Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttilaN
tag
Sziasztok!
Próbáltam alira és paypalra is linkelni a fizikai kártyámat (alap csomag, mastercard), de egyiket sem engedélyezte.
A paypal ezt dobta: Your card was declined by the issuing bank. Please try a different card...
Aliexpress is hasonlót: Your bank does not authorized your payment.Írtam a csetbe és azt írták vissza, hogy adjak hozzá virtuális kártyát és azzal próbáljam meg. Ez nem így kellene működjön szerintem. Egy barátom mindkét fent említett szolgáltatással tudja használni fizikai kártyáját, gond nélkül. Mi állhat a háttérben?
Köszi
-
fap333
aktív tag
Szervusztok!
Azt meg tudná mondani valaki, hogy a revolut számlám bankkártyás feltöltése (K&H World hitelkártyával) az külföldi költésnek minősül-e? -
zola96
senior tag
válasz
szabolcs17
üzenetére
Ez engem is érdekelne mert fizettem már a kartyaval mindenhogyan 5000ft felett is es sehol semmi 1500 bonusz... De legalabb egy apro betus resz lenne,hogyan lehet megszerezni..
-
Sátán44
addikt
Spanyolországban nyaralunk a családdal és eddig mindenhol elfogadták a kártyát. Hotelben, szuvenír, supermarket. Eddig jól teljesít. Tegnap este töltöttünk fel forintot, majd váltottuk át euróra.
-
vmarci21
tag
Ingyen kártyás meghivóval való regisztráció után az alkalmazás nem ajánlja fel az ingyen kártyát, csak a fizetőset, ügyfélszolgálat szerint nem Meghivóval történt a regisztráció. Ilyen esetben hogy lehet hoztájutni az ingyen kártyához?
-
HUNited
őstag
100 Ft miatt nem fogok aggódni, de amúgy már vissza is jött (sikertelen tranzakció - azaz visszatérített). Itt inkább csak az volt a gondom, hogy ezt nem írta sehol.
Amúgy a kártya aktiválást hol is találom? Mert most hirtelen nem találom. (nem a revolut kártyákra gondolok)
-
Sify
senior tag
válasz
aujjobba
üzenetére
En 2 napja utaltam kartyarol hogy tudjam hitelesiteni. De mire az otp lekonyveli ezt a tranzakciot addigra mar eltunt a kartya hitelesitese lehetoseg a rev appban. Ezert is utalom az otp-t mert nagyon lassan jelenik meg barmilyen utalas a kivonaton. Ha meg kerek SMS ertesitest az meg havi szinten tobb ezer forint.
-
streng
csendes tag
válasz
donbodri
üzenetére
Ez teljesen normális. A gyors változásokra, leszúrásokra nem reagál az auto-exchange:
https://blog.revolut.com/introducing-auto-exchange/ itt olvass utána.
Az értesítés meg ennél is kicsit lassabb. Az app 1 másodpercenként frissít az értesítés lassabb. Ez nem Forex program, ne várj tőle mp pontos riasztásokat.
Egyébként én nem látom ezt a leszúrást sehol, de attól még lehetett. Nekem eddig működött normálisan.../egyébként mi az üzlet abban, ha akkor adod el a forintot, ha gyenge az EUR?? Sajnos az auto excnage-nél a másik irányt automatán olcsón venni EUR-t nem lehet használni a reverz árfolyam 4 tizedesjegye miatt. Ez egy gond a rendszerben, amivel nem foglalkoznak, mert EUR/GBP-nél nincs ilyen tizedes gond. Crypto-nál ezt megoldották, mármint a reverz árfolyamot, de devizáknál nem.
-
streng
csendes tag
válasz
HUNited
üzenetére
Kártya ellenőrzéshez az utolsó tranzakcióét kell beírni. Gyanítom ez a 3500, a 100 az csak a kártya próba beterhelése volt. Azt nem fogja levonni, vagy vissza is fordítja. Ez mindenhol, ahol megadod, beregisztrálod a kártyád így szokás. Egyébként a bankod még egyiket sem könyvelte, majd kb. 2-3 munkanap múlva. Utána kezdj el aggódni, ha lekönyvelné, de nem fogja. Legrosszabb esetben ott marad jó sokáig, amíg fel nem oldódik. Ez megyar bankok esetében 30 nap, de nem ez lesz nyugi!
-
donbodri
csendes tag
Van valakinek tapasztalata a következőkben ?
Beállítottam az automatikus árfolyam jelzést 325,5 re.
A váltást 325 re. Volt egy leszúrás ma 18.08. kor 325,2 re. De nem küldött értesítést.
Próbálta már valaki ezeket a funkciókat? Hogy működnek ezek a dolgok ? Nem lehet komolyan venni ezeket
a lehetőséget ? -
HUNited
őstag
No beregisztráltam. De nekem a 3500 ft-os tranzakció mellett csinált egy 100 Ft-osat is, a megkérdezésem és engedélyem nélkül. Ez az összeg nem is látszik az egyenlegemen. Mi ez?
Illetve a feltöltő (magyar bankos) kártya aktiválásnál a 100 vagy a 3500 ft-os tranzakcióban szereplő kódot kell megadnom? Mert a két kód nagyon nem azonos.
-
aujjobba
addikt
Ma nálam is elkezdte kérni a plusz hitelesítést a MasterCard fizikai kártyával történő online vásárlásoknál.
-
sirály69
őstag
Ma teszteltem a rendszert...
Otp atmből vettem fel pézt a revolut kártyával. Pipa!
Mai nap váltottam több x eurot. Pipa!
Fizettem slovákiában több helyen és ment rendesen eddig...
Eddig nagyon meg vagyok elégedve! -
brainticket
aktív tag
Mindig írjátok hogy az erste nem fogadja el a revolut kártyákat az ATMeknél, most kipróbáltam Pesten a Kálvin téren és működik mint ahogy korábban is mindig működött nekem.
-
petir
senior tag
Sziasztok!
Ha nyitottam virtuális számlát arra nem kell külön átvezetni a pénzt ugye ?
Hanem simán a főszámlát terheli ha bármit vásárolok azon keresztül. -
Gazsika78
csendes tag
Sziasztok! A mai napon vásároltam a boltba és az első tranzakciót elutasította a másodiknál elfogadta de viszont kétszer vonta le a pénzt. A chat- en van magyar kolega vagy angolul kell nekik írni? Köszi előre is a segitséget!
-
Clemi
veterán
válasz
HUNited
üzenetére
Szerintem meg kezdd el a regisztrációt és hidd el ott lesz az ingyenes kiszállítás, csak figyelni kell, hogy nem a legfelső opciót válaszd hanem a legalsót. Egy hete regeltem és nem volt semmiféle meghívóm, csak simán letöltöttem az appot és megcsináltam a fiókom. Persze kukarobin lehet hogy máshogy van, de IOS-en ingyenes volt az tuti!
-
nyirzoz
aktív tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
2 hete én Split és környékén OTP ATM-ekből vettem fel kápét.
Nem voltak azok sem új gépek. -
adriankoooo
senior tag
Közben még mindig Horvátország: OTP/Kreditna banka nem megy (egymás mellett vannak). Raiffeisen/Zagrebačka banka megy (szintén egymás mellett vannak). A fene tudja, csak öregebb gépek az elsők.
Sokan itt rinyálnak hétvégi 1% extra váltás miatt, az Erste kártyámmal vettem fel pénzt nem Erste banknál és ez egy laza +5€ extra költség volt egy 10 Eurós pénzfelvételnél. Na, ez a lehúzás, nem az amit a Revolut csinál.
-
Tuomas
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Törlöm is!
-
MasterMark
titán
válasz
davidmanch
üzenetére
Most nem azért, de ez egy szépen összerakott reflink valakihez.
-
Serpiko
addikt
válasz
bollokcs80
üzenetére
Úgy aktíváltam az üzletben a csávó be dugta a kártyát a terminalba. Meg adtam a PIN kódot és elfogadta elsőre. Utána máshol már pay pass fizetés is ment. Kp. Felvételt még nem csináltam nem volt rá szükségem.
-
tuzpenge
addikt
Sziasztok!
Az ugye látom hogy havi 75.000 Ft az ingyenes készpénz felvételi limit (sztandard csomagban), de ez hogy áll össze? Ha 30x veszek fel 2000 Ft-ot mondjuk opt-s automatából az is ingyenes lesz, vagy ugyan úgy mint a hazai bankoknál csak 2 kp felvét az ingyenes?
Köszi ha tudtok infót adni! -
Lincoln76
aktív tag
válasz
gzbotii
üzenetére
Ez teljesen random lehet nyilvan a hulye algoritmus miatt. En mióta aggódtam itt hogy egyeseket nevetseges 9 ezer miatt korlatoznak azóta ratoltam 1.2milliot es semmi annyit nem kaptam, hogy uff.
De lattam nem csak nálam mennek nagyobb forgalmak es semmi itt is olvastam es sok fele a neten. A franc se erti a logikájukat ha egyáltalán letezik olyan náluk. -
MasterMark
titán
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Ez most komoly?
-
Indiant
addikt
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Több kérdés is felmerült ez ügyben bennem.
A virtuális kártya törlése nem gond, ha van az egyenlegen pénz?
Nem okoz hátrányt az angol virtuális kártya?
(forint feltöltés, különböző járulékos díjak...) -
darkmann
őstag
Ha meghívóval regisztrálsz, akkor ingyenes. Én viszont nem azzal regisztráltam, mert akkor még nem olvastam a topikot, és 1800 Ft-ot kért volna a fizikai kártyáért. Csak úgy tudtam ingyen rendelni, hogy eltelt kb. 3-4 hét és még nem használtam a virtuális kártyát, erre felajánlotta a Revolut ösztönzésképpen, hogy most rendelhetek ingyen.
-
gzbotii
nagyúr
Felhívnám a figyelmet, hogy a topicban, közvetlenül meghívók megosztása tilos.
Köszönöm. -
edk-
őstag
válasz
Aston Deen
üzenetére
Külföldön előfordul, hogy az ATM kiírja, díjat akar felszámolni a tranzakcióért. Ekkor meg kell szakítani és másik bank automatájánál próbálkozni. Ha nem figyelmeztet díjra, akkor ingyenes lesz.
-
Clemi
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
Feltétezem, első alkalommal nem paypass hanem a chip módját kellene használni a kártyának, hogy aktiválhasd a PIN kód beírással. Nekem tegnap jött meg és még nem aktiváltam, de mivel hangsúlyozottan írják a hordozójában, hogy első alkalommal használd a PIN-t ezen a módon lehet aktiválni a kártyát.
-
brainticket
aktív tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
ha elolvasnád az emailt amit írt a revolut a kártya rendelés után, vagy az app-ban is volt nekem üzenet, ott elég egyértelműen le van írva hogy az aktiváláshoz pin kódos tranzakció kell, nem paypass-os.
Activate Contactless
You will need to make one purchase or cash withdrawal using your Revolut card's PIN to activate contactless payments. You can always check the PIN for your card in the Cards section of the app. -
válasz
Aston Deen
üzenetére
csak OTP EUR automatát használtam eddig, soha nem volt gond
-
Clemi
veterán
válasz
HUNited
üzenetére
Most tényleg nem értem ezt a "ingyenes a kátyaküldés??" hiszti beírásokat. Simán önállóan letöltöttem az alkalmazás, regisztráltam, kitöltöttem az adatokat, befotóztam az igazolványt, megcsináltam a szelfit, megadtam egy PIN kódot és a normál (azt írja 2 hetes) szállítást választottam ami ingyenes (a legalsó opció volt) majd regisztráltam a rendszerbe egy bankkártyát amiről feltölteni tudok rá, feltöltöttem az első összeget, betettem a wallet-be, megjelent a kártya az apple pay-ben és elkezdtem használni. 1 hét alatt ideért a kártya és semmit nem vontak le tőlem, semmi költséget nem számoltak fel.
Vagy van akinek a fizikai kártya extra gyorsan kell, gyorsabban mintha egy banknál nyit számlát és kér hozzá kártyát??? -
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Tegnap megjött a fizikai kártyám. Ma reggel szerettem volna aktiválni, ahogy az appban is írja, de a paypass-os terminál elutasította a tranzakciót boltban. Fedezet volt mögötte, mert virtuális kártyával már vásároltam Interneten próbaképp. [kép]
Az appban nem tudom aktiválni, minden opció szürke. [kép]
Mi a teendő ilyenkor?!

-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
pube111
üzenetére
Én ezt az oldalt szoktam használni. Itt mindenféle app korábbi verziói is megvannak, hasznos lehet ha bug kerül egy programba. Nem kell vpn trükközés sem hozzá.
-
edk-
őstag
válasz
Aston Deen
üzenetére
EuroNETet kerüld, az OTP eurós ATMjei viszont használhatóak. Ha eurós országba mész, akkor a legegyszerűbb, ha ott veszed fel a pénzt.
-
Aston Deen
tag
Sziasztok,
Itthon hogy tudok euro-t felvenni a kártyáról kp.-ben?
EuroATM-et próbáltam már de nem ajánlja fel az euros készpénzfelvételt csak a forintot hiába váltottam át eurot és tettem meg elsődleges számlának, az OTP kártyámnál meg felajánlja a forintot meg az eurot is de ott nyilván más az átváltás meg a kp. felvétel költsége is...
Külföldön biztos már más a helyzet, de nem kint szeretnék automatát keresgélni.
-
-
jveres
csendes tag
Van valakinek üj infója a Revolut Youth-ról?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
ServerWorks
üzenetére
Utoljára neked mikor utasítottak vissza egy fizetést, mert nem volt aláírva?

Kelleni kell, csak a kutya nem nézi. -
pethYeti
addikt
Megjött a kártyám. Alá kell írni ezeket a hátoldalán?
-
pube111
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszi.
-
pube111
senior tag
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
És hogy telepíted a google pay t? Vpn? Csak mert a play nem találja, gondolom lokáció miatt.
-
Tuomas
addikt
-
kosmoo81
tag
Sziasztok.
Volt már valaki úgy nyaralni, hogy revoluttal fizette a szállást?
Bookingon foglaltam, az ingyenes lemondás ideje lejárt és kaptam egy mailt hogy a lemondás összegét akarta terhelni a hotel, ha nem frissítem az adataimat 24 órán belül, törlik a foglalást.
Ezt megtettem (plusz raktam rá pénzt) és meg is történt a levonás.
Az lenne a kérdésem hogy hol látom azt, hogy tényleges levonás vagy csak zárolás történt?
Elvileg a szálláson kell fizetnem személyesen.
Annyit írtak hogy a nem igényelt összeget 15 napon belül sztornózzák.
Lehúzhatnak így ha előbb jövök haza mint a 15 nap és nem sztornózzák? -
sing1ep1ayer
őstag
válasz
pube111
üzenetére
Ez a módszer működik, nemrég kipróbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Ubuntu Linux
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Íme az új Android Auto!
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest