Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyirzoz
aktív tag
Ma két POS vásárlásomat elutasította a terminál.
Próbáltam NFC, majd chip olvasással is.
Persze mind kettő megjelent a számlatörténetben, mint vásárlás.
Go to... Live Agent! -
hedgehog
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Rendben, hétvégén megpróbálom megnézni.
Serpiko: igen, bedugattam a boltossal a kártyát
-
-
hedgehog
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
No, leteszteltem erre is az én RevP kártyámat (érintéssel és simple-kártyaregisztrálva napi szinten fizetek vele).
Egy kisboltban 7xx Ft-os vásárlást chip+pin-nel fizetve semmi gond nem volt. Aztán vettem vonatjegyet az elvira-n, szándékosan nem a simple-ben rögzítetten fizetve hanem kártyaszámot megadva, jött a 3D auth kérés, engedélyezés után simán lezajlott a tranzakció.
Lehet hogy nálad valami átmeneti probléma volt.
(szerk. typo jav) -
hedgehog
senior tag
Inkább arra gondolj, hogy itthon ugyan szerintem sem kell soha kpfelvenni (feltéve, ha azért van egy kevés kp bevételed valahonnan),
de ha utazgatsz is néha (akár egy nyaralás évente), és mondjuk olyan országba, ahol kevésbé elterjedt még a terminál, akkor jó ha több kártyád is képes ingyen kpfelvenni.
Én Albániában voltam most nyáron, csak a nagyobb szupermarketek fogadtak el kártyát, még a szállást is kpban kellett fizetni, szóval én kimaxoltam a Revolutot is meg a Curve-t is (és a TW-t csak azért nem, mert az adott automata nem fogadta el a Mastercardokat) -
gzbotii
nagyúr
Ez itt nem kicsit off, de Fintech topic erre.
-
Zugi
aktív tag
Sziasztok!
Aki a fintech kártyák sorában használ már bunq kártyát is, megtenné, hogy tapasztalatait megosztja itt: [https://logout.hu/tema/bunq_travel_card/hsz_1-50.html] ?
Egy izgalmas credit (hitel) kártya opciót nyújtó kártyáról lenne szó és érdekelne mik a vélemények róla!
Köszönet!
-
axioma
veterán
Van revolut account-om a sajat (androidos) telefonomon. De azzal (nem akarok mokolni) nem tudok kartya nelkul erintesesen fizetni.
Van viszont egy ceges iphone-om, ami magan apple ID-val megy, bar ceges simkartya van benne. Nyilvan munkahelyvaltasnal az eszkoz keteselyes, de a telszam tuti elveszik szamomra.
Lehetseges-e hogy erre is telepitsem a revolut-ot a sajat, masikon generalt fiokommal (nem koltoztetve, mert minden masra tovabbra is az androidos lenne keznel),, es igy az apple payt hasznalva fizessek vele? Vagy ez is olyan mint a viber, csak egy telefon tipusu eszkozon megy? -
Watcher45
tag
válasz
Brandynew
üzenetére
Ez így megint csak általánosítás, én arra használom a Curve kártyát, hogy az OTP-s kártyámat ne kelljen magammal hurcolni, így nem az sérül, nem veszthetem el, nem tudják lenyúlni. Ha ezek mégis bekövetkeznének akkor pedig csak a Curve kártyát kell letiltani. Mielőtt felteszed a kérdést sajnos nem NFC-s a telefonom és nem is tervezem cserélni mostanában. Vásárlások után pedig a Curve app-ban a fő kártyámról átállok egy szintén hozzáadott de csak minimál összeget hordozó kártyára, így feltételezésem szerint kivédhető egy esetleges dupla lehúzás fedezet hiányában. A Revult fizikai kártyáját igazából így nem használom a virtuálissal viszont a Kínából bonyolított vásárlásaimat fizetem, már PayPal alá is ezt toltam be.
-
Serpiko
addikt
Első dolgom mi a fizika kártyával? Tegnap kaptam meg...
-
t2g
csendes tag
válasz
UberMutant
üzenetére
RevP -re regisztrálni kellett, nem gondolnám hogy csakúgy kiment a kártya....
-
hedgehog
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Vagyis nem kaptál olyan levelet, hogy "You're invited to join our RevP beta!" és nem kattintottál benne az Apply-ra, mégis kaptál beta kártyát? Honnan tudod, hogy az beta? (ugyanúgy néz ki, mint a normális).
Mi a kártyaszám eleje? -
-
soka7999
csendes tag
Online fizetést csak a pay pal regisztrálás idejére kapcsoltam be, majd utána ki is kapcsoltam. Ezen kívül még a helyalapu biztonság van kikapcsolva.
Még a meghibásodás előtt egyszer bekapcsoltam a helyalapu biztonságot és havi limitet is állítottam be, de amikor előjött ez a probléma mind a kettőt kikapcsoltam kikapcsoltam.
Jelenleg csak a lehőzásos fizetés, érintéses fizetés és a készpénzfelvétel aktív a biztonságok között. Az ügyfélszolgálatos is ellenőrizte ezeket.
-
milenda
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, tippet engedélyezés-ügyben (#6802).
A Spotify-előfizetés rendezése régebben is problémás volt (lásd #674, #1589, #5209), bár van, akinek sikerült (#4070). Hamarosan üt az igazság órája, ha nem megy, legfeljebb visszaváltok a korábbi kártyára.
#6820: Nincs ilyen, régebben sem volt.
#6852: Lehet, de akkor megjelent volna egy ablak, ahová beírhatom a kódot.
#6856: Tényleg €0-t kellett volna engedélyeznem, számos helyen €1 a próbaterhelés, de azt sosem kell engedélyezni, ha a bank nem utasítja el, akkor rendben.
#6862: Nekem nem volt a kijelző alján „Confirm” gomb. Ha lett volna, természetesen megnyomom.
-
KTU
addikt
válasz
soka7999
üzenetére
A kártyavédelemnél minden funkció engedélyezve van?
-
soka7999
csendes tag
Sziasztok,
Járt már valaki úgy, hogy tönkrement a bankkártyája? Két hetet használtam gond nélkül, most két napja nem működik a fizikai kártya. Paypal regisztrálást meg tudtam csinálni tehát az online fizetés működik. Kézpénzt nem fudok felvenni pedig korábban sikerült ugyanannál az autómatánál. Vásárlásnál a paypass, chip vagy vonalkóddal nem működik a fizetés. Ügyfélszolgálat ezekből a használatokból csak a chipes fizetést látta, hogy sikertelen lett. Már resetelték a kártyát és továbbra sem működik én azt mondanám hogy tönkrement. Valami jó ötlet tanács?
-
Brandynew
őstag
Curve-ot szerintem a legtöbb ember csak azért csinál, mert hogyha a promó kóddal regisztrál, kap 1800 Ft-ot (meg a meghívó fél is)
Én is inkább csak ilyen pénzgyűjtésre használom.Persze akinek több bankkártyája van, annak nagyon jó dolog a Curve, és a három hónapig 1% pénzvisszatérítés sem rossz.
-
KTU
addikt
-
vampire17
addikt
válasz
Peter.70
üzenetére
Gondolkodom en is, hogy a Curve/Revolut combot hasznaljam-e... A visszaterites annyira nem izgat, viszont hogy felvehetem az osszes kartyam egy helyre az jo. Meg az is, hogy nem kell feltolteni, mint a Revolut-ot.
Viszont most mar azt nem tudom, igy volt-e ertelme a Revolut-nak, lehet eleg lett volna a Curve is...

-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Tegnap próbáltam fizetni a VISA virtuális kártyámmal a KFC oldalán ami PayU-t használ. Fizetésnél átdob a 3D Secure oldalra, jön az értesítés az appban elfogadom, majd a PayU kiírja, hogy nem sikerült a tranzakció, visszadobott a KFC oldalára, ahol pedig elfogadottnak vette a tranzakciót. Hívtam a KFC-t persze nem kapták meg, megpróbáltam még egyszer, de ugyan ez a hiba lett. Sima OTP-s kártyával ment minden, rendben volt a 3D secure is. Járt már valaki így? -
Shade45
senior tag
Ha valaki most tervez beszállni a tagok közé, nálam is lehet ingyen kártyát igényelni!

-
gzbotii
nagyúr
válasz
UberMutant
üzenetére
...ö, akkor miért akartál beta tesztelő lenni, ha az ilyen szituációk ennyire kellemetlenül érintenek?
-
aujjobba
addikt
válasz
retesz147
üzenetére
Ismerős USA-ból kap fizetést, és US számlát nem ad a revolut, csak a TransferWise.
Ad a revolut USD alapú számlát, de ez egy UK számla amire swift utalást tudsz intézni, de az USA-ban nem a swift az elsősorban hasznalt, sok helyen nem tudsz IBAN-t megadni, csak az amcsi formátumnak megfelelőt, amit a TransferWise ad.Továbbá bizonyos cikkek szerint az interneten, a tw átutalás gyorsabb, de ezt nem tudom megerősíteni.
-
hedgehog
senior tag
válasz
vampire17
üzenetére
Valaki elmagyarázhatná már nekem, miért jobb utaláshoz a Transferwise... én Revoluttal utalok, sosem volt semmi gondom. Tegnap pl. egy webshopos vásárlás előreutalását csináltam vele, 9.30-kor indítottam a transzfert, ma már a futárnál van a cucc.
(Szerk: offtopicra váltom, mert látom mások is írták már, hogy jobb ez) -
aujjobba
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
A revolut-nak jelezd, ez a béta tesztelők dolga.
Ha csak nekünk írod le nem fog megjavulni. -
kellemetlen hiba a béta kártyával. a spár terminálja nem fogdaja el a pin kódot, amire korábban egy OTP automatában megváltoztattam. (sajnos a régit nem jegyeztem meg) se érintős, se bedugós fizetéssel nem megy. 2x próbáltam eddig.
ezt a kártyát a MOL terminálja simán megette.
a spár pedig a régebbi revolut kártyával is működött.valami nem kerek ezzel a béta kártyával, és nagyon kellemetlen szarakodni.
a pin nincs letiltva, az összes security dolgot már a kísérlet előtt engedélyeztem.
-
aujjobba
addikt
Van meghívóm ingyen kártyára, ha érdekel valakit.
-
Zeki
nagyúr
Erre a virtuális revolut kártyára, amit a Google payjel használok majd nfc--s fizetéssel, külön kell tölteni pénzt? Vagy a sima revolut egyenleg is jó?
-
Ghard
őstag
válasz
DJ Diablo
üzenetére
Nem kell külföldön járni az előnyök kihasználásához. Ha rendelsz külföldi boltokból azon is nyersz. Vagy a revolut pénzküldése appon belül ingyenes és kényelmes.
A curve debit kártya, van ahol a revoluttal nem tudsz fizetni, de curve-al igen. És van 1%os visszatérítés a vásárlások után 3 hónapig az ingyenes csomagjuknak. -
DJ Diablo
tag
Sziasztok!
Ma sikeresen regisztráltam és most hogy olvasgatok szembe jött velem a Transferwise és a Curve is.
A Revoluton kívül ezekre is érdemes regisztrálni vagy ha valaki nem extra gyakran jár külföldre, akkor véleményetek szerint ez is elegendő? Egyébként melyik vált jobban ezek közül? Van erre irányuló tapasztalat (vagy ha van valakinek mind a három, akkor megnézhetné az árfolyamot)?Köszi!
-
vampire17
addikt
válasz
Max1mus
üzenetére
Vegul csak viragbolti google pay lett, rabeszeltel

Mukodik szepen, a cim amit megadtam, az valos (haverom irorszagi cime) gondoltam azert ne egy full random legyen...
Viszont most akarok igenyelni egy masodk virtualis kartyat a mindenfele Online vasarlasokhoz, mivel az eslonel a cim ugye nem jo, ezert pl paypalon nem tudom megadni, illetve jo lenne ugye egy olyan kartya, amit ki-be kapcsolok, hogy csak akkor legyen elerheto ha epp hasznalni akarom.
Illetve folyamatban van az OTP "leepitese" (folsleges SMS ertesitesek kikapcsolasa, amik csak viszik a penzt, illetve webkartya megszuntetese, mert most mar minek) hogy leredukaljam a koltsegeket... Alap szamla+kotelezo kartya persze marad, meg a takarekszamla is, de minden masra itt a Masterc..Ja nem

-
Ghard
őstag
válasz
gzbotii
üzenetére
Ha nem fizetek telefonnal pár napig, akkor a következő vásárlásnál tuti, hogy csipog a terminál és a telefonon a simple jelszómegerősítést kér. Roppant bosszantó, mivel tavaly biztos nem volt ilyen és nem is simple verziófüggő mert régivel is próbáltam. A telefon mindig online, és a simple sem dob ki, hogy jelentkezzek be újra.
Ez is csak egy az otp töketlenkedéseiből, mint mikor a rootolt telón tiltogatták az appokat biztonságra hivatkozva.
Ha ennyire fontos nekik az ügyfelek jóléte, akkor kezdhetik azzal, hogy nem 40%os THM-et tolnak az arcukba 
-
lucky07
aktív tag
Sziasztok
Valaki nem tudja feltenni valahova az apkmirror google pay-t?
Előre is köszönöm -
Watcher45
tag
Minden fintech kártyával foglalkozó topic tele van az NFC-s fizetési megoldások utáni sóvárgással, de az igazi megoldás az lenne ahogy a kínaiak használhatják a WeChat alkalmazást [link] fizetésre. Nem véletlenül odázzák el a bankok az azonnali fizetés bevezetését

-
betyarr
veterán
jah,már tudom!ez mondjuk engem is irritál...volt,hogy nem vittem magammal csak a telefont a vásárláshoz és nem értettem,hogy miért nem fogadja el a terminál.aztán kiderült,hogy ez volt a gond

ezen kívül amúgy én teljesen elégedett vagyok a simple appal így otp-sen.sztem jobb használni mint revo+gpay. -
válasz
vampire17
üzenetére
A virágbolti Google pay miatt nem tiltanak le. Max a Revolut rinyálhat azért hogy pár percre átírtad a címedet míg a virtuális kártyát létrehoztad. Erre is lehetne azért mit reagálni (reagálnék is, de a kutyát nem érdekel és működik) és ugye már többen használjuk így és még senkit sem tiltottak ezért. Pár régi motorosnak van ilyen aggálya, de tapasztalata vele ugye nincs. Akinek van, annak meg működik. Amíg ez nem változik maradjunk már a tapasztalati infóknál és a "lehet hogy majd az lesz" típusú jótanácsokat kezeljük helyén.
Az is le lett már írva, attól hogy a Google Pay nem a Play áruházból van még nem feltétlen veszélyes cucc. Apkmirror pl. simán használható. Ha pedig mindenáron Playből akarja valaki letölteni, arra is van lehetőség. Tessék utánanézni és megoldani, kis IT érzék kell hozzá.
Ha nem mennek képességi okok miatt a fent leírtak vagy nem csak szimpik, ott a Simple az OTP-től. Ugye annak megvannak a maga korlátai, de hát azért OTP és nem Revolut.
Az NFC fizetés Revoluttal Androidon működik:
1. Régi kártyád van, UK régiós.
2. Új kártyád van, arra ott az előzőleg leírt módszer pontról pontra.Ha foscsi van, lehet bankot váltani, telefont váltani, simple-zni.
-
KTU
addikt
válasz
betyarr
üzenetére
Szerintem arra gondolt hogy,
ugyanazt a jelszót kéri mindig, csak úgymond kidob az alkalmazás, főleg ászf. változásnál,
és megint be kell lépni jelszóval._________________________
A különböző "hűség kártyáim" is itt tartom, pl.
Tesco Club, és számlakérő,
Metro, Decathlon, IKEA, Líra, Penny, stb. -
hedgehog
senior tag
válasz
brainticket
üzenetére
Igen, nekem évek óta megvan, csak a Most kártya éves 1400 Ft-jába kerül nekem az egész.
Még akkor csináltam, amikor csak azzal lehetett telefonnal fizetni. Azóta csak tartalék számla.Az NFCs kérdést nem teljesen értem, ha van OTP kártyád, akkor bőven elég a Simple, nem? (mármint persze nem, mert a Simple random jelszókérései engem az őrületbe kergetnének, ráadásul a Google Pay nagyságrendekkel gyorsabb is, de működni működik, nem?)
-
Serpiko
addikt
Megkaptam a kártyát de az appban még az írja postázva. 29.-én érkezik ezt írja. Ha fizetek vele akkor lesz kész státuszban? Vagy ezzel ne foglalkozzak?
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
brainticket
üzenetére
Nem tudom, nekem nem az van.
Videóbankon meg kell kérdezni. Telefonra app letölt, pár katt és ügyintézőnél vagy. -
mrrr74
aktív tag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Semmi gond, nem olvastam a választ

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gerner1
- Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A fórumon mindenki finntech geek és az egy érv, hogy több kp-t lehet felvenni 
Én is inkább csak ilyen pénzgyűjtésre használom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)