Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
s7evcsenko #42959 üzenetére
Ha jól emlékszem a bal felső sarokban a monogramodra kattintasz, majd ott a barátok meghívása, és ha legörgetsz, akkor ott lesznek azok, akiket meghívtál. Ha rájuk nyomsz, akkor mutatja, hogy mivel hogy állnak.
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Meghívtam párom revolutra, be is regisztrált, meg is csináltuk a feltételeket, amik a jóváíráshoz kellenek, de még nem írták jóvá.
Igazából azt se tudom, hogy ezt hol tudom követni, hogy valóban teljesült szerintük is minden feltétel... van erre valami mód?
Vagy honnan tudom, hogy mindent jól csináltunk-e?
Még csak mailt se küldtek, hogy a párom regisztrált a meghívómmal... -
Ka_
csendes tag
Ha magyar bankszámláról utalnának nekem Revolutra (HUF account), akkor az account details oldalán látható IBAN (LT........) és BIC (REVOLT21) kell megadni, mert nemzetközi átutalásnak minősül, ugye? Nem látok opciót magyar revolutos számlaszámhoz, gondolom nincs is, ugye?
-
ACE-
addikt
A vicc az hogy én az imént a fő számlára feltöltés után a közös számlára akartam utalni, és nem írta jóvá azonnal, függőben van és azt írja megérkezés ideje március 28! Ezmiapöcs?
-
peetie1
aktív tag
Ma úgy látom a revolut metál már nem ad visszatérítést a kincstári vásárlásra
A múltkor még tudtam így dkjt venni. Másnak van tapasztalata ezzel?
-
törölt tag
válasz
pdr755 #42925 üzenetére
Csöpög, csurog. Néhányaknak már megérkezett, 15,16,17 utalások,de 13. utalásokról még nincs ilyen hír.
"Ma delelott megjottek a 8-9 napos forintutalasok. "
Jó hírCsak visszaáll a rend, jövő hétre...
"Wise-ben magyar számlaszámnak nincs IBAN száma. Revolutból meg csak IBAN számmal lehet utalni."
Wisenak csak belföldi forint számlaszáma van, magyar ezért nem lehet Revolutról rá utalni. Lehet próbálkozni. -
vnorbi
aktív tag
válasz
bigdady #42938 üzenetére
Lehet vele próbálkozni, hátha sikerül. Volt egy időszak, amikor egyáltalán nem lehetett ilyet csinálni, aztán volt olyan, hogy fel lehetett venni a Wise HUF számlaszámát, de 2000 forintba került rá a forint utalás, mert nem Magyarországon, hanem Belgiumban van a székhelyük.
Most meg az van, hogy ezt a számlaszámot nem sikerül forint pénznemmel rögzíteni, csak euróval, és így eurót lehetne rá utalni, amit valószínűleg visszadobna a Wise, mert nem is forint meg nem is belföldi az utalás.
-
Sisco2
tag
Sziasztok
Revorol --> Wise -ra HUF/HUF -ot tudok ingyenesen utalni?
Ill. másik kérdés, CIB forint szla -ról tudok ingyenesen VISA Inspire nem domb. nyomott kártyával feltölteni Revora kártyás vásárlással?
-
smgy
újonc
Revolutnál illetékmentes az utalás két revolutos magánszemély között?
Teljesen ingyenes, ha bankkártyával feltöltök Revolutra és onnan átküldöm?
-
pdr755
aktív tag
Nekem ma teljesült a Ft átutalásom Unicredit Bank számlára. 15-én adtam fel.
-
törölt tag
válasz
viharhozo #42906 üzenetére
De volt. 2021 decemberében év vége, karácsony környékén is volt, 1-2 hét között.
Most annyit tudni, hogy 2023. március 14. óta problémák vannak a forintot érintő átutalásokkal. Support annyi információt közölt, hogy az azóta elindított utalások a hiba miatt nem teljesültek még, de dolgozik rajta a csapatuk, hogy kijavítsák a hibát. A supportnál lehet jelezni a problémát, felveszik az illetőt egy listára, amely alapján jelzést kap, ha elhárult a forint átutalásokat érintő probléma. Fb csoportban olvastam.
Utalnék én is a héten, jövő héten. Ha lesz új információd, kérlek oszt meg velünk.
Fb alapján vegyes az kép utalásokkal, nem egységes a probléma. Nálad is ezt olvastam.Aki használja a wise tud segíteni abban ott mennyi a költsége a váltásnak, a cég részéről?
-
Oliverda
félisten
Earn extra rewards with Credit Cards
(Poland, Lithuania, Ireland) -
cucuska79
tag
Sziasztok!
Revolutnál, hozzá van ugye adva a saját számlaszámom, amiről utalok rá. Ha vissza szeretnék rá utalni akkor melyiket kell választani, hogy bankkártyára utalok, vagy IBAN-os számlaszámra, illetve ha nem magamnak utalok, hanem másnak (magyar bank) akkor melyiket érdemes választani (pl van-e valamelyiknek plusz költsége)?
-
Nenősüljmeg!
tag
Nem kaptam hibaüzenetet.
Az app szerint a számlám aktív.
Mondjuk cím nem volt beírva. Azt pótoltam.
Ma megjott a proba 1 euro amit magamnak küldtem.
Az airhelpes pénz még nem jött meg.
Lehet az volt a baj h nem volt beírva cím? 😎😎 -
atillaahun
veterán
válasz
Nenősüljmeg! #42911 üzenetére
Pénzfeltöltést próbáltad esetleg kártyás vásárlásként? Lehet az account-od nem aktív még valamiért?
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
Nenősüljmeg! #42911 üzenetére
Kapsz valamilyen hibaüzenetet vagy csak szimplán nem érkezett meg?
-
gabor1974
tag
De mutatja, az elején raktam rá némi zsetont, talán azért.nincs fagyasztva s mindenféle fizetést engedélyeztem.
Esetleg új kártyakérés segíthet, vagy fussak egy kört a supporttal?
-
PioDVD
senior tag
Üdv!
Van valakinek friss tapasztalata, Cetelemről töltve van-e költség? Az összefoglaló szerint hitelkártyánál lehet - bár a Cetelem mnb-középárfolyama miatt valószínűleg még úgy is megérné pl. €-t feltölteni. Esetleg van havi limit az ingyenes feltöltésre?Illetve Revolut to Revolut utalás limit nélkül ingyenes?
-
Nenősüljmeg!
tag
Sziasztok!
Először haszalnék Revolut számlát.
Airhelp akart utalni nekem eurót, de 2 het alatt nem érkezett meg.
Mi lehet a probléma?
Próbáltam saját rafi számlámról utalni a revolutomra 1 eurót, de az sem ment át.
Tudnátok segíteni? -
Peter.70
addikt
Problémái akadtak a Revolutnak a forint átutalásokkal, amelyről nem tudni még, hogy meddig áll fenn.
Bár a Revolut weboldalán egyelőre semmi figyelmeztetést nem olvasni erről, az ügyfélszolgálat megerősítette, hogy 2023. március 14. óta problémái vannak a forintot érintő átutalásokkal. Azt nem tudni, hogy mi a pontos probléma, nem ismert, hogy van-e esetleg köze hozzá a különböző bankok csődjeinek, amelyeket az elmúlt napokban láthatott a világ (nincs szó a Revolut esetleges csődjéről).
A probléma csak a forint alapú utalásokat érintő, az eurós, dolláros és a többi valuta tranzakcióját nem érinti a probléma, azok a megszokott módon működnek.
Jelenleg a support annyi információt közölt, hogy az azóta elindított utalások a hiba miatt nem teljesültek még, de dolgozik rajta a csapatuk, hogy kijavítsák a hibát. A supportnál lehet jelezni a problémát, felveszik az illetőt egy listára, amely alapján jelzést kap, ha elhárult a forint átutalásokat érintő probléma.
Jelenleg tehát jobb nem utalni Revolutról forintot, mert bizonytalan, hogy mennyi időn belül érkezhet meg az átutalás addig, amíg nincs kijavítva a probléma. Ha valakinek beragadt utalása van, érdemes megpróbálnia visszavonatni az adott tranzakciót az ügyfélszolgálattal. -
viharhozo
addikt
Mult het elejen elkuldtem 10 atutalast. Ebbol 6 elvileg teljesult, 4 napok ota fuggoben van. Hogy meg szebb legyen, 2 a fuggoben levo atutalasok kozul megjott, ennek megfeleloen az elvileg teljesultek kozul meg ketto nem.
Mi ez a kaosz, lehet tudni vmit? Egy hete elkuldott penz nem ert at, eddig ilyen soha nem volt.
-
gabor1974
tag
Sziasztok. A gyereknek 2020 ban kértem kártyát, amit azóta nem aktiváltam , most már több üzletben is próbáltam, s folyamatosan elutasítja. Tudnátok tippet adni hogy mi lehet a gond? Bedugjak a kártyát a pin kódra ok ot ír de a tranzakció mégis elutasításra kerül.
-
Noxy
veterán
válasz
#01110937 #42902 üzenetére
Ha ezt írtad volna a kérdezőnek semmi gond nincs.
mivel revolutnál nincs magyar forint számla, csak litván ezért gyereknél sem lesz. Az utalás emiatt drága, költséges lenne a nagyinak.
De bakker te ezt pitig..- nek írtad.
E helyett te nemzetközi utalásokról hablatyoltál. Mi a f.. -ért nem tudtad ezt elsőre leírni? -
törölt tag
válasz
kokokka #42901 üzenetére
Figyelj koko valahogy a gyerek számlájára kerül a pénz. Én erre válaszoltam. Ha bárki más írja nem lesz belőle személyeskedés. Az már részlet kérdés, hogy először az apjának kell küldeni, utána a gyereknek átküldi. A lényegen nem változtat (így se, úgy se jó nekik arra amire akarták), hogy bárkinek is utalna a nagyi az drága lenne. Ha valaki kiegészíti később saját tapasztalattal, azzal nincs bajom.
p. agymenéséről meg annyit, 2 hozzászólást írtam tegnap abból is a 2. miatta került megírásra. Annak előtte 16-án szóltam hozzá. Más pedig ugyan ennyi idő alaltt 5-6 hozzászólást is írt. Egyértelmű, hogy p-nek valami nem kerek, vagy belül vagy otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Robot fűnyírók
- Politika
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest