Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikrofon

veterán

válasz Chal #2145 üzenetére

Nálam 3 hete üzemel egy, de még csak maga a robot. A fű és levél gyűjtőjét még nem küldték. Most volt egy FW frissítés így sokat fejlődött. Szépen vág tényleg.
    Viszont a Worx Landroid sokkal jobban megbírkózott a nem éppen egyszerű kerttel. Mondjuk erre számítottam, mert pont ezért választottam annak idején a Worx Landroid-ot, mert az ami a legjobb az egyenetlen és bonyolult kertekre.
    Ami még feltűnt, hogy sokkal több a fák körül a fal mellett és a trambulin lábkörül a levágatlan fű. Eleve nem ér ki a széléig a penge, meg nem megy olyan közel az akadályhoz. Ha meg betanítod NoGo zónának akkor mivel 2-3cm a pontossága ilyen ráhagyássaln kell tanítani ha biztosra akarsz menni.
    Amúgy nagyon jó a szisztematikus nyírás. Atlóban nyirom duplán, nagyon bejön ez a rombusz forma.
    A szoftvere ami a páját generálja igen jól működik. Ha mindent megadsz neki NoGo zonának akkor szépen kiszámolja hogy hol és hogyan fér el. Így nem akad el.
    Ha pedig valahol beakadt még is vagy úgy érzi nem fér el és beszorulna akkor kihagyja vagy körbe megy.
    Mondjuk emiatt nem megy be nagyon bonyolult helyre egyszerűen kihagyja, amit Worx Landroid nagy nehezen le tudott küzdeni az UH kiegészítővel....
    Én a levél gyűjtőjét várom nagyon. Kíváncsi leszek, hogy fog működni. Én emiatt vettem valójában.

Új hozzászólás Aktív témák