Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Mi történik egy netes csalás után?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
rejtő
tag
Sziasztok. Küldte a Revolut sms-ben a letöltési linket, rámegyek, erre kiírja hogy az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval.
Redmi Note 4 van android 7-tel.
Ilyenkor mi a megoldás?
-
-
rejtő
tag
Köszi.
Az apkmirroron az 5.29-es verzió a legfrissebb, de már 5.52-nél jár a Revolut. Honnan tudnám megbízható helyről leszedni a frissebb verziókat? Mondjuk tartok tőle, hogy a legfrissebbet már nem fogom tudni telepíteni mert akkor Play-ből is hagyná. Viszont kipróbálnám azért..
-
rejtő
tag
válasz EmptyParadox #5126 üzenetére
yalp store-ból (köszi ezt nem ismertem) le lehet szedni a legfrissebb verziót, telepíti is. De megnyitáskor hibával leáll.
Telepítettem vagy 10 verziót visszafelé haladva, és az 5.29 az utolsó ami működik.
Egyelőre türelmet kér továbbra is a live agent.
5.29 után már fele a mérete az app-nak. Itt lehet valahol a bibi szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
rejtő
tag
válasz Lizingrider #5132 üzenetére
köszi. 😊
-
rejtő
tag
tudja valaki mikor van vége bank szempontból a hétvégének? Egy pénzváltós ismerős szerint vasárnap este 10kor. A Revolutnál vajon mikor?
-
rejtő
tag
Szia.
Nekem nem települ a legfrissebb Revolut apk rootolt telóra. 5.29 verzió az utolsó ami működik. Yalp store-ból le tudom szedni a friss verziót, települ is, de hibával leállt azonnal.
A google play store nem is látja. Azt írja ez az alkalmazás nem kompatibilis a telefonnal.
android 7 van. Tehát megoldást tud valaki?
-
rejtő
tag
KTU.
Ha arra hogy pl. HUF zsebbe van pénzed, de EUR zsebbe nincs, itt is átváltja mindenféle beavatkozás nélkül, nem kell net.
net nélkül milyen árfolyamot használ?
[ Szerkesztve ]
-
rejtő
tag
feltöltöttem 5-én 20 ezret a Revolutra. 6-án saját maga feltöltött ismét 20 ezret. Mai nap jóvá lett írva.
Kérdés következő: Amikor top-up-olok a Revolutra, minden esetben sms kód jóváhagyás szükséges. Akkor a Revolut hogy csinálja, hogy másnap leszed 20ezret, és a bank nem kéri a kódot??
[ Szerkesztve ]
-
rejtő
tag
válasz LantosBerry8 #17863 üzenetére
Szia. Esetleg Aurora store? Az én telóm is rootolt és innen szedem már régóta a revolut frissítéseit. Minden oké vele.
-
rejtő
tag
Sziasztok.
Nekem nem sikerül a feltöltés pár napja. Erste társkártyáról töltöttem eddig gond nélkül másfél éve. Ha tölteni akarok, feljön egy ablak hogy hagyjam jóvá az Erste alkalmazásban, de sajna nem dobja fel az alkalmazást. Az alkalmazásban meg hiába keresem, nincs nyoma a kérésnek.
Tud valaki segíteni? -
rejtő
tag
Beszéltem az Erste-vel. Társkártyához másik mPin-t kell igényelni és akkor működni fog szerintük.
-
rejtő
tag
válasz Williamgrant #30923 üzenetére
lehet hogy valami elkerüli a figyelmem, de ha a PayPal mondjuk euro-ra van állítva, van Revoluton euro zsebed a megfelelő összeggel és mondjuk a Banggood-on is euro-ra van állítva a pénznem, akkoris fenn áll ez a váltás probléma? Mert ha nem, akkor marad a PayPal.
[ Szerkesztve ]
-
rejtő
tag
válasz anadroid #34555 üzenetére
Engem pl nagyon zavar, hogy G-pay nem fogadja el a Play áruházban levő képernyőzárak egyikét sem kizárólagos képernyőzárnak. Pedig ha probléma lenne velük, akkor nem lehetnének ott az Store-ban.
Van megvásárolt képernyőzáram, ami sokkal fullosabb mint a telefoné és nem tudom használni, csak a kettőt együtt. Úgy meg csak nehezíti használatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Mini-ITX
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Futás, futópályák
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i3-4GEN I 6GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i3-4GEN I 8GB I 240SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I NVIDIA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- i5 10400 + RTX 3060 + 16GB DDR4 Igényes GAMER PC
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest