, valamint kitisztítja a mop-ot.Az s7 és s7 max V közt nem csak a szívóerőben van a(z árbeli) különbség, hanem ennek már kamerás elkerülő rendszere is van amivel fel tud dolgokat ismerni (pl papucs, esetleg kutya sz*r..stb, amit jelöl is a térképen meg el is kerüli elvileg)amire rá is tudsz csatlakozni mobillal mondjuk a munkából mint egy webkamerára.
Valamint nemrég kijött az s7 pro ultra, ami igazából az s7 maxV az akadályfelismerő kamera rendszer nélkül, ultra dokkolóval. -
Tozo
csendes tag
Sziasztok,
En is robot porszivo vasarlas elott allok. Ez lesz az elso, tehat semmi tapasztalatom nincs ilyenekkel.
A lakas olyan 90m2, szonyeg csak a bejarati ajtonal van, illetve a furdoben, de mindenhol mashol fapadlo. Nekem a porszivozas resze a fontosabb, feltorles nem igazan kell a fapadlo miatt. Haziallat sincs.Olvasgatva a forumokat szerintem a sima Roborock S7-el probalkoznek be (ha van valami mas ami jobban passzolna ehhez a felallashoz, akkor szivesen varom a javaslatokat).
Ez gondolom egyben kitudna porszivozni az egesz lakast megszakitas nelkul?
Talaltam egy linket ahol olyan 300m2-t ir, tehat gondolom azzal nem lesz problema.
Probaltam osszehasonlitani a kulonbozo verziokat (S7-en belul) es ami engem meg erdekelne az az extra tartaly a dokkolonal ahova a porszivo kitudja a tartalyat uriteni.De jol latom, hogy ehhez a verziohoz az akar kulon is megvasarolhato?
pl itt:
robotworld
banggoodMivel ez az elso ilyen porszivom, igy ugy gondoltam, hogy ha arra szuksegem lesz a jovoben, akkor megvasarlom kulon.
Par hozzaszolassal korabban MBalu0001 emlitette az ultra dokkolot, de az mar vizes tartaly is egyben, ugye? Tehat nem csak port tud extran gyujteni.
Meg neztem a Roborock S7 MaxV-t, ami ahogy latom erosebb szivo erovel rendelkezik, de nem tudom, hogy az a nagyobb ero (2,500Pa vs 5,100Pa) meger-e annyival tobb penzt?
-
MBalu0001
csendes tag
válasz
krapumaki
üzenetére
Pont ezt írtam, hogy drágák, de ami igényt írtál, azt ezek tudják..
Az s7hez kb biztos vagyok, hogy nem jön ki ultra dokkoló, mivel kijött a q7 az s7max v meg az s7 pro, ezeket fogják inkább tolni szerintem, a piac meg már afele megy hogy az ilyen ultrákat rá lehet majd kötni a vízvezetékre hogy még azzal se keljen foglalkozni hogy az ultra tartályt fel kelljen tölteni vízzel, meg egyéb fejlesztések..
Ha gondolkodsz egy ultra dokkolón akkor az alap s7 pro-ra fókuszálj, ahhoz fogsz tudni ultra dokkolót venni ha úgy van. -
krapumaki
újonc
válasz
MBalu0001
üzenetére
Az ultrák ultra drágák.
Még ha be is esik az áruk a felére, akkor is 200 felett leszek.
De csodálkoznék, ha 300 alatt hozzá lehetne jutni az idén egy öntöltős-önürítős változathoz.
De a jövő nyílván ez, csak még drága.A pluszok ugyan ürítenek, de én minden nap szeretnék feltörlést is.
Ha már úgy is kézbe kell venni a feltöltéshez, akkor nem nyerek annyit, hogy megérje a 100eFt körüli tobbletkoltseget.Azt gondolom, hogy megveszem az alap S7-et és ha később kijön hozzá egy ultra dokkoló, akkor az addigi tapasztalatok alapján már jobban el tudom majd dönteni, hogy megéri e nekem.
Mert nekem ez lesz az első robotporszívóm. -
phoenix1989
addikt
viomi se
miért csinálja azt a porszívó, hogy mikor mindenhol járt nem áll le hanem vissza indul a dokkolohoz és ott fel alá járkál? aztán vagy megunja és leáll vagy nagy nehezen befejezi és vissza megy a dokkolóra. egy jó ideje ezt csinálja. amikor megvettem minden gond nélkül működött. ha újra térképeztetem azt rendesen megcsinálja. a nagy körnél járkál fel alá a kicsinél kellett volna jelezni hogy végzett.
-
MBalu0001
csendes tag
-
krapumaki
újonc
válasz
krapumaki
üzenetére
Egyre inkább az az érzésem, hogy egy S7-re van szükségem.
De továbbra is várom a megerősítést!Illetve az is érdekelne, hogy jobbak e (mennyivel jobbak) a kamerás robotok. És a kamera kiváltja e a lidar -t, vagy csak kiegészíti?
Árban hol kezdődik ebben a kategóriában az, ami legalább az S7 paramétereit teljesíti? -
macii97
senior tag
válasz
tvamos
üzenetére
Be lehet állítani no-mop zónát, akkor ott nem mos fel pl. szőnyegeken ha rajta van a víztartály. Sőt olyan is van már ami 1 centivel megemeli a felmosót ha szőnyegre megy és akkor nem kell kínlódni no mop zónákkal se :)
Nálunk van egy elég kényes sötét gyakorlatilag nagyobb lábtörlő/cipőkoszfogó szőnyeg arra vizes popsival is ráengedem, megtörli a tetejét. Alig-alig lesz csak nyirkos még legmagasabb vízfokozaton is és így az a szőnyeg is szép.
Hosszabb szálún nemigazán tud közlekedni a felmosóval mert nagyon nagy lesz a tapadás, a nagyon hosszún meg amúgy se megy el. -
krapumaki
újonc
Sziasztok!
Robotporszívót fogok vásárolni.
Sokat olvasgattam a témában, mostanra már teljes a káosz a fejemben.
Azt gondolom, hogy ezek a fontos szempontok számomra:
- panel lakás, 55m2, küszöb nincs csak burkolatváltó,
- a padló 50%-ban matt mészkő (mondjuk, hogy járólap), 50%-ban laminált padló,
- az átlagosnál nagyobb a padló felület, mert a bútorok úgy lettek tervezve, hogy a robot alájuk férjen,
- a robot maximális magassága 120mm lehet, de 100mm-nek jobban örülnék,
- lézervezérelt, vagy kamerás robotra gondoltam,
- a felmosásnak örülnék, de ha csak feltöröl, az is elég,
- szőnyeg egyelőre egyáltalán nincs, ha lesz, akkor is csak rövid szőrű,
- háziállat nincs,
- örülnék neki, ha önürítős lenne, de ha a vizet nem tölti utána, akkor minek,
- 100-150eFt körülre gondoltam, de ha van értelme, akkor lehet kicsit feljebb menni,
- minden napi használatot tervezek, a lehető legkevesebbet szeretnék kézzel takarítani,
- hosszú távú használatot tervezek, ezért fontos a garancia érvényesíthetősége.A kérdés: milyen márkájú, típusú készüléket vegyek (esetleg hol)?
Vagy: milyen kérdéseket kell még feltennem magamnak? -
tvamos
nagyúr
-
BoneDragon
veterán
válasz
macii97
üzenetére
Na ezért nem szabad bekapcsolni ha nem vagy otthon.
Macskám szeret hatalmas játék közben elpottyantani 1-1 db-t.
Múltkor jöttem haza, már majdnem teljesen sötét volt és van vagy 3-4 hajgumi amivel játszik. Én meg belerúgtam az egyikbe neki, jó nagyot repült és a végén koppant... Wait, miért koppant a hajgumi???!!! Sírtam a röhögéstől domesztoszozás (?? nehéz szó) közben is. 
-
Sliderxy
senior tag
válasz
macii97
üzenetére
Hát ezek mindent tudnak csak felmosni nem. Arra más kategóriát néznék. Inkább törlés, amit tud, de az is hagy kívánni valót maga után. Ha meg kutyapiszkot kell a házban
feltakarítani akkor már nem ezzel állnék neki. Bár remélem ez csak vicc volt vagy a kutya által okozott piszokra gondolsz, mert ez így elég szarul hangzik.
Szó szerint.
-
macii97
senior tag
válasz
tvamos
üzenetére
Arra jó a felmosás, hogy a napi/heti minimális port ami marad a porszívó után a padlón összeszedi. Kiömlött kakaót, kutyapiszkot ilyesmit persze nem mos fel.
Én néhány csepp 20% ecetet szoktam belerakni a tartályba, így nincs vízkő és friss illata is lesz a helyiségnek felmosás után.
-
tvamos
nagyúr
-
Sliderxy
senior tag
válasz
tvamos
üzenetére
Igen ezek selejtek.
Viccet félretéve, van ez olcsóbban is csak utána kell keresni:
Xiaomi Roidmi EVE Plus -
Sliderxy
senior tag
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Van olyan ajanlott robot, aminek a dokkoloja nem csak feltolti, hanem a porkazettat is uriti? Mennyi zsetont kell erre elkuloniteni? -
Csak mai nap!
Xiaomi Mijia 1C 2 in 1 Smart Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: [link] + $10 [link]
159.99Kupon megszerezzük az első linken, és a kosárban kiválasszuk. + 10$ allowance kupon.

-
Roborock Q7 Max vacuum cleaner robotic sweeper 4200Pa!
EU raktárból!
Kupon. A5F2B359808F
124.377FtDreame D9 Max Robot Vacuum Cleaner 4000Pa!
EU raktárból
Kupon: BG225D9max + 5% [link] vagy $10 [link]
$215.00Roborock Q7 Max Robot Vacuum Cleaner 4200Pa!
EU raktárból!
Kupon: BGQ7max30 + 5% [link] vagy $10 [link]
$335.00Shunzao Z11 Max Cordless Vacuum Cleaner 26000Pa 125000rpm 60 Mins Runtime!
EU raktárból!
Kupon: BGshunzao01 + 5% [link] vagy $10 [link]
199.99$Roborock S7 Robot Vacuum Cleaner with Sonic Mopping Auto Mop!
EU raktárból!
$389.99Xiaomi Mijia MJXCQ01DY Stick Handheld Vacuum Cleaner 16000Pa!
EU raktárból!
Kupon: BGXMIVacuum + 5% [link] vagy $6 [link]
51.99$ -
Sliderxy
senior tag
válasz
szotyika77
üzenetére
Szia!
Én ezt használom nagyobb felületen, tökéletesen megfelel erre a célra:
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop EssentialVan benne feltörlő funkció is, de ha nem akarod használni akkor nem rakod fel rá a mop-ot és akkor csak porszívózik.
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Nagyszüleimnek keresek robotporszívót, és az alábbi kritériumoknak kellene megfelelnie:
-csak új, itthon beszerezhető terméket szeretnénk.
- a lakás mérete 80nm
- köszöb nincs, csak burkolatváltó
- felmosásra/ feltörlésre nem szükséges,
- háziállatunk nincsen,
- burkolatok: rövid szőrű szőnyegek és csempe.
- stabil, megbízható készülék
- árban max 80ezer ft,
- és a legfontosabb: van-e olyan készülék amin ha megnyomnak egy gombot, elindul a porszivozás, vagy távirányitóval vezérelhető? Nincs okostelefonjuk, és nem is szeretnének.Előre is köszönöm a segítséget!

-
byronk
csendes tag
Sziasztok! Van aki váltott már xiamoi mi robot vacuum mop pro-ról roborock s7-re? Megéri a különbözet?

-
cselt
senior tag
Sziasztok!
Korábban családnak már rendeltem robotporszívót (S5 Max), amit azóta is használnak, de most eljött az idő, hogy magamnak is vegyek egyet.
Ahogy néztem az S5 kuponok már nem igazán működnek.Mik most az ajánlott gépek? S7 esetleg?
Egy pici 56nm-es lakásról lenne szó mindenhol laminált padlóval, alacsony küszöbökkel. -
-Rolika-
senior tag
Sziasztok!
Régen írtam ide. Pár hónapja már megvan a Dreame L10 Pro, de sajnos az elején lusta voltam rendet csinálni, azóta meg változtak a dolgok és költözés lesz. 2szer amugy végigment a nappalin és meg voltam elégedve az eredménnyel.
De ami miatt írok az egy másik készülék.
Láttam Silent77 linkelget vezeték nélküli rúdporszívókat és ezután érdeklődnék, hogy tudtok e ajánlani olyan készüléket ami kanapéra és bútorokra is jó lenne, de lehetőleg 70ezer forintnál nem drágább? -
csuzso72
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nekem még uton van, de az enyém is csomagpontra fog jönni, pedig en sem oda kértem, de jobb is így :) Mar korábban is volt ilyen.
-
Nerazim
őstag
Udv!
Viomi SE a terkepen az egyik szobanak nem adott nevet ezert oda be se tudom kuldeni. Valahogy fel lehet azt is ismertetni vele h ne kelljen az egesz hazon ujra korbemennie? -
BoneDragon
veterán
-
Roborock S7 Robot Vacuum!
EU raktárból!
$389.99JIMMY JV63 Handheld Cordless Portable Vacuum Cleaner 130AW 20000Pa!
EU raktárból,!
Kupon: BGJV63DO + 5% [link] vagy $10 [link]
119.99$JIMMY H8 Cordless Handheld Vacuum Cleaner Dust Collector 25kPa!
EU raktárból
Kupon: BGjimmyH8b + 5% [link] vagy $10 [link]
119.99$ -
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nekem a héten 2 csomag jött így.
Ritka szerencsére, nem tudom mitől függ. Lehet nem volt futár kapacitás. -
válasz
BoneDragon
üzenetére
Át kell venni.

Packeta, van amikor lerakják csomagponton. -
BoneDragon
veterán
Most jött SMS, hogy megjött a D9 max és vegyem át helyszinen egy papir irószer boltban... Házhoz rendeltem, most ilyenkor mivan?

-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném az alábbival kapcsolatban.
MOP pro készülékem van a kérdésem pedig a felétek az, hol lehet beállítani, hogyha megvan az ideális térkép, ne kérdezzen rá minden egyes nap, hogy akarom-e frissíteni? Idegesítő és ilyenkor bármelyikre is nyomok idővel egyre rosszabb lesz, végül az egészet ki kell törölnöm és újra kell feltérképeznie elölről.
Illetve várható bármi szoftveres frissítés, vagy esélytelen?
Köszönöm. -
Sliderxy
senior tag
Nem, rendesen dolgozik. Eddig úgy volt, hogy használat közben amikor elérte a 20%-ot hangjelzéssel közölte, hogy visszamegy a dokkolóhoz tölteni, lekapcsolta a szívómotort és szépen beállt a helyére. Most ahogy a mobil appon nézem simán lemegy 0%-ig és takarít közben ahogy kell.
-
Sliderxy
senior tag
Köszönöm!
Igazából az a furcsa az egészben, hogy kidolgozza az idejét, sőt, tovább megy mert a maradék 20% töltöttséget is elhasználja és egyszer csak megáll hangjelzés nélkül amikor már 0%-ra lemerült.
Nem lehet, hogy valami szoftveres hibája van? Ha az akku lenne rossz akkor nem menne ilyen sokat nem? -
pooty
tag
válasz
Sliderxy
üzenetére
Én ebayről rendeltem, de ugyanúgy találtam aliexpressen is passzoló akksit. Azonban figyelni kell a csatlakozó típusát, mert ugyanazt az akksit 2 fajta csatival is árulják, és én bele is futottam, hogy rossz csatival rendeltem: [link]
Nem tudom, hogy tényleg szerelik-e más csatlakozóval is az Essential-t, ezért én azt ajánlanám, hogy nézd meg előtte a sajátodat és utána rendeld meg a megfelelőt.
Pl. ezek jók lehetnek ha olyan csatis akksi kell, mint ami nekem is volt: [link] -
Sliderxy
senior tag
Xiaomi mi robot vacuum mop pro essential gépem megbolondult.
Addig megy amíg teljesen lemeríti magát és hangjelzés nélkül menet közben kikapcsol.
Eddig úgy volt, hogy ha töltöttségi szintje elérte a 20%-ot ment vissza a töltőre.
Üzemidőben változást nem igazán tapasztaltam.
Mi lehet ez akksi probléma vagy szoftveres gond?
Sosem mókoltam rajta semmit, ahogy megvettük úgy használtuk, kicsivel több mint 1 éves a készülék így gari természetesen már nincs rá. -
krupitomi
tag
Sziasztok!
Viomi SE porszívóhoz hol lehet beszerezni fő kefét és szűrőt normális áron? Esetleg teljes "kopó pack" is szóba jöhet oldalsó kefe+mop+szűrő+fő kefe.
Előre is köszönöm. -
válasz
BoneDragon
üzenetére
és az 5%?
Lehet a $10 hoz nincs elég VIP szinted.Közbe írtál.

-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Behúztam ennyiért, most már nem spammelem tovább a topikot sorry.
-
csuzso72
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem tudom. Egy termékem volt, ami hibás lett. Jeleztem az eladónak és visszateritett a vételárból. Jól jártam, mert utána rendbe jött (hosszabb áramtalanítás után, igaz az egy szonikus fogkefe volt huszon ezres árral).
-
csuzso72
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
én is várom, majd tesztelem, remélem beválik. A Roborock nekem is jobban tetszett volna de 85/125 ezer azért sokat jelent, főleg hogy nálunk lehet az is ugyanúgy működne, vagy nem működne
puding próbája..... hosszú hajú lány és macska nálunk is van
-
Roborock S7 Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: A550A720D29B
148.689Ft + posta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Macskám szeret hatalmas játék közben elpottyantani 1-1 db-t.
Múltkor jöttem haza, már majdnem teljesen sötét volt és van vagy 3-4 hajgumi amivel játszik. Én meg belerúgtam az egyikbe neki, jó nagyot repült és a végén koppant... Wait, miért koppant a hajgumi???!!! Sírtam a röhögéstől domesztoszozás (?? nehéz szó) közben is.
- lehet ezt is néhány csepp ecet megoldotta volna
feltakarítani akkor már nem ezzel állnék neki. Bár remélem ez csak vicc volt vagy a kutya által okozott piszokra gondolsz, mert ez így elég szarul hangzik.
Szó szerint.

farkas26