Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
Roborock S7 MaxV ULTRA van esetleg valakinek már? Nem tudom érdemes lenne e cserélnek az S7 et a dokkolóval erre Mondjuk nem olcsó itthon, esetleg tud valaki külföldi linket olcsóbban 580e ft nál?
-
poli27
veterán
-
poli27
veterán
válasz Lasersailing #20007 üzenetére
MIért nem veszel egy kombi robotot, pl Roborockból is van ami felmos meg porszívózik... én az Irbotot hanyagolnám, nekem nincs vele jó tapasztalatom(nem a felmosóval)... pedig volt 2 irotbotom is az okosrobot előtt... vissza is vittem...
-
poli27
veterán
válasz Lasersailing #19943 üzenetére
Gondolom nem desztvizzel használod... vízkőoldózd ki és jó lesz sztem !
-
poli27
veterán
válasz BlackJack21 #19666 üzenetére
NEkem a Roborock alkalmazással működik a google home keretein belül, simán veszi a parancsokat A home Asistant ot nem ismerem, de lehet azzal is megy
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Az hogy te ennyire használod az a te egyéni problémád, én rendszeresen jelölök ki takarítandó zónákat ha valahol kosz van, vagy akár manuálisan is oda vezérelem a robotot (mert ugye igen tud ilyet), megnézem mennyi időt ad a keféknek... rápillantok a térképre, mindenhol ki tudott e takaritani, és sorolhatnám még mire jó az alkalmazás... nem csak arra hogy elindítsd...
-
poli27
veterán
válasz turistakolbi #19606 üzenetére
Roborocknál ilyet tuti nem olvastál! A legjobb robotokat gyártja jelenleg, ezt le merem fogadni!
-
poli27
veterán
válasz turistakolbi #19604 üzenetére
Én a helyedbe inkább a Roborock felé nézelődnék, akkor nem ér csalódás
-
poli27
veterán
válasz BlackPriest #19557 üzenetére
balance kábelek...
-
poli27
veterán
válasz urban racer #19494 üzenetére
Keresőbe beirod, és tádá.... látni fogod egyiket se lehet frissíteni... valszeg újabb gép ezért ujabbat kapott..
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz hackeeeee #18999 üzenetére
Az első térképezésnél ne legyen semmi elöl mindenhova be tudjon menni... ez lényeges. Utána ha elöl marad valami berajzolja a térképre, de ha következőre nincs ott kitörli... Mosható gépben... Azt kell eldöntened jó az utángyártott vagy eredetit akarsz venni hozzá
Origina Xiaomi Roborock T7 T7plus S7 S7 s7Max s7maxv S70 S75 T7S S7PLUS Robot Vacuum Cleaner mop, side brush, main brush, filter|Vacuum Cleaner Parts| - AliExpress
Ez eredeti nem eredetit bárhol találsz. -
poli27
veterán
válasz Gyarmati_ #18963 üzenetére
iRobot Braava felmosó folyadék - iRobot Centrum
Inkább ez sztem
-
poli27
veterán
válasz hegyitaho #18925 üzenetére
Ez arra való, hogy a port meg a kissebb foltokat felszedje... de nem helyettesíti a normális felmosást heti 1x.... Amúgy az Irobothoz lehet venni bele való felmosószert, az sztem ebbe is jó.....
iRobot Braava felmosó folyadék - iRobot Centrum -
poli27
veterán
válasz Painit #18888 üzenetére
ennyiből én inkább egy roborock S7 et vennék sztem fényévekkel jobb kiforrottabb A főkefére nem tekeredik fel a kutyaszűr, lehet hozzá dokkolót venni az ürítéshez, tud felmosni és amiatt hogy fel és leengedi a moppot a szőnyegeken nem mos fel... és még sorolhatnám
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz mézespálinka #18520 üzenetére
s7 a gumikefe miatt, nem tekeri fel a szőrt...
-
poli27
veterán
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Simán jó az utángyártott,én mopba is meg mindenbe azt vettem, semmi különbséget nem vettem észre szinte
itt eredeti van :
Original Roborock S7 Robot Cleaner Parts of Washable Filter Detachable Main Brush Mop Rag 5 Arms Side Brush Spare Replacements|Vacuum Cleaner Parts| - AliExpress[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Sztem a neato elbújhat mellette én 230 ért vettem itthon 3 év garival, és nem sajnáltam a manit rá, nagyon jó, a feltörlése is kiváló... azóta a dysont elő se vettem szinte Amit visszaküldtem Irobot I7 hez képest meg 10x jobb kb... mind takarításban, mind szoftveres tudásban... és most hogy megvettem hozzá az auto dockot, még a port se kell kiütögetnem belőle, csak a felmosót heti 3x kicserélni és kimosni, meg vízzel feltölteni...
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Az S7 es hepa szűrőjénél, ki találta ki azt a kereszt műanyagokat....Folyamatosan beszorult alá a piszok... a dockoló nem tudta kiszedni, hát fogtam és kivágtam, és hibátlanul működik, és a piszok se szorul be alá, mert nincs mihez De sima ürítésnél is érdemes kiszedni, mert nem kell alóla a piszkot kapargatni
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Szerintetek mi lelte az S7 et ? : [link] Hazajöttem és nem érem el sehogy se... már a wifit reseteltem benne akkor kapcsolódik, beállítódik, de az appal nem kommunikál... Folyamatosan újraindul! Se a Note 20 Ultrán nem megy a párom telóján, se az én S21 ultrámon nem működik... mi a fene lehet,...
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
-
poli27
veterán
válasz CragON #18303 üzenetére
Az S7 pl mindkettőt csinálja tudja hova kell mennie mértani pontossággal, és a takarítási útvonalat is a térkép alapján csinálja meg... Pl van egíy 40cm hely ahol el tud menni, azt megjegyzi és visszafelé korrigálás nélkül ott megy át.. De zavarba is lehet hozni, hogy pl elmozdtom a széket pl és amikor arra megy begondolkozik, hogy előtte itt semmi nem volt, de körbe forog és megoldja
-
poli27
veterán
Ne vegyél I7 et szar... én 5 nap után visszaküldtem ! olvass vissza pár oldalt már leírtam párszor! Vegyél inkább egy Roborock S7 et és fényévekkel különb lesz !... MOndom ezt úgy hogy 2 irobotom is szolgált a régebbiekből, az egyik még meg is van amit leváltott a roborock!
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz phoenix1989 #18280 üzenetére
Nem hiszem mert ezt az S7 hez adták ki... de pl az Irobot már 5 éve is ilyen keféket használt.... hogy ne tekeredjen rá fel a haj meg a szőr...
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Én a dokkolót azért vettem meg, mert szar üríteni a portartályt Nah ebben az Irobot jobb volt... annál simán kijött a por (bár lehet direkt ilyen, hogy vedd meg a dokkolót)... a másik meg a kefe és a portartály között lévő gumi cső ahol beszívja a szemetet, abban mindig megállt a szemét mikor kivettem üríteni a portartályt, mindig kézzel kellet kipiszkálni onnan a szemetet, nah ezt a dokkoló már megoldja, szinte 99% ban kiszedi a port, és nem tiszta porfelhő a konyhai szemetes körül minden, mikor ürítettem a portartályt Mert lusta voltam ugye kimenni mindig a kukáig Hát 350 be van, még mindig olcsóbb mint pl az iRobot S9 ami 500e ft és még felmosni se tud És fényévekkel jobb AZ hogy vízzel utántöltöm hetente 2x kb, meg szintén 2x kimosom a moppot belefér nekem A por jobban zavart ami keletkezett a tartály ürítésénél....
4000 yüan kínában ami 200e ftnak felel meg a G10... itthon tuti lesz 600e ft... ha egyáltalán lesz vmikor... Vajon ha megvenné az ember kint és elpostázza, akkor belehet üzemelni itthon?[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Kipróbáltam a Mi home appal is a robotot, tök ugyanaz mint a roborock saját appja, minden beállítás megvan hozzá.. viszont ami miatt visszatettem a saját appot a mi home helyett, az a térkép betöltési idő, a roborock app elég hamar betölti 1-2s kb.... míg a mi home app 5-6s et is tökölt vele.... valszeg másik szerveren keresztül megy a kommunikáció, ezért lassabb
-
poli27
veterán
Ezt láttátok már? Teljesen automata töltés ürítés, sőt még a felmosófejet is kimossa a dokkoló
Roborock G10(140) Xiaomi Roborock G10 Self-cleaning Robot Vacuum Cleaner for Sweeping and Cleaning - YouTube
Roborock G10 Review: Best LDS Flagship Vacuum Cleaner of 2021 (igeekphone.com)
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Viszont belefutottam egy problémába, a fiam szobája az apró játékok miatt, le van zárva előle virtuális fallal, hogy ne menjen be.... viszot így odaküldeni se tudom hogy menjen be.... csak ha törlöm a falat.... van erre megoldás? Miért nem bírálja felül ha odaküldöm....
-
poli27
veterán
Megérkezett a Robodock az S7 hez Szerintem ezzel kell használni, mert azt vettem észre, hogy ahol beszívja a koszt gumicsatorna a kefe után, állandóan tele volt még szeméttel mikor kivettem a portartályt és kézzel kellett kipiszkálni... nah most teljesen kiürül 2 fajta lehetőség van, porzsák nélkül egy sok ciklonos szűrő van benne (mint a Dyson pl), vagy adnak hozzá porzsákot is 1 db ot, ez azért jó, mert csak meghúzod mikor cserélni kell, és bezárja a nyílást is ahol megtöltődik, tehát nem kerülsz kapcsolatba egyáltalán a szeméttel... És a tartályt se kell mindig mosogatni (én ezzel üzemeltem be). Csatolok pár képet róla A portartályt kapunk másikat, ami az automata ürítéshez jó, van az oldalán egy szelep, és ugye a porszívóból is ki kell venni egy takaróelemet. 2 részből kell összeszerelni, de 5 db csavar betekeréséről van szó, és még csavarhúzót is mellékelnek hozzá a dock aljába fixen berakva, hogy kéznél legyen
[ Szerkesztve ]
-
-
poli27
veterán
Miért vicc, a garanciát meg kell fizetni, meg a hazai áfát vámot, szervízt fenntartani.... 220e ft az s7 most...35e ft ért kapsz 3 év garit..... ,míg a BG nél baszakodhatsz a kínaival.... és vagy történik valami vagy nem... ha esetleg vissza kell küldened kínába máris több mint amit a gari miatt kifizetnél... ráadásul sztem hónapokig nem tudod használni..... Tényleg úgy gondolod, hogy a kínai árakkal lehet versenyezni?...
-
poli27
veterán
Valaki nem tudná pmben elküldeni a Glamour ujságból a Roborockshop kupont képét elöl hátul? Ezért nem akarnám megvenni az újságot! Thx
-
poli27
veterán
Ha teljesen automatikus feltörlés kell és tök jól súrol is, akkor az S7 jobb választás felemeli leereszti a felmosót, a dreambot meg ha sok szőnyeged van akkor a nagyobb szívás miatt.. Nekem S7 van 1 hete tök elégedett vagyok vele... Teheted bárhova az S7 dokkot, ahol befér ott visszadokkol, nekem egy 50cm helyen van simán megoldja....
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz CragON #18191 üzenetére
AZ S7 feltudja húzni a felmosót, ha pl szőnyegre megy, mert van szőnyegérzékelője, ezáltal le is tudja jobban nyomni mint a többi mikor leengedi, vibrál jobbra balra a felmosó, sikálást csinálva... tehát nem kell levenni ha nem akarsz felmosni, mert felemeli,, az alkalmazásból állítod a szobánkénti vizet és szívóerőt... a szívóerő 2500pa míg az s6 nak 2000, az Irobotnak 1600 ha jól emléxem...
Roborock S7 vs. Roborock S6 MaxV Mopping Test: Does the New Vibrating Mop Perform Better? - YouTube
-
poli27
veterán
-
poli27
veterán
válasz CragON #18183 üzenetére
Szerintem ne vegyél Irobotot A Roborock fényévekkel jobb nála.... olvass vissza pár hozzászólást leírtam... én visszaküldtem pár nap után az I7 et.... Az Irobot 5-7 éve volt nagy, meg ugye ők kezdték a robotokat..... de sajnos egy helyben toporognak, és a kínai robotok a fejükre nőttek nem kicsit ! Fapados az alkalmazása, a térképet se tudja normálisan megcsinálni(nálam kb 10x próbáltam és nem sikerült, a Roborock elsőre megcsinálta) Nem tudja az alkalmazás hogy odaböksz a térképen és menj oda takarítani az Irobotnál, ami szerintem elég nagy hiba..... stb stb... Sötétben nem tud navigálni, Sztem SZAR.... mondom ezt úgy hogy 2 robotom is volt tőlük egy 530 és egy 870, a 870 még meg is van) EZek még jók voltak mert nem voltak okosak... A 870 et nyugdíjazta a Roborock S7....
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Melyik appot érdemes használni a Roborock vagy a mi home, van különbség?
-
poli27
veterán
válasz Alföldi Peti #18157 üzenetére
SZerintem az a hepával együtt van nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- Autós topik
- EAFC 25
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Új bontatlan Philips homerun 7100 robotporszívó 5 év garanciával
- Besder 5MP WiFi/LAN ONVIF HIBÁS!!
- Noblechairs HERO Black/Platinum White gamer szék
- Állítható magasságú, motoros asztalláb - Gyerekzár + ütközésvédelem - 2 év magyar garancia! POSTA!
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest