Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacs65
senior tag
válasz gyemipapa #18065 üzenetére
Mit jelent a párhuzamosan?
-egyszerre, egy időben, vagy
-két eszközre telepítve valamelyikről irányítani.Az utóbbi működik: S21U és Tab S6 a két Samsung.
Semmi gond.Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
BiP
nagyúr
válasz gyemipapa #18065 üzenetére
Roborock app tud olyat, hogy 2 telefon egyszerre látja a készüléket (egyikkel összematcheltem a készüléket, majd megosztottam a másik accounttal). Így egyszerre látja, egyszerre frissül a térkép, stb.. És akár egyszerre is vezérelhető. pl. egyiken elindítom, másikkal leállítom.
Merem feltételezni, hogy a Mi Home app is hasonlóan kezeli. -
Begi
senior tag
válasz gyemipapa #18068 üzenetére
Egyik sem. A robi maga menti le. (Ha reseteled, akkor a terkep is ugrott)
Azert lassu neha, mert a felhon keresztul kerdezi le az app.
Mi Home-nal is kifogastalanul mukodik a megosztas, viszont akivel megosztod annak nem erheto el minden feature (pl. nem tud firmware-t frissiteni).
Az is mukodik, hogy a masodik telon is ugyanazt a felhasznalonevet/jelszot hasznalod.[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
válasz gyemipapa #18126 üzenetére
IoT. Valamit valamiert. Majdnem minden okoseszkoz igy mukodik. Cserebe neked 2 kattintas, hogy beszelgess vele a telefonodrol.
De ha van hozza affinitasod, akkor meg lehet mokolni, hogy sajat, altalad host-olt szervert hasznaljon es akkor nem reportol semmit Kinaba.
Speciel engem nem zavar, hogy a kis sargak tudjak/tudhatjak a lakas alaprajzat es netalantan a guest wifi jelszavat. Legyenek boldogok vele.[ Szerkesztve ]
-
Leon77
őstag
válasz gyemipapa #18128 üzenetére
Ha ennyire zavar, van rá megoldás, írtak már rá spec. appot meg firmware-t és akkor otthonról tudod működtetni a saját hálózatodon belül, értelemszerűen emiatt kívülről internetről pedig nem.
Ha tényleg ennyire zavar, akkor nézz utána. S50-hez tuti volt itt a fórumon is részletes leírás, stb...
Amúgy az autó kamera nehezen mehetne szerverről, mert a kamerának nincsen internet hozzáférése. De az ip kamerák jó része viszont szintén szerverről megy.
Én mondjuk nem aggódom amiatt, hogy látják a lakásom alaprajzát, illetve egy részét, meg ismerik a takarítási szokásaimat.
Nem mellesleg a tévék miatt jobban aggódnék a helyedben, mert azokban van mikrofon, sokszor kamera és bizony vannak erre már direkt alkalmazások is, de sunyiban küldenek azok is mindenféle használati adatot. Sőt, a win10 is, hiába tiltod ezt le. Ez van...
Amúgy szvsz nem lassú semmi sem. nekem van s50 meg s5 max gépem is és gyorsan betölti a térképet, amit a porszívó tárol.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
-
MBalu0001
csendes tag
válasz gyemipapa #18161 üzenetére
Kuponnal volt 61e(203$?) a viomi se, alin kupon nélkül ~77e(256$), hol az 50e felár?
Lehet nov.11.-én külnbség se lesz a két ár közt[ Szerkesztve ]
Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
Piedon
tag
válasz gyemipapa #19411 üzenetére
Tessék, megosztottam mindent:
https://drive.google.com/drive/folders/1fR58yH0vZPoohGneGc6lqaGHmNfWWz7n?usp=sharingAhogy már írtam, nem kell belemászni a porszívó "lelkébe", nem kell root-olni, nem kell belső firmware-t módosítani.
Annyi a művelet, hogy nem egy gyári hangot teszel fel hozzá, hanem egy módosítottat. Ha nem tetszik, bármikor vissza lehet rakni a régit. Tulajdonképp egy mp3 fájlokkal teli csomagolt fájlt töltesz le a porszívóra, amit aztán lejátszik neked a porszívó, az aktuális parancsnak megfelelően.Ezzel a módszerrel az összes Xiaomi porszívó alá fel lehet tenni magyar hangot, csak az ahhoz a porszívóhoz tartozó hangcsomagot kell magyarra átültetni.
[ Szerkesztve ]
-
Piedon
tag
válasz gyemipapa #19422 üzenetére
Gyakorlatilag ha hozzáadtad a Xiaomi Home-hoz a porszívót, akkor ott kell lennie a pluginok között, máskülönben nem is tudnád vezérelni a porszívót az applikáció alól. Android 11-es van a telefonodon? Mert akkor nem fog látszani a telefonon a plugin, ha jól olvastam a miui magyar fórumban. Én egy "régi" huawei telefonon csináltam meg amin még Android 6.0 volt...
-
Piedon
tag
válasz gyemipapa #19424 üzenetére
És miui-s magyar Xiaomi Home-od van? Mert ha a gyári applikáció akkor nem lesz ott plugin mappa, legalábbis leellenőriztem a saját telómon és mivel frissítette az applikációt eltűntek a plugin mappák. Ja és magyar Xiaomi Home esetén nálam már nem az rn mappában van a plugin könyvtár, hanem az install/rn/... mappában
-
-
zsamiatt
őstag
válasz gyemipapa #19646 üzenetére
a saját statisztikámban van legalább ennyi ember. Nem csak a robot porszívóra értve hanem általánosságban nem használják az appokat. Évente jó ha 2-3 alkalommal amennyiben egyáltalán fent van a telefonján. De lényegtelen is.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
blizzrd
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest