- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
nem vagyok benne biztos, hogy jó helyen kutakodom, de jobb opciót nem találtam.
van egy Nokia 3510i-m. igazából többször eszemben volt már, hogy szoftveresen rendbe kellene tenni, de nem sok időm volt rá. anno szöszöltem én DCT3 és DCT4 telefonokkal, tehát a terep nem ismeretlen. rolis flasher, knokix, JAF, Phoenix és etc is ismerős, meg talán van is valahol mindegyikből egy-egy telepítő, de nem biztos. boxom nincs, tehát valamilyen adatkábeles megoldás lenne jó (vagy hát valaki, akinek amúgy van és segítene, de kétlem, hogy ilyen ember lenne
). viszont az már homályos, hogy milyen. anno volt ehhez egy F-BUS kábelem (talán DKU-2, de lehet keverem). mivel ekkoriban lehetett használni különféle szervizkábeleket, így egy marék van is, csak azok ehhez nem jók és nem találom mi kell hozzá. valamint abban sem vagyok biztos már, hogy melyik szoftver tudja frissíteni. talán Phoenix. van tehát esetleg valakinek tippje vagy pont megfelelő kábele a procedúrához? hivatalos végleges gyári szoftverem szintén van hozzá, csak valahogy fel kellene rá végre valahára pakolni.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest