Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Nálam 3 hete üzemel egy, de még csak maga a robot. A fű és levél gyűjtőjét még nem küldték. Most volt egy FW frissítés így sokat fejlődött. Szépen vág tényleg.
Viszont a Worx Landroid sokkal jobban megbírkózott a nem éppen egyszerű kerttel. Mondjuk erre számítottam, mert pont ezért választottam annak idején a Worx Landroid-ot, mert az ami a legjobb az egyenetlen és bonyolult kertekre.
Ami még feltűnt, hogy sokkal több a fák körül a fal mellett és a trambulin lábkörül a levágatlan fű. Eleve nem ér ki a széléig a penge, meg nem megy olyan közel az akadályhoz. Ha meg betanítod NoGo zónának akkor mivel 2-3cm a pontossága ilyen ráhagyássaln kell tanítani ha biztosra akarsz menni.
Amúgy nagyon jó a szisztematikus nyírás. Atlóban nyirom duplán, nagyon bejön ez a rombusz forma.
A szoftvere ami a páját generálja igen jól működik. Ha mindent megadsz neki NoGo zonának akkor szépen kiszámolja hogy hol és hogyan fér el. Így nem akad el.
Ha pedig valahol beakadt még is vagy úgy érzi nem fér el és beszorulna akkor kihagyja vagy körbe megy.
Mondjuk emiatt nem megy be nagyon bonyolult helyre egyszerűen kihagyja, amit Worx Landroid nagy nehezen le tudott küzdeni az UH kiegészítővel....
Én a levél gyűjtőjét várom nagyon. Kíváncsi leszek, hogy fog működni. Én emiatt vettem valójában.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- iPhone topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kutya topik
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Okos Otthon / Smart Home
- Docker konténerizálás
- További aktív témák...
- Új Xiaomi Jimmy H11 Pro állóporszívó hordozható vezetéknélküli porszívó
- IKEA GRUPPSPEL gamer forgószék, Gunnared fekete/szürke színben újszerű, garancia 2027 őszig
- KPC Roadster 3.0 Lady női kerékpár, nem új, de soha nem használt
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi