Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
trouble
senior tag
Srácok , mi ez a kötelező kártya csere, tudja vki ?
Utálom ha presszionálnak, arra ott vannak a magyar bankok !
De most tényleg -
sajtos365
tag
válasz
UberMutant #36098 üzenetére
Te szóltál.
-
charg
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Revolut-nál még mindig gyakori a zárolás nagyobb összeg mozgatása esetén? -
Szupercsirke
tag
délután megcsinálom köszi a segítséget
-
JóGéza
aktív tag
válasz
Szupercsirke #36089 üzenetére
Bankkártyával nem tudod feltölteni? Az ingyenes.
-
Gabás
addikt
válasz
Szupercsirke #36091 üzenetére
Igen
-
Szupercsirke
tag
értem 10 dollárt szeretnék vele fizetni.
magyar nyelvű az alkalmazás és ingyenesen használható telefonra? köszi standard csomag elég lenne -
Gabás
addikt
válasz
Szupercsirke #36089 üzenetére
Lehet, de valszeg drága lesz, mert nemzetközi forintutalás
-
Szupercsirke
tag
Sziasztok revolutra lehet utalni magyar számláról? mert most csinálnék egyet köszi.
pre paid kártyát szeretnék tőlük. -
Somatom
veterán
válasz
Bacusuz #36085 üzenetére
Ez, így nem fog működni, az árfolyamnyereségre utazó váltogatást tiltja a Revolut. Ehhez kéne egy másik cég account -ja is (mondjuk zen.com), hogy egy accounton mindíg csak egyirányú váltás legyen. De, akkor még mindíg ott van a havi 350 ezres limit. Havi 10Ft -os nyereségnél még 10 rugót sem tudsz keresni.
-
Bacusuz
őstag
sziasztok
nem vagyok egy nagy bankolós guru de a revolutról már sok jót hallottam és gondolkodok, hogy belevágjak-e és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem felétek.
a megtakarításommal kezdenék valamit, hisz jelenleg nem találom a kis pénzem helyét, a ft romlik, amit havonta hozzápakolok azt néha el is bukom, a kamat színte nulla és nem igazán találom a helyét ahol kicsit fialhatna is.
-lehet ezt arra használni, hogy beteszem a pénzem és ha tegyük fel 8-10ft feletti mozgás van euroban akkor váltogatom erősödik a ft veszek eurot és ha gyengül eladom, és ezt váltogatom a kettő között rendszeresen?
-ha lehet ilyet van ennek külön díja? persze olvastam a hétvégi felárat, akkor nem használnám
-a pénz azonnal váltódik át és az árfolyamok is követik mondjuk az itthoni árfolyammozgások sebességét? -
pyxystyx
tag
válasz
Mrjake #36078 üzenetére
Tegnap beléptem a MÁK fiókomba, egyből kaptam az értesítést, hogy péntek- szombaton nem fog menni az OTP- s kártyás vásárlás, az OTP rendszerében levő probléma (karbantartás?) miatt.
A pontos időszakra már nem emlékszem, mert nem vagyok OTP- s.
Nem lehet, hogy most ez a probléma nálad is? -
Mrjake
újonc
Kicsit lehet flame lesz, de azért én is megkérdezem...
Az a nyomoronc OTP kinek megy, kinek nem? (Egyenleg feltöltés)
A probléma az, hogy minden hónapban egy keretösszeget simán átteszek, most nem sikerült sehogy sem. Elsőre azt gondoltam, hogy csak az általános "népi" fizetésnap miatt omlott össze megint az OTP rendszere menetrendszerűen, de éjjel sem ment, se ma reggel. Ezért utánna olvastam.Az alapfeltételek azok, hogy:
-A Revolut a telefonon rajta van, használom, de ilyen esetben csak auth.-ra, mert a revolutba is a Weben lépek be.
-A telefonon szigorúan nincs az OTP-nek semmiféle applikációja, és sosem volt, mert szigorúan csakis netbankban intézek mindent gépen. (kicsit boomer állítólag, de a mobiltelefon + OTP kombó szerintem marha veszélyes, plusz többet nem megy mint megy... PC viszont 0-24 van a közelemben..., és nem egy bélyegkép méretű kijelzőre van korlátozva az UI...)Eddig simán jött az SMS a hitelesítő kóddal, meg van ugye a telekód. A 3.fél (revolut, webáruházak...stb) oldalán meg beékelődve egy a felugró OTP hitelesítő plugin.
Namost ez már nem ugrik fel a revoluton (adblock nélkül SEM :p ), az SMS megjön az OTP-tól..etc. De timeout után már érvénytelen a tranzakció.
Kollegám elmondása alapján neki az apjánál ugyanez volt, de ott ha telefonon beléptek az app-ba, és lehetett jóváhagyni...
Így merül fel a kérdés a többiek felé, hogy ezek szerint igy próbálnak az APP-ba belekényszeríteni, most hogy már az eddig is app használókat is átkényszerítették az újabbik fizetőssé váló renszerükbe, vagy csak simán jön a szőrőzés az OTP részéről hogy direkt keresztbetesz a revolutnak a dijjakkal (mostmár nem vásárlásnak minősíti), és ezért a revolut oldja meg, hogy ne működjön (tudom, ezt kiiírná, meg mi érdeke lenne....) ?
Secondary kérdés: Az IBAN a tapasztalatototk szerint az 1-3 munkanapból a valóságban ÁTLAG mennyi ideig tart LT-be? Elszakadt a cérna, és ment IBAN...
Remélem nem lett (TÚL) hosszú sorry
-
-
-
tobias40
veterán
Az eurós limitem 350.000 ft. 30 napra.
Amikor letelik a 30 nap akkor fogom látni az appban vagy honnan tudom hogy megint vehetek költség mentesen 350.000 ft-ért eurót? -
RoBos
senior tag
válasz
Csacsuka #36071 üzenetére
"...a wifi okozza a problémát, akkor a PC/Android emuláció megoldást jelenthet..."
Nem kell emuláció, hisz ott az app.revolut.com amin keresztül lehet PC-ről is pénzt feltölteni!
-
Csacsuka
csendes tag
válasz
eagemf #36054 üzenetére
Én is átestem már a Revolut használata elején ezeken a nehézségeken, úgyhogy chat-eltem a Revoluttal és ők akkor azt tanácsolták, hogy próbálkozzam másik mobileszközzel vagy kapcsolódjak másik routerre. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy valószínűleg az adatátviteli folyamat (wifi, internet) szakadozása miatt lesz sikertelen ilyenkor a hitelesítés. Ha az asztali PC a routerhez kábelen kapcsolódik és a wifi okozza a problémát, akkor a PC/Android emuláció megoldást jelenthet. Én a feltöltés idejére mobil internetre váltok és azóta mindig sikeres a feltöltés.
-
Csacsuka
csendes tag
válasz
janakbacsi #36015 üzenetére
Ahogyan a téma összefoglalóból letölthető Excel-fájlból is kiderül Magyarországon minden nagyobb bank ATM-jéből lehet ingyenesen kp-t felvenni, persze az ingyenesen felvehető összeg függ a Revolut kártya típusától (Standard, Premium, Metal). Én a gyakorlatban az OTP, a CIB, a K&H és az Euronet ATM-jeit használtam már, mindenütt ingyenes volt a HUF pénzfelvétel, ha a kártyának megfelelő kritériumok (limit, gyakoriság) teljesültek. Az említett bankok között az volt a különbség, hogy az OTP és a K&H esetében sem a képernyőről, sem a bizonylatról nem derült ki, hogy ingyenes lesz/volt a kp felvétel, míg a CIB-nél a bizonylaton szerepelt a 0 HUF költség, az Euronet-nél már a képernyőn is láttam, hogy 0 HUF lesz a költség.
Revolut EUR tárcából való EUR kp felvételt csak az OTP EUR ATM-jénél teszteltem; az is ingyenes volt, persze itt sem léptem át a kártyának megfelelő limitet (és a tárcában lévő EUR egyenleget). -
zivorad
csendes tag
válasz
zivorad #35760 üzenetére
Visszakaptam a pénzem kb. 3 hét után. A Revolut nem tudott a helyzettel mit kezdeni, viszont a Wise kért egy - talán recall-nak hívják. Az történt, hogy még időben rájöttem a hibára, jeleztem a Wise-nek, hogy érkezni fog egy ilyen utalás, az az enyém kérem, hogy írják jóvá. Ígéretet kaptam, hogy minden rendben lesz, erre másnap kaptam egy e-mailt tőlük, hogy visszaküldték a feladónak, csatolmány is volt róla. Ezt küldtem a Revolutnak akik nem találták a pénzt. Megint beszéltem a Wise ügyfélszolgálatával ők sem tudtak vele mit kezdeni, de nem adtam fel, addig addig írtam nekik, hogy végül - gondolom visszahallgatták a beszélgetést és ők kértek egy recall-t azoktól ahova küldték a pénzt, végül visszakaptam.
-
w.miki
veterán
válasz
dredjudge84 #36060 üzenetére
Zen az mit tud?
-
Gabás
addikt
válasz
kalapacsolok #36064 üzenetére
A kártyás felöltés ingyenes. De ha hirtelen feltöltesz egy ekkora összeget, számíthatsz forrásellenőrzésre.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
kalapacsolok #36033 üzenetére
Valakinek ötlet? Euróban történő utalás díja hogy lehet?
KH bankom van, és Revolut premiumom. Euró állampapírt szeretnék venni, mi a legjobb módszer erre?
KH kártyával feltölteni a revolutot, átváltani euróra, azt beutalni onnan? Vagy a kártyás feltöltés most vásárlásnak minősül már Revoluton? Kb. 6 millióról lenne szó. -
xviktorx
tag
Ma reggel kértem én is új kártyát mert napi szinten csesztetett a revolut hogy cseréljek. MasterCard volt Visa van úton. Standard csomagban vagyok.
Ma délután úgy gondoltam rakok a Revolutra 80.000 Ft-ot, hogy legyen azon is pénz meg hogy vegyek Eurot. Raiffeisenes kártyáról a szokásos módon akatam feltölteni, a kártya hozzá van rendleve a Revoluthoz tehát csak a CVC kódot kell beírnom.
Első alkalommal azt hozta hibának, hogy nem sikerült a 3 D-s azonosítás a Revolutnál ezért elutasítva. Második alkalommal meg "valamilyen hiba történt" üzenet fogadott.
Eddig nem volt ilyen probléma.
Harmadik próbálkozásra sikerült a feltöltés. -
kp78
addikt
válasz
UberMutant #36058 üzenetére
"egy biztos forintot kapni revo nem jó többé"
Nem próbáltam mostanában, hogy miképp működik, de fizetési hivatkozás kéréssel/küldéssel (amit kártyával fizetnek ki a kérőnek) jó lehet. -
dredjudge84
őstag
Szerintem itt szinte mindenkinek van pár.
Nekem speciel revolut, wise, curve, zen és CIB.
-
w.miki
veterán
válasz
UberMutant #36058 üzenetére
Neked milyen pénzügyi appjaid vannak?
-
UberMutant
őstag
válasz
w.miki #36057 üzenetére
többe került volna , mint a 2k amit akarsz
nekem elég.
amúgy, gránit forintot fogadni jó. wise forintot és eurot fogadni jó, ráadásul olcsón küld.
vivid csak euro. paypal lehúz... nagyon.
curve nem fogad pénzt, az másra való. coinbase megint más.egy biztos forintot kapni revo nem jó többé.
-
w.miki
veterán
válasz
UberMutant #36056 üzenetére
Akkor megadom a Granit bankos számom. 2000 Ft-ról van szó...
Wise-om nincs.
Van Granit, Revo, Curve, PayPal... nem elég ezek?
Vivid is volt, de azt nem használom
Coinbase, azt sem
MÁK app azt még igen. Simple -
w.miki
veterán
válasz
UberMutant #36052 üzenetére
LT89... kezdetű számsor az?
-
eagemf
csendes tag
Sziasztok,
Sokakhoz hasonlóan és sokat köszködöm (küszködtem?) a kártyás feltöltéssel.
Véletlenszerűen, időnként sikerült, de leginkább nem. Telefonon próbálkoztam és telefonos app-os jóváhagyással. És az általatok eddig leírtakhoz hasonló hibákat kaptam, banktól, kártyától összegtől fügeltenül.
Ha viszont web-en (PC-n) lépek be a revolutba és ott választom a feltöltést (már ilyet is lehet!) , és telefonon csak a tranzakció jóváhagyást csinálom, megy a feltöltés! -
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest